22. februar 2005

Rundfunk (TV2) reklamerede for ‘fredsvagt-fantasterne’

TV2s ungdomsprogram Rundfunk havde idag inviteret ‘fredsvagten’ Marianne i studiet, og yndig som hun var, fik man historien om alt det gode hun og organisationen Palæstina Fredsvagter gjorde for menneskeheden. TV2 bidrog aktivt med henvisning til organisationens hjemmeside.

[Hvor er demokratiets fredsvogtere?]

Oploadet Kl. 20:25 af Kim Møller — Direkte linkSkriv!
Arkiveret under:

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper