13. januar 2005

Hicham Chouceir [Multikulturel Forening] om ‘ekstremisten’ Mogens Camre

Den annoncebaserede århusianske ugeavis Århus Onsdag har i denne uges udgave et længere portræt af den tidligere palæstinensiske terrorist Hicham Chouceir, der udover at betragte sig selv som ‘frihedskæmper’ – ikke sparer på lyrikken overfor politiske modstandere. Herfra et citat som viser niveauet:

“Jeg oplever det indimellem som en regulær hetz [integrationsdebatten]. Det er ganske enkelt umenneskeligt at generalisere. Uheldigvis får ekstremister mere spalteplads end de gode – og her mener jeg ekstremister fra begge sider; både Mogens Camre og Hitz-but-Tahir, siger han med lyn i øjnene.”

5 Comments »

 1. Mogens Camre er til tider ganske vild at høre på og man kunne måske godt betegne nogle af hans udtalelser for lettere ekstemistiske, men derfra at sammenligne og relativere med Hizb-ut-Tahrir – der hopper kæden af. Hvad mon han selv betegner sig som – udover ‘frihedskæmper’?

  MVH
  Jakob

  Kommentar by Jakob — 13. januar 2005 @ 18:36

 2. Jeg havde lidt travlt og kunne sagtens have uddybet. Hicham Chouceir praler i interviewet med at han som 13 årig på egen foranledning fik udleveret en maskinpistol til ‘frihedskampen’ – han fortæller endvidere at det er lykkedes ham og sin familie at bevare troen på et Palæstina. (da han fly… rejste til Danmark var han imod Israels eksistens. Han fortæller ikke hvilken terrorgruppe han var tilknyttet)

  Den væsentligste forskel på Camre og HUT/pre-Danmark Chouceir er ret markant – Camre arbejder indenfor demokratiets rammer. Så kan man være uenig om det rent politiske.

  Kommentar by Kim Møller — 13. januar 2005 @ 21:01

 3. Og hvad så?
  Liver vi ikke i et demokratiske samfund? Har man ikke ret til at ytre sig? Eller ytringsfriheden gælder kun for nogle bestemte?
  Man kan ikke stå midt i Bazar Vest og klapper til en lille fanatiker, som hånede islamiskreligion og historie og svinede muslimer til. Han er efter mening uvidner og dom som en sten.

  Med valgets resultat den 8. februar 2005, kan man godt notere, at Danmark har fået en ny ekstremist Mogens Carme til! Tillykke med det!

  Med venlig hilsen
  Hicham Chouceir
  http://www.aflysintegrationen.dk http://www.moskeen.dk

  Kommentar by Anonym — 13. februar 2005 @ 17:56

 4. Til Hicham Chouceir

  “Og hvad så? Liver vi ikke i et demokratiske samfund? Har man ikke ret til at ytre sig?”

  Jov, og der er skam heller ingen som vil tage ytringsfriheden fra dig. Jeg kritiserer dit sprogbrug, ikke din ret til at ytre sig.

  “Eller ytringsfriheden gælder kun for nogle bestemte?”

  Forhold dig til det mit indlæg. Orker ikke den der offer-dyrkelse.

  “Man kan ikke stå midt i Bazar Vest og klapper til en lille fanatiker, som hånede islamiskreligion og historie og svinede muslimer til.”

  Hvem taler vi om?

  “Han er efter mening uvidner og dom som en sten.

  Hvis det er Camre du her taler om, så siger det vel mere om dig end om ham. Han fik så vidt jeg husker den andenbedste juraeksamen i hele Danmark det år han ‘dimitterede’.

  “Med valgets resultat den 8. februar 2005, kan man godt notere, at Danmark har fået en ny ekstremist Mogens Carme til! Tillykke med det!”

  Øh Camre er i EP. Hvor vil du hen. DF gik to mandater frem – hele to ‘ekstremister’ hvis vi nu skal blive i din rabiat-hysteriske terminologi.

  Med venlig hilsen
  Hicham Chouceir

  Kommentar by Kim Møller — 13. februar 2005 @ 21:02

 5. Jeg forstår ikke hvorfor alle herinde “angriber” Hicham på denne måde, I er voksne mennesker, tal dog pænt til hinanden, UDEN at gøre grin. Om I vil indse det eller ej, så har Camre nogle syge udtalelser og meninger. Vi lever i et ytringsfrit samfund, men der er grænser for hvor vidt man kan ytre sig omkring sine syge, ekstrimistiske udtalelser. Nogle ting må man holde for sig selv, om man vil det eller ej.
  Til Kim Møller ang. hans tekst om at Hicham “praler” om at han som´13årig fik en maskinpistol i hånden. Det er IKKE pral, men derimod den barske sandhed, som vi her i DK heldigvis ikke oplever. Men når du ikke har et andre valg end at beskytte din familie mod krigen, eller sidde og se dem dø, så tror jeg alle ville vælge at tage den maskinpistol. Det har ikke noget at gøre med at være ekstramist, men derimod kampen om friheden!

  Kommentar by Maryam Chouqeir — 5. december 2005 @ 21:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper