26. marts 2011

Forsker: Vi importerer en underklasse, og hermed “også et højere niveau af kriminalitet.”

Rockwoolfondens Forskningsenhed offentliggjorde fredag en rapport om udviklingen i indvandrerkriminalitet, og medierne tog imod de fremlagte konklusioner med kyshånd. Eks. Politiken – Nydanskeres kriminalitet falder dramatisk.

“I 1990 havde 11 procent af andengenerationsindvandrere fra ikke-vestlige lande begået lovbrud, mens tallet i 2006 var halveret til 5 procent.

»En betydelig del af det skyldes bedre integration. De klarer sig bedre på arbejdsmarkedet og i forhold til uddannelse og indkomst«, siger Torben Tranæs, forskningschef i Rockwool Fonden:

»Men noget af den positive fremgang kan vi ikke forklare. Det kan skyldes, at integrationen også generelt er blevet bedre: at efterkommere og indvandrere føler sig bedre tilpas, hvor de bor og på deres arbejdsplads. Altså alle de ting, vi ikke har tal på«, siger han. Trods nedgangen er andengenerationsindvandrende dog stadig tre gange så kriminelle som oprindelige danskere…

»Når et samfund importerer sin underklasse, importerer det også et højere niveau af kriminalitet. Sådan vil det altid være, og efterkommerne fra ikke-vestlige lande vil blive ved med at være mere kriminelle, så længe de befinder sig på bunden af samfundet«.

I undersøgelsen konkluderes det, at “forskellene i kriminalitet er indnævret” (s. 2), og den udvikling vil uden tvivl fortsætte. 3. generation er jo statistisk set danskere. Humlen er som altid i detaljen, og selvom Radioavisen og Jyllandsposten proklamerede at “Kriminaliteten blandt efterkommere er halveret”, så er det ikke den fulde sandhed.

Som det ses herunder, så er faldet minimalt, hvis man ikke lige korrigerer for ‘alder, egen socioøkonomi og forældrebaggrund’. Virkeligheden er nu engang ikke en akademisk disciplin – kriminaliteten finder sted, uanset hvordan forskere forklarer det sociologisk.

(RFF Nyhedsbrev, marts 2011, s. 3: Forskellene i kriminalitet er indsnævret)

Reelt er der intet nyt under solen. Indvandrere og efterkommere er forholdsvis mere kriminelle, begår forholdsvis mere kriminalitet, særligt udtalt i forhold til voldskriminalitet, der blandt andet inkluderer sædelighedsforbrydelser. Værst står det til med muslimerne, som rapportens forfattere skiftevis kalder ‘ikke-vestlige’ og ‘mellemøstlige’ indvandrere og efterkommere. Marianne Jelveds kommentar er i den henseende helt fantastisk.

“Integrationsordfører for de radikale Marianne Jelved håber, at den nye rapport kan hjælpe til at forstå, hvorfor efterkommere begår kriminalitet. Og dermed rykke ved den opfattelse, at en stor del af kriminaliteten er kulturelt betinget…

»Det er så nemt at sige, at folk fra ikke-vestlige lande er sådan og sådan. Det er ikke kulturen, men de opvækstbetingelser, de har haft, der er afgørende. Jeg håber, at en rapporten kan bidrage til at nuancere debatten, så man ikke hele tiden hænger grupper ud for at have bestemte egenskaber«, siger Marianne Jelved.”

(RFF Nyhedsbrev, marts 2011, s. 9: Kriminel adfærd varierer med oprindelsesland)

Efterkommernes oprindelse har stor betydning for, hvor kriminelle de er sammenlignet med danskere. Mens efterkommerne fra vestlige lande har et kriminalitetsniveau, der er lavere end danskeres, så er der andre grupper, som har en markant højere kriminalitet. Det gælder fx efterkommere med forældre fra Mellemøsten. … Efterkommere fra Mellemøsten og andre ikke-vestlige lande bliver dømt langt oftere end danskere. De dømmes i gennemsnit henholdsvis 64 og 45 pct. flere gange end sammenlignelige danskere. Begrebet ‘andre ikke-vestlige lande’ dækker fx lande som Bosnien, Pakistan, Afghanistan, Iran og Somalia. … Efterkommere fra asiatiske lande bliver derimod hverken dømt oftere eller sjældnere for kriminalitet end danskere. … Forældrenes oprindelsesland spiller også en afgørende rolle for hvilken andel af en gruppe der deltager i kriminalitet. Billedet er det samme som oven for… efterkommere fra asiatiske lande adskiller sig ikke fra danskere, mens efterkommere fra mellemøstlige lande deltager i mest kriminalitet…” (s. 9)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/24118/trackback

44 Comments »

 1. I og med at islam er en forbryderorganisation, falder kriminalitet muslimer ganske naturligt. Det har den altid gjort, og det vil den fortsætte med at gøre.

  Kommentar by Nielsen — 26. marts 2011 @ 01:54

 2. Islam er roden til alt ondt.

  Kommentar by Spinner — 26. marts 2011 @ 02:01

 3. Jeg prøver at decifrere Marianne Helveds udtalelser. Kan det passe at hun stadig er af den opfattelse at man bare skal give projekt multikultur et par generationer frem over med de bedste vilkår og så vil ALT være tip top prima? Er det det kællingen prøver på at sige med pk tale?
  At i Danmark har de den platform der skal til for at komme på lige fod med det oprindelige etniske folk, og dermed er det bare et spørgsmål om tid førend projekt etnisk langsom udrensing er en succes? For at sige det grovt.

  Men utopien er som sædvanlig klar nok. Det er utopisk at antage at Danmark har penge tid og plads til dette vanvidsprojekt. Jo måske om 1000 år er det en succes. Det skal jeg ikke kunne sige. Men PT er det IKKE, og er ikke på vej til at blive det. Som om kriteriet kun er kriminalitet eller jobs. Det er så meget mere end det. Værdierne er mange flere, men den slags vil Helved nok aldrig erkende. Krybe til korset så at sige.

  Kommentar by Endnu en vantro — 26. marts 2011 @ 02:45

 4. Perkerne bør hjemsendes.

  Kommentar by odins bror — 26. marts 2011 @ 03:23

 5. Tak Kim, for din nærlæsning af rapporten. Selvfølgelig ved man godt pr instinkt, at der er noget galt, når DR m. fl. glædestrålende rapporter om halvering af overkriminaliteten blandt muslimske og andre ikke-vestlige indvandrere, men det kræver som altid en indsats at finde frem til, hvor hunden ligger begravet i den slags nyheder. (En passant, Kim, dit langt-over-gennemsnittet-intelligente og utrættelige benarbejde har gjort har gjort, og fortsat gør dig til en dansk kulturpersonlighed af de helt store, blot så du ved det).

  Jeg henviser i det følgende til tabellen ”Ikke-vestlige efterkommeres større kriminalitet i 1990 og 2006”.

  For det første er det uklart, om man i gruppen ikke-vestlige efterkommere har medregnet asiatere (fjernøstlige asiatere, forståes), som klart har en lavere kriminalitet end andre ikke-vestlige efterkommere. Hvis dette er tilfældet, vil tallene for ikke-asiatiske, ikke-vestlige efterkommere være betydeligt højere end tabellen antyder.

  Dernæst, den store forskel i tallene for de to opgørelsesmetoder, henholdsvis ”ikke kontrolleret” og ”kontrolleret for alder, egen socioøkonomi og forældrebaggrund” siger jo implicit, at disse risikofaktorer for kriminalitet (altså alder, socioøkonomi og forældrebaggrund – hvad der så menes med sidstnævnte?) må være stærkt overrepræsenterede blandt de muslimske og andre ikke-vestlige efterkommere sammenlignet med danskere. Dertil kommer så de kulturelt og religiøst betingede kriminalitets-risikofaktorer, som stadig slår ud med ikke-negligeable 31% uafhængigt af det andet.

  Det betyder, med andre ord, at vi helt unødvendigt importerer og skatte-finansierer et udefra kommende befolkningssegment, som med hensyn til de klassiske vestlige kriminalitets-risikofaktorer (alder, socioøkonomi og forældrebaggrund – jeg aner stadig ikke, hvad der menes med sidstnævnte) svarer til det mest kriminelle segment af vor egen danske befolkning, plus, blandt efterkommerne, 31% overkriminalitet på grund af kulturelle og religiøse faktorer, som en slags bonus for vores gode vilje, uafhængigt af de klassiske vestlige kriminalitets-risikofaktorer.

  Det blev et langt indlæg, især i betragtning af, at jeg egentlig er mundlam som følge af groteskheden i denne historie …

  Kommentar by monse — 26. marts 2011 @ 06:51

 6. Hvis vi er mange nok der håber intenst, kan vi så ikke håbe på Marianne Jelved, tildrager sig et eller andet der stopper hendes karriere på arbejdemarkedet. Nu har jeg snart hørt og set på den gamle ko i 50 år.

  Kommentar by Hans L — 26. marts 2011 @ 07:26

 7. Reglerne i vor udlændingelov udelukker effektivt mennesker, der flygter f.eks. på grund af fattigdom, fra at få opholdstilladelse hos os.
  Kirsten Lee (Radikale), Aalborg Stiftstidende 22/9 1990

  Udlændinge og indvandrere er ikke mere kriminelle end danskerne generelt.
  Journalist Arne Notkin i Weekendavisen 17/11 198

  Kommentar by Limewoody — 26. marts 2011 @ 07:29

 8. Der kan være så mange grunde, I USA faldt kriminaliteten også nogle år, årsag de kriminelle sad i fængsel, og mange medlemmer af gangs var drabt.

  Kommentar by Hans L — 26. marts 2011 @ 07:30

 9. “Det er ikke kulturen, men de opvækstbetingelser, de har haft, der er afgørende.”

  Gad vide hvorfor muslimerne så har haft de opvækstbetingelser… Tjaa, det kunne jo være pga. kulturen..

  Kommentar by Frederik — 26. marts 2011 @ 07:36

 10. Hvis man korrigerer for at de er muslimer og unge laver de ikke mere kriminalitet end andre.

  5/5=1

  Kommentar by Træt — 26. marts 2011 @ 07:50

 11. …så man ikke hele tiden hænger grupper ud for at have bestemte egenskaber«, siger Marianne Jelved.”

  Jelved hænger i udtalelsen gruppen “man” (dvs. nationaltsindede danskere)ud for have den bestemte egenskab at hænge grupper ud for at have bestemte egenskaber.

  Typisk sortsnak fra det selvretfærdige, svagtbegavede radikale tågehorn.

  Kommentar by dem — 26. marts 2011 @ 08:16

 12. Klar indrømmelse af deres kriminalitet i 90’erne. Noget som blev kraftigt benægtet dengang :-D :-D

  Blot underligt de sidste 5 år udelades. Med alle de skyderier og drab de sidste par måneder i indvandrerbanderne bliver næste opdatering kraftigt opjusteret.

  Og vi har konstant hørt om i flere år, at bandekrigen var forårsaget af, at hashen var flyttet væk fra Christinia :-D :-D

  http://www.dr.dk/P4/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2011/03/25/174858.htm
  Stort hashfund på Christiania 25. mar. 2011
  Under en rutinemæssig aktion i og omkring Pusherstreet på Christiania i går beslaglagde Københavns Politi ca. 38 kg hash, 2600 joints, anabolske stereoider, flere slag- og stikvåben samt et større pengebeløb……

  Kommentar by tavsen — 26. marts 2011 @ 08:23

 13. Nota bene!

  En stadigt større andel af muslimerne, defineres som danske. Det bidrager til en udjævnende tendens. Og det vil det fortsætte med, uanset udviklingen i kriminaliteten.

  På det seneste er der desuden indvandret et betragteligt antal øst-asiatiske personer, hvis kriminalitetsrate er lav.

  Man stikker os fortsat blår i øjnene. Vi kan ikke stole på tallene eller konklusionerne. Det er det eneste, der kan siges med sikkerhed.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. marts 2011 @ 09:03

 14. P. S.

  Der er en meget, meget betydelig faktor, som slet ikke kan spores i konklusionerne, hvilket er en soleklar indikation for deres lødighed:

  Det nævnes ikke, hvor vanskeligt det er blevet for politiet at færdes i muslimske miljøer i de seneste år. Og det nævnes ikke, at det har stor indflydelse på opklaringen af forbrydelser, begået af personer fra det muslimske segment, selvom vi ved, at det har det.

  Alligevel vil man have os til at tro på, at denne udvikling i tingene, ikke er et udtryk for en stigende misbrugsholdning til det danske samfund, med kriminalitet til følge.

  Det er ærgerligt, at vi er så dumme, at man kan bilde et flertal af os hvad som helst ind.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. marts 2011 @ 09:09

 15. http://www.danskekommuner.dk/Nyhedsarkiv/2011/marts/14/Indsats-far-et-eftersyn/ 14.03.2011
  Et nyt projekt skal for første gang undersøge, hvordan indsatsen over for kriminelle unge fungerer….

  Kommentar by tavsen — 26. marts 2011 @ 09:26

 16. Spørgsmålet som man søger løst ved de her statistiske analyser er hvorvidt der er en årsagssammenhæng mellem kultur og kriminalitet(*).

  Ved at korrigere for diverse sociale faktorer, opnår man tilsyneladende at flytte billedet i retning af en reduceret årsagssammenhæng mellem kultur og kriminalitet.

  Det videnskabelige problem ved denne måde at konkludere på, er at det ikke tager i betragtning at der hypotetisk kan være en sammenhæng mellem kulturen og den sociale faktor som man korrigerer for.

  Hvis der er en sådan, altså hvis det at tilhøre en bestemt kultur giver årsag til forøget sandsynlighed for at tilhøre de sociale segmenter der igen giver større sandsynlighed for kriminalitet – ja så er vi lige vidt: Så er der en direkte årsagssammenhæng fra kultur til kriminalitet der svarer til de observerede tal og IKKE til de korrigerede.

  Og alle der har nogenlunde åbne øjne ved jo at der i realiteten ER en årsagssammenhæng mellem kultur og social segmentering (eventuelle tvivlere kan jo se på forskellen mellem vietnamesere og palæstinensere).

  Så alle disse talrensninger der kommer med jævne mellemrum – særligt tolkningerne af undersøgelserne – de er IKKE videnskabeligt holdbare.

  (*) Eller rettere: Med denne slags statistiske analyser forsøger man at skabe et billede af at der IKKE er en årsagssammenhæng mellem kultur og kriminalitet.

  Kommentar by Tintin — 26. marts 2011 @ 09:33

 17. @tavsen
  Lige som dig undre det mig at de sidste 5 år er ude af rapporten, især når man tænker på at der vist ikke har været fald i grov vold, afpresning, hadeforbrydelser, “æres”vold og drive by shootings de sidste 5 år. Men jeg tror at mange tager denne undersøgelse for hvad den er, for flere og flere ved godt at hvad der når gennem censuren og ind i aviserne er PK speak, der kun sigter mod at retfærdiggøre stigende indvandring.
  Jeg læste lige i min lokale sprøjte at DF havde fået 4. flest stemmer i en handelskoles prøvevalg, det er vist da nye tider for DF at de kan ligge med et stemmetal der kun er marginalt under SF og LA på en uddannelses institution, men nu ligger der også en mindre ghetto i byen, så det kunne vel være derfor? Så selvom vi hver eneste dag fyldes med solskins historier om multikulti og DR føre an med at propagandere mod “det forkerte menneskesyn”, så kan PK kulturen ikke overleve et møde med virkeligheden.

  Kommentar by broholm (ordblind) — 26. marts 2011 @ 10:00

 18. -> Broholm

  Man skal ikke forvente noget at medierne eller forskerne. Kriminaliteten er faldet siden 1970 lød det for et par år siden – her var volden steget 488 pct. Der er masser af måder man kan sløre virkeligheden på.

  1) Hvilken periode er udgangspunkt (det højeste = index -> faldende tendens)
  2) Bruge brede pensler. Færre cykeltyverier = mindre kriminalitet -> slører mere vold
  3) Definitionsrod (grov vold-paragraffen bruges mindre)
  3) Metoder (findes mig bekendt fire opgørelsesmetoder, den luftige ‘udsathedstilbøjelighed’ er ofte anvendt (slører ghetto-kriminalitet)

  Kommentar by Kim Møller — 26. marts 2011 @ 10:22

 19. Man kan ikke bruge statistik eller noget som helst andet baseret på opdelingen vestlig/ikke-vestlig til noget som helst.
  Vestlige lande er EU-27, Vatikanet, Lichtenstein, Monaco og andre europæiske fyrstendømmer plus USA, Canada, Australien og New Zealand. Resten af verden er ikke vestlig. Jeg savner et par kerne-europæsike lande i den “vestlige” del af verden,og jeg vil uden de store synkebevægelser kunne acceptere en håndfuld “ikke-vestlige”.

  Det vil sige man slår tal for mennesker med israelsk, japansk,sydamerikansk, palæstinensisk, somalisk og marrokansk sammen, og sammenligner resultatet med mennesker med dansk, tysk og norsk baggrund. Det kan man ikke forvente at få noget brugbart ud af.

  Du kan læse en lidt større udredning her:

  http://www.danskkultur-debat.dk/?p=493

  Der skrives også tit om at “nydanskere” nu etablerer sig på ejerboligmarkedet, og det bruges til at skønmale den muslimske indvandring. De der etablerer sig med ejerbolig er russiske læger, vietnamesiske restauratører, amerikansk universitetsfolk m.v. Muslimerne sidder stadig frivilligt fast i Gellerup og Voldsmose, for ingen forhindrer dem i at flytte ud og blande sig med os andre.
  Er man i tvivl, kan man bare besøge tinglysningskontorerne og lede efter arabisk klingende navne i skøderne.

  Kommentar by Peter Krogsten — 26. marts 2011 @ 11:03

 20. Det er vist ikke første gang Rockwool fonden udkommer med oplysninger om indvandreres faldende kriminalitet, og som tidligere kan disse tal ikke stå for en nærmere obduktion. For min skyld kan de diske op med alle de pæne professorer de vil. Objektivitet er indenfor dette betændte område så politisk betændt at begrebet har mistet sin troværdighed. Marianne Jelved og hendes ligesindede vil jeg ikke spilde to minutter på. Denne stupide dame har meddelt at hun stiller op til en ny periode i folketinget. Radikale stiller altså op med stærkeste hold.

  Kommentar by EH — 26. marts 2011 @ 11:29

 21. rettelse:
  Objektivitet er indenfor dette område så politisk betændt at begrebet har mistet sin troværdighed

  Kommentar by EH — 26. marts 2011 @ 11:32

 22. http://ekstrabladet.dk/112/article1526326.ece

  Nogen som vil komme med et friskt bud på etniciteten på den tørstige mand?

  Kommentar by S — 26. marts 2011 @ 11:39

 23. Danmark har været et multikulturelt samfund i århundreder. Det har været ret uproblematisk lige indtil, vi tillod en stor indvandring af muslimer fra Mellemøsten og Nordafrika. Først med dem begyndte de alvorlige problemer med islamisk fundamentalisme, sharia og fjendtligt indstillede parallelsamfund. Det er disse problemer, som har ført til, at multikultur-begrebet nu med rette er kommet i miskredit. – Og til at selv FN’s forstokkede Menneskerettighedsråd er ved at komme på bedre tanker.

  Kommentar by Axel Artke — 26. marts 2011 @ 11:48

 24. Ja og importen af en ny underklasse har nemlig været planen siden siden 60érne .

  “Det arbejde danskerne ikke ville havde” var grunden til importen af Tyrkerne , i stedet for at betale en højre løn og give bedre forhold i udførelsen af “de uattraktive” jobs den danske “underklasse” ikke “ville udføre” .
  Importerede man i stedet en ny underklasse der kunne og ville misbruges.

  Det passede industrien fint men viste sig at koste statskasse gigantisk beløb da indtægter og udgifter slæt ikke hang sammen for denne gruppe .

  Og da de venstresnoede fandt ud af at denne ny importerede underklasse også var det vælger segment de siden krigen bare havde set forsvinde i takt med vesterlændingene blev riger . Ja så tog det hele pludselig fart og enigheden imellem højre og venstre omkrig uhæmmet import af udlændinge der stadig i dag stærk blev cementeret med flygtningeloven af 1983 .

  I dag er der INGEN danske politiker der taler om danskernes situation , men alene om flere udlændinge til Danmark ASAP . .

  Det nye er en lille uenighed omkring typen af indvandrene , hvor de venstresnoede har set i øjnene at de mange VKO har lukket ind siden 2001 ikke opfylder deres vigtigste krav , nemlig det at tilhøre underklassen .
  De har lidt et problem da de selvfølgelig ikke kan udtrykke dette , så de vælger i stedet en løgn om at Danmark er et lukket land indvandre ikke har en chance for at komme ind i .

  Virkeligheden er langt sådan , Danmark bliver som aldrig før oversvømmet med indvandrer både til underklassen og til overklassen .
  Det sørger EU nemlig for og derfor ser vi også en kæmpe tilslutning til netop EU fra hele folketinget .

  De blå elsker indvandringen fordi de tjener boksen på at udnytte den billige arbejdes kraft. . . .

  De røde elsker den fordi de stemmer på dem . . .

  Danskerne hader dem fordi det er dem der betalt HELE VEJEN !

  Kommentar by Aglet Xander — 26. marts 2011 @ 13:12

 25. >6
  Hvad er det lige for et arbejde den kælling nogensinde har udført?

  Kommentar by Nielsen — 26. marts 2011 @ 14:29

 26. Hvem tør anmelde selv de mindste forbrydelser, chikanerier m.m. fra muuuslimerne? Jeg tror det er færre og færre – risikoen for overfald og repressalier er for store og man “æder lort” i stedet og dukker sig og kommer vidre, på en eller anden måde!!
  Frygt og resignation m.m., sammen med den øgede effekt af muslimernes danske statsborgerskab og de sidste 5-6 års udvikling, gør denne rapport utroværdig – år 2006 det er jo lang tid siden i et samfund hvor alt hele tiden ændres og udvikler sig.

  Men ok, en stor del af fornuftige unge muslimer (især kvinderne) uddanner sig og vil på sigt bidrage til en bedring også på forbrydelsesstatistikkerne. Dem der vil os og vort samfund, skal vi støtte og hjælpe på lige fod med de andre unge “etniske” danske – uden at gøre forskel – lige respekt for alle her.

  Men alle de andre islamfikserede fjolser, skal vi have sat en effektiv stopper for – ikke snak men handling – ud af landet med dem og deres familier – jeg vil S…. på konventioner og andet – nok er nok – slut – bum – i med låget til pengekassen og ud med dem uanset til hvor og hvordan – bare ud nu – farvel!

  Kommentar by Tommy — 26. marts 2011 @ 15:19

 27. Som Tintin ganske rigtigt konkluderer:
  “Det videnskabelige problem ved denne måde at konkludere på, er at det ikke tager i betragtning at der hypotetisk kan være en sammenhæng mellem kulturen og den sociale faktor som man korrigerer for.

  Hvis der er en sådan, altså hvis det at tilhøre en bestemt kultur giver årsag til forøget sandsynlighed for at tilhøre de sociale segmenter der igen giver større sandsynlighed for kriminalitet – ja så er vi lige vidt: Så er der en direkte årsagssammenhæng fra kultur til kriminalitet der svarer til de observerede tal og IKKE til de korrigerede.”

  Dertil skal lægges, at muslimer gradvist vil blive opført som “danskere” i statistikken som tiden går og flere og flere muslimer bliver født på danske jord.
  Da den muslimske andel af befolkningen samtidigt er voksende, vil der reelt ske de, at jo mere kriminelt muslimer opfører sig, jo mindre kriminelle vil de synes i statistikkerne.
  Det vil de, fordi de tilvandrede/nyankomne muslimer (der bliver regnet som “mellemøstlige” i statistikkerne) vil udgøre en mindre og mindre andel af den samlede muslimske population i Danmark, men “gammelmuslimerne” (dvs. muslimer med dansk statsborgerskab) vil udgøre en stadigt større andel af den samlede muslime population i Danmark.
  Så om 10-15 år kan Enhedslisten og SF blot bede de muslimske stormtropper om at drager hærgende gennem gaderne og udøve så megen grov vold og voldtægt som muligt og VUPTI: “Danskere” bliver forholdsmæssigt mere kriminelle og “mellemøstlige” forholdsmæssigt mindre kriminelle.
  Derefter vil Zenia Stampe, Marianne Jelved etc. glædesstrålende kunne berette i Politiken og hos DR at “det går den rigtige vej med indvandrerne. De bliver mindre og mindre kriminelle”

  Skulle man stadigt mangle et værktøj til at forvanske virkeligheden over for det danske stemmekvæg kan man blot korrigere muslimske kriminelle for at de er muslimer….tilsidst er vi alle ens!

  Kommentar by Nosferatu — 26. marts 2011 @ 15:20

 28. Man har dette underlige begreb som hedder ikke-vestlige kontra vestlige. Man overser at i begge grupper er nogen muslimer og nogen er ikke.

  Hvis man nu tog muslimer ud af statistikken og kun opgjorde kriminalitet for ikke-muslimer og korrigerede for alder, socioøkonomisk status og forældrenes baggrund – så ville kriminaliteten blandt ikke-vestlige formentlig ikke være højere end normaldanskernes. Bør efterprøves som hypotese!

  MEN så mangler vi en statistik som kun inkluderer muslimer!!!

  Hvor er den kriminalitetsstatistik, som viser kriminaliteten opgjort efter religiøs baggrund?

  Lad os få DF på banen.

  Kommentar by Sigwar — 26. marts 2011 @ 16:06

 29. Er det fordi de kriminelle indvandrer i mellemtiden har fået dansk statsborgerskab og tæller på den danske side i statistikken nu?
  Er det fordi de fleste kriminelle sidder inde og ikke kan foretage sig noget i den tid?
  Er der færre opklaringer, så man ikke ved hvilken gruppering, der står bag?
  Eller begås det meste nu af bander udefra, der er ude af landet med det samme.

  Kommentar by Goofy — 26. marts 2011 @ 17:16

 30. Sigwar du har helt ret.

  Og hvad er der egentligt galt i (også) at opgøre kriminalitet efter religiøst tilhørsforhold? Intet så vidt jeg kan se.

  Som det er lige i øjeblikket registrere man ud fra socioøkonomiske forhold. Det lyder jo meget uskyldigt, men holder vi fast i argumenterne for, hvorfor der ikke skal registreres efter religiøst tilhørsforhold, så er det et eller andet med stigmatigsering af bestemte religiøse grupper. Eller rettere een bestemt religion.

  Men så er det bare man må spørge: Hvorfor skal vi i de lave indkomstgrupper stigmatiseres, som værende bærer af en øget kriminalitets risiko overfor vore medborgere? Og som dårligere opdragere af vore børn? Vel at mærke UDELUKKENDE pga af vores lave indkomst.

  Og dertil: EUSSR er jo kommet op med en anti-ytringfriheds bekendtgørelse, der statuere minimum et års fængsel hvis man kritisere bla. ud fra folks formueforhold, hvilket logisk set også må omfatte indkomstforhold. Kan vi nu forvente at se diverse balvignister ryge på anklagebænken pga af deres gentagne sammenkædning af indkomstforhold med hyppigheden af kriminalitet?

  Desuden er man så sikker på, at der rent faktisk er en sammenhæng mellem socioøkonomiske faktorer og kriminalitet? Jeg savner i hvert fald at se beviset. (nogen der kender til et skrift hvor man hævder at fører dette bevis?)

  Kommentar by Hans Und — 26. marts 2011 @ 17:21

 31. Vederfølners formand har lavet en video, som er værd at se:

  http://www.youtube.com/watch?v=jzpeqgNkEuQ

  Foreningen Vederfølner ønsker stop for indvanding og start på repatrieringer.

  wwww.modstand.nu

  Kommentar by Lars H — 26. marts 2011 @ 17:37

 32. 1990 og 2006 virker vel velvalgte mest 06.

  Dengang gik vi jo fra krise til krise, og 1990 var endnu et år med høj arbejdsløshed – og ungdomsarbejdsløsheden havde jo ikke samme bevågenhed, som den senere fik. 06 genkender vi allesammen som det år, hvor en lang højkonjunktur toppede, og hvor der var job til alt med puls.

  Mon der også er justeret for disse “socioøkonomiske forhold”. Det er der vist ingen grund til at ofre et spørgsmålstegn på…

  Kommentar by Nils — 26. marts 2011 @ 19:30

 33. Sociologer og socialister siger altid, at folk er kriminelle, fordi de er i underklassen.

  Det kunne jo også være, de var i underklassen, fordi de var kriminelle.

  Det er noget med grundværdier: Kultur!

  Kommentar by Signe — 26. marts 2011 @ 19:35

 34. Kriminelt Bestillingsarbejde

  Men der er allerede gjort en indsats,
  – nemlig den lige offentliggjorte rapport fra Rockwool Fonden, der som ethvert andet ”bestillingsarbejde” i den genre er lavet for at vi skal ånde lettet op og tænke, ”Gud ske lov” nu er muhamedanerne ved at være lige så lovlydige som vi etniske Danskere, så kan vi roligt sætte os til rette i Sofaen og lulle os ind i tanken om et homogent samfund som det var før Tsunamibølgen ramte Europa og ligesom i Danmark, skyllede alskens kriminelt udskud i land her og ved hjælp af Venstrefløjens Godhedsindustri alle blev budt velkomme, om han/hun så var aldrig så fyldt med fup og svindel, bare de kunne udtale ordet ”Asyl”.

  – at de ville lægge stemmer til fremgang for disse landsforræderiske partier, hvilket de selvom der tit var meget: ”mig ik’ fostå” så gik det forbavsende hurtigt med at lære at ”fostå” at det var disse yderliggående partier man skulle give sin stemme så de kunne sørge for at de fra dag et kunne få alle rettigheder som Danskerne havde tilkæmpet sig ved hårdt slid gennem mange århundreder ja, ikke nok med det, Venstrefløjserne, var så begejstrede for indføring af den nye religion som de medbragte, de havde jo mistet den gamle religion, nemlig kommunismen, der i forskellige udgaver havde holdt sammen på alle de destruktive kræfter med målet om at nedbryde al Dansk Kultur, og få indført en ny ”Multi-Kultu kultur” og derfor nu manglede en ”isme” som kunne styrke sammenrendet.

  Nu skulle man så tro, efter rapporten at dømme, at fængslerne efterhånden var tømte for de muhamedanske kriminelle, men tværtimod læser man at det er nødvendigt at bygge nye fængsler (Feriekolonier) for at rumme bølgen af skydegale muhamedanske knivbevæbnede røvere og voldsudøvere, der som beskrevet stadig er 4 gange mere kriminelle end de etniske Danskeres.
  Og tvivlen om undersøgelsens værdi dukker også op når man læser Politiets døgnrapporter, som en del aviser og tidsskrifter offentliggør dagligt, disse lister er da også kun blevet længere og længere, og hvad med de næsten daglige kampe med skyderier mellem de forskellige bander, der har bredt sig til næsten hele landet.

  Jo, man ser tydeligt tendensen, Venstrefløjserne har fået placeret sig i stillinger som giver dem mulighed for at lefle for den nye ”isme” se f. eks. hvordan der nu skal bygges Stormoskeer i foreløbigt København og Århus, men det ender da ikke hermed, der kommer da flere, bemærk de udlande der også har åbnet for muhamedansk indvandring, alle steder er den almene befolkning imod cementeringen af denne ”Ondskabens” og undertrykkelsesreligion, men lige meget hjælper det, OG dog en sidste mulighed er der endnu, nemlig at forny det danske folketing ved næste valg, lad det blive et jordskred med afgang/udsmidning af alle i det ”klanagtige” familiefirma, det er blevet til og giv din stemme til dem der stadig tør sige klart at både i dag og i fremtiden er ”Danmarks største problem” det muhamedanske parallelsamfund der vil eskalere, og som man kan se andre steder fuldstændig afskaffer den oprindelige kultur.
  Endelig er sandheden gået op for flere og flere der indser at Glistrup havde og har fået ret.

  Forår og godt valg ønskes.

  Kommentar by Cantor — 26. marts 2011 @ 19:50

 35. @Nosferatu #27

  “Dertil skal lægges, at muslimer gradvist vil blive opført som “danskere” i statistikken som tiden går og flere og flere muslimer bliver født på danske jord.”

  Nemlig – lige præcis – den tænkte jeg også på da jeg løb min lørdagstur i skoven…

  Tænk engang, hvis vi fik en undersøgelse der ægte videnskabeligt – altså uhildet – undersøgte korrelation mellem populationen af muslimske mænd i Danmark og populationen af dømte for vold og voldtægt i Danmark.

  Men en sådan undersøgelse – socialvidenskabeligt ekstremt relevant – vil jo blive betragtet som racistisk, så det må vente lidt endnu – indtil fornuften vender tilbage.

  @Nosferatu: Vi skal have skabt en videnskabelig opposition til sofisterne – disse forvildede intellektuelle tryllekunstnere – der forvandler virkeligheden og skaber falsk bevidsthed hos danske beslutningstagere!

  Kommentar by Tintin — 26. marts 2011 @ 23:15

 36. A propos: En fremragende kronik i JP Søndag af Lone Nørgaard

  “Universiteterne er ideologifabrikker”

  http://jp.dk/opinion/kronik/article2382184.ece

  Kommentar by Tintin — 27. marts 2011 @ 09:08

 37. Lige et par tanker, som jeg tidligere har postet omhandlende frankfurterskolen, som er den ledende maxistiske ideologi på danske universiteter idag.

  Hvad var det Frankfurterskolen? i dagene efter den bolsjevikiske revolution i Rusland, var det opfattelsen, at arbejdstagernes revolution ville feje ind i Europa og i sidste ende, i USA. Men det gjorde den ikke! Mod slutningen af 1922 begyndte den kommunistiske Internationale (Komintern) at overveje, hvad var begrundelsen var. På Lenins initiativ blev der arrangeret et møde på Marx-Engels Institute i Moskva.

  Formålet med mødet var at afklare begrebet, og konkretisere, en marxistisk kulturrevolution. Blandt de tilstedeværende var Georg Lukacs (en ungarsk aristokrat, søn af en bankmand, der var blevet kommunist under Første Verdenskrig, en god marxistisk teoretiker som udviklede ideen om “revolution og Eros” – kønsdrift brugt som et instrument til destruktion) og Willi Munzenberg, hvis foreslåede løsning var at organisere intellektuelle og bruge dem til at bekæmpe den vestlige civilisation . Først derefter, efter at de har ødelagt alle sine værdier og gjort livet umuligt, kan vi pålægge dem proletariatets diktatur. Det var, sagde Ralph de Toledano (1916-2007) den konservative forfatter og medstifter af , National Review, et møde, måske mere skadelig for den vestlige civilisation end den bolsjevikiske revolution i sig selv. ‘

  Lenin døde i 1924. På dette tidspunkt behynder Stalin blev der imidlertid Stalin at se på Munzenberg, Lukacs og ligende-tænkere som ”revisionister”. I juni 1940 flygtede Münzenberg til det sydlige Frankrig, hvor der på Stalins ordre, blev sendt en NKVD morder trup afsted som fangede ham og hængte ham fra et træ.

  I sommeren 1924, efter at være blevet angrebet for sine skriverier fra den 5. Komintern kongres, flyttede Lukacs til Tyskland, hvor han blev formand for det første møde i en gruppe af kommunistisk orienterede sociologer, et samlingssted, der skulle føre til grundlæggelsen af Frankfurter skolen.

  Denne “skole” (designet til at sætte kød på deres revolutionære program) blev startet på universitetet i Frankfurt i Institut für Sozialforschung. Til at begynde med var skole og institut uskelnelige. I 1923 blev Instituttet officielt etableret, og blev finansieret af Felix Weil (1898-1975). Weil blev født i Argentina og i en alder af ni blev sendt på skole i Tyskland. Han deltog på universiteterne i Tübingen og Frankfurt, hvor han dimitterede med en doktorgrad i statskundskab. Mens han var på disse universiteter blev han mere interesseret i socialisme og marxisme. Ifølge den intellektuelle historiker Martin Jay, var emnet for hans afhandling “de praktiske problemer med gennemførelsen socialisme.”

  Carl Grünberg, Instituttets direktør fra 1923-1929, var en svoren marxist, selv om instituttet ikke havde nogen officiel fast tilhørsforhold. Men i 1930 overtog Max Horkheimer kontrollen, og han mente, at Marx’s teori burde være grundlaget for instituttets forskning. Da Hitler kom til magten, var Institut lukket, og dets medlemmer, flygtede af forskellige ruter, til USA og udvandrede til de store amerikanske universiteter- som Columbia, Princeton, Brandeis og Berkeley i Californien.

  Blandt skolens medlemmer var 1960′erne New Left (guru) Herbert Marcuse, Max Horkheimer, Theodor Adorno, den populære forfatter Erich Fromm , Leo Lowenthal, og Jurgen Habermas – eventuelt skolens mest indflydelsesrige repræsentanter.

  Dybest set mente Frankfurterskolen, at så længe et individ havde en tro på – eller endda et håb om en tro på – at individer kan løse de problemer som samfundet står overfor, sålænge vil samfundet aldrig nå et kritisk stadie af håbløshed og fremmedgørelse, som de anså for nødvendigt for at genneføre en socialistisk revolution. Deres opgave var derfor så hurtigt som muligt at underminere den jødisk-kristne arv. For at gennemføre dette skulle man udbrede den mest negative destruktive kritik på alle områder af livet, som ville have til formål at de-stabilisere samfundet og nedbryde , hvad de så som den “undertrykkende ‘orden. Denne politik, som de håbede, ville sprede sig som virus-”vil give de vestlige maxister nye midler” som et af deres medlemmer udtrygte det.

  For at fremme af denne “stille” kulturelle revolution – anbefalede skolen (blandt andet):

  1. Oprettelsen af racisme lovovertrædelser.
  2. Vedvarende forandringer for at skabe forvirring
  3. Undervisning i sex og homoseksualitet til børn
  4. Underminering af skolernes og lærernes myndighed
  5. Kæmpe indvandring for at nedbryde kulturel identitet.
  6. Fremme overdrevent drikkeri
  7. Tømning af kirker
  8. Et upålidelig retssystem med bias mod ofre for forbrydelser
  9. Afhængighed af staten eller offentlige ydelser
  10. Kontrol og undertrykkelse af meninger via medier
  11. Tilskynde til opløsning af familien

  En af hovedtankerne i Frankfurterskolen var at udnytte Freuds idé om ”pansexualism” – dvs søgen efter nydelse, udnyttelse af forskellene mellem kønnene, og nedbryde de traditionelle relationer mellem mænd og kvinder. For at fremme deres mål, ville de:

  • angribe faderens myndighed, samt benægte specifikke far mor roller, og nedbryde familiernes rettigheder som primære pædagoger for deres børn.
  • afskaffe forskelle i uddannelse for drenge og piger
  • afskaffe alle former for mandlig dominans – derfor se vi idag kvinder i de væbnede styrker
  • erklære kvinder for at være en ”undertrykt klasse” og mænd som ”undertrykkere ”
  Munzenberg opsummerede Frankfurterskolen’s langtid’s mål således: »Vi vil gøre Vesten så korrupt, at det stinker.”

  Skolen mente, at der var to typer revolution: (a) politisk og (b) kulturel. Kulturrevolution nedbryder indefra. »Moderne former for underkastelse, er kendetegnet med Mildhed«. De så det som et langsigtet projekt, og holdt deres mål klart som havde fokus på familie, uddannelse, medier, køn og kultur.

  Kommentar by Hans L — 27. marts 2011 @ 10:33

 38. Tintin og Hans L, Cantor, Hans Und m.fl.

  I har helt ret og dette understreger behovet for en højreorienteret tænketank i Danmark. CEPOS ligger jo et stykke inde mod centrum selvom den er tilhøjre for midten.

  Jeg vil desuden minde om Antonio Gramscis og Herbert Marcuses indflydelse. Gramscis ideer om “marchen gennem institutionerne” og “positionskrig” har venstrefløjen taget til sig og Marcuses essay om “Repressiv Tolerance” har igennem mange år været pligtlæsning for danske journalister.

  Det er først indenfor de seneste år, at vi er begyndt at kæmpe kulturkampen og den skal kæmpes på den hårdeste måde.

  Men en af de ting vi kan lære af venstrefløjen er at en gennemgribende forandring af samfundet er mulig. Det tager bare lidt tid.

  Kommentar by Sigwar — 27. marts 2011 @ 11:00

 39. Jeg kan tilføje at frankfurterskolens vigtigste personligheder er jøder. Det er blot at søge på wikipededia.

  Hvis man vil forstå hvorfor at jøder så ofte er at finde i undergravende virksomhed, deriblandt kommunismen, kan det anbefales at man læser Culture of Critique, af Kevin MacDonald.

  Kommentar by Lars H — 27. marts 2011 @ 16:20

 40. et helt grotesk ord…. importerer

  Kommentar by Anonym — 27. marts 2011 @ 17:03

 41. En tyrkisk kultursociolog skrev i 80’erne i en kronik i JP, at de var sociale tabere, hvor de kom fra. Nu kom de herop og var sociale tabere på et højere økonomisk niveau.

  Importen giver selvfølgelig flere arbejdspladser i behandlersystemet

  Kommentar by tavsen — 27. marts 2011 @ 17:11

 42. Jeg går ud fra at rapporten er baseret på politirapporter, domsfældelser og lignende.

  Hvis den er det, så mangler der et ret stort mørketal : Intern muslimsk kriminalitet. Er der nogen der kan pege på en politirapport eller domsfældelse af en muslimsk mand, der voldtager en muslimsk kvinde? 3 muslimske drenge der frarøver en muslimsk drenge mobil, penge og jakke? Vold i muslimske familier? Vi hører om de grove ting: Familiehenrettelser, muslimske kvinder der “falder ned fra altanen” og lignende – endnu. Resten ordnes af den stedlige imam uden de danske myndigheder blandes ind i det. Et gæt på antallet?

  Man burde uden videre kunne anvende kriminalitetsindexet på antallet, men så glemmer man det moment af Jihad der er i forbrydelserne, altså at angrebene i troende muslimske øjne er OK, fordi de går ud over vantro. Her skal man også finde forklaringen på den voldsomme reaktion fra dømte voldsmænds familier: De føler de er ofre for justitsmord. Til det kan man så blot sige at de kan flytte hen et sted hvor retsvæsenet passer dem bedre. Få vil savne dem.

  Kommentar by Georg Hansen — 27. marts 2011 @ 20:35

 43. Det er sjov som talblinde, mentalrobotter og medløbere tror på alt bare det peger i den rigtige retning og lugter godt:

  Det burde være overflødigt at oplyse, at Rockwoolfondens undersøgelse af kriminalitetsfordelingen bygger på optællingsbegreberne ‘indvandrere’ og ‘efterkommer’. Disse begreber var uanvendelige allerede da de blev besluttet taget i brug i 1991. Det er blevet betydeligt værre siden. De fødte i Danmark af udenlandske statsborgere og de fødte i Danmark af naturaliserede lægges i kategorien danskere, selv Danmarks Statistik indrømmer dette (refereret i sidste link). Herved tørres de ikke-vestliges kriminalitet af på danskerne i undersøgelsen, fordi en meget stor del af den kriminalitet, der begås af unge med forældre af ikke-vestlige oprindelse og herkomst familiemæssigt, derved aflæses i de officielle optællinger, som var den begået af danskere.

  Den såkaldt borgerlige regering har gjort ondt værre ved at ændre lov om indfødsret 7. juni 2004.

  Den daværende danske Rigsdags første indfødsretsudvalgs-formand N. F. S. Grundtvig, der tildelte 5 danske statsborgerskaber det første år (alle til vestlige naboerne), ville, hvis han havde vidst, hvad der passerer i dag, ikke alene vende sig i sin grav, men fortsætte i en jævnt hvis ikke i en accelerende, roterende bevægelse.

  Opgørelses-farcen uden nogen komplikationer:
  http://danmark.wordpress.com/2011/03/25/rockwool-fondens-kriminalitetsfordeling-blandt-unge-er-selvf%c3%b8lgelig-helt-hen-i-vejret/

  Xanthippe

  Kommentar by XANTHIPPE — 28. marts 2011 @ 00:07

 44. Läs gärna galenskaperna som händer i Sverige!

  http://politisktinkorrekt.info/

  Kommentar by Hejhopp — 29. marts 2011 @ 11:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper