8. marts 2011

“USA mener”

Besynderligt ordvalg set i Ekstra Bladets netudgave – Nye billeder af WTC-angreb.

“Knap et årti efter terrorangrebet mod World Trade Center i New York, USA, er nye billeder af det brændende kontorkompleks blevet offentliggjort, skriver amerikanske medier…

USA mener, at det var 19 personer fra terrornetværket al-Qaeda, som 11. september 2001 kaprede fire passagerfly og brugte dem til at sprede død og ødelæggelse.”

(engelske islamister hylder ‘Magnificent 19’)

Oploadet Kl. 06:59 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/23621/trackback

13 Comments »

 1. Det er vist det, journalister kalder ‘Objektivitet’ :)

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 8. marts 2011 @ 09:47

 2. De heltemodige hellige mænd kan gøre alt med god samvittighed og slippe afsted med det? Her lidt om vore revolutionære muslimske helte på Tahrir-pladsen, der tager forskud på friheden?
  “The Controversial And Shocking Details About The Lara Logan Attack
  CBS international reporter Lara Logan is a well known public figure. And CBS and other media have accepted that she was brutally assaulted. However, Youtube and some Arab Websites are offering some further claimed shocking details not reported by the U.S. media and even some video about the extreme brutality of the attack on CBS reporter Lara Logan . Reportedly, some videos did show a crowd of about 200 or more men surround and separate Lara Logan from her security, and the crowd shouted “Jew, Jew!”, and “American bitch!”. Lara Logan is not Jewish or American, she’s a South African native.
  Reportedly some of physical and sexual assault activity was caught on camera phones as well. One video purportedly involved some boy fondling the breasts of the reporter. However, another purported video that was described by a controversial YouTube video claims that a bearded man ripped the top off the reporter and began slapping her face and breasts. He then pinned her to the ground, and by this time she stopped resisting, apparently accepting the fact that she was overpowered. The bearded man then removed her pants and masturbated in front of her before raping her. He also reportedly clawed at her breasts with his hands. The YouTube video claims that at least six men raped her vaginally, and a number of men also raped her anally as well. She was reportedly masturbated on and urinated on by some men as well according to the YouTube video claims which was supposed to be pieced together from information and videos posted on Arab Websites and other sources…….Reportedly, the reporter was left bloody, with semen and urine on her as the crowd shouted anti-American slogans….. CBS has had a peculiar double standard as to openly reporting this news story. At first CBS ignored this major news story, first allowing other news sources to report the story before finally admitting that international reporter Lara Logan “suffered a brutal and prolonged sexual assault and beating before being saved by a group of women and an estimated 20 Egyptian soldiers”.
  http://wizbangpop.com/2011/02/18/the-controversial-and-shocking-details-about-the-lara-logan-attack/

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 8. marts 2011 @ 10:16

 3. Som dansker kan man kun bøje nakken og frustreres over at vi ikke har nogen som vil forsvare vort land.
  Det er iøvrigt et udmærket emne at tage op på kvindernes kampdag!

  Kommentar by Ragnar — 8. marts 2011 @ 12:56

 4. -> anti-marx anno dazumal

  En utrolig historie, som jeg uden held forsøgte at verificere for et par dage siden.

  Wizbangs artikel er en af flere detaljerede skriftlige beretninger, der er baseret på en Youtube-film af en buttet fyr der over 8 minutter og 31 sekunder gennemgår og kommenterer flere mobiltelefon-videooptagelse fundet på arabiske sites, der angiveligt forestiller modbydelig voldtægt af Lora Logan.

  “… according to the YouTube video claims which was supposed to be pieced together from information and videos posted on Arab Websites and other sources.”

  Link: http://www.youtube.com/watch?v=77nRuF__O7I

  Han virker ikke særligt kreativ-klasse agtig, men virker som sådan troværdig. Jeg har ikke kunnet finde en forhistorie som hoax-producent, detaljegraden er høj i det fortalte, og han virker mere indigneret, end breakingnews-glad.

  Historiens store problem, er de manglende video-sekvenser. Flere kommenterer på forskellige blogs, at de har set den og det, og der må være mindst 3 af slagsen. Den ene mere barsk end den andet. En pointerer, at det godt nok var en lyshåret der blev voldtaget, men at den video han så, var åben for fortolkning i relation til tid og sted. En arabisk kommentator kritiserer araberne for at prale med voldtægten (formentligt efter hun har fulgt arabiske sites), men der er virkelig mange løse ender, udover den oplagte – den manglende foto-dokumentation.

  Jeg udelukker ikke den buttede fyr er i god tro, men det virker ærligt talt som en vandrehistorie, der er opstået i kølvandet på CBS’ forsinkede need-to-know udmelding, og en række indicier på at overgrebet var mere brutalt. Et tysk kamerahold, og en sydafrikansk pige blev overfaldet samme sted samme dag – formentligt af samme gruppe.

  Lora Logan har et rygte blandt ’11/9-skeptikerne’ som værende et nyttig idiot for warmongere, og højreorienterede blogs er aldrig vilde med yndige CBS-korrespondenter- begge dele medvirker til promovere historien. En idiot mener ligefrem overfaldet er iscenesat af CIA. En sort ‘afro-amerikansk’ kvinde mener sågar hun selv var skyld i det, når hun nu frivilligt mængede sig blandt masser USA har undertrykt.

  Med andre ord. Der er mange spekulationer, men meget lidt håndfast. Jeg tror ikke på det.

  Kommentar by Kim Møller — 8. marts 2011 @ 13:56

 5. Ja det var sikkert de samme mennesker, som konstruerede månelandingen, var de rigtige bagmænd bag JFK mordet, planlagde 9/11 for så at give Al Quide skylden, der står bag de falske rygter om seksuelle overgreb på CBS damen. Disse mennesker er også dem der har igangsat onde rygter om Stalin, Mao, Che og Fidel der jo i virkeligheden var og er rene hyggeonkler der kæmper for de svage. Nå ja glemte jeg at fortælle at det også er dem der er skyld i alle sygdomme på jord, jeg mener at vide de kalder sig Bilderberg gruppen.

  Kommentar by En mand — 8. marts 2011 @ 14:44

 6. Jeg glemte helt at nævne deres Area51 og UFO coverup.

  Kommentar by En mand — 8. marts 2011 @ 14:49

 7. Jamen alle og enhver ved da, at det var jøderne, der udførte 9/11. Og at det var Bush, der gav ordren. (Men lad være med at sige det til nogen, ellers kommer de sorte helikoptere og bortfører dig, og ingen vil nogensinde høre om dig igen!)

  Kommentar by Mikael — 8. marts 2011 @ 16:46

 8. Envar där har rest på “fel” sida om mmedelhavet, dvs södra och östra sida, vet att denna historia är helt trovärdig.
  Jag bevittnade själv yngre arabiska män kopulera med höns för fyrtio år sedan, något där traumatiserade mig i den graden att jag inte ått ett enda ägg på mer än tio år.

  Kommentar by Peer Pedersen — 8. marts 2011 @ 18:05

 9. Intet kan overraske længere når det drejer sig om Islam og muslimer.

  Derfor må man finde sine overraskelser hos Danskere og igår skete der noget fantastisk og glædeligt under Søren Krarups tv-debat med Marianne Jelved.

  Krarup sagde til sidst det hidtil i TV unævnelige. Han talte om risikoen for borgerkrig i Danmark. Det blev ikke afvist eller latterliggjort.

  Muren er brudt ned – nu er det ikke bare et emne i Uriaspostens tråde.

  En folketingspolitiker har talt om risikoen for borgerkrig på landsdækkende TV uden at få hovedet revet af.

  Bingo.

  Kommentar by Sigwar — 8. marts 2011 @ 18:54

 10. ->4.Kim Møller. Jeg er klar over, at der ikke er fuldstændig verifikation, men det forekommer mig, at overfaldet på Lara Logan er dysset ned? Overfaldet i sigselv ER vel verificeret? At det havde SEXUEL tendens og at var en mandlig muslimsk pøbel, der udførte det på Tahrir-pladsen under jublen på dagen for Mubaraks tilbagetræden? Jeg håber, at Lara Logan selv på et tidspunkt er istand til at fortælle sandheden. Den manglende opfølgning på denne temmelig alvorlige hændelse i MSM synes jeg er underlig. Måske karakteriserer den ‘revolutionen’ mere en mange bryder sig om? – i deres naive begejstring for noget, de tror er begyndelsen på et demokrati, der bygger på deres egne vestlige værdier?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 8. marts 2011 @ 19:29

 11. Who do they think did it?

  Jeg gad godt vide hvem de tror står bag.
  Engang finder man måske ud af det.
  William ved det måske?
  Sikkert ikke.
  !

  Kommentar by FriKapitalist — 8. marts 2011 @ 19:38

 12. Nå, men eftersom vi gennem ca. 35-40 år har stiftet bekendtskab med islam/muslimer, vil den behandling Logan har fået IKKE undre mig!

  De herrer muslimer har jo tilladelse fra Allah til hvad som helst overfor de vantro og ikke at forglemme, muslimernes egne kvinder, voksne som børn !

  Rationalitet, objektivitet og pragmatisme er for hovedparten af islams soldater ukendte områder.

  Når The Muslim Brotherhood, og deres uendeligt mange underafdelinger samt disses forgreninger og de millioner af Allahs soldater som de vestlige lande i deres uvidenhed om islam har tilladt at indvandre, skriver og taler om, at de vil overtage USA og Europa
  tænker jeg hver gang på, hvordan de skal kunne styre disse lande ?

  Man kan jo ikke påstå de har stået forrest i køen, da der blev uddelt hjernemæssige formåender.

  Kommentar by Vivi Andersen — 8. marts 2011 @ 20:14

 13. Daily Mail følger op på overfaldet af Lara Logan på Tahrir pladsen:
  “Stripped, punched and whipped with flag poles: Full horror of Lara Logan’s attack emerges
  By Daily Mail Reporter. Last updated at 10:36 AM on 21st February 2011
  More details have emerged of Lara Logan’s terrifying ordeal at the hands of a frenzied mob.
  The 39-year-old foreign correspondent for CBS News show 60 Minutes was separated from her film crew in Cairo on February 11 and surrounded by as many as 200 men in Tahrir Square at the height of the anti-Mubarak demonstrations…
  According to one source, reported in The Sunday Times newspaper, sensitive parts of her body were covered in red marks that were originally thought to have been bite marks. After further examination they were revealed to be from aggressive pinching. It has also been revealed that she was stripped, punched and slapped by the crowd, which was labelling her a spy and chanting ‘Israeli’ and ‘Jew’ as they beat her”
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1358944/Lara-Logan-attack-Stripped-punched-whipped-flag-poles.html#ixzz1Ed8hWjpE

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 9. marts 2011 @ 08:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper