15. juli 2005

Politikens referat af Christiania-episoden sidste onsdag

Mest for dokumentationens skyld, må jeg hellere vedlægge Politikens referat fra Christiania-episoden onsdag sidste uge. Her lidt fra 17 timer med Bush: Folkelig fest mod præsident Bush:

“Han stod der med sin hvide cowboyhat på hovedet, et amerikansk flag i hånden og sin opbakning til Bush i tankerne. Midt på Christiania. På græsplænen, hvor christianitter og andre var mødt op for at tage til Stop Bush-demonstration foran den amerikanske ambassade på Østerbro i København.

Manden var kommet for – sammen med en talskvinde fra Stop Bush – at lade sig interviewe af DR. Han er fra græsrodsbevægelsen Initiativet Fred og Frihed, som mener, at Bush fortjener tak for sin indsats som præsident. Men det var ikke populært.
»Hvad laver det flag her? Du skal ikke ødelægge vores demonstration. Lav din egen«, lød det vredt fra flere, mens en forsøgte at skjule de amerikanske striber og stjerner bag sig. Det skulle ikke på tv.

Journalisten forsøgte roligt at forklare, at han blot ville have begge synspunkter med. Men det beroligede ikke den ophidsede flok, og da flere forsøgte at sætte ild til flaget, forsvandt manden fra Christiania…”

Oploadet Kl. 18:12 af Kim Møller — Direkte linkSkriv!
Arkiveret under:

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper