9. juli 2005

Bush overnattede i Fredensborg – Hvad lavede Svend Auken der?

Tirsdag aften tog undertegnede og fire andre bloggere en tur til Fredensborg for at få George W. Bush at se. Han var dog ankommet i helikopter 20 minutter forinden, så vi valgte at vinke lidt med flaget ved TV2s studie – hvor en række USA-eksperter og ham her var hidkaldt:

PS: Det tætteste jeg kom på Bush var nok at trykke hånd med en 53 årig dansk-svensker, som her mødte en barndomsven der netop i egenskab af sit arbejde i Udenrigsministeriet havde trykket Bush i hånden…

Opdate: Ole Lund i Jyllandsposten: “Hvad er det egentlig, som gør folketingsmedlem Svend Auken til USA-ekspert? Man undrer sig over, hvorfor i alverden TV 2 inviterer Svend Auken til at medvirke som kommentator i et ekspertpanel under præsident Bush’ besøg i Danmark.

Oploadet Kl. 19:34 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar

1 kommentar »

  1. Er der nogen der har set hvad TV2 beskrev Auken som ?

    Kommentar by Christian — 10. juli 2005 @ 17:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper