23. november 2010

Årets Kulturafvikler 2010 – seks stærke kandidater…

Lørdag i næste uge kårer Eticha i samarbejde med Galleri Draupner Årets Kulturafvikler 2010. Mere på Eticha.dk. Herunder lidt om kandidaterne. Min favorit er er Zenia Stampe.

1. Margrethe Vestager, Gruppeformand for De Radikale
Vestager er en glimrende kandidat. Som radikal gruppeformand står hun forrest i leddene som eksponent for en politik, der er totalt gennemsyret af ”kulturafviklende” elementer med formålet at indføre en relativ værdiopfattelse, hvor hver eneste ideologi og eller religion er lige så god som en anden. Vestagers seneste forslag med at indføre arabiske nyhedskanaler i dansk TV og Radio må ses som et forstærkende indslag i hendes kandidatur som ”Årets Kulturafvikler”.

2. Zenia Stampe, Radikal næstformand!
Stampe er en varm kandidat på grund af sin indædte kamp mod det frie ord og hendes trang til at anmelde og forfølge borgere i kongeriget, der udtrykker ubekvemme sandheder. Med sit had til det danske kongehus og dermed Danmarks royale tradition, vil Zenia Stampe helt sikkert først blive tilfreds i sin radikale teoriverden, når hun har opnået et samfund, hvor alle, der udtaler sig konkret, kan fængsles uden spørgsmål! Kandidaturet skæmmes dog af det forbehold, at Zenia Stampe af fornuftige borgere må anses befinde sig i en ”ikke kvalificerende” tilstand af virkelighedsfjernhed.

3. Mogens Jensen, Kulturordfører for Socialdemokratiet
Her er en meget stærk kandidat. En mand, der tror på Eurabia og arbejder med iver og nidkærhed for at skabe dette monster. Mogens Jensen mener, at det er alle hans politikerkolleger i Europa, der ikke har forstået islams storhed og dermed deres retsmæssige ejerskab af Europa. “Gør plads til islam i Europa” er Mogens Jensens parole. Tænker han på, hvad det betyder for vores frihed i længden?

4. Morten Kjærum, Direktør for Agentur for Grundlæggende Rettigheder.
I sin stræben for at afvikle den danske og europæiske kultur har Morten Kjærum ikke skyet noget middel. Han kalder ”sårede muslimske følelser” for ”alvorlige racistiske overgreb”, han skriver rapporter for EU’s regning (skatteborgernes), hvor konklusionerne, når det gælder kriminalitet blandt unge muslimer i EU, er rendyrket løgn. Alt dette i bestræbelse på at indføre censur og meningstyranni i et Euroislamisk kalifat. Kjærum er virkelig en af de stærke kandidater til at modtage prisen som ”Årets Kulturafvikler”!

5. Poul Nyrup Rasmussen, Meget Forhenværende Statsminister
Poul Nyrup er igen på det seneste fremme med en gammel kritik af DF. Det handler selvfølgelig om Nyrups gamle mærkesag, ”Fri Indvandring” – og specielt fra islamiske lande. Nyrup har altid elsket at være i selskab med ”Abdul”, men ville ikke ses sammen med Dalai Lama, Salman Rushdie og flere ”på den forkerte side”. Nyrup er en god kandidat, men han er dog så forhenværende, at det kunne ses som et tilbageskridt at krydre netop hans liv med udmærkelsen som ”Årets Kulturafvikler”.

6. Uffe Ellemann-Jensen, forhenværende politiker og udenrigsminister
Uffemanden har fået det meste. En af hans største udmærkelser, der passer bedst på hans arrogante personlighed (jeg ved alting bedst), var dog Ekstrabladets nytårstorsk. Ellemann har fortsat at skælde ud på Jyllands Posten og Flemming Rose på grund af Muhammedtegningerne, selv om man skulle tro, at det var sneen, der faldt i fjor. Ellemann går ind for appeasementpolitik, der jo har til hensigt at udslette egne værdier og annamme den stærkere udfordreres. Måske var det bedre at give ham ”Den Mest Forhenværendes” pris! (Om en sådan nu findes).

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/20346/trackback

23 Comments »

 1. Endelig et godt initiativ. Et uhyggeligt rædselskabinet.

  Kommentar by Hans L — 23. november 2010 @ 13:00

 2. Hælder mest til Margrethe Vestager eller Zenia Stampe, men alle 6 kandidater er gode bud.

  Kommentar by Morten P — 23. november 2010 @ 13:16

 3. Min stemme går til Mogens Jensen.

  Han er den der står til at få størst indflydelse, hvis de røde kommer til magten. Og de Radikale gør blot hvad de altid har gjort. Der ligger ikke noget ekstraordinært over deres indsats i år :-)

  Kommentar by Kenny Starfighter — 23. november 2010 @ 13:23

 4. Kanon stærkt felt i toppen ! Måske man skulle stemme på Stampe, men det kan nås endnu. De sidste procenter af deres landsforræddereparti, skulle de vel snart have formøblet…..?

  Kommentar by wied — 23. november 2010 @ 13:38

 5. Wied, desværre ikke. De SF’ere, der ikke kan lide S-SF’s forslag til et pointsystem for indvandrere, de kan søge over i Rad V (hvis Enhedslisten er for rabiat). Iflg. en politisk kommentator jeg lyttede til forleden, så er det igang.

  Kim du bør tage Mogens Jensen med. Han er en af de mest virkelighedsfjerne politikere vi har.

  Kommentar by Hr. Snusk — 23. november 2010 @ 13:50

 6. Selvom han kun er embedsmand og dermed kun har magt sålænge der er politikere til at give ham den, så går min stemme til Morten Kjærum for den iver han lægger i sit kultureliminerende arbejde.

  Ideen om en verden uden nationer ville ikke kunne leve uden ildsjæle som ham.

  Kommentar by Vagn Henning — 23. november 2010 @ 13:53

 7. Hvilket rædsels kabinet, der her er blevet samlet. De fortjener alle som en prisen.
  I min pure ungdom havde jeg stor respekt for Uffe og havde gerne undt ham statsministerposten, men i dag er han bare en gammel mavesur hykler og narehat at høre på.
  Alle de andre kandidater giver sig selv: Naive klaphatte, så langt borte fra virkelighedens realiteter som man kan komme.

  Kommentar by Neuhammer — 23. november 2010 @ 14:20

 8. Hov, Mogens Jensen er sgu da med. Dumt Snusk!!!

  Kommentar by Hr. Snusk — 23. november 2010 @ 14:40

 9. Zenia Stampe sagde for nylig i en TV-debat, at hun mente, at indvandringspolitikken i 1983-2001 var god for Danmark, og hun vil genoptage den, hvis hun får magt til det. Den udmelding bliver svær at slå, selvom kandidatfeltet er stærkt.

  Kommentar by Gunnar Biering — 23. november 2010 @ 15:56

 10. Har stemt !

  Kommentar by Spinner — 23. november 2010 @ 16:25

 11. Det bliver svært at vælge.

  Kommentar by . — 23. november 2010 @ 16:27

 12. kan kun tilslutte mig #1 fandme en råden flok

  Kommentar by einheijer — 23. november 2010 @ 16:56

 13. Ja det er et stærkt og tæt opløb mellem de ypperste af de der lever af Gelée royale, jeg vaklede længe mellem Morten Kjærum,Zenia Stampe og Margrethe Vestager.
  Det blev sidst nævnte, da hun repræsenterer det ultimativt mest landsskadelige parti der har virket gennem snart 100> år.

  Kommentar by PBr — 23. november 2010 @ 18:36

 14. Ingen kan true Margrethe Vestager! Hun vil have politianmeldt de patienter som helst er fri for at lade sige behandle af tørklædeklædt sundhedspersonale(dødsengle)!(for racediskrimination!)

  Kommentar by Frode Fredegod — 23. november 2010 @ 19:03

 15. Det er et svært valg, de har alle sammen gode kvalifikationer. Valget må nok rette sig efter det personlige indtryk. F. eks. hvem får blodtrykket til at stige mest, når de dukker frem på skærmen.
  Havde Jørgen Poulsen været kandidat, ville han så afgjort have været min favorit.

  Kommentar by Menig 442 — 23. november 2010 @ 19:30

 16. Zenia blev i den grad klædt af i ovennævnte tvdebat. Og hun virkede slet ikke flov. Hun fortjener faktisk en pris for hun er total uden skam og uimodtagelig for argumenter.
  Helt Neville Chamberlain’sk i sin tindrende dumhed.

  Kommentar by Petersen — 23. november 2010 @ 20:53

 17. “Helt Neville Chamberlain’sk i sin tindrende dumhed.”

  Meget rammende beskrivelse, den passer så desværre på mange af de yngre kvinder i folketinget, uanset div. tilfældige valg af parti.

  Kommentar by PBr — 23. november 2010 @ 21:18

 18. ang kultur så se lige denne sjove video
  Tilbud på toilet papir i Føtex:

  http://www.youtube.com/watch?v=ZyIgnN188uc

  Kommentar by poul sørensen — 23. november 2010 @ 21:43

 19. Den er svær, men min stemme går trods alt til kulturnedbryderen Margrethe Vestager. Hun fortjener prisen og en lille Bodil med i købet. Ingen som hun arbejder på at nedbryde nationalstaten og gøre dansk kultur til en vittighed.

  Kommentar by Machiavelli — 24. november 2010 @ 09:18

 20. @18
  Sjov video. Den virker helt absurd, når man ved, hvad toiletpapir der ikke er på tilbud koster.

  Kommentar by Kenny Starfighter — 24. november 2010 @ 10:44

 21. Stemte på Vestager.
  Hver en fiber i min krop skreg på Poul “FUCK DANMARK” Nyrup men må gi’ ret i at han nok er fortid i dansk politik og ikke har den vægt han havde før i tiden.

  Kommentar by Frank Hagmann — 24. november 2010 @ 19:54

 22. Det halve Danmark fortjente prisen.

  Kommentar by Tolder — 27. november 2010 @ 00:30

 23. #

  Det halve Danmark fortjente prisen.

  Kommentar af Tolder — 27. november 2010 @ 00:30

  Ja eller 2/3 del.

  Kommentar by Machiavelli — 28. november 2010 @ 12:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper