9. september 2010

Bibel-håndtering i Saudi-Arabien: “… confiscated and destroyed by government officials.”

På TV2 News kunne man onsdag eftermiddag høre Arno Victor Nielsen forklare, at Florida-præsten Terry Jones burde stoppes, idet han var “en farlig mand”. Det var også det Politiken (med et mere logisk rationale) kaldte Winston Churchill i april 1940. I dag har vi langt bedre kort på hånden, og Arno Victor Nielsens ‘fred for enhver pris’, ligner til forveksling kulturel overgivelse.

Ingen havde hørt om Terry Jones, før han gjorde 11. september til Burn-a-Koran-day, og sagen er nu engang vigtigere end præsten. Noget New York-borgmester Michael Bloomberg pointerer med ordene: “First Amendment protects everybody”, hvad også er essensen i Angela Merkels tale, da Kurt Westergaard igår modtog en tysk mediepris: “Har han lov at gøre det? Ja han har”.

Så er der også lige det med proportionerne. Terry Jones er en tilfældig præst. Saudi-Arabien er hjemsted for Mekka og Medina, og Koranen er landets forfatning. Her lidt fra en artikel set på Free Republic – Saudi Arabia Desecrates Hundreds of Bibles Annually (20/5-05).

“As a matter of official policy, the government either incinerates or dumps bibles, crosses and other Christian paraphernalia.

Hundreds of Christian worshipers are arrested every year by Saudi police in raids on their private gatherings. Bibles, crosses and printed materials are confiscated and later burnt or dumped into trash. Bibles and other Christian paraphernalia found with travelers into the country are confiscated and destroyed.

Although considered as holy in Islam and mentioned in the Koran dozens of times, the Bible is banned in Saudi Arabia, and is confiscated and destroyed by government officials…

The American State Department had no comment on this issue.”

Apropos de nye totalitære: “… de skriger dagligt på, at vi skal forbyde dem.”.

(Mogens Hansen, Løverne på Facebook; grafikken er redigeret)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/17599/trackback

23 Comments »

 1. Hvad er “ekstremistisk bogafbrænding”? Er det når man brænder ekstreme bøger? I så fald har hun jo helt ret :-)

  Mogens Hansen har jo også ret. Jeg kan i hvert fald ikke se det.

  OT: Se lige denne video, hvor stemmesedlerne fra Sveriges Demokraterne pludseligt er forsvundet:
  http://www.180grader.dk/Politik/pludselig-er-alle-sverigesdemokraternes-stemmesedler-vaek

  Kommentar by Kenny Starfighter — 9. september 2010 @ 07:09

 2. Bogafbrændinger er selvfølgelig bare en ytring, som skal være hjerteligt velkommen til at tage ophold i vores samfund. Hvis nogen reel trussel rettes mod lørdagens arrangement, og hvis en læser vil bringe en Koran, et kamera, en spand og en ild-blæser med til Helsingør, så er jeg frisk på at være solidarisk med Terry Jones’ ytringsfrihed. Kontakt mig her.

  Men modstanden forklares af at blive set i det lys at der er stærke kræfter i USA som kæmper for et forbud mod symbol-afbrænding. Fra Civil Liberty:

  Flag Desecration Amendment (1990, 1995, 1997, 1999-2000, 2001, 2003, 2005-2006):

  Congress has made seven attempts to overrule the U.S. Supreme Court by passing a constitutional amendment making an exception to the First Amendment in order to allow the government to ban flag desecration. In 1990, when the amendment was first brought up, it failed to achieve the necessary two-thirds majority in the House. After the Republican congressional takeover of 1994, it has consistently passed the House but failed in the Senate.

  Idéen om at forbyde afbrænding af højtagtede symboler har ubdredt sympati på højrefløjen i USA. Idéen om at et symbol kan være beskyttelsesværdigt på denne måde er ikke kulturfremmed for den amerikanske højrefløj, som den er kulturfremmed for os danskere.

  Kommentar by WilliamJansen — 9. september 2010 @ 07:24

 3. Ja, essensen her er lige netop proportiooner!

  Det evner hverken medier, antidemokratiske venstreorienterede kræfter(shansen inkl.)at relatere til – PROPORTIONER!

  Kommentar by cicero — 9. september 2010 @ 08:09

 4. Ekstrem undertrykkelse af kristne (og mange andre grupper og individer) i islamiske lande er ikke-eksisterende nyhedsstof. Engang imellem hører vi om en kvinde, der skal stenes – der skal helst foreligge et billede, og hun skal helst se lidt godt ud – men de massive, systematiske overgreb i f.eks. Saudi Arabien er åbenbart helt uinteressante for danske og andre vestlige medier. Herregud, sådan er jo deres interessante kultur dernede, og den må vi respektere… Det synes at være holdningen fra Uffe Ellemann og Tøger Seidenfaden øverst i pyramiden til Monika Hansen og hendes kumpaner i bunden.

  Kommentar by Crass Børsting — 9. september 2010 @ 09:05

 5. Ha,ha,ha jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan saudi-barbarien’s destruktion af de konfiskerede bibler foregår, vel ikke ved afbrænding!!
  Så må Fogh og samtlige krybene dhimmier jo ud med en fordømmelse, noget for noget eller lige for lige, men det måske “finere” at brænde bibler af?

  Som kvinde og derfor udsat offer for den “magiske” skodbog koranens mærkelige hellige urørlighed og opskrift på kvinde mishandlinger og kvinde undertrykkelse, så kan jeg kun tilslutte mig Terry Jones afbrænding af koranen, så de fatsvage muhammedaner med egne øjne kan se, at denne fandens makværks bog koranen ikke er en skid urørlig hellig for mig.

  Hvis det for meget med afbrænding af skodbogen koranen, jamen, så kan vi da sagtens finde på noget andet, en fiks lille kønsomskæring i bogen så de værste syndige udtalelser om vantro bort skæres, brug den som skyde skive, hunde høm-høms opsamlings papir, folde nytårshatte ud af skodbogens sider, smide syre på hoved! siden, ophænge den i lygtepæle sammen med symbolske kludedukker af homoseksuelle, pakke koranen ind i affaldssække osv kun fantasien sætter grænser for mangfoldigheden af udtryksformer, som netop denne ikke urørlige hellige bog fortjener.
  Vi kan jo bare kalde det kunst.

  Kommentar by li — 9. september 2010 @ 09:06

 6. #4 li

  Ha-Ha. Hvorfor ikke redigere i Koranen? Dermed mener jeg at fjerne alt om had, vold og krig mod ikke-muslimer, kvinder etc.

  Hvis man udgav resterne ville der blive en net lille 10 siders bog ud af det:-) Illustrativt!

  Måske en opgave for et lille forlag med tilknytning til DF?

  Kommentar by Sigwar — 9. september 2010 @ 10:02

 7. “Although considered as holy in Islam and mentioned in the Koran”.

  Det er strengt taget ikke korrekt. Islam anser Bibelen for en forvanskning af en oprindelig og nu forsvundet Bibel, hvori det tydeligt fremgik at Adam, Moses, Jesus osv. var troende muslimer. Bibelen som vi kender den har derfor ikke nogen ukrænkelig status, heller ikke i det saudiske helvede.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 9. september 2010 @ 21:31

 8. Alle de, incl. Præsident Obama, bør hyle ligeså højt op om Saudi Arabiens behandling af Bibler, som de nu hyler op om at undlade at brænde Koraner i USA.
  Ellers er de elendige hyklere, som ikke er værd at ofre en stemme på.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 9. september 2010 @ 21:35

 9. Du almægtige – det lader til, at præs. Obama, Hillay Clinton, general Petreaus og hele USA´s politiske apparat nu også er blevet grebet af islamofobi! Hvordan kan de dog advare mod optøjer og angreb fra “fredens religion”? Det er jo dybt krænkende!!

  Kommentar by Boel Tammes — 9. september 2010 @ 21:57

 10. Kære William

  Vil du ikke nok vente med din formålsløse bogafbrænding til vores soldater er kommet hjem fra Afganistan.
  Soldaternes jagt på muslimske terrorister er vanskelig nok, og de har ikke brug for at fjenden kan udstille dig som eksempel på vestens dumhed og ondskab.

  Med venlig hilsen

  Kommentar by Rico — 9. september 2010 @ 23:04

 11. #10. Du kan være ganske rolig, han foretager sig ikke noget,det skal være andre der gør det,lidt ligesom falkeøje aka flakrøjser.

  Kommentar by PBr. — 9. september 2010 @ 23:22

 12. Saudierne har helt frit spil da de leverer Obamas olie.
  Saudierne behandler også deres indvandrere som slaver men ingen hovedrynken over det fra FN, EU og feks diverse “lefties”.
  Men tør den amerikanske pastor ikke gøre ved et par koraner hvad Saudierne gør ved biblen dagligt, så er det jo altid noget at nogle frejdige danskere brændte koranen i sin tid med passende tilbehør.

  Barbeque Danish style: http://www.youtube.com/watch?v=lXOnSsj_0M0

  William. jeg beklager på forhånd hvis du føler dig stødt af ovenstående link, men nu er du altså advaret

  Kommentar by J B — 9. september 2010 @ 23:26

 13. Historien gentager sig: Husk Sovjets 1020 SS20 atom-missiler, som blev opstillet og pegede på vesten, incl. DK.
  Socialdemokraten Helmut Schmidt bevægede Reagan til SENERE at opstille 572 Pershing-raketter som et modtræk på den kommunistiske aggression.
  SÅ BRØD HELVEDE LØS. Endeløse socialistiske, venstreorienterede demonstrationer MOD DE ONDE RAKETTER, altså de 572, der var kommet SIDST. SS20 raketterne var de gode raketter.
  Det sædvanlige syge svigt fra venstrefløjen.
  NU GENTAGER DET SIG SÅ: Muslimerne har i ÅREVIS afbrændt bibler og det, der er værre. Nu er der så en enkelt person, der vil brænde en koran. SÅ bryder afsindet ud i lys lue. Hvem støtter muslimerne i deres syge afsind ???
  Korrekt, de VENSTREORIENTEREDE.
  SYGT

  Kommentar by ramses-2 — 9. september 2010 @ 23:47

 14. 9. (boel tammes)

  citat:

  “Du almægtige – det lader til, at præs. Obama, Hillay Clinton, general Petreaus og hele USA´s politiske apparat nu også er blevet grebet af islamofobi! Hvordan kan de dog advare mod optøjer og angreb fra “fredens religion”? Det er jo dybt krænkende!!”

  Med denne sætning har du ramt et meget rammende punkt:

  “Hvordan kan de dog advare mod optøjer og angreb fra “fredens religion”? ”

  Denne sætning skal bruges mod abdul wahid som standpunks-kommentar til alle debatter.
  Det er jo fredens religon, vend den anden kind til.

  Kommentar by naturret (islamofob) — 9. september 2010 @ 23:49

 15. Vi bør iværksætte en boykot af Saudi Arabien m.fl. Vi køber ikke noget af dem og vi sælger intet til dem.

  De kan spiser deres olie og vi bliver hjemme og spiser vores mad.

  Kommentar by anonym — 9. september 2010 @ 23:53

 16. @ J B, du skriver: William. jeg beklager på forhånd hvis du føler dig stødt af ovenstående link, men nu er du altså advaret

  WJ: Jeg har aldrig været stødt over noget du har skrevet eller linket til. Jeg har aldrig erklæret mig stødt over noget du har skrevet eller linket til.

  Uenig? Ja. Stødt? Nej.

  Du må tjene dine martyr-point et andet sted.

  Jeg ønsker dig et langt, sundt, lykkeligt og trygt liv.

  Kommentar by WilliamJansen — 10. september 2010 @ 08:12

 17. USA har forsømt at udvikle reaktorenergien og brintenergien.
  Det er den alvorligste fejl de nogensinde har begået.
  Derfor lefler hele det øverste USA nu for de forbandede arabere.
  Det skal og må ikke have lov at fortsætte, uanset hvor meget skabsmuslim Obama er.
  Han bør ikke fortsætte efter midtvejsvalget.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 10. september 2010 @ 11:15

 18. […] http://www.uriasposten.net/?p=17599#comments […]

  Pingback by Kunstavisen » Blog Archive » Bibelafbrænding i Saudi-Arabien — 10. september 2010 @ 11:41

 19. Muslimerne er nogen elendige hyklere.
  De brænder selv af af hjertens lyst, også masser af kirker i Kosovo, men når det gælder deres egen Koran, så hyler de op ligesom stukne
  grise.
  De skal selvfølgelig have tilbage af samme mønt, ellers er det ikke
  retfærdigt.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 10. september 2010 @ 12:03

 20. I følge dette indslag på youtube, har der været en brand koranen dag før?
  Er det den rigtige koran man fortolker idag. Noget er blevet ædt af en ged?
  Ja, for den sags skyld bibel? Efter fundet af dødehavs rullerne mangler der et kapitel at blive skrevet?
  http://www.youtube.com/watch?v=91AM7665cbo

  Kommentar by Peter — 10. september 2010 @ 14:57

 21. Derbegåes overgreb mod kristne hver eneste dag, bibler og bønnebøger afbrændes, kors smadres kirker vanhelliges, men vi hører yderst sjældent om det.

  Den helt ægte ironi kan findes ved, at den 9/11 vil Islamic Center of Northeast Florida uddele gratis eksemplarer af Koranen for at lære andre om deres religion. Du er vel klar over, at hvis man gjorde det samme med bibler i næsten alle muslimske lande, da ville man blive arresteret, torteret eller dræbt.

  Ved du hvorfor du aldrig hører om det? To grunde:

  1. De venstreorienterede medier bryder sig ikke om at rapportere om noget kritisk vedrørende Islam (husk på den kujonagtige opførsel med ikke at offentliggøre de danske karikaturtegninger)
  2. Hvis vore aviser skulle trykke alle de barbariske handlinger der begås af muslimerne på daglig basis, så ville der ikke være plads til at trykke de lokale nyheder.

  Uddrag fra artikel af bernie Planck: http://synopsis-olsen.blogspot.com/2010/09/bibler-brndes-hver-dag-af-muslimer.html

  Kommentar by synopsis-olsen — 10. september 2010 @ 17:11

 22. Bliver den amerikanske præst for bange, så håber jeg, at en masse andre i Skandinavien vil tage hans sag op.
  Det er en skændsel, at vi ikke kan gøre gengæld mod muslimernes hærgen med ild mod kirker, bibler, flag og alt, der hører den vestlige Verden til.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 10. september 2010 @ 17:36

 23. Den där Margrethe Monkey Hansen kan då inte vara helt frisk i huvudet.

  Kommentar by peerpedersen — 12. september 2010 @ 10:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper