8. maj 2011

Helle Merete Brix om sharia-missionerende Islam-udstilling

Helle Merete Brix om en kommende Islam-udstilling. Fra Sappho.dk – Saudi Arabien indtager Børsen.

“På mandag slår Børsbygningen i København dørene op for en udstilling om islam. På hjemmesiden for udstillingen reklameres der for den på følgende måde:

“Lyt til foredrag om Danmarks historiske relationer med islam og se billeder af muslimers hverdag i dagens Danmark. Udforsk antikke koraner, islamiske møntsamlinger fra Europa og slut af med at forkæle ganen med sød marokkansk myntethe.”

… En række institutioner, herunder Københavns Universitet, står bag. Men hvem ellers?

Af hjemmesiden fremgår det, at udstillingen på Børsen er arrangeret af Muslimer i Dialog i samarbejde med Muslimernes Fællesråd samt organisationen Exhibition Islam. … I 2006 var Exhibition Islam i Danmark i en mindre udgave på Christiansborg Slotsplads. I 2009 var udstillingen i Norge, hvor en tildækket dronning Sonja åbnede udstillingen i Oslo.

I en pressemeddelelse på hjemmesiden for Exhibition Islam fremgår det, at samarbejdspartneren for den danske udstilling udover Muslimer i Dialog er The Global Commisssion for Introducing the Messenger.

Denne organisation skriver på sin hjemmeside, at den er en del af organisationen Muslim World League og henviser også til Muslim World Leagues postadresse i Riyadh, Saudi Arabiens hovedstad. …

Muslim World League har som nævnt hovedsæde i Riyadh… Organisationen blev grundlagt i 1962. En af grundlæggerne var Said Ramadan, far til den berømte prædikant Tariq Ramadan og svigersøn til Det Muslimske Broderskabs grundlægger Hassan al-Banna.

Said Ramadan selv stod for at opbygge Det Muslimske Broderskabs netværk i Europa fra sin base i Schweiz.

Den amerikanske terrorekspert Lorenzo Vidino skriver i sin bog “The New Muslim Brotherhood in the West” (Columbia University press, 2010) at organisationen blev grundlagt med saudisk finansiering og “Brotherhood brainpower” og at denne “multi-dollar dawa” paraplyorganisation spreder “Saudernes og Brødrenes fortolkning af islam”.

Med saudiske penge, forklarer Vidino, kunne man nu foretage dawa (mission, red.) globalt og i et hidtil uset omfang.

På hjemmesiden for Muslim World League fremgår det klart, at det er sharia, der arbejdes for at indføre. For at der ikke skal rejses tvivl om ordlyden gengives der her fra på engelsk.

Muslim World League har blandt andet som formål: “Advocating the application of the rules of the Shareah either by individuals, groups or states.”

Oploadet Kl. 14:42 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/25077/trackback

4 Comments »

 1. Så er det man kunne ønske, at danskerne havde lavet deres hjemarbejde så de vidste hvad der står i de islamiske tekster.

  For så havde de IKKE været i tvivl om, hvad denne “udstilling” i grunden drejer sig om !

  Disse muslimer og deres evindelige grænseafprøvning og deres lige så evindelige tvetungethed er til at blive rasende over!

  Men også den ligegyldighed de fleste danskere nærer overfor den fare som rent faktisk er på færde i form af islam og som på et tidspunkt vil udtrykke sig i noget andet end forsøg på at omvende ikke-muslimer med ord!

  Kommentar by Vivi Andersen — 8. maj 2011 @ 15:14

 2. @Vivi

  Frygt! Er kodeordet.

  Vores politikere har forlængst øjnet katastrofen i horisonten, nu er de igang med at overgive sig så lydløst så muligt, så danskerne ikke opdager det. Det kunne jo ende i ubehageligheder af den ene eller anden art. Og det skal de have noget af.

  Nationen skal overdrages så smertefrit så muligt til de nye ejere.

  Hermed redder se muligvis sig selv, men de har prisgivet deres børn.

  Her kommer ligegyldigheden måske ind i billedet, for det ser vitterligt ud til at deres børns fremtid rager dem en papand!

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 8. maj 2011 @ 22:03

 3. 2. Ich bin Allah(Akbar)

  Sikkert også frygt.

  Det der mest er faldet mig ind ved bl.a. at tænke på, tale og skrive om, er vores egne børn og børnebørn og det samfund, det Danmark vi vil komme til at efterlade dem.

  Og dermed også de vilkår de vil komme til at skulle leve under : som Dhimmier, som skaffedyr til Herrerfolket, HVIS de ikke konvertere til islam.

  For mig at se udviser politikerne en adfærd, der kan få folk som mig til oversætte denne til …ligegyldighed, også en ligegyldighed overfor deres egne afkom!

  Kommentar by Vivi Andersen — 9. maj 2011 @ 00:46

 4. De fleste politikere og meningsdannere tror at man kan forhandle med troende muslimer og vil holde fast i den tro til de sidder med “krumsablen” for struben. Desværre vil det være for sent for os andre og jeg må indrømme at jeg ikke aner hvad men skal gøre for at råbe den såkaldte “elite” op.

  Kommentar by En mand — 9. maj 2011 @ 10:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper