18. december 2010

Billy Adamsen til Nyrup: Vi kan bruge EU til at presse medierne – gør mig til mediekommissær

Det ville være fint, hvis Billy Adamsen modvirker ‘den liberale glidning’ i partiet der lige har ansat ham, men lige netop i forhold til medierne er der brug for markedets usynlige hånd, og ikke Adamsens Kommissar-fingre. Fra BT – Pinligt brev: Adamsen ville være medie-minister.

“Brian Mikkelsens nye rådgiver, Billy Adamsen, var i slutningen af 90’erne nær rådgiver for daværende statsminister Poul Nyrup Rasmussen og gav i fortrolige breve til Nyrup udtryk for nogle yderst kontroversielle synspunkter om dansk presse, som han i et hidtil uset omfang ønskede at styre og udsætte for et politisk pres.

I et brev, dateret den 22. maj 1999 – der indledes “Kære Poul” – beklager Adamsen dybt mediernes udvikling, især “den liberale glidning”,og han gør det klart, at han ønsker at blive udnævnt som assisterende presseminister eller medieminister…

– Udadtil kunne jeg måske fungere som den assisterende pressens minister, der (…) kritiserede medierne, skriver han og fortsætter, at formålet er, at “få lagt mere pres på medierne, og ikke mindst for at få skabt mere mere selvstændig opmærksom på, hvad der foregår i medierne, og hvor/hvordan vi ønsker medierne skal udvikle sig og opføre sig,” skriver Billy Adamsen.

Han foreslår i samme brev, at Nyrup udnævner ham til særlig EU-kommisær for medierne.

– For igen at kunne deltage aktivt i mediedebatten, for at lægge presse på medierne, så kunne det være godt og magtfuldt, hvis vi brugte EU, og Danmark og udnævnte en officiel dansk mediekommissær, skriver Billy Adamsen.

Oploadet Kl. 12:01 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/21271/trackback

12 Comments »

 1. Så… han ville både være medieminister i Danmark og “dansk mediekommissær” i EU? Men som EU-kommissær ville han jo ikke arbejde for den danske regering, ja, han ville endda ikke selv kunne bestemme, hvilket område han skulle være kommissær for. Meningsløst; det lyder, som om magtliderligheden har berøvet ham fornuftens brug.

  Kommentar by Thomas — 18. december 2010 @ 13:47

 2. Vi skal med næb og kløer holde fast i den gamle Danmarks Riges Grundlov og modarbejde ethvert forsøg på at få den kørt ud på et sidespor.

  Den rummer selv regler for, hvordan den i givet fald kan ændres, og de skal følges, ellers er det grundlovsbrud.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 18. december 2010 @ 14:02

 3. Han er vel bare forud for sin tid.

  Kommentar by Menig 442 — 18. december 2010 @ 14:27

 4. Måske er Adamsen et passende valg til Brian Bims!

  Kommentar by Slyrgraff — 18. december 2010 @ 14:29

 5. Offtopic

  29 dage på starthjælp: Overskud i kassen

  Den arbejdsløse akademiker Morten Vesterager har levet en måned for samme beløb som en flygtning på starthjælp. Han er træt af venstrefløjens brokkultur – og medlem af Dansk Folkeparti.

  http://www.modkraft.dk/nyheder/article/29-dage-pa-starthjaelp-overskud-i

  Kommentar by BE — 18. december 2010 @ 14:34

 6. Der må være tale om en nervesammenbrud efter 6 år med Poul Nyrup.

  Kommentar by Happi-Nappy — 18. december 2010 @ 14:58

 7. Desperationen efter at få et livtidsjob betalt af Staten kan få mange til at ‘prostituere’ sig selv.

  Steen Steensen skriver i sig bog “Problemet med de intellektuelle”:

  “Husk på at de højere skoler (som man må formode Billy Adamsen har benyttet helt gratis) fungerer som rejsestationer. De læseferme flygter fra den fysiske møje. Læreanstalterne udruger med andre ord parasitter. ….Tilbage står håndens arbejdere med slæbet.”

  Gå efter jobs, hvor man kan være sikker på at konjunkturerne ikke har den store indflydelse på en sikker fast indtægt, og med mulighed for magtudøvelse, og hvor hænderne stadig kan være fine og velplejede. Søg nærkontakt med magtens bastioner.

  Kommentar by synopsis-olsen — 18. december 2010 @ 18:21

 8. Hvem Fanden er Billy Adamsen, den nullitet ? Gud fri mig vel, spindoktor for Brian Mikkelsen. Næsterfeter de Radikale er ingen vel mere foragtelige end de såkaldte Konservative.

  Kommentar by wied — 18. december 2010 @ 21:51

 9. Hvad siger det om – Brian Mikkelsen og det Konservative Folkeparti, når Brian Mikkelsen vil ansætte Poul Nyrups tidligere pressechef Billy Adamsen. Var det den eneste ledige “spindokter” på markedet, der turde lade sig ansætte i et politisk parti,der er i frit fald i meningsmålingerne ? Vil Billy Adamsens opgave være at støtte Danmark eller EU ? Jeg kan ikke se, at det er Danmarks interesse at få millioner af flere indvandrere til Danmark eller Europa, som det tilsyneladende er en væsentlig del af EUs projekt. Så hvor ligger de konservatives Politiske interesser og målsætninger. og Billy Adamsens politiske interesser ? Er deres politiske fællesinteresser dansk nationale eller EU-interesser ?
  Besøg eventuelt
  http://www.sagenskerne.dk MVH. Saxo-Poul.

  Kommentar by Poul Leo Nielsen — 19. december 2010 @ 01:38

 10. Censur og ensretning ligger ingenlunde Socialdemokratiet fjernt, så man kan undre sig over at han ikke fik jobbet.

  Kommentar by Danskeren — 19. december 2010 @ 04:00

 11. Der skal vist mere end en Billy Adamsen til samle op efter endnu en konservativ minister jeg ikke engang ville betro en tilfældig pind fra haven og en af Bullers bøffer .

  Kommentar by Kristian L — 19. december 2010 @ 06:53

 12. Sikke dog en magtliderlig idiot!

  Billy…

  Selv navnet er retarderet!

  Kommentar by Mogens Lykketoft på speed — 19. december 2010 @ 14:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper