30. marts 2011

Skaarup: Fire gange så mange efterkommere, der er fire gange så kriminelle, er ingen succes

Jeg har tidligere kommenteret succeshistorien om efterkommernes ‘halverede kriminalitet’, men Peter Skaarups blogpost på Politiken er alligevel værd at gengive – Kriminaliteten blandt efterkommere er eksploderet.

“I sidste uge kunne man læse, at kriminaliteten blandt efterkommere af indvandrere er faldet fra 1990 til 2006. Det er desværre en sandhed med massive modifikationer. … Den støt faldende tendens er tæt på at være en usandhed. Det fremgår af tabel 1 i rapporten, at kriminaliteten blandt efterkommerne mellem 15-45 år er 3 gange procent højere, mens den i 1990 (hvor der var langt færre indvandrere) var 3,43 gange højere end etniske danskeres. Det betyder, at kriminaliteten i absolutte tal er eksploderet med mange hundrede procent, fordi der i dag er langt flere indvandrere og efterkommere end i 1990, nemlig fire gange flere.

Det, der åbenbart bærer rapportens konklusioner om, at efterkommernes kriminalitet skulle være faldet markant, ja nærmest halveret, er følgende mærkværdige udsagn:

”Kontrolleret for alder, egen socioøkonomi og forælderbaggrund, er kriminaliteten (pr. person forstås, ikke i absolutte tal) ”faldet fra 76 til 31 procent”.”

(RFF Nyhedsbrev, marts 2011, s. 3: Forskellene i kriminalitet er indsnævret)

“Problemet ved denne mærkværdige brug af statistik er blot, at manden der natten mellem mandag og søndag blev stukket til blods af fire udlændinge, jo ikke bløder eller lider mindre, fordi de tre gerningsmænd har valgt ikke at lade sig uddanne eller fordi deres forældre kom herop uden at have nogle som helst forudsætninger, og måske heller ikke motivation, for at klare sig i det danske samfund.

For, som der sandfærdigt står at læse inde i rapporten, kan ”rensningen for socioøkonomiske faktorer” reelt kun bruges til én ting: Nemlig at vise, hvilken slags indvandrere, vi modtager i Danmark. Derfor er konklusionen på rapporten jo reelt ikke, at efterkommerne er blevet mindre kriminelle; det er de ikke, men at rekrutteringen af indvandrere er slået fejl op gennem halvfemserne…

I 1990 var der ca. 23.000 efterkommere, og i 2006 var der ca. 96.000, hvilket er en firedobling. Ifølge Rockwoolfonden var 15-45 årige efterkommere 3,43 gange mere kriminelle i 1990 mod 3 gange mere i 2006, hvilket er en flerdobling af den gruppes samlede kriminalitet. Spørgsmålet er, om det nu også er en rigtig solstrålehistorie?

Den mand, som jeg nævnte i starten af mit indlæg er stadig blevet stukket ned, traumatiseret og har fået ar på sjælen efter et umotiveret knivoverfald begået af fire udlændinge, kan næppe bruge Rockwoolfondens statistiske fiflerier til noget. For ham og alle de andre ofre for efterkommernes voldsomme voldskriminalitet, så bliver de ikke mindre ofre af, at deres gerningsmænd ikke havde været kriminelle, hvis de havde været ældre, kommet fra en anden social baggrund og havde passet deres lektier, for det gjorde de jo netop ikke. Indvandrerkriminaliteten er desværre eksploderet…

(Københavns Politi, Døgnrapporten for 28. marts 2011)

Oploadet Kl. 15:27 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/24256/trackback

24 Comments »

 1. Fuldstændig præcis observation af Skaarup.

  Desværre er over 80 % af danskerne så dumme, at de hverken gennemskuer analysen selv eller læser korrektionen fra Skaarup og andre.

  Og præcis derfor har DF kun 15 % af stemmerne. Disse 15 % er godtnok hentet i den danske del af befolkningen altså det danske folk (bemærk at jeg skelner mellem folk og befolkning), hvilket gør DF’s tilslutning lidt højere.

  Og mens vi er ved det – så lad mig sukke lidt over Danmarks Statistiks opgørelsesmetode, som konsekvent tryller en stor del af efterkommerne om til indfødte danskere, hvilket betyder at antallet af ikke-danskere ligger noget højere end de officielle tal (SUK!).

  Kommentar by Sigwar — 30. marts 2011 @ 15:51

 2. Alle ved at (ofte grove, nogengange dødbringende) overfald på den indfødte befolkning i DK, begået af muslimer, er hverdag!

  Alle ved det, men man tier og håber på det ikke rammer en selv eller ens nærmeste.

  Denne situation er selvfølgelig i længden uholdbar, men for tiden bider alle tænderne sammen og holder vejret.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 30. marts 2011 @ 16:25

 3. Statistik er jo genialt, især til at manipulere med. Dem som bliver født her i landet, bliver jo registreret som “danskere”, så selvom andelen af udlændinge stiger, vil statistikken sige det falder. Så på et tidspunkt, når vi vel 0%. Derfor ser man jo også at antallet af muslimer stadig kun opgøres til 200.000, antallet har været stabilt de sidste 20 år.

  Kommentar by Ciska — 30. marts 2011 @ 18:10

 4. “Det betyder, at kriminaliteten i absolutte tal er eksploderet med mange hundrede procent, fordi der i dag er langt flere indvandrere og efterkommere end i 1990, nemlig fire gange flere”

  Jamen, med den logik saa maa Kina jo vaere verdens mest kriminelle land, taet forfulgt af Indien. Der er jo flest forbrydelser!

  ““Problemet ved denne mærkværdige brug af statistik er blot, at manden der natten mellem mandag og søndag blev stukket til blods af fire udlændinge, jo ikke bløder eller lider mindre, fordi de tre gerningsmænd har valgt ikke at lade sig uddanne eller fordi deres forældre kom herop uden at have nogle som helst forudsætninger, og måske heller ikke motivation, for at klare sig i det danske samfund.”

  Problemet er jo saa tilsvarende, at en mand som bliver stukket til blods af en dansk rocker ej heller bloeder mindre fodi det er en dansker. Hvad er pointen?

  I det hele taget kommr statistik jo an paa hvilket spoergsmaal man vil svare paa. Hvis spoergsmaalet er “naar vi importerer en ny underklasse, skal vi saa regne med, at de er mindst lige saa kriminelle som vores egen eksisterende underklasse?” saa er svaret baseret paa tallene her selvfoelgelig klart ja.

  Men oensker man, at svare paa om det er en naturlov at f.eks. invandrere fra muslimske lande er mere kriminelle blot paa grund af deres oprindelsesland saa ville det naturligvis vaere fuldstaendig vanvittigt ikke at korrigere for alder. Og det faktum at over-repraesentation her ikke er saa voldsom igen og i oevrigt faldende er en god indikation paa, at kriminalitet IKKE er en naturlov forbundet med indvandrere fra disse lande. Jeg tror da ogsaa umiddelbart, at hvis vi paa en eller maade tiltrak hoejt kvalificeret universitets-uddannet arbejdskraft fra de tyrkiske – eller for den sags skyld Pakistanske – metropoler saa ville de formodentlig vaere mindre kriminelle end den gennemsnitlige dansker.

  Kommentar by Esben — 30. marts 2011 @ 18:40

 5. Vi må have op mod en halvmillion muslimer i landet.

  Så vidt jeg har forstået, oplever de fleste samfund et fatalt knæk i sikkerhed og tillid så snart muslimerne udgør 10% af befolkningen.

  Det er tydeligt at muslimerne herhjemme har rundet et hjørne, hvorefter de ikke længere føler sig nødsaget til at skjule islams hadefulde og seperatistiske hjerte.

  Fra taqiyya til jihad!

  Vi er i denne udvikling ved enden på begyndelsen og IKKE begyndelsen på enden.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 30. marts 2011 @ 18:53

 6. Der er allerede gjort en stor indsats, for at bedrage den danske befolkning:
  – nemlig den offentliggjorte rapport fra Rockwool Fonden, der som ethvert andet ”bestillingsarbejde” i den genre er lavet for at vi skal ånde lettet op og tænke, ”Gud ske lov” nu er muhamedanerne ved at være lige så lovlydige som vi etniske Danskere, så kan vi roligt sætte os til rette i Sofaen og lulle os ind i tanken om et homogent samfund som det var før Tsunamibølgen ramte Europa og ligesom i Danmark, skyllede alskens kriminelt udskud i land her og ved hjælp af Venstrefløjens Godhedsindustri alle blev budt velkomme, om han/hun så var aldrig så fyldt med fup og svindel, bare de kunne udtale ordet ”Asyl”.

  I forventning at de ville lægge stemmer til fremgang for disse landsforræderiske partier, hvilket de selvom der tit var meget: ”mig ik’ fostå” så gik det forbavsende hurtigt med at lære at ”fostå” at det var disse yderliggående partier man skulle give sin stemme så de kunne sørge for at de fra dag et kunne få alle de rettigheder som Danskerne havde tilkæmpet sig ved hårdt slid gennem mange århundreder ja, ikke nok med det, Venstrefløjserne, var så begejstrede for indføring af den nye religion som de medbragte, de havde jo mistet den gamle religion, nemlig kommunismen, der i forskellige udgaver havde holdt sammen på alle de destruktive kræfter med målet om at nedbryde al Dansk Kultur, og få indført en ny ”Multi-Kultu kultur” og derfor nu manglede en ”isme” som kunne styrke sammenrendet.

  Nu skulle man så tro efter rapporten, at fængslerne efterhånden var tømte for de muhamedanske kriminelle, men nej, nej tværtimod læser man at det er nødvendigt at bygge nye fængsler (Feriekolonier) for at rumme bølgen af skydegale muhamedanske knivbevæbnede røvere og voldsudøvere, der som beskrevet stadig er 4 gange mere kriminelle end de etniske Danskeres.

  Og tvivlen om undersøgelsens værdi dukker også op når man læser Politiets døgnrapporter, som en del aviser og tidsskrifter offentliggør dagligt, disse lister er da også kun blevet længere og længere, og hvad med de næsten daglige kampe med skyderier mellem de forskellige bander, der har bredt sig til næsten hele landet.

  Jo, man ser tydeligt tendensen, Venstrefløjserne har fået placeret sig i stillinger som giver dem mulighed for at lefle for den nye ”isme” se f. eks. hvordan der nu skal bygges Stormoskeer i foreløbigt København og Århus, men det ender da ikke hermed, der kommer da flere, se blot til de udlande der også har åbnet for muhamedansk indvandring, alle steder er den almene befolkning imod cementeringen af denne ”Ondskabens” og undertrykkelsesreligion, men lige meget hjælper det, OG dog en sidste mulighed er der endnu, nemlig at forny det danske folketing ved næste valg, lad det blive et jordskred med afgang/udsmidning af alle i det ”klanagtige” familiefirma, det er blevet til og giv din stemme til dem der stadig tør sige klart at både i dag og i fremtiden er ”Danmarks største problem” det muhamedanske parallelsamfund der vil eskalere, og som man kan se andre steder fuldstændig afskaffer den oprindelige kultur.

  Endelig er sandheden gået op for flere og flere der indser at Glistrup havde og har fået ret.

  Forår og godt valg ønskes.

  Kommentar by Cantor — 30. marts 2011 @ 18:56

 7. ESBEN : Jeg tror helt alvorligt, at du skulle få dit hovede undersøgt. En eventuel IQ-test bør du springe over. Der er ingen IQ at måle.
  Mage til forvrøvlet sludder burde ikke skrives.

  Derimod kan det undre, hvad der får “statistikere” til at offentliggøre en sådan “statistik”. Man har gjort sig umådelige krumspring for at camouflere de faktiske forhold.
  Gætter på at de er venstreorienterede. Normale mennesker lyver ikke om så alvorlige ting.

  Kommentar by ramses-2 — 30. marts 2011 @ 18:58

 8. Den anden dag, var der også en overskrift på DDR teksttv, som sagde, at nu var muslimerne snart lige så lidt religøse som os gammeldanskere. Hu hej her går det godt. Det er snart, hver dag der kommer sådan en feel good historie.

  Kommentar by Ciska — 30. marts 2011 @ 20:20

 9. RTL (sternTv)kl 22.15 (via pi-news)

  Wie ein libanesischer Clan Bremen unsicher macht
  Etwa 2.500 Mitglieder hat der Clan der Miris in Bremen. Davon sind 1.100 bei der Polizei aktenkundig. Und die Liste der Straftaten ist lang.
  Schwere Körperverletzung, Landfriedensbruch, Raub, schwerer Diebstahl und Drogenhandel: Die Liste der Straftaten, die der Miri-Clan aus Bremen begangen haben soll, ist lang. Rund 50 Millionen Euro soll die libanesische Sippe beispielsweise mit illegalen Drogengeschäften im Jahr erwirtschaften. Justiz und Polizei scheinen hilflos, die Bürger haben Angst. Die Familienmitglieder der Miris allerdings fühlen sich zu Unrecht unter Generalverdacht gestellt. Warum es so schwer ist, gegen die Familie vorzugehen, schildern Politiker aus Bremen und der Vorsitzende der Polizeigewerkschaft live bei stern TV.

  h ttp://www.stern.de/tv/sterntv/eine-stadt-in-angst-wie-ein-libanesischer-clan-bremen-unsicher-macht-1666348.html

  Kommentar by anno — 30. marts 2011 @ 20:39

 10. Statistik og Rockwool fonden, ak ja. Denne rapport udkom lige netop i de uger, hvor Københavnerne kunne være tilskuere til bandekrig for fuld udblæsning. Flere skudepisoder, nogle med dødelig udgang. Et i bund og grund “uhæderligt” stykke politisk bestillingsarbejde. Alle købte den ukritisk. DR, TV2 og aviserne. Hvad der gemmer sig i tallene er åbenbart ikke spor interessant. Sov trygt videre. Rockwool fonden har garanteret at alt går i den rigtige retning. Det hjælper selvfølgelig også at journalister hverken er særligt “videbegærlige” eller de store talmestre.

  Kommentar by EH — 30. marts 2011 @ 21:00

 11. # Hej Esben
  Kriminalitet er naturligvis ikke en naturlov men at det kan være et kulturelt træk er der vist rimeligt redegjort for af Nicolai Sennels. Der er dog andre, som går en del videre end Sennels. En meget udskældt udviklingspsykolog, Helmuth Nyborg, har fyret denne svada af:”der er en klar positiv sammenhæng mellem menneskers intelligenskvotient og deres tilbøjelighed til at gennemføre uddannelser, overholde straffeloven, undgå stofafhængighed, beholde et job og andre evner, som vi generelt forbinder med livskvalitet”. Og for at skære det ud i pap uddyber han med denne her: “Unge med indvandrerbaggrund dumper hyppigere i intelligenstesten ved sessionen end unge med dansk baggrund” (under overskriften:” Sessionsprøven er farveblind”)
  Dette er måske lidt af baggrunden for at halvdelen af unge invandrere forlader skolen med så dårlige færdigheder at de ikke kan gøre sig håb om at kunne fuldføre en erhvervsuddannelse. Jeg er bange for at du ikke har ret meget at have din optimisme i. Men troen kan som bekendt udrette mirakler, men den kan sandelig også i visse tilfælde forplumre en ellers sund tankegang.

  Kommentar by EH — 30. marts 2011 @ 21:35

 12. For ca. et år siden talte jeg med en politimand fra København (en der er midt i sagerne der) – Han sagde, at mange – ja hovedparten af deres døgnrapporter ofte kun indeholdt udrykninger og sager med personer med arabiske/muslimske navne – Han sagde at det var et helvede med alle disse mennesker og al deres tid gik med at håndtere dem og de relaterede sager, som de var nødt til at beskæftige sig med.
  Jeg er sikker på, at vi bliver holdt for nar og at ragnarok skjules for os!! Dk er fortabt!!

  Kommentar by Scot — 30. marts 2011 @ 23:48

 13. Esben,

  Selv i den ekstremt fordrejende rapport fra Rockwoolfonden ender de med en overrepræsentation på ca. 30%.

  Hvad vil du forklare den med? Muligheden for socioøkonomiske (det marxistiske ord for materielle forhold)er udtømte. Tilbage er forhold som kultur og religion.

  Nævnes kan i øvrigt, at ifølge en undersøgelse fra det kriminal præventive råd, så begås ca 1/2 af alle overfalds voldtægter af indvandrer fra islamiske lande.

  Voldtægt begår man fordi man er fattig og sulten??

  Kommentar by Hans Und — 31. marts 2011 @ 01:50

 14. OT. Nogle der bemærkede, at (D)DR2 sent i går aftes (ca. kl. 23)
  ghm. sendte Channel 4s “Dispatches – Undercover Mosque – the Return”,
  med “kun” knapt 3 år forsinkelse?

  Den havde jeg godt nok ikke lige set komme ?!?!?! Jeg var næsten ved at tabe både næse og mund af bare forbløffelse. Er der mon nye tider på vej i (D)DR? ;-)

  Har (D)DR2 også sendt først del? (“Undercover Mosque”)?

  Og kommer der evt. andre programmer fra den serie –
  fx. “Britains Islamic Republic” eller den nylige om
  koranskolerne og deres fascistiske, racistiske og
  voldelige indoktrinering til islams sande budskaber?

  Kommentar by Bjovulf — 31. marts 2011 @ 02:32

 15. Mon vi ikke om få år jeg se det første Islamiske parti opstille til folketinget, og så vil hele borgermusikken se en opbakning uden side stykke.

  Vores ca. 500.000 gæster bortset fra få assimilerede vil bakke op om partiet.

  Til den tid, vil vores gæsters kvinder være færdige med deres samfundsbetalte uddannelser som jurister, journalister osv, så skal vi se Jihad på mange niveauer, så vil vi se tilbage på 2011 som et fredeligt år.

  Det bedste er at vores unge mennesker vil “opdrages” i skolerne, institutionerne og medierne til ikke at kende fortiden, før “besættelsen og kulturberigelsen” dvs. før 1980, deres kendskab til en tid uden bål, voldtægter, skyderier hjemmerøverier omfattende narkohandel osv vil være dem ukendt.

  De bliver hjernevasket til, at tro at sådan skal et moderne samfund være.

  Kommentar by Hans L — 31. marts 2011 @ 06:35

 16. Enkelte gange, med psykisk overskud, har jeg zappet hen på et “kriminal”program, vistnok på kanal5, hvor seerne følger en patruljevogn på dens “arbejde”, og jeg må nok sige, at tolerancen eller angsten hos de to betjente i patruljevognen er enorm stor. Hvad de lægger ører til af fornærmelser og bruger tid til pattebarn-envejs”dialog” er uhyrligt. Jeg er ret sikker på, at en ikke-beriger som eks.vis mig selv ALDRIG ville komme afsted med en brøkdel af den opførsel overfor det danske politi. Hvad jeg ser er, at berigerne slipper fra lovovertrædelser og modværge. Jeg derimod ville blive lagt i håndjern, sat til afsvaling og retsforfulgt med krav om bødestraf og fængsel. hvis jeg havde samme attitude. Jeg stoler overhovedet ikke på, at det går den rigtige vej med ikke-vestliges andel af kriminalitet. Jeg stoler kun på hvad jeg selv ser og hører. Det bliver værre og værre. Alt andet er et forsøg på at italesætte og ignorere “virkeligheden”.

  Kommentar by morlille — 31. marts 2011 @ 07:24

 17. Manipulationen med statisikkken har nået sovjetiske højder. I Sovjetunionen gik det også konstant fremad, selvom det gik tilbage. Man skulle bare vælge at kommentere på den 2., 3. eller en følgende afledet funktioner :)
  ‘Kontrolleret’ (alene ordet) betyder matematisk vejet op eller ned. Hvis man vælger at ‘kontrollere’ kan man vende det hele på hovedet – hvad med f.eks at ‘kontrollere’ for ordforråd?
  Nej, statistik er såre simpelm, medmindre man ønsker at stikke folk blår i øjnene. Problemstilling : Du møder en person fra henholdsvis etnisk gruppe A,B,C,D og E. Hvad er sandsynligheden for hver aaf disse, for at du efterfølgende 1.mangler dine penge og/eller 2.mobiltelefon og/eller med vold har mistet din 3.mødom og/eller skal på 4.skadestuen og/eller skal transporteres i 5.kørestol resten af livet og/eller skal 6.kremeres/begraves? :(

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 31. marts 2011 @ 08:19

 18. Statistikken er ikke forløjet, kun fordrejet. Det er derfor Skaarup kan dreje den tilbage på sporet.

  Kommentar by Ole — 31. marts 2011 @ 11:50

 19. > 4. Esben, Polyb og de andre fra den fløj kommer aldrig ind på det grundlæggende:

  Hvad skal det nytte med masseindvandringen (for at bruge Hørups udtryk)?

  Een ting er privat vandring over grænserne, dvs når danskere gifter sig med udlændinge, når man får arbejde i et andet land o.l. Det mener alle vel er OK.
  Noget andet er masseindvandringen, hvor hele familier eller klaner rejser, altid fra de fattige lande til Vesten.

  HVAD ER MENINGEN MED DET? Det er ment som et åbent spørgsmål, svar udbedes!
  Tidligere begrundede man det med, at det drejede sig om flygtninge. I dag kan alle se, at dette kun er tilfældet i nogle procent af tilfældene.
  Det er svært at få øje på fordelene ved masseindvandringen. Derimod er der utallige store omkostninger, bl.a. kriminalitet. Esben kan prøve at relativere den væk, så tosset han vil, tilbage står: Hvis denne masseindvandring ikke havde fundet sted, ville alle disse forbrydelser mod især danske borgere ikke have fundet sted.

  Hvis du/I mener, at det er en pris, der er værd at betale, så forklar venligst hvorfor! Det er særlig vigtigt, fordi både de radikale og SF agter at åbne grænserne igen for uhæmmet masseindvandring. Det vil med garanti medføre yderligere forbrydelser, der ellers ikke ville blive begået. Så forklar, hvorfor I ønsker det.

  Kommentar by Gunnar Biering — 31. marts 2011 @ 14:17

 20. Skaarup tager fejl. En overkriminalitet på 343% svarer ikke til, at ikke vestlige indvandrerne er 3,43 gange mere kriminelle end danskere. Det svarer til, at de er 4,43 gange så kriminelle.

  Kommentar by Jens — 31. marts 2011 @ 14:17

 21. Enig. ”rensningen for socioøkonomiske faktorer” som Peter Kaarup nævner, er ren fup – hvorfor renser man ikke bare for ‘kriminalitet’, så er den potte ude ;)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 31. marts 2011 @ 14:44

 22. ->19.Gunnar Biering. Jeg tro ikke du skal vente et ærligt svar fra den kant. Mit forslag til et ærligt svar: “For at øge den offentlige beskæftigelse især i uddannelses-og socialsektoren og samtidig sikre beskæftigese og stemmer til de socialistiske partier og deres pampere, fordi deres vælgere frygter, at nogen i fremtiden vil kræve, at de skal arbejde på markedsvilkår, som de ikke har prøvet og de frygter, at de ikke kan klare. Derfor vil de altid stemme socialistisk”.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 31. marts 2011 @ 14:55

 23. De kriminelle udlændinge(flertallet af dem er fra islamiske lande i middelalderøsten, nordafrika og asien) må ud af landet, så hurtigt det er muligt. Vi har mere end nok i vore egne kriminelle personer. Danmark behøver ikke at importere forbryderiske udlændinge.

  Kommentar by Jørgen — 31. marts 2011 @ 18:59

 24. Fremover bør de såkaldte flygtninge hjælpes i nærområdet. Der kan man hjælpe langt flere for de samme penge. Og Danmark er ikke nærområdet for “flygtninge” fra f.eks. middelalderøsten, asien og afrika.

  Kommentar by Jørgen — 2. april 2011 @ 14:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper