23. marts 2011

Professor Marlene Wind i behørig afstand af Pia Kjærsgaard

Man kan være uenige med forskere, uden at have antipati mod dem, men der er intet sympatisk ved EU-forsker Marlene Wind og den magtarrogance som er en integreret del af hendes analyser. Omnial har set nærmere på professorens deltagelse i Debatten på DR1, torsdag sidste uge – EU-propagandist holder sikkerhedsafstanden til Pia Kjærsgaard under tv-debat.

“Desværre for den blonde dame ville skæbnen, eller rettere sagt værten Clement Kjersgaard, det sådan, at da hun omsider fik lov til at deltage i diskussionen, skulle hun stå ved siden af Pia Kjærsgaard…

Om DF-formanden har fugleinfluenza, netop er hjemkommet fra Japan og derfor afgiver faretruende store mængder af radioaktiv stråling, ikke lugter godt, eller bare har det med pludselig at overfalde sidemænd og -kvinder fysisk, står endnu uklart, men sikkert er det, at fru Wind ikke brød sig om udsigten til at stå side ved side med Kjærsgaard. Derfor var Wind i første omgang ikke helt sikker på, om hun overhovedet ville træde frem i lyset… men da hun normalt ikke har noget imod tv-kameraer, besluttede hun sig for alligevel at tage chancen – dog på sikker afstand af Pia Kjærsgaard, altså mellem det, man kunne kalde pult 3 og 4… mens DF-formanden stod ved pult 2. Kort efter blev Wind imidlertid enig med sig selv om, at det nok trods alt var for risikabelt, så hun endte med at stille sig ved pult 4… hvor intet ondt kunne overgå hende – altså ud over at måtte høre på Pia Kjærsgaards retorik.

Omnial udtrykker stor forståelse for Marlene Winds ageren og undrer sig over, hvordan Clement Kjersgaard overhovedet kunne finde på at bringe den fine dame i så ubehagelig en situation?”

(Debatten, 17. marts 2011: Er Danmark truet?)

Oploadet Kl. 13:28 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/24033/trackback

11 Comments »

 1. Hun kunne jo ske og få peberspray. Eller lagt i håndjern af Pia´s sikkerhedsfolk, hvis hun kom for tæt på.
  Men der er jo nok mange, der ikke ønsker og være i samme stue som en dfér.

  Kommentar by Goofy — 23. marts 2011 @ 14:09

 2. Her findes et billede af hende – med sædvanlig øjenmaling:

  http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.denstoredanske.dk/%40api/deki/files/70515/%3DAber_Rhesusabe_med_unge_fyldte_spiseposer_varanasi_0025_Indi.jpg&imgrefurl=http://www.denstoredanske.dk/Natur_og_milj%25C3%25B8/Zoologi/Primater/makaker&h=533&w=800&sz=498&tbnid=BZAY_b-iNFSXmM:&tbnh=95&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Drhesusabe&zoom=1&q=rhesusabe&usg=__VXC0M4UkWDJZusy1H2PKqezqa4M=&sa=X&ei=2fOJTezYOMidOtXT-Z0O&ved=0CDkQ9QEwBQ

  Kommentar by phns — 23. marts 2011 @ 14:25

 3. LOL

  Kommentar by kong nytår — 23. marts 2011 @ 14:27

 4. “2” phns.
  Jeg synes det er synd for aben, at du sammenligner den med Marlene Wind. Hvad har aben gjort dig, siden den skal tilsvines på denne måde?

  Kommentar by Binee — 23. marts 2011 @ 15:37

 5. Marlene Wind ved ufatteligt lidt om EU sammenlignet med hvor ofte hun udtaler sig og hvordan.

  Hendes angreb på Hjalte Rasmussen var tåkrummende.

  Kommentar by Kbh — 23. marts 2011 @ 15:51

 6. Jeg brækker mig over kulsoen Malene Modwind. Hvad fanden laver den so i Danmark.

  Kommentar by Fritz — 23. marts 2011 @ 16:06

 7. Rabiat SF’er bruger racismekortet i ren populisme

  http://www.sn.dk/SFer-Merete-Dea-er-racist/Roskilde/artikel/117556 11. marts 2011
  Roskilde: Kim Raben (SF) har meldt Merete Dea Larsen (DF) til politiet. Han mener, hun har overtrådt straffelovens racismeparagraf…..

  Jo, socialister er nogle ynkelige typer. Også alene Marlene. Herlige billeder :-D :-D

  Kommentar by tavsen — 23. marts 2011 @ 17:18

 8. “Omnial udtrykker stor forståelse for Marlene Winds ageren og undrer sig over, hvordan Clement Kjersgaard overhovedet kunne finde på at bringe den fine dame i så ubehagelig en situation?”

  De’ rigtig go’ humor. :)

  Kommentar by Liva — 24. marts 2011 @ 11:03

 9. Marlene Wind?. Forvredet ansigtsmimik og aggressiv stemmeføring. Usympatisk debattør. På trods af en stribe EU domme, konventioner, europagt og jeg ved ikke hvad, er der grund til en vis optimisme blandt EU modstanderne. Overordnet går det vel ikke så forfærdeligt godt. Eurozonen er jo i dyb krise med økonomisk morads i flere medlemslande. Der findes ikke noget mere effektivt splittende end når penge kommer mellem “venner”.

  Kommentar by EH — 24. marts 2011 @ 13:04

 10. 9.EH

  Lige en henkastet bemærkning :

  så skal vi bare se løjer den dag, da de infideles pengekasse ikke længere står helt så åben for de rettroende !

  Uhhh… det bliver en varm affære, når begræsningerne går op for disse folk.

  Kommentar by Vivi Andersen — 24. marts 2011 @ 20:00

 11. Mærkelig historie. Det hun gør her er da helt normal menneskelig adfærd. Har ingen af jer bemærket, hvordan folk fordeler sig på pladserne i tog og busser eller bænkerækker til et møde? Man sætter sig normalt kun LIGE ved siden af nogen (man ikke følges med), hvis alle pladser er optaget, ellers fordeler man sig over pladserne. Som hun gør her. Det er godt nok en pseudo-historie, der forsøges pisket op. … hvorefter folk her på siden åbenbart mener, det er helt OK at smide om sig med “so”, “kulso” og “abe”, udover helt absurde påstande om, at hun skulle vide meget lidt om EU. Der er givetvis forskere, der er uenig med Wind i nogle spørgsmål, men ingen med forstand på feltet vil påstå, hun har ringe viden om det. Det er ufatteligt, hvad man skal udsætte sig selv for, hvis man som forsker/ekspert gør det, som loven og jævnlige pressekampagner efterlyser: stiller op, når pressen spørger en.

  Kommentar by Ole — 12. juni 2011 @ 16:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper