9. juli 2005

Loonie tunes fra religionshistoriker Tim Jensen & seniorforsker Anja Dahlgaard Nielsen

Så skete det igen. Torsdag morgen lykkedes det islamistiske terrorister med en række samtidige bomber at myrde mere end 50 civile London’ere. Tidligt fredag morgen var de første forskningsbaserede bortforklaringer klar. Her to af de bedre:

Religionshistoriker Tim Jensen i Jyllandsposten – 24års-reglen fremmer terrorisme…

“»Den retorik, som bl.a. er kommet fra Folketingets talerstol, har været med til at forstærke indtrykket af, at den kristne og den muslimske civilisation er på vej mod dette afgørende slag. Der findes farlige mindretal, men vi må tilpasse vore foranstaltninger, så vi ikke i kampen mod terror øger modsætningsforholdet mellem muslimer og samfundet, og dermed i stedet skaber grobund for øget terror,« siger Tim Jensen, som derfor håber, at politikere vil være påpasselige.

»Muslimer kan føle sig presset af de senere års tiltag, og blandt andet se 24-årsreglen og imamloven som et direkte angreb mod dem. Det bidrager til en gensidig mistænkeliggørelse, som terroren i London kan bidrage yderligere til,« siger Tim Jensen, der opfordrer alle »besindige stemmer« blandt såvel muslimer som kristne til at bevare roen.”

Anja Dahlgaard Nielsen var dog værre i P1 Morgen – Grobund for terrorcelle i Danmark.

Adspurgt: Er der nogle fællesnævnere?

“Ja det er der, hvis man kigger på de grupper, de personer der stod bag de angreb vi har set hidtil af al-Qaeda-ledede eller al-Qaeda-inspirerede, så har de den fællesnævner, at hvadenten de var opvokset i vestlige samfund, eller tilrejsende studerende, som nogle af dem der stod bag 11. september-angrebet af forholdsvis nyligt emigrerede pesoner, så har de den fællesnævner, at de alle sammen har oplevet en eller anden form for isolation eller fremmedgørelse i vestlige samfund – der så har fået dem til at kigge efter alternative fællesskaber der i det her tilfælde har været præget af en islamistisk ideologi.

Islamistiske terrorister er ofre for fremmedgørelse i vestlige samfund og har derfor søgt Koranbaseret terrorisme. Kunne det ikke tænkes at være omvendt. Demokratifornægtende islamister fravælger det vestlige samfund og udfører gerninger de mener legitimeres i Koranen… Men iøvrigt. Hvordan forklarer yndige Dahlgaard Nielsen det faktum at hovedparten af den globale terrorisme faktisk foregår internt i Mellemøsten. Er mellemøstlige terrorister som begår terror internt også ‘fremmedgjorte og isolerede’, hvad har fået dem til at søge alternative fællesskaber…

Oploadet Kl. 18:53 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer

3 Comments »

 1. Træk en sort hætte over hovedet på mig. Stik dit hellige omskårne kønslem op i min endetarm. Pres den alvorlige ende af en skarpladt revolver mod mit baghoved. Hør mig stille hviske: – Mit karaktergennemsnit til studentereksamen var 9,1. Og de egentligt skyldige er USA og Israel.

  Kommentar by Lubbert Gryde — 9. juli 2005 @ 19:22


 2. »Muslimer kan føle sig presset af de senere års tiltag, og blandt andet se 24-årsreglen og imamloven som et direkte angreb mod dem. Det bidrager til en gensidig mistænkeliggørelse, som terroren i London kan bidrage yderligere til,« siger Tim Jensen, der opfordrer alle »besindige stemmer« blandt såvel muslimer som kristne til at bevare roen.””

  Ja der skal rigtig spinnes på alt hvvad spinnes kan, Karin R(E)Us: vi kan bedre bekæmpe terror med et stærkere EU – IDIOT.
  Og så det her fjols der lige skal tilsvine vores politik på denne billige baggrund, og åbenbart ikke kan regne ud at der faktisk er et begrænset antal af potentielle og reelle jihadister i DK. Og hvis der er noget der kan forøge det antal, så er det øget indvandring. De kunne mårettet fordoble antallet af terrorister her i landet, mens jubleglade IDIOTER som Tim Jensen, klapper i hænderne og pudser glorierne!!! NEJ TAK!

  Jeg ved ikke om jeg reelt er enig i at Anja er værre, alt i alt er det ganske vist håbløst naivt det hun siger, hun skulle nok overveje om jihadisters og islamisters isolation ikke i høj grad er selvvalgt.

  Men Tim Jensen Arbejder målrettet på at få fjernet en lov som reelt beskytter alt fra os og vort land mod feks. terrorister, dets værdier om bla frihed. og muslimske unge som ikke vil tvinges til at giftes.

  Personligt synes loven skulle laves om til en hvor man lukker grænsen for alt og alle som ikke kommer til landet for at arbejde eller studere, Forske og udvikle. Og kun modtager flygtninge som forfulgt af årsager de ville finde mere forståelse for her.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 9. juli 2005 @ 21:07

 3. I virkeligheden er deres loonie logik baseret på ét forhold og kun dét ;

  Nemlig at hvide europæere (specielt manifesteret som borgere i kapitalistiske demokratier) er en DESIGNATED OPPRESSOR GROUP. Som én sådan kan man ikke også være ofre (for en forbrydelse som i London), hvorfor at man selv nødvendigvis MÅ have gjort sig fortjent hertil, hvilket igen bevirker at forbrydelsen blot bliver en retfærdig reaktion på en endnu større forbrydelse begået endnu tidligere af vores DESIGNATED OPPRESSOR GROUP.

  At Jensens “lov-hetzning” imod muslimer er kronologisk forkert(fordi 24-års reglen var en REAKTION på misbrug af familiesammenføringsreglerne og fordi Imam-lovgivningen var en REAKTION på bevist hate-speech) og Dahlgaard-Nielsen’s “fremmedgørelses-teori” er bygget på DESIGNATED OPPRESSOR GROUP’s logikkens fastlåste begrebsdiktatur, hvor fremmedgørelsen konsekvent kun kan virke een vej og kun som reaktion på allerede udøvet uretfærdighed.

  Kommentar by DaLi — 10. juli 2005 @ 11:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper