3. februar 2005

Bo Elkjær roser danske bloggere – men tror tilsyneladende stadig at ‘Bush stjal valget’

Fra Journalisten, en artikel af Bo Elkjær om weblogs. En nogenlunde fair gengivelse af Rathergate, pæne ord om de danske weblogs – men det irriterer mig stadig at han fortsætter med at tærske langhalm på Ohio-valget. Der var jo en grund til at Washington Post ikke købte historien, modsat Ekstra Bladet (Elkjær selv) og kommunisterne bag ‘Censurnyt’. [Set på Agantyrs hjørne, tippet af Mikkel Larsen & Sargsian]

Oploadet Kl. 23:07 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer

3 Comments »

 1. Hej Uriasposten/Kim Møller

  Tak for de pæne ord; som altid må jeg skuffe dig/jer, med at lige præcis 0% af folkene bag CensurNyt er kommunister (eller noget der ligner)

  Men fakta lader jo ikke til at optage jer synderligt.

  Ha´ det godt.

  Peter

  Kommentar by Peter Kofod — 4. februar 2005 @ 10:31

 2. “Tak for de pæne ord; som altid må jeg skuffe dig/jer, med at lige præcis 0% af folkene bag CensurNyt er kommunister (eller noget der ligner)”

  – Jeg er klar over du stiller op for Minoritetspartiet, som vist ikke engang bekender sig til socialismen, men det kan man jo tro på eller lade være. Din ‘tro’ på diverse 11. september-teorier kan dog, må jeg indrømme, også pege ligeså meget i retning af en anden form for loonisme på den virkelighedsfjerne venstrefløj.

  Det ville glæde mig hvis Minoritetspartiet skulle få et langt bedre valg end prognoserne spår…

  http://uriasposten.net/images/caps/DR-FV2005-250105-Minoritet-prognose.jpg

  Alt mellem 0,1 – 1,9 pct. skal være jer vel undt – om ikke andet så for underholdningsværdien.

  Kommentar by Kim Møller — 4. februar 2005 @ 11:00

 3. Kære Kim.

  Tak for svaret.

  Du skriver: “Din ‘tro’ på diverse 11. september-teorier kan dog, må jeg indrømme, også pege ligeså meget i retning af en anden form for loonisme på den virkelighedsfjerne venstrefløj.”

  Jeg vil vove pelsen og sige rent ud, at du vist ikke ved NOGET SOM HELST om hvad jeg ‘tror’ vedr. 11. september. Du har derimod muligvis forstået (hvis du altså HAR læst noget af det jeg har skrevet) at der IKKE tror på den officielle konspirationsteori. Det står jeg naturligvis ved, og jeg vil (endnu engang) vove pelsen og sige, at hvis du havde lyst til at sætte dig ind i sagerne – i detaljer – hvilket indrømmet ER en omfattende affære, så vi ville vi såmænd være ret tæt på at være enige. Den officielle konspirationsteori vil ganske givet ende på historiens mødding sammen med de andre tossede teorier som siger at ‘vestlige’ stater pr. definition ikke begår grusomme forbrydelser mod deres egne folk; fx. teorier om Rigsdagsbranden i Nazi-Tyskland (eller endnu længere ude: at koncentrationslejrene var ‘feriekolonier’); eller måske sammen med teorierne om Iraks masseødelæggelsesvåben?

  Du skriver også:
  “Det ville glæde mig hvis Minoritetspartiet skulle få et langt bedre valg end prognoserne spår”

  Mange tak; det endte jo bekendt med 0.3% på landsplan; ikke noget vildt begejstrende resultat, men dog nok til at vi nu inkasserer et par hundrede tusinde kroner om året i partistøtte. Hvis resultater var blevet 1.9% som du håbede på, ville dette beløb naturligvis have været blevet mangedoblet; så tak for opbakningen.

  Bedste Hilsner
  Peter Kofod, CensurNyt.dk

  Kommentar by Peter Kofod — 19. februar 2005 @ 19:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper