16. januar 2005

Fatih Alev: Kaliffen skal regere på livstid

En Morten Kruse stillede i onsdagens Berlingske Tidende spørgsmålet: Er Fatih Alev demokrat? Nej, og han er ej heller ‘moderat’… Et citat:

“Jeg erindrer… et foredrag og den efterfølgende diskussion på Krogerup Højskole for et par år siden. Hårdt presset måtte Fatih Alev formulere sin foretrukne styreform, og det var ikke demokratiet, men kalifatet. Kaliffen skulle – i det demokratiske Danmark – godt nok vælges demokratisk af et flertal, men når han først sad der så var det for livstid. Der skulle altså ikke være mulighed for at afskaffe denne kalif ved fortløbende valg, dersom flertallet skulle ønske dette.”

Oploadet Kl. 14:32 af Kim Møller — Direkte link2 kommentarer

2 Comments »

 1. Alev er ikke nogen undtagelse. Selveste Euroislam skaberen Tariq Ramadan er blevet klædt af ind til knoglerne i en sådan grad, at han er blevet forment adgang til USA.
  Årsagen : manden siger eet udadtil i det offentlige rum – men indadtil i de islamiske cirkler er hans snak en ganske anden.
  Og Alev er såmænd bare på linie med Ramadan i den henseende.
  Det er disse såkaldte moderate muslimer der er måske de aller farligste for de vestlige dmokratier. Dette fordi deres arbejder går ud på at bane vejen for Islam all over the World.
  Den Islamiske bulldozer hedder Moderat Islam. Denne skal lulle de vestlige befolkninger ind i en form for beroligelse angående Islam.
  Veletableret i de forskellige lande – bl.a. gennem både Muhammeds og Said Qutbs opskrifter på hvordan : udvandring til og bosættelser i infidele lande samt anvendelsen af de muslimske kvinders livmødre som vejen til etablering af det 20.+21.årh. nye muslimske våben , mangefødsler – så får den Islamiske tone en hel anden klang.
  Hvilket perspektiv.

  Kommentar by vivi andersen — 17. januar 2005 @ 10:32

 2. Hvem sagde lige: En mand, En stemme, En gang?

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 18. januar 2005 @ 00:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper