17. december 2004

Svenske tilstande hos Århus Politi – stor sejr for Kyvsgaard & Balvig

Jeg har tidligere her på bloggen omtalt hvorledes JP Århus dagligt bringer en spalte om kriminalitet begået i Århus og omegn, og at ‘etniske minoriteter’ er markant overrepræsenteret. Et sådant virkelighedsbillede kan få sagesløse danskere til at stemme forkert, tænkte et par af halal-lobbyens ypperstepræster… Fra dagens JP Århus – Politiet tier om etniske kriminelle:

Århus Politi vil ikke længere registrere, når personer af anden etnisk herkomst begår kriminalitet. Som den eneste politikreds i landet har Århus valgt fuldstændigt at skjule de sigtedes etniske baggrund for offentligheden.

Det sker på baggrund af råd fra Justitsministeriets forskningschef Britta Kyvsgaard og kriminolog Flemming Balvig.

Uvæsentlig oplysning

Politiet vurderer, at spørgsmålet om etnisk oprindelse ikke er det mest væsentlige at fokusere på, når man skal se på årsagerne til, at folk begår kriminalitet.

Så derfor vil politiet ikke længere oplyse om gerningsmændenes baggrund.

[…] Blandt andet på baggrund af oplysninger fra Britta Kyvsgaard og Flemming Balvig er vi blevet opmærksomme på, at andre parametre som sociale og økonomiske forhold er af større betydning. Hertil kommer, at det er vanskeligt at afgrænse ‘danskere’ i forhold til ‘udlændinge’,« siger Jørgen Ilum.

En stor sejr for Britta Kyvsgaard & Flemming Balvig der bevidst undlader at gøre etnicitet til et parameter i sine undersøgelser, formentligt motiveret af partipolitik forklædt som humanisme. Sidstnævnte krimonolog har bl.a. forsket i herboende grønlændere, og ved udemærket at disse, på trods af deres lave socio-økonomiske niveau – ikke er tæt på at have et kriminalitetsmønster der ligner herboende indvandrere fra Mellemøsten… Skal vi nu til at have svenske tilstande i Danmark? – Hvor der sideløbende med utroværdige landsdækkende medier, opstår højreorienterede nyhedsmedier med kilder i politiet som afdækker virkeligheden, ikke som forskerne ønsker den skal være – men som den vitterligt er. [Eks. Sverigedemokraterna – SD-Kurieren.info]

Oploadet Kl. 21:18 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer

3 Comments »

 1. Ufgatteligt. Politimesteren skal selvfølglig ikke adlyde Balvig og Kyvsgaard forsøg på censur.

  Selvfølgelig er det ikke primært sociale årsager der spiller ind, men kulturelle.

  Kommentar by Christian — 17. december 2004 @ 23:49

 2. “Hertil kommer, at det er vanskeligt at afgrænse ‘danskere’ i forhold til ‘udlændinge” – Jørgen Illum.

  – Sjovt nok er det ikke noget problem at definere “udlænding” eller “anden etnisk herkomst”, når der skal kræves ind ved kasse et… Så gælder det om at være så eksotisk som muligt – og det er der ikke nogen, der har problemer med; f.eks. når “etniske minoriteter” skal have _positiv særbehandling_ og f.eks. have 100 særlige praktikpladser af Bertel Haarder. Hvad nu hvis ( -hvis disse ellers gad alt det pjat)der kom en adopteret koreaner, en førstegenerations-kineser/-spanier eller en bornholmer med et tommetykt katalog med særregler for forfulgte minoriteter? Hvis man kigger efter – jeg ved godt at %-regning ikke er min stærke side – så er 99% af den danske befolkning vel “minoritet” på den ene eller anden måde?

  I øvrigt, hvis man ikke kan definere, hvem der er danskere, og hvem der er udlænding, så kan man vel heller ikke definere “racisme” – og så er den berygtede racisme-paragraf jo endnu mere overflødig…. (- og _hvis_ man skulle tale om racistisk vold i Danmark, så begås 99% af denne jo sjovt nok af udlændinge mod danskere…)

  Peace through superior firepower…

  Kommentar by milgrom — 18. december 2004 @ 00:41

 3. Man kan håbe, at Politimesteren i Århus i det stille sørger for at lave opgørelserne over hvem der har begået hvad.

  Milgrom har en fin pointe med hensyn til racismeparagraffen !

  Kommentar by vivi andersen — 18. december 2004 @ 14:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper