13. marts 2011

Danskerne er enige med Søren Pind: Muslimer skal fralægge sig dele af islamisk kultur

Medierne har en evne til at forplumre enhver debat. Når Søren Pind kræver ‘assimilation’, så taler han selvfølgelig med udgangspunkt i de erfaringer Danmark har gjort med tilvandrede muslimers middelalderlige normer. Decideret absurd bliver det derfor, når Berlingske Tidende i dag skyder Søren Pind ned, med en meningsmåling som konkluderer at danskerne flest ikke har noget imod multikultur “Så længe det ikke drejer sig om islam og om at give køb på vores del af kulturen”.

Berlingske Tidende kunne have vinklet den modsatrettet, men undlod (også denne gang) – Danskerne siger nej til assimilation.

“Danskhed. Selv om vi oplever et pres på danske værdier, vil vi hellere bo i et multikulturelt end et monokulturelt land, viser ny Gallup-måling. Danske værdier er under pres fra fremmede kulturer, men det betyder ikke, at vi skal dømme de andre kulturer ude.

Sådan lyder budskabet fra et flertal af danskerne, der i en ny meningsmåling fra Gallup vender tommelfingeren nedad over for den nye integrationsminister, Søren Pinds (V), forslag om at skifte »integration« af udlændinge ud med et krav om »assimilation«.

Søren Pind ryddede i denne uge avisforsider med sit krav om, at udlændinge skal overtage den danske kultur, hvis de ønsker at blive danske statsborgere. Multikulturalisme medfører kvindeundertrykkelse og vold mod børn, sagde Søren Pind og argumenterede for, at udlændinge skal »assimileres«. …

Et flertal på 58 procent af vælgerne er enige med Søren Pind i, at multikulturalisme, hvor forskellige kulturer lever side om side, har trængt dansk kultur tilbage. Næsten halvdelen af danskerne mener også, at der tages for store hensyn til islam. Men et flertal på 54 procent siger samtidig, at de alligevel foretrækker et multikulturelt samfund frem for et monokulturelt samfund. …

»Svarene havde været langt mere udlændingefjendtlige for ni år siden eller for 18 år siden. Uden at vi egentlig har opdaget det, er vi blevet mere multikulturelle eller mere velvilligt indstillede over for fremmede kulturer. Så længe det ikke drejer sig om islam og om at give køb på vores del af kulturen,« siger Ole Borre.

(DR Update, 13. marts 2011: Nej til assimilation)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/23764/trackback

12 Comments »

 1. “De er skøre de journalister” (Obelix).

  Kommentar by Sigwar — 13. marts 2011 @ 10:51

 2. De er skam ikke skøre! De ved lige nøjagtigt, hvad de gør:

  Fortæller os – ikke hvad vi mener, men – hvad vi skal mene, for at kunne blive medlemmer af Det Gode Selskab. Og det er en god service for ængstelige mennesker. For det er bestemt ikke rart at være udenfor. Det ved en journalist.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. marts 2011 @ 12:01

 3. Ja det er sgu´ til at kaste op over. Og nu også Berlingske, hvor f…. skal vi vende os hen, hvis vi ønsker sober oplysning. Selv mit hidtidige yndlings blad Weekend avisen, har efterhånde bevæget sig helt op i røven på multikulti folket.Jeg undres; så mange idioter er der da heller ikke i Danmark.Jeg mener når jeg taler med folk kan vi sagtens nå til enighed om, at noget er galt og vi skal ud af eu (taberklubben). Alligevel ser det ud til at rød blok får flertal. Jeg er tilbøjelig til at give op. Er der noget jeg hader er det at strække våben. Men det er jo som at slå i en dyne.En dyne af dumhed,uvidenhed,historieløshed og villet blindhed.

  Kommentar by karl3447 — 13. marts 2011 @ 12:19

 4. Muslimerne skal fralægge sig HELE den islamiske kultur!

  Kommentar by Mogens Lykketoft på speed — 13. marts 2011 @ 12:25

 5. “Berlingske Tidende kunne have vinklet den modsatrettet” … Ja, det kunne de. Men de vinklede naturligvis i overensstemmelse med avisens ideologi. Og det er (på dette område)den samme ideologi som hos alle danske medier. Dermed er det også den vinkling, der skal til, for at blive citeret vidt og bredt i de øvrige medier, herunder (og især) DR.
  Og det er vel en ære og anerkendelse for enhver journalist at blive citeret af andre; så altså også i den henseende den helt “rigtige” vinkling.
  Det er vist en del af det man kalder lemminge effekten.
  Så, (apropos Tolder) lemmingerne (journalisterne) løber og løber de bedste de har lært.

  Kommentar by Jens A — 13. marts 2011 @ 12:51

 6. Noget galt med rækkefølgen af kommentarerne.

  Kommentar by Jens A — 13. marts 2011 @ 12:55

 7. Goebbels var mere teatralsk i sit udtryk end pressen i dag og KGB var mere systematisk i sin disinformation, men målet er det samme – løgnagtig propaganda.

  Et land med en løgnagtig/statskontrolleret presse er et defacto diktatur, uanset hvilke floskler det pynter sig med som “demokrati, folkelig, retsstat, osv).

  De radigale og venstrefløjen har nu frit spil til at udleve deres våde drøm om DDR version 2.

  Løb lemminger, løb !

  Kommentar by Tolder — 13. marts 2011 @ 12:58

 8. Liste B.dk som jeg kalder deres website. Men: Pind er for blød.

  Kommentar by Kim Poulsen — 13. marts 2011 @ 14:19

 9. Den lillebitte, ubetydelige detalje “Så længe det ikke drejer sig om islam…..”
  Geeez….er journalisterne i DK fuldstændigt blæste?!

  Kommentar by Nosferatu — 13. marts 2011 @ 14:42

 10. >8. Kim Poulsen
  Pinds ord underbygger desværre det, vi blev enige om i en anden post for et par dage siden: Det er ikke fra Pind, vi skal forvente konkrete initiativer. De må nu som lige siden 2001 komme fra DF. Men Pind har dog gjort nytte ved at sige som minister, at indvandrere skal tilpasse sig til det danske samfund, ikke omvendt.

  Men han forstår åbenbart ikke, at ord uden handling, eller troværdig trussel om handling, kun er varm luft. Hvorimod handling siger mere end tusind ord!

  Kommentar by Gunnar Biering — 13. marts 2011 @ 15:01

 11. 10.Gunnar Biering.

  Lad os nu lige give Pind lidt tid.

  Han er jo ikke ligefrem kendt for at “rette ind i geleddet”, så måske….?

  På den anden side…..nej, jeg ved sgu ikke hvad, men vi kan blive overrasket.

  Angående den hjemlige presses journalisters repræsentant(er), og øvrige europæiske dittoere, var de for nogle år siden indkaldt til et vejledende møde hos en EU-topdog, en kvinde hvis navn jeg aldrig kan huske.

  Men hun skar det ud i pap for dem HVORDAN de fremover skulle forholde sig i forhold til kulturberigerne, når de skriver om dem i forskellige sammenhænge.

  Hun undlod heller ikke, så vidt jeg husker, at nævne hvad det kan komme til at koste den enkelte ikke at rette sig efter direktiverne fra EU, nemlig fra 1 til 3 års fængsel, ifølge de regler og love EU har vedtaget.

  Kommentar by Vivi Andersen — 13. marts 2011 @ 20:07

 12. “Et flertal på 58 procent af vælgerne er enige med Søren Pind i, at multikulturalisme, hvor forskellige kulturer lever side om side, har trængt dansk kultur tilbage. Næsten halvdelen af danskerne mener også, at der tages for store hensyn til islam.”

  Fint at Pind sætter debatten igang. Bedre sent end aldrig i regeringen.

  Få så hijabs væk fra ansatte i offentlige institutioner! Væk fra sygehuse, skoler, plejehjem, kommunekontorer osv. Halal slagtet mad og religiøs kønsapartheid etc. skal også væk fra offentlige institutioner – skoler, svømmehaller, sygehuse etc. Væk skal også bederum på universiteter og andre uddannelsessteder.

  Kommentar by Liva — 14. marts 2011 @ 19:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper