19. april 2011

Henrik Sass Larsen, en god socialdemokrat

Jeg betragter Henrik Sass Larsen som en af de gode socialdemokrater, men han er nu engang socialdemokrat. Fra BT – De så dem spise gratis.

“I sidste uge blev Sass beskyldt for sammen med S-formanden i Køge Tommy Kamp at spise og drikke gratis på den populære Café Vanilla i byen mod, mod at Kamp til gengæld sørgede for en yderst attraktiv bevilling til at servere på fortovet.

Beskyldningen kom fra en tidligere og nuværende bestyrer af caféen, men Sass har fuldkommen afvist at have spist gratis…

Nu står 19 nuværende og tidligere medarbejdere på caféen frem i B.T. De 19 ansatte fortæller samstemmende, at de har serveret gratis mad og drikke til Tommy Kamp efter ordre fra cafeens ledelse. 14 af de 19 medarbejdere oplyser også, at de har serveret måltider og alkohol til Henrik Sass Larsen, uden at han har skulle betale så meget som en krone.

(Henrik Sass Larsen og Tommy Kamp på Café Vincent, der i dag hedder Café Vanilla)

“Det har været flasker vin til 500-600 kr. og store middagsretter om aftenen, og det har fortsat ud på aftenen med drinks. Vi har fået at vide, at det var fordi, at han kunne sørge for, at vi havde udendørsservering. (David Ransford Stanley, tjener)

Oploadet Kl. 15:51 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/24719/trackback

20 Comments »

 1. Mere alvorligt er nok narkobeskyldningen mod Sass, men det er der nogen som undersøger.

  Helt grundlæggende har sosserne glemt deres baggrund. Da de stod med valget mellem Bingo-Frank og Halal-Helle var det også valget mellem henholdsvis det gamle arbejderparti og et overklassesocialistisk parti (komplet med særlige privilegier til parti-arkerne).

  Vi vil kun se mere snavs, når de kommer til magten – og det gør de jo nok.

  Kommentar by Sigwar — 19. april 2011 @ 17:25

 2. Det som kunne være rigtig interessant at vide er hvordan suicidaldemokraten som er borgmester i lortebyen køge, kunne få det værdiløse dhimmi politi til at først at ransage, og dernæst til at anholde de to ejere fra cafeen som blot gjorde borgmesteren opmærksom på de to røde svindleres gratis mad og drikke forbrug.

  Kommentar by Fritz — 19. april 2011 @ 17:36

 3. PS.
  Det er jo ikke første gang vi oplever de rødes ækle magtmisbrug.

  Kommentar by Fritz — 19. april 2011 @ 17:59

 4. Gad vide om SKAT vil gå ind og se om ydelserne er opført på HSL selvangivelse. Vi andre lønmodtagere kan sku knapt modtagen et rundstykke af en leverandør uden at vi skal beskattes af det.

  Åhhh…. jeg glemte lige at der for den politiske elite gælder andre regler. Hvem sagde Østtyskland …. ?

  Kommentar by Tolder — 19. april 2011 @ 19:58

 5. Nepotisme har altid ligget naturligt for socialkammeraterne. Korruption ligeså. Nu også narkomani. :-)

  Kommentar by Nielsen — 19. april 2011 @ 21:21

 6. Som gammel Værløse-borger i den nuværende tvangssammenlagte “Furesø Kommune” minder dette princip med lokalpolitikere med hang til dyr rødvin, som de tilsyneladende ikke kan finde ud af selv at betale for på lokale restauranter mig ganske påfaldende om eet eller andet, jeg har hørt før.
  (Jeg er imidlertid ikke halvt så rasende på den alkoholiserede fantast, der kørte vor tidligere nabokommune i sænk som jeg er på dèn mafiosoagtigt ultranepotistiske amtsrådsformand, som trods alle advarsler lod ham gøre det: Pågældende amtsrådsformand blev siden indenrigsminister og så således sit snit til at tørre lorten af på Værløse ved tilsyneladende at give vor skvattede nye venstreborgmester – efter mangeårigt konservativt bystyre herude – “et tilbud, han ikke kunne afslå”. Til stor ulykke for det borgerlige Danmark er stodderen endda blevet statsminister siden…)

  Så meget desto forekommer påstanden om at denne form for nepotisme skulle være specielt “socialkammeratlig” mig ganske enkelt grotesk…

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 20. april 2011 @ 06:54

 7. Anders Peter Johnsen,
  Nap dig et par tudekiks, eller måske snarere en hel pakke.

  Kommentar by Fritz — 20. april 2011 @ 08:54

 8. Nådada, Fritz, vi to skulle vel aldrig være rendt ind i hinanden ovre hos Hodja, siden du sådan skruer charmen på? ;-)

  Og nej, jeg piver ikke: Jeg er derimod pisseharm på den lille arrogante og magtfuldkomne skiderik til Lars Løkke over hans nepotistiske beskyttelse af Brixtofte i sin tid som amtrådsformand i Frederiksborg Amt, hvor han NETOP havde pligt til at føre tilsyn med kommunerne.

  Og så meget desto latterligere er påstanden om at det udelukkende skulle være “de røde”, som praktiserer “kammerateri” på et usundt plan altså.

  Vi behøver vel ligeledes blot at nævne daværende videnskabsminister Helge Sanders adfærd i Penkowa-sagen for at finde et andet fremragende eksempel på borgerlige politikere, som åbenbart ikke kan finde ud af at skille professionelt arbejdsliv og privatinteresser ad…

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 20. april 2011 @ 11:39

 9. Anders Peter-tåben nævner Brixtofte ???
  Hvad skete der med ham ?
  Jo da, han rusker tremmer.
  Hvad sker der med Sass Larsen ???
  INTET.
  Hvor er TV-medierne ???
  Ingen steder. Her er der jo ikke tale om en VKO-politiker. Så havde der kørt hetz i 14 dage. Nu forsøges det tiet ihjel.
  Fy for pokker.

  Kommentar by Anonym — 20. april 2011 @ 14:02

 10. > 6 & 8
  Jeg vil da inderlig gerne give dig ret i at kammerateri og nepotisme trives lige godt hos “højrefløjen”.
  Det er vel også bare en naturlig konsekvens af at politikere – med ganske få undtagelser er magtbegærlige og grådige. De skider ganske enkelt på andre danskere, hvilket man da også kan måle direkte på antallet af muslimer i DK.

  Kommentar by Nielsen — 20. april 2011 @ 14:13

 11. @9

  Der er – sådan som det blandt andet har været rigeligt diskuteret i seneste udgave af TV2 NEWS’ “Presselogen” – den principelle forskel på Sass Larsen og Brixtofte, at Brixtofte var hovedfigur i Farum-sagen, mens Sass Larsen “kun” er bekendt af hovedfiguren i denne sag, nemlig Køges S-formand Tommy Kamp.

  Jeg er helt enig i at Sass Larsen tydeligvis ikke er kritisk nok i forhold til, hvem der betaler hans middage med dyre vine og BURDE have lugtet lunten, hvis ikke han har set regningen blive betalt af Tommy Kamp, men han er dog alligevel immervæk “kun” inviteret med som gæst og ikke som sådan “aktiv part” i en eventuel bestikkelsessag mellem Tommy Kamp og restauranten.

  (Det ville vel svare til at en ven tager dig med ud at køre i sin nye bil: Den er imidlertid stjålet, hvad han ikke har fortalt dig, så ville det derfor i sådan en situation være retfærdigt at anklage DIG for selve tyveriet?)

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 21. april 2011 @ 01:18

 12. @10

  Det glæder mig meget at have fået denne pointe igennem: Og ja, det er ærligt talt temmelig desillusionerende at de fleste moderne politikere egentlig bare er magtliderlige narcissister, som billigt forsøger at pakke deres skumle studehandler begået ud fra selvklare egeninteresser ind i et tyndt lag fernis af “politisk ideologi”…

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 21. april 2011 @ 01:24

 13. Sådan set helt fra Dragør så er der en interessant vinkel på historien.
  Sagen kom først frem, da Køge øjensynlig valgte at sende sagen i offentligt udbud.

  Gennem rigtig mange år har caféen nydt godt sit monopol, som blev leveret af det socialdemokratiske fletal i byrådet.

  Når man nu får tilbudene ind på udeserveringen kan man direkte se, hvad man har mistet, hvis anklagerne holder.

  Det vil så vise sig, at selvom man i følge pressen trakterede med årgangsvine, cognac og festmiddage, suppleret med habitter og racercykler m.m. så var det et rigtigt godt arrangement set for caféen.

  Men borgerne i Køge er blevet snydt så vandet drev af dem.

  Kommentar by Morten Dreyer — 21. april 2011 @ 10:14

 14. >12
  Muslimsvinenes yhyrlige mængde i vores land, skyldes først og fremmest korrupte politikere, som er bange for at tage bladet fra munden.

  Kommentar by Nielsen — 21. april 2011 @ 10:45

 15. Jeg er enig med APJ. VK’s kammerateri er da ligeså udbredt som socialkammeraternes.

  Historien om HSL er interessant fordi han befinder sig et det segment der så inderligt føler og påstår, at de er bedre end alle andre – ellers ikke.

  Kommentar by Tolder — 21. april 2011 @ 10:51

 16. 11 APJ,

  Burde viden, kan godt være grundlag for ansvar.

  Utallige biltyve er blevet dømt/pålagt bøder, selv om de “blot” var i køretøjet. Faktisk skal der en rigtig rigtig god forklaring til før de slipper.

  Måske du har en retspolitisk holdning til, om denne forskel mellem “deltagelse” i biltyveri og laden sig bespise for midler tjent på bestikkelse agtig måde er rimelig?

  Desuden; hæleri af kriminelle penge er faktisk kriminelt, hvilket adskillige kærester til især narkotikahandlere har lært på den hårde måde. Når man modtager pelse, smykker osv fra en der lever af bistandshjælp, så vender bevisbyrden for den gode tro.

  Kommentar by Hans Und — 21. april 2011 @ 11:26

 17. @16 Hans Und

  Det kan sagtens være kriminelt, hvad Henrik Sass Larsen har begået, men der er under alle omstændigheder en klar gradsforskel på om han selv – sådan som tilfældet tilsyneladende er med Tommy Kamp – er DIREKTE impliceret som den ene af de to parter, der indgår en ulovlig bestikkelsesaftale, eller om han mere eller mindre uforvarende har nydt indirekte af denne ulovlige aftale: Hvor Tommy Kamp kun meget vanskeligt kan hævde uvidenhed om ikke selv at have betalt for maden og endda dertil fået adskillige gaver imod direkte at have blandet sig administrativt i bevillingsfornyelser til pågældende restaurant, KAN Henrik Sass Larsen i princippet have været ganske uvidende om bestikkelsen.
  Tommy Kamp kan vel have sagt noget i retning af: “Den er på mig, jeg skal nok give, når du kommer som gæst af mig”, når Henrik Sass Larsen har villet betale og dermed kan HSL i princippet have været lykkeligt – om end påfaldende naivt – uvidende om at Tommy Kamp heller ikke har haft en krone op af lommen, men derimod “betalt” ved ulovlige modtjenester udført ved decideret magtmisbrug på Rådhuset.
  Hvis nogen skal sammenlignes med Brixtofte, sådan som jeg jo selv umiddelbart lægger op til, så er det vel snarere Tommy Kamp end Henrik Sass Larsen, og selv om HSLs ukritiske adfærd virker ret påfaldende, så er der altså ikke ligefrem tale om en ny Brixtofte-sag i forhold til ham.
  Dette tror jeg de fleste journalister – og dèt netop uanset eventuelle personlige holdninger – vil medgive.

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 21. april 2011 @ 13:31

 18. Man hører ikke et ord om i medierne, at Ballerups mangeårige borgmester og tidligere organisatoriske næstformand for Socialdemokraterne, Ove E. Dalsgård dræbte en 60-årig epilepsi-patient i Ballerup-centeret for nogle måneder siden under en civil anholdelse. Det er en meget ulykkelig sag, men man kan alligevel ikke lade være med at spørge sig selv, om medier og politiker-kollegaer havde vist det samme “hensyn” (overfor hvem egentlig?), hvis det havde været en DF’er eller en Fremskridtsmand, som var kommet til at slå en mand i 60’erne med et epileptisk anfald ihjel, fordi han tror, at det er en fuld mand, som går amok og vil anholde ham.

  Kommentar by hanzi — 25. april 2011 @ 12:19

 19. Hørte indslag igår i orientering, som mest gik ud på om det kunne bevises, at Tommy Kamp havde gjort noget ulovligt ved at spise gratis. Det kunne Orientering ved at presse juraprofessor Bo Langsted berolige om, at det var ikke ulovligt. “Det er påstand mod påstand. Den socialdemokratiske topppolitiker Henrik Sass Larsen (S) og hans ven og partifælle Tommy Kamp mod 19 ansatte fra café Vanilla i Køge”. Henrik Sass Larsen var såvidt jeg hørte slet ikke nævnt, men det følger vel af frikendelsen af Tommy Kamp, at Henrik Sass Larsen er helt udenfor mistanke. Man husker ‘frikendelsen’ af HTS for skatteunddragelse. DR støtter nomenklatura. Der er forskel på kong Salomon og Jørgen Hattemager. Husker du Lars Løkkes fadbamser?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 28. april 2011 @ 08:48

 20. BT skrev “Det er påstand mod påstand. Den socialdemokratiske topppolitiker Henrik Sass Larsen (S) og hans ven og partifælle Tommy Kamp mod 19 ansatte fra café Vanilla i Køge”. Eksempel: To mand gik ind i en bank i Køge og gennemførte et røveri. 19 ansatte i banken så dem og genkendte dem. De to mænd nægter at det var dem, der lavede bankrøveriet, de var der i anden anledning og hentede blot nogle flytteblanketter. De to frikendes, fordi det var ‘påstand mod påstand’ ;)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 28. april 2011 @ 08:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper