4. juni 2005

Lektor Michael Pihl: “Der er behov for en konservativ kontrarevolution”

Fra gårsdagens Berlingske Tidende, en ypperlig skarp kommentar om EU-projektet og dens fortalere. Et citat fra Magtens arrogance:

“Nogle få borgerlige dissidenter gør ikke nogen forskel. Vi kommer ikke til at nuancere en stort set ensrettet politisk offentlighed, hvor alle danske dagblade nu tilslutter sig EU-forfatningen uden forbehold. Når tidspunktet for den danske afstemning nærmer sig, vil vi denne verdens Lykke Friis’er igen tone dagligt frem på TV Avisen og udlægge EU-systemet for os, som om det var Gud. Der er behov for en konservativ kontrarevolution. Der er behov for at rulle hele denne kunstige statsdannelse tilbage til et pragmatisk samarbejde mellem selvstændige, suveræne nationalstater. Længe leve den franske revolution!”

Oploadet Kl. 12:41 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer

3 Comments »

 1. Der er behov for 2 ting: Et opgør med landsforræderne og sikring af Danmark.

  Som tidligere sagt, er Franskmændenes og Hollændernes nej, et nej til totalitæres drøm om EU som en stormagt, der kan udfordre USA. Et nej til totalitær socialisme/liberalisme.

  Så tilbage står opgøret med landsforræderne Jelved, Nyrup, Auken, Ellemand, osv.. De har stålet vort land, vore penge, vor ejendom og vi og vore børns fremtid. De skal betale. Ikke de fremmede, som bare skal sendes hjem, hvis de ikke kan indpasse sig.

  Og så skal Danskerne (og Franskerne) sikres i deres land. Sikres mod slaveri og tyveri gennem skatter og afgifter, der bruges til socialisme og anden landsforræderi. Sikres mod magtovertagelse fra fremmede rabiate magter som f.eks. de arabiske.

  Det er det, fremtiden drejer sig om. Intet andet.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 4. juni 2005 @ 13:45

 2. Havd mene du med den sidste inlæg du skrev?
  Jeg ikke forstår..
  Men hvad mene du mad at vi have Et opgør med landsforræderne og sikring af Danmark?

  Med venlig hilsen Wahid

  Kommentar by Wahid Abdul Petersen — 18. februar 2008 @ 13:58

 3. Du har ikke noget at gøre i Danmark, Wahid!

  MVH Søren Krarup, DF

  Kommentar by Søren Krarup — 18. februar 2008 @ 13:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper