21. juli 2005

Læserbrev i Politiken: DR undlod at gå bag StopBush’ernes facade

God kommentar af Rune Skardhamar i gårsdagens Politiken. Her i fuld længde:

Diktatorrak

“Jeg kan kun tilslutte mig Merete Aasborgs kritik (15.7.) af DR for ikke at have dækket demonstrationen ved den amerikanske ambassade 6.7. i tilstrækkelig grad. Ikke i mands minde har sådan en omfattende samling fortalere for det værste udskrab af totalitære ideologier og diktatorrak marcheret i Danmark. Et tilfældigt udpluk af nogle af de organisationer, der stod bag og deltog i optoget giver f.eks. marxister, trotskister, neostalinister, leninister, maoister, Nordkoreastøtter og andet skravl. Og ikke med et ord blev det problematiseret fra DR’s side, at dette sammenrend kunne opmarchere 12.000 danskere, eller at SF, der også deltog, tilsyneladende nu er forenet med deres historiske rødder i DKP, eller at 18 fagforeninger, der også deltog, dermed tager deres medlemmer til indtægt for en politik, der ligger så langt ude på det ekstremistiske venstreorienterede overdrev, det næsten surreelle i at se kvindeorganisationer gå hånd i hånd med fundamentalistiske muslimer (Abdul Wahid Petersen), der mener, at utro kvinder ideelt set burde stenes, eller det komplet absurde i at se Nordkoreastøtter stille sig op og belære Bush om, hvad der er moralsk rigtigt … Bah.”

Oploadet Kl. 18:27 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer

3 Comments »

 1. La Kimpolina har lavet et godt billede til dette her emne.

  Tror den hedder “Fælles symbolik – fælles ideologiskabelon – fælles skæbne”

  Ret godt lavet faktisk. Men billedet er vist taget ned fra hendes site.

  http://www.polemiken.net/?m=20050628

  Kommentar by Anonym — 22. juli 2005 @ 02:07

 2. Hmmm… kan også kun se en oversigt over nogle kreationer – hvad med nogle links til the real thing?

  – Jeg fornemmer et folkekrav…

  Kommentar by milgrom — 22. juli 2005 @ 08:59

 3. Jeg har ikke selv set den i Politiken, men her er hvad der blev sendt ind, så Politiken har åbenbart forkortet:


  O.S.T. – Oplysning til Samfundet om Totalitære marcher

  Jeg kan kun tilslutte mig Merete Aasborgs kritik (Politiken 15.7) af DR for ikke at have dækket demonstrationen ved den amerikanske ambassade den 6. juli i tilstrækkelig grad. Ikke i mandsminde har sådan en omfattende samling fortalere for det værste udskrab af totalitære ideologier og diktator-rak marcheret i Danmark. Et tilfældigt udpluk af nogle af de organisationer der stod bag og deltog i optoget giver f.eks.

  * Danmarks Kommunistiske Parti/Marxister-Leninister (DKP/ml), * Danmarks Kommunistiske Parti (DKP), * Danmarks Kommunistiske Ungdom (DKU), * Arbejderpartiet Kommunisterne (APK), * Worker-Communist Party of Iran (WCPI), * Kommunistisk Parti i Danmark (KPiD), * Sveriges kommunistiske Ungdomsforbund, * Rød Ungdom, * Internationale Socialister/ISU (IS/U), * Socialistisk UngdomsFront (SUF), * Dansk-Cubansk forening, * Venskabsforeningen Danmark – Den Demokratiske Folkerepublik (Nord) Korea (føj!), etc. – og så mangler vi vist bare organisationerne Nationalsocialister mod Bush & Fascistisk Front mod USA for at gøre samlingen komplet.

  Marxister, trotskister, neo-stalinister, leninister, maoister, Nordkorea støtter og andet skravl. Og ikke med et ord blev det problematiseret fra DRs side at dette sammenrend kunne opmarchere 12.000 danskere, eller at SF, der også deltog, tilsyneladende nu er forenet med deres historiske rødder i DKP, eller at 18 fagforeninger, der også deltog, dermed tager deres medlemmer til indtægt for en politik der ligger så lagt ude på det ekstremistiske venstreorienterede overdrev, det næsten surreelle i at se kvindeorganisationer gå hånd i hånd med fundamentalistiske muslimer (Abdul Wahid Petersen) der mener utro kvinder ideelt set burde stenes, eller det komplet absurde i at se Nordkorea støtter stille sig op og belære Bush med hvad der er moralsk rigtigt. …bah

  Kommentar by Rune — 22. juli 2005 @ 09:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper