28. august 2010

Ældreboliger – nu med pigtrådshegn

DR Update glemte helt at fortælle, at det også denne gang handlede om indvandrerunge, ikke “unge” i al almindelighed. Fra Berlingske Tidende – Ældre vil rejse pigtrådshegn mod unge.

“Et næsten 2,5 meter højt hegn med pigtråd på toppen. Det er, hvad der skal til, for at de ældre i boligforeningen Hothers Plads kan være i fred.

Indvandrerunge fra nabobebyggelsen Mjølnerparken – et af Københavns hårdt belastede boligområder – har igennem længere tid indtaget den have, som ellers tilhører de ældre. Bebyggelsen er i forvejen plaget af indbrud, hærværk, tyverier og stenkast.

»De ældre tør simpelthen ikke gå derned. De er utrygge,« forklarer boligforeningens bestyrelsesformand, Mohamed Abdallah Rasmussen.

Indtil videre har de unge saboteret opførslen af hegnet og skræmt håndværkerne væk. Men hegnet skal op, lyder det fra boligselskabet Lejerbo, som står for at opføre det:

»De har jo brudt statens voldsmonopol. De bruger trusler og hærværk til at stoppe en demokratisk vedtaget beslutning,« siger Steffen Boel Jørgensen, forretningsfører i Lejerbo.”

Mere.

 • 27/8-10 Berlingske Tidende – »Hegn løser ikke problemet«.
 • “Jeg kommer til at tænke på et sted i Irland, hvor protestanter og katolikker byggede en mur tværs over en vej. Vi skal ikke have irske tilstande i Danmark.” (Jørgen Nue Møller, regeringens ghettoudvalg; Berlingske Tidende, 27/8-10)

 • 27/8-10 Berlingske Tidende – »Der bliver kastet sten mod altaner og vinduer«.
 • (DR Update, 27. august 2010: Utrygge ældre hegner sig inde )

  Oploadet Kl. 12:23 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/17324/trackback

  27 Comments »

  1. TV2 Knuzz bekendtgjorde at ville tale med “beboerne”, hvorefter der var 4 minutters taletid til forskellige, ja, møgunger af nogle indvandrere øjensynligt af afro-arabisk herkomst, der bekendtgjorde at hegnet ville blive revet ned til “deres” gård og at de blev behandlet som dyr.

   Man ønsker øjensynligt ikke at høre fra nogle af de stakkels pensionister.

   Aaaaaaahhhhh Danske journalister, altså.

   Hvad er journalisthøjskolens bevilling på finansloven ?

   Kommentar by kbh — 28. august 2010 @ 12:48

  2. Det kunne være interessant at lave en undersøgelse blandt disse ældre borgere om hvilket parti, de gav deres stemme da de var yngre og som de stadigvæk er tro imod.
   Jeg gætter på, at stemmen er gået til de stuerene.
   Et hegn med pigtråd er ikke noget kønt syn, men man ligger som bekendt ikke bedre end man har redt.
   Det er ikke meget ved at spare op til alderdommen, hvis man ikke tør komme ud i solskinnet. Det burde yngre mennesker bide mærke i.

   Kommentar by Menig 442 — 28. august 2010 @ 12:50

  3. Vi kan såmænd sagtens bygge en mur tværs over en vej her i Danmark også. Vi kan jo starte med at bygge en mur rundt om Mjølnerparken. Hvad næste skridt bliver, må vi finde ud af, når muren er bygget…

   Kommentar by Frederik — 28. august 2010 @ 12:55

  4. Kør ud til Strandvænget i Kolding, det lokale Klampenborg. Ved indkørslen står “Patruljeret område”. Velkommen til den nye opdelte Danmark.

   Mon multikulturalisterne, bedst personificeret i Anita Bay Bundegaard, havde tænkt så langt, i deres rus over det mangfoldige Danmark?

   Kommentar by Hans Jensen — 28. august 2010 @ 12:55

  5. Velkommen til fremtiden. De ældre er nogle racister der bare er ud på at håne, spotte og fornedre de “unge”

   Lad os få nogle fakkeltog, arrangeret af bedsteforældre mod ældreracisme.

   Kom nu Carsten Jensen, der er endnu en oplagt sag for dig.

   Kommentar by Hans L — 28. august 2010 @ 12:58

  6. @ Hans Jensen

   Se og Hør fra sidste uge havde et afsnit med kendte Danskeres luksushjem fotograferet fra luften.

   Radikale Niels Helveg Petersen bor naturligvis i stråtækt idyl på Langeland i et område der er tæt på at være så homogent etnisk dansk – as it gets.

   Gad vide om nogle af staklerne bag hegnet har stemt på den hykler i sin tid ?

   Kommentar by kbh — 28. august 2010 @ 12:59

  7. Hothers Plads. Det var der, i de ældreboliger, min mormor boede for femten år siden. Jeg tænker på hvordan det ville føles, hvis det var nu i år 2010, og hun sad der omringet af sjakaler. Ikke nogen rar tanke.

   Kommentar by Peter R — 28. august 2010 @ 13:34

  8. TV 2 Lorry har tidligere været ude for hærværk i Mjølnerparken.
   http://jp.dk/indland/krimi/article2165148.ece 27.08.10

   TV 2 Lorry var i dag ude for at lave et indslag om det næsten 2,5 meter høje hegn, som de ældre i boligforeningen Hothers Plads sætter op for ikke at blive generet af de unge i Mjølnerparken.

   Under optagelserne blev Lorry-medarbejderne truet af nogle unge fra Mjølnerparken.

   ”Vi fik besked på, at vi ikke skulle tage billeder der,” fortæller journalisten Henrik Modler, som var på opgave samme med en fotograf og en assistent.

   Væk i bare 20 min. De tre havde været væk fra bilen i 20 min. Og da de kom tilbage, lå der bare glasskår på jorden, hvor bilen havde stået. Nogen har altså smadret bilruden og snuppet bilen.

   ”Det er voldsomt ærgerligt, men sådan noget sker. De er jo ikke så meget for pressen derude. For få måneder siden da vi lavede optagelser i Mjølnerparken, fik vi smadret en bilrude,” fortæller Henrik Modler.

   Han kan ikke udtale sig om, hvorvidt der er en sammenhæng mellem truslerne, og dem som stjal bilen

   Kommentar by tavsen — 28. august 2010 @ 13:44

  9. Gadeplanslobbyen melder sig på banen:

   http://www.berlingske.dk/koebenhavn/hegn-loeser-ikke-problemet

   ” … hegnet er ikke en løsning, mener Khosrow Bayat, som er leder af Sjakket, en selvejende, socialpædagogisk institution i Mjølnerparken. Han arbejder til daglig med de unge:

   »Jeg tvivler på, at et hegn vil løse problemet. Tværtimod kan det eskalere. De unge sidder bare og keder sig. Hvis man rejser et hegn, giver man dem jo noget at lave. Mon ikke de vil prøve at vælte det.«

   De unge har allerede vist deres modstand ved at chikanere håndværkere, så de indstillede arbejdet med at rejse hegnet. Khosrow Bayat tror, at det kræver helt andre tiltag, hvis konflikten skal løses:

   »De unge skal motiveres og aktiveres. Men det kræver en enorm indsats, og vi har hverken penge eller folk nok til at få fat i dem alle. Det kræver flere midler fra kommunen … ”

   Med andre ord: Hvis I forsøger at kæmpe imod, bliver det bare meget værre. Eneste udvej: Underkastelse. Og beskyttelsespenge, selvfølgelig.

   Jeg synes at det er meget betænkeligt at en person, der arbejder med “de unge” har den tankegang. Han har tydeligvis ingen forventning om at de vil overholde samfundets spilleregler og holde sig væk fra den private grund hvor de ikke er velkomne. Tværtimod accepterer han det som et faktum at det er helt udelukket at de vil respektere den private ejendomsret, og kommer med forslag til, hvordan kommunen kan prøve at bestikke dem.

   Mon ikke han gør mere skade end gavn, hvis han stiller de uintegrerede unge belønninger i udsigt for at bryde loven ved at trænge ind på privat grund og øve hærværk. Måske er det på tide at det bliver forklaret for dem, at i det danske samfund forventes det at alle overholder loven uden yderligere incitament i form af kommunal støtte eller andet.

   Kommentar by Scarlet P — 28. august 2010 @ 13:59

  10. Første del af processen er at indoktrinere, at de designerede offer-grupper ALDRIG selv bærer nogen del af skylden. Aldrig. De har intet ansvar for egne handlinger.

   Næste skridte er accept af deres adfærd, evt. via at afskrive muligheden for ændringer i tilstanden.

   Og sidst men ikke mindst – send flere penge.

   Hvad med at man byggede et stort fængsel på Saltholm til dem der begik hærvælk imod andres egendom, således at der kom en konsekvens til følge for hver handling man begik ?

   Kommentar by kbh — 28. august 2010 @ 14:15

  11. #9 Scarlet P:
   “Men det kræver en enorm indsats, og vi har hverken penge eller folk nok til at få fat i dem alle. Det kræver flere midler fra kommunen … ”

   – hr. Khosrow Bayat er et godt eksempel på vellykket integration: FAST arbejde i godhedsindustrien, godt bevandret i offerrollens terminologi i samme industri og altid parat med omkvædet om flere PENGE fra stat eller kommune til problemløsningerne.

   Kommentar by Cantor — 28. august 2010 @ 14:42

  12. Jørgen Nue Møller kunne sikkert godt bytte sig til en lejlighed i Hothers Plads, hvis det skulle være…

   Kommentar by Vagn Henning — 28. august 2010 @ 14:44

  13. Informations weekendudgave har en syret artikel om indvandrere og kriminalitet. Det er naturligvis “vores” stereotyper der er problemet.

   Artiklen tager udgangspunkt i et phd projekt, hvis vinkel er let forudsigelig.

   Ind fra det yderste venstre hentes så lige en kommentar fra Jørgen Bæk. Det er tonen og dæmoniseringen der er problemet. Og den er alle steder. F.eks. er det dæmonisering når Enhedslisten diskuterer hvorvidt Asmaa er en god kandidat eller når Villy S. er uenig med Hiz But Tahrir.

   Kommentar by Superman — 28. august 2010 @ 15:14

  14. Sätt strömförande staket runt Mjølnerparken istället…

   Kommentar by peerpede — 28. august 2010 @ 15:25

  15. Ak ja, ak ja. I 90-erne sagde Fru Birthe Weiis om dem, der protestede
   mod den kedelige udvikling, at de havde en skinger retorik.
   I dag skriver hun om Balkan og kage opskrifter.
   Sådan kan det gå. Et folk går ned , men Birthe er klar med en opskrift på kager.
   Ak ja. så sørgeligt.

   Kommentar by pk — 28. august 2010 @ 15:39

  16. Hold da kæft hvor spild af penge. Det vil da bare blive klippet i stykker hver nat, for at blive repareret dagen efter.
   Var det da ikke bedre at disse unge, deltog i pasningen af de ældre?
   Der kunne køres tur med dem i rullestol, handles ind for de gang besværede, spilles petang, synges fælles sange og drikkes kaffe.
   Bagefter kunne man dele de ældres piller, holdes loppemarkeder for de ældres indbo der var blevet stjålet og gå til begravelse for dem, der ikke underkastede sig.

   Kommentar by Peter — 28. august 2010 @ 17:26

  17. De har jo brudt statens voldsmonopol.

   Vigtigt, at netop det bliver sagt!

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 28. august 2010 @ 17:50

  18. Hvor man dog ofte, i selvretfærdig bedreviden, har hånet amerikanerne for deres indhegnede byområder, hvor beboerne ikke vil lukke hvem som helst ind, i forsøget på at bevare det som de har kæmpet og betalt for.
   I USA gør man det for at hindre kriminalitet i sit boligområde. Mon vi nu også vil forhåne os selv for at tillade at det samme sker i DK?

   Men ligesom med enhver overtagelse, hvor fjenden får lov til at komme indenfor, så ville dette ikke kunne ske uden det aktive samarbejde med de som netop er indenfor. De har deres forskellige bevæggrunde. Venstrefløjs- og centerpolitikerne og partierne forventer at de muslimske immigranter vil være en pålidelig stemmeblok for dem og det har i ret i – på det korte sigt.

   Her følger et lille uddrag om situationen i Østrig:
   http://synopsis-olsen.blogspot.com/2010/03/ny-moske-ryster-lille-by.html

   Iflg. et CBN News interview er følgende en kendsgerning i Østrig: “Jeg og andre politikere fra Friheds Partiet bliver ofte konfronteret og informeret om piger der ikke er i stand til at gå gennem tyrkiske områder uden de bliver generet og kaldt “ludere” eller det der er værre,” fortalte Gerstner CBN. “Dette sker også andre steder, på natklubber, og situationen bliver stadig værre for unge østrigske piger.”

   “På grund af den nye moske føler de tyrkiske drenge sig endnu stærkere og frækkere i den henseende at østrigske drenge ikke får lov at gå gennem parken uden de bliver generet af en gruppe af voksne tyrker der siger, ‘Hvad laver I her? Det tilhører os. Forsvind'” tilføjede han.

   Kommentar by synopsis-olsen — 28. august 2010 @ 18:43

  19. I Israel blev det også nødvendigt at bygge en mur for at holde terrorister ude og holde egne indbyggere sikre. Det er jo ikke Israelerne der er problemet i mellemøsten, men muslimerne (palæstinenserne). De samme problemer er vi nu ved at skaffe os selv på halsen.

   Kommentar by Asger Nielsen — 28. august 2010 @ 19:29

  20. Nyt forslag. Der skal ikke bygges hegn og mure. Hvad med at staten laver en ungdomsenhed som hver 2 måned kører ind i området, beskyttet af militæret og så “luger ud” i flokkene, og simpelthen tager de “unge” under psykiatrisk behandling med passificerende midler og fjerner dem fra området i 2 år, f.eks. til Jylland. “Ud af miljøet” som det hedder? Og lad der ikke være en eneste muslim i indsatsstyrken, de er jo inhabile.

   Alle unge under mindste mistanke kan få fodlænke på, så man altid ved hvor de befinder sig. Sæt hærværkssikre kameraer op i hele ghettoen.

   Så ville disse små militsenheder, spidsen af islams koloniseringsstyrke, løbende blive sorteret fra og freden genoprettet. Statistikkerne viser jo alligevel at sådanne unge er næsten umulige at genopdrage, selv de mest hærdede folk til sådanne ting siger at det kun lykkes med 1 ud af 10.

   Så ville der jo stadig være masser af redder-jobs til socialisternes redder-industri, ude i disse lukkede institutioner. Alle er glade undtagen islam. Hvad vi så skal gøre med dem, må tiden vise. Psykofarmaka gør jo underværker i dag, så man har lov at håbe.

   Kommentar by Julie P. Kantoft — 28. august 2010 @ 23:02

  21. Vi har vel midlerne i dag, hvis ellers myndighederne vil bruge dem:
   1. Polititilhold mod at bevæge sig ind på andres område.
   2. Hvis 1. brydes, da opdragelsesanstalt.
   3. Dernæst ungdomsfængsel.
   4. Dernæst fængsel.
   5. Dernæst hjemsendelse.
   Hvor der er en vilje, er der en vej. Men DF får stadig kun 13-15% af stemmerne.

   Kommentar by Gunnar Biering — 28. august 2010 @ 23:24

  22. Hvorfor går journalisterne ikke ud til de ansvarlige radikale m.fl. politikere, som er skyld i problem-indvandringen?

   Hvis man satte hastigheden i byerne op til 100 km/t og det medførte flere dødsfald på vejene ville man gå ud til de politikere som havde stemt for at sætte hastighedsbegrænsningen til 100 km/t. Hvorfor gør man ikke det samme med disse konsekvenser af indvandrings-politikken?

   Kommentar by Frihed — 29. august 2010 @ 05:50

  23. Hegn om ældre mennesker i lille Danmark? Man tror at det er løgn. Men multikultur industrien kører grumt videre. Hegnet om ældre danske medborgere kommer efter så mange andre former for indhegning og vagtordning i multikultur ideologiens og EU’s hellige navn, f.eks. kommunalt lønnet bomvagt i Tåstrupgård. Og lønnet vagt i Gellerup kirke. Efter at grønlændere er jaget ud af Gellerup. Efter at præst er jagt ud af præstebolig i Tingbjerg. Efter at vagter er ansat på folkebiblioteker. Efter at vagter er ansat på busruter og efter at vagter er ansat på skadestuer. Efter at der er sat hegn op om århusiansk kollegium og ungdomsboliger. Efter at tilrejsende på Nørrebro er begyndt at visitere tilfældige danske mænd. Det er som om at jo mere hegn der sættes op og jo flere vagter der ansættes – jo flere bliver der brug for.

   Det er også sådan nu at danske ambulancefolk og brandmænd må have politibeskyttelse for at udføre sit arbejde i flere indvandrer ghetto områder. Og flere danske politikere og avistegnere må have politibeskyttelse. Senest er der bygget hegn rundt om Jyllandspostens hus i Århus.

   Flere og flere danske borgere og danske institutioner lever på en form for tålt ophold i Danmark. Af hensyn til multikultur ideologi og EU.

   Kommentar by Liva — 29. august 2010 @ 11:10

  24. Khosrow Bayat er faldet godt til her i landet. Han kender allerede omkvædet “Her går det skidt, sendt flere penge”. Hr man et problem, er løsningen andre mennesker penge, og er løser det ikke problemet er løsningen endnu flere penge. Heldigvis ser det ud til at staten er ved at løbe tør for vores penge.

   Han er ikke en del af løsningen, han er en del af problemet. Rart at se, der for en gangs skyld er andre end os på bloggene der tør sige det: “De har brudt (eller rettere overtaget) statens voldsmonopol. Og de har såmænd også indført et parallelt retssystem.

   Sover i godt Birte Weiss, Bennedsen, Elsebeth Gerner-Nielsen, Anker Jørgensen og alle de andre naive hattedamer og – mænd?

   Kommentar by Hans Jensen — 29. august 2010 @ 23:23

  25. Kollegiet i Gellerup har også fået hegn ud mod blokkene.

   Kommentar by Spandauer — 30. august 2010 @ 12:18

  26. De er en god ide at få sendt de kriminelle udlændinge ud af landet efter straf. Det vil forbedre de danske borgeres sikkerhed, og det vil have en afskrækkende virkning på udlændinge, der overvejer at udføre kriminelle handlinger.

   Kommentar by Jørgen — 1. september 2010 @ 20:03

  27. Åh ja, det er kun overfalden.
   Kommunernes brug af penge på fremmede er løbet løbsk. I drømmer ikke hvor meget der bliver brugt på dem.
   Vi snakker brændte børnehaver, vuggestuer, skoler, affaldshåndtering i forbindelse med ulovlige hjemmeslagtninger, rastepladser fyldt op med grønthandler affald og bilskrot. Specialundervisning, utilpassede (!) unge, pædagoger til samme, tolkebistand, ekstra lægehjælp, udbedring efter hærværk, grafitti, smadrede busstoppesteder, udbrændte biler. osv osv.
   Hvilket direkte går fra de ydelser som rigtige danskere med rimelighed kan forvente.

   Kommentar by Petersen — 17. september 2010 @ 22:08

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper