17. januar 2005

Socialantropolog Michael Taarnby i rapport: At ville omstøde den vestlige verden er blevet en ideologi inden for islam”

Justitsministeriet og Politiets Efterretnings Tjeneste har sat en socialantropolog til at give en redegørelse for den danske terrorbekæmpelse. Her er afsnit fra Jyllands-Postens omtale af rapportens konklusioner, der tyder på at socialantropologen Michael Taarnby ikke har den store historiske indsigt.

“Terrorisme er ikke længere et mål alene for ekstremistiske muslimer og organisationer som Al Qaida. Siden 11. september 2001 er truslen løftet til et højere plan: At ville omstøde den vestlige verden er blevet en ideologi inden for islam. Sådan lyder en af konklusionerne i en rapport udarbejdet af socialantropolog Michael Taarnby fra Aarhus Universitet til Justitsministeriet og Politiets Efterretningstjeneste (PET). “

Oploadet Kl. 10:33 af Kim Møller — Direkte link2 kommentarer

2 Comments »

 1. If I understand your insinuation correctly, I’d have to say that it’s irrelevant whether Hr. Taarnby has any great historical insight. It is far more important that the people reading Jyllands Posten acquire the same perspective.

  Islam may be a religion of peace, but as peaceful conquest, and only if that approach seems to works better than violence.

  Kommentar by jdm — 17. januar 2005 @ 17:12

 2. Jamen – det GØR VI SKAM !
  Vi andre læser nemlig også Verdenshistorie og nutids ditto. Og den viden man opnår derfra viser ikke ligefrem Islam som værende andet en end hadsk ideologi hvis hensigter er at udføre det pådrag som Allah har givet muslimer gennem Muhhamed : at Verden tilhører Allah og det er enhver muslims pligt at gøre en idnsats for at få Islamiseret alle lande.
  Gamle Said Qutb – og i det skjulte opfinderende af den såkaldte Euroislam Tariqe Ramadan – gav yderligere anvisninger på hvordan denne nutidige agenda kan udføres : via tilvandring til og statsborgerskaber i infidele lande. Og det nutidige våben skal ifølge Qutb være de islamiske kvinders livmødre. Dette synes at virke betydelige bedre end tidligere tiders Jihad mod Europa.
  Fredesommelig overtagelse/besejring af de infidele lande eller ej – de infidele befolkninger har efterhånden lugtet lunten.
  Og så kan de forskellige venstrfløjsere i de forskellige vestlige lande optræde nok så meget som apologeter – realiteterne i Vestens lande med muslimske befolkninger taler for sig selv.

  Kommentar by vivi andersen — 18. januar 2005 @ 09:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper