7. maj 2005

Dennis Miller for fuld udblæsning på TV2 Zulu

Jeg har tidligere skrevet lidt om den amerikanske standup-komiker Dennis Miller, som indtil for et par år siden havde eget show på CNBC, og iøvrigt har udgivet adskillige bøger med rants og diverse standup-shows. Manden er konservativ af den hårde slags – en slags Ann Coulter med skæg, og det er jo ikke helt at foragte…

Igår sendte TV2 Zulu hans 2003-show The Raw Feed, som simpelthen var spækket med giftige punchlines rettet mod den amerikanske venstrefløj, mellemøstlige diktatorer samt udvalgte enkeltpersoner såsom en tidligere præsident med hang til buttede praktikanter. Dennis Miller har derimod intet mod George W. Bush, Dick Cheney, Irak-krigen, men er til gengæld indædt modstander af letkøbte holdninger og politisk korrekthed. [smagsprøve fra About.com]

Det var svært at udvælge caps fra showet, men følgende om borgerrettighedsbevægelsen ACLU er meget sigende:

“As for what many are calling racial profiling in the aftermath of September 11th, well, get ready to be pissed off, you ACLU-F***ing-Morons, we’re dealing with a massive threat and limited manpower, so, you want them to check everybody out equally? Sure, fine okay, but let’s at least compromise and put the Swedish dwarf a little further down the list than the Iraqi explosives expert carrying a Belgian passport with more eraser marks on it than Kid Rock’s trig final. [flere citater fra About.com]

Oploadet Kl. 22:35 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer
Arkiveret under:

6 Comments »

 1. Juhu! Jeg synes også, Dennis Miller er fucking røvhamrende sjov, og jeg holder mig vågen til Jay Leno på Kanal5 for at se ham, når han igen-igen er gæst, men manden er stand-upper, for fanden. Hans skarpe meninger om dit eller dat er da nok sjove, men “so fucking what”? Venstreorienteret, højreorienteret, med personlig sympati for det ene eller det andet: det er komik! Jeg er da godt nok pisseligeglad med, hvad den den sjove har af sympatier. Jeg var også pisseligeglad med, hvad Michael Moore havde at sige om GWB. “Fahrenheit 9/11” er en god film, synes jeg. En skidegod film, endda. Ridley Scott (som er ved at blive til Ridley Snot, desværre) har åbenbart, efter din smag, begået en voldsomt venstreorienteret film med sin nyeste. Så må det vel også tjene som en politisk fjer i hatten for en-eller-anden, at jeg på forhånd har afskrevet filmen som en gang svulstig epos, jeg ikke gider se. Man kan måske ligefrem sige, at jeg forfægter denne muslimelskende Ridley Scott i den forbindelse?

  Kommentar by Anonym — 8. maj 2005 @ 02:32

 2. Ovenstående er skrevet af JK, som er mit pseudonym her på Uriasposten

  Kommentar by Anonym — 8. maj 2005 @ 02:36

 3. Sådan.

  Kommentar by JK — 8. maj 2005 @ 02:37

 4. Til JK

  “Hans skarpe meninger om dit eller dat er da nok sjove, men “so fucking what”? Venstreorienteret, højreorienteret, med personlig sympati for det ene eller det andet: det er komik! Jeg er da godt nok pisseligeglad med, hvad den den sjove har af sympatier.”

  Man kan være sjov fra flere forskellige politiske overbevisninger, men den højreorienterede ’sjove’ er jo ellers totalt fraværende i det danske mediebillede. Derfor falder et show med Dennis Miller som manna fra himlen.

  Som det fremgik af showet, og de mange ‘rants’ som man tidligere kunne læse på hans shows hjemmeside – så er han jo godt inde i politiske forhold, og hans ord får derfor en vis dybde. Men, som du kan se er posteringen arkiveret under humor.

  Kommentar by Kim Møller — 8. maj 2005 @ 08:58

 5. Dennis Miller:
  “I would call the French scum bags, but that, of course, would be a disservice to bags filled with scum.”

  Hahahahaha :D

  Jeg havde for en del år siden fornøjelsen at se Dennis Miller live ved en Jay Leno Tonight Show optagelse i LA. Han er en sjov fætter, og det var utroligt at han nåede danske TV-skærme. Dog kun på en af TV2s ‘hemmeligee’ kanaler, Zulu. Jeg så det desværre ikke.

  MVH Jakob

  Kommentar by Jakob — 8. maj 2005 @ 20:02

 6. Til Jakob

  Er lidt misundelig.

  Kommentar by Kim Møller — 9. maj 2005 @ 12:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper