10. maj 2011

Sigøjnerklan har hærget og plyndret i 40 år – samtlige kriminelle og på offentlig forsørgelse

Søndag satte Ekstra Bladet spot på en sigøjnerklan der har hærget Danmark siden 1970’erne. Her lidt fra Danmarks mest kriminelle familie (papirudgave)

“Gennem fire årtier har sigøjnerfamilien Levakovic tyranniseret sine omgivelser med alskens former for kriminalitet.

Tricktyverier og gaderøverier er de foretrukne, men den københavnske sigøjnerfamilies repertoire strækker sig også over væbnede røverier, grov vold, hæleri, afpresning og voldtægt.

Ikke færre end 203 gange inden for det seneste år – altså mere end hver anden dag – har politiet haft en eller anden form for kontakt med familien Levakovic . Heraf har politifolk 60 gange haft direkte konfrontationer med familien.

Fem familiemedlemmer har inden for de seneste fem uger været en tur i retten. Tre sidder lige nu fængslet, og en er efterlyst.”

Fra Kriminel sigøjnerfamilie har kostet 74 mio. kr..

“Sigøjnerfamilien Levakovic fra København, der står bag hundredvis af forbrydelser, har været et dyrt bekendtskab for de danske skatteydere, siden den kom til landet i starten af 70’erne.

Beregninger, som Ekstra Bladet har foretaget, viser, at familien har kostet det danske samfund mindst 73,9 mio. kr. i sociale ydelser og fængsels- og institutionsophold. Hertil kommer udgifter til sagsbehandlere, diverse socialpædogogiske tiltag, politiefterforskning og retssager.

De svimlende omkostninger afslører også, at integrations – og beskæftigelsesindsatsen over for familien har spillet fallit. Således er samtlige af de 14 medlemmer af familien i København, der er over 18 år, på en eller anden form for offentlig forsørgelse. Og samtlige har begået noget kriminelt.

Interview med en usammenhængende men mentalt velintegreret Jimmi Levakovic på EB TV.

Ekstra Bladet: Tror du så det er myndighedernes skyld, eller Jeres skyld. At I er havnet der hvor I er havnet?

Jimmi Levakovic: Jeg synes ikke det er vores skyld, for det er jo ikke os der bestemmer, hvad vi gerne vil lave eller hvad vi gerne vil ha’ jo. Vi kan jo sagtens sige til dig, at nu vil jeg være direktør, men det kan jeg jo ikke være, at den danske befolkning eller regering, eller hvad de har. De kan ikke gøre noget for os – andet end at sætte os i fængsel.

(EB TV, 8. maj 2011: TV: Mød Danmarks mest kriminelle familie)

Den omtalte voldtægt, var en grim sag fra 2000, hvor Jimmi Levakovics to brødre Jura og Angelo blev dømt. Deres navne har han i dag tattoveret på højre arm. Detaljer…

“To søstres gåtur på Strøget i København fik i aftes fatale følger. Mens det meste af landet sad bænket foran tv-skærmen for at se fodbold, blev den ene søster slæbt ind på dette offentlige toilet, hvor hun blev udsat for fuldbyrdet voldtægt af to teenage-drenge. De to søstre slentrede kort før kl. 20 ned ad Strøget. Bag kvinderne, der er henholdsvis 24 og 30 år, gik en gruppe på cirka fem teenage-drenge af udenlandsk herkomst. – Drengene gjorde flere gange tilnærmelser til kvinderne og kom med sjofle tilbud… Kvinderne fortsatte dog deres tur, men da de kom til Gammel Torv og ventede på, at trafiklyset blev grønt, passede de 14-16 årige drenge igen de to kvinder op…

Mens lillesøsteren forsøgte at tale med nogle af drengene, greb to andre fat i storesøsteren. De slæbte hende tværs over Gammel Torv og ind i en firkantet toiletbygning tæt ved Vester Gade… Inde på toilettet blev den 30-årige kvinde voldtaget af først den ene dreng og så den anden. På et andet offentligt toilet på Rådhuspladsen opdagede en af de københavnske opsynsmænd via videoovervågning af toilettets indgangsparti, at noget var på færde: – Jeg så pludselig, at der blev sat en seddel over overvågningskameraets linse. Da sedlen faldt ned igen, så jeg en lyshåret pige stå og sparke på toiletdøren…” (Ekstra Bladet, 12. oktober 2000: Passet op af drenge-bande og voldtaget)

Oploadet Kl. 12:35 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/25150/trackback

23 Comments »

 1. Det er så enkelt at skrige: “UD AF LANDET”…
  Problemet at en storfamilie alle er kriminelle er jo en katastrofe og man kan bare undre sig over hvordan familiens slægtsbånd ser ud.

  Kommentar by Peer Pedersen — 10. maj 2011 @ 15:02

 2. en smule OT – beklager men ifølge denne undersøgelse får danske kvinder flere og flere børn (http://fpn.dk/liv/article2426186.ece) er der nogen der kan finde ud af om det faktisk er etnisk danske kvinder eller det er “danske” kvinder ?. En RUC “forsker” udtaler sig og derfor er jeg meget meget skeptisk.

  Kommentar by perh — 10. maj 2011 @ 15:03

 3. Det er lidt underligt, idet i hvert fald den interviewede har kroatisk statsborgerskab ifølge Ekstrabladet.

  Da man ikke kan have dobbelt statsborgerskab i Danmark, og da Kroatien ikke er medlem af EU, må man gå ud fra, at de uden videre kan udvises til Kroatien.
  Mig bekendt kan man ikke få asyl som kroater. Kroatien er et almindeligt og sikkert land, der i øvrigt bejler til EU om medlemsskab.

  Så hvorfor er de ikke for længst udvist til Kroatien??

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. maj 2011 @ 15:15

 4. En af verdens rigeste mænd, George Soros, oprettede “Open Society Institute” og “Soros Foundation” og har gennem disse givet 7 billioner – 7000 millioner – USA-dollars, bl.a. til bedring af minoriteternes forhold i diverse lande. Muhammedanere og Zigøjnere skal integreres i befolkningerne. Den 3. marts i år var der således et møde på Kbh.s Rådhus angående integration af muhammedanere i Europas storbyer, herunderKøbenhavn- Man nævnte ikke ved denne lejlighed zigøjnere, men det fremgik af nøjere studier af papirerne og søgning på internettet, at de også var med i projektet fra “Open Society”

  Kommentar by Gertrud — 10. maj 2011 @ 15:23

 5. Og hvordan pokker mon Soros har tænkt sig vi skal bære os ad med at integrere folk der IKKE vil integreres ?

  Det nemmeste i dette projekt er at vedtage projektet !

  Kommentar by Vivi Andersen — 10. maj 2011 @ 15:47

 6. Sigøjnere er måske mennesker, men rotter er også dyr.

  Kommentar by Tolder — 10. maj 2011 @ 17:25

 7. Et konstruktivt forslag: Send de dømte ud i morgen, og hvis de kommer tilbage i overmorgen, får de livsvarigt strafarbejde. Ikke normalt dansk dase-fængsel, men strafarbejde, f.eks. på Grønland.

  Kommentar by Crass Børsting — 10. maj 2011 @ 17:50

 8. Jeg har bare to ord: Dødsstraf nu.

  Kommentar by ProDeath — 10. maj 2011 @ 20:36

 9. “6.Sigøjnere er måske mennesker, men rotter er også dyr.”

  Flot!! Med så få ord får du så lige plumret det hele sammen til en blanding af de venstrefascistiske gruppers normale omtale af Pia Kærsgård & vælgere, parret med Der Stürmer.

  Kommentar by Anonym — 10. maj 2011 @ 21:01

 10. Saa laenge vi har vatnisser paa Tinge, er vi forsvarsloese.

  Vi kommer engang til en anden maade at vaelge medlemmer i Folketinget; den staerke-mand-syndrom er ikke langt fra os. Vi faar virkeligt Balkan-tilstande i DK, bare vent og se.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 11. maj 2011 @ 02:32

 11. Det er ganske ufatteligt at vi danskere er så naive, der er kun en trøst, svenskerne er værre!
  Som skattyder er jeg dybt, dybt forarget over at være med til at betale til sådan noget griseri. EUs åbne grænser er en fejl! Vi burde være i stand til at forhindre at sådanne mennesker kommer til landet, og hvis de endelig kommer her skal det være meget lettere at smide dem ud igen. Men det lader til at lovgivere og domstole vægre sig ved at bruge udvisning, der skal tungtvejende grunde enog meget tungtvejende grunde til at udvise folk. Det bør være langt, langt lettere at udvise uønskede elementer.

  Kommentar by Grisling — 11. maj 2011 @ 08:41

 12. @9

  Åhh, en pæn konservastiv nazispøgelsesspotter – hvad er dit problem ?

  Kommentar by Tolder — 11. maj 2011 @ 15:54

 13. Det er kedeligt at se, hvordan sigøjnerne ser ud til at have udviklet en parasit kultur, der minder ubehageligt meget om den islamiske.

  Kommentar by Kafirharbi — 11. maj 2011 @ 19:56

 14. Tolder, jeg er en anden anonym, men jeg er også træt af idioter som dig, som ikke kan styre deres aggresioner, men tror det er OK at komme ud med dem i en diskussion med konservative. Som konservativ kender man sin plads i samfundet. Så hvis man ikke har noget klogt at sige, så skal man ikke sige noget!

  På grund af folk som dig, bliver det så svært ærligt men retfærdigt at diskutere sigøjner- neger- eller muhammedanerproblematikkerne og disses årsag uden at afspores.

  Kommentar by Anonym — 11. maj 2011 @ 22:34

 15. @14 + 12+ 9 + 6
  Enig i at den slags kommentarer er dårlige for debatten. Nogle kan godt se dem som en sjov bemærkning, men andre kan også hurtigt komme i tvivl, om der faktisk er alvor bag. Og hvis der er den tvivl, så ryger alle ellers gode argumenter lige ned i afløbet, og straks er samtlige kritikere af sigøjnerforbrydere stemplet som både det ene og det andet.

  Tilbage på sporet: Europarådet har lige lavet en ny rapport, hvor det er kommet frem til at vi i Europa skal “ændre vores syn på indvandring og se mere positivt på det multikulturelle samfund”.
  I DR-artiklen nævnes det at “diskriminering af romaer og fordomme over for indvandrere er ved at tage overhånd i Europa
  http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2011/05/11/154343.htm

  Efter at have læst om familien Levakovic kan man passende spørge, om det kan kaldes “diskrimination” når man faktisk er efter reelle vaneforbrydere? Om noget kan være “fordomme”, når man baserer sin kritik på fuldstændig vanvittige historier som denne her? Er det så ikke blot “ærlig snak”, når man siger, at der er en kriminalitetsproblem med romaer???

  Kommentar by Vest — 12. maj 2011 @ 01:51

 16. Apropos overgreb mod kvinder

  ”Politiet har nu identificeret den mand, der den 10. februar sex-krænkede to piger, som han gav et lift i Ringsted og Næstved.

  Manden har været efterlyst med foto, og politiet har modtaget mere end 10 henvendelser, der peger i samme retning.
  Der er tale om en 42-årig mand, der har adresse i den nordlige del af Jylland. Politiet har endnu ikke fundet manden, der kort efter episoderne i begyndelsen af februar rejste ud af landet.” (Ringsted 2011)

  h t t p://www.sn.dk/Sexkraenker-genkendt-som-42-aarig-mand/Ringsted/artikel/123977

  “En 20-årig kvinde fra Esbjerg blev antastet af tre unge mænd efter bytur i Kolding. Hun sparkede sig dog fri.

  (…)

  Personen, der forsøgte at kysse den 20-årige kvinde, beskrives som yngre og dansk af udseende, iklædt en hættetrøje og ca. 185 cm høj.

  De to øvrige mænd i tunnellen, der så passivt til, beskrives som udenlandske af herkomst, ca. 16-25 år gamle.” (Kolding 2011)

  H t t p://www.fyens.dk/article/1831033:Indland-Fyn–20-aarig-forsoegt-voldtaget-efter-bytur

  ”En 38-årig somalier er af politiet i Kolding blevet sigtet for voldtægt mod en 19-årig pige fra Kolding. Voldtægten skulle, ifølge pigen, der er gymnasieelev, have fundet sted på stien bag værtshuset New York i Låsbygade ved 06.00-tiden Skærtorsdag.
  Cirka syv timer efter voldtægtsanmeldelsen blev den formodede gerningsmand anholdt af politiet.

  Han fortalte ordensmagten, at han lider af hepatitis – og pigen er efterfølgende blevet vaccineret mod sygdommen.

  Han blev fældet og genkendt ud fra morgenværtshusets videoovervågning.” (Kolding 2011)

  H t t p://www.jv.dk/artikel/1109186:Kolding–19-aarig-anmelder-voldtaegt-af-hepatitis-smittet-mand

  ”Retten i Odense idømte i dag en 22-årig udenlandsk mand tre år og ni månders fængsel for voldtægt mod en 64-årig kvinde, der blev voldtaget i sit eget hjem i Odense NØ.” (Odense 2011)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1545280.ece

  ”To kvinder blev onsdag morgen overrasket af en mand, der stod i en tunnel ved Hummeltoftevej ved Sorgenfri station og onanerede.

  (…)

  Begge kvinder har beskrevet manden som en cirka 30-årig udenlandsk mand.” (Sorgenfri 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/kvinder-overrasket-af-onanerende-mand-i-tunnel-/20110505/artikler/110509604/1009

  ”Politiet mener, at en brutal voldsmand antastede flere kvinder i København, og ønsker hjælp til at finde ham. En 22-årig kvinde, der natten til fredag blev overfaldet i det indre København, er så småt begyndt at kunne huske, hvad der skete forud for det brutale overfald, og politiet mener, at overfaldsmanden har forsøgt at antaste andre kvinder samme nat.

  Kvinden var på vej fra Amagertorv i retning mod Gråbrødre Torv.

  – I Niels Hemmingsens Gade bliver hun antastet af en mand, der lægger armen om hende og taler til hende på meget gebrokkent engelsk, fortæller politikommissær Steffen Th. Steffensen fra Københavns Politi.

  Tilnærmelserne gør kvinden bange, og hun begynder at græde, hvilket får manden til at give hende et knytnæveslag i ansigtet.

  – Så husker hun ikke mere, men sporene tyder på, at han derefter har smidt hende over muren til kirkegården ved Helligåndskirken og udsat hende for stump vold, siger Steffen Th. Steffensen.

  På kirkegården trak manden kvindens shorts, nylonstrømper og trusser af, formentlig for at voldtage hende.” (København 2011)

  h t t p://www.jv.dk/artikel/1117909:Indland–Voldsmand-forsoegte-sig-med-flere-kvinder

  Kommentar by Liva — 12. maj 2011 @ 06:59

 17. @9

  og jeg er træt af selvhøjtidelige konservastive idioter som dig. Pæn udenpå, men sandsynligvis bundrådden indvendig når det kommer til stykket. Den selvhøjtidelige selverklærede anstændighed har meget tilfælles med venstrefløjens ditto, hvorfor det er ganske svært at se nogen væsentlig forskel på venstrefløjens gutmenschen og anstændige borgerlige. Anstændige idioter er mere er en del af problemet end løsningen.

  Så ja. I konservastive kender jeres plads. Hvis ikke det er på knæ for at trimme ligusterhækken i det pæne villakvartér, så er det på knæ for kriminelle, perler og andet udskud – men jeres anstændighed, den kan ingen tage fra jer.

  Kommentar by Tolder — 12. maj 2011 @ 16:44

 18. De kriminelle kroatere og andre kriminelle udlændinge bør sendes ud af landet, så hurtigt det er muligt. Det vil mærkbart forbedre de danske borgeres sikkerhed, og det vil være til stor gavn for de danske skattebetalere.

  Kommentar by Jørgen — 12. maj 2011 @ 19:24

 19. Dumme Däennen!

  Kommentar by L. johs — 12. maj 2011 @ 21:24

 20. Man kan godt have dobbelt statsborgerskab i tumper. Udlændinge og nydanskere bliver udsat for klientgørelse så i kan have et arbejde. Men snart ryger i på plejehjem og i laver ikke børn nok til kunne opretholde befolkningssammensætningen. Den skandinaviske race er en uddøende race og storhedstiden er forbi!! Hvis bare verden var som John Lennon sang imagene all the people living in a world with peace var alting godt!! Jeg kan godt forstå de dummeflade Kim Møller har fået for hans højre ekstremistiske propaganda og hadske indlæg!! Hans retorik og jounalistiske arbejde er til at lukke op at skide i!!

  Kommentar by yoldas — 16. maj 2013 @ 16:14

 21. ->20 yoldas

  Kommentarer som denne er en kilde til endeløs fascination. Du er fuldstændig blind for hvordan du dementerer dig selv og udnævner dig og dine til fjender der skal bekæmpes. På helt samme måde som plakaten “behead those who say that Islam is a violent religion”.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack — 16. maj 2013 @ 16:27

 22. LARS FINDSEN PÅ CRACK. MED ALT RESPEKT. MENNESKER SOM KIM MØLLER FORSTÅR IKKE AT HAN BARE GØR FOLK MERE NEGATIVE. PROBLEMMET ER AT DANSK FOLKEPARTI OG DANSKERNES HØJREEKSTREMISME HAR NÅET NYE HØJDEPUNKTER OG DE HAR TAGET PATENT PÅ DANSKHEDEN. VI ER NY DANSKE OG I ER GAMMEL DANSKE. KIM MØLLER OG DEN SLAGS MENNESKER PISSER BARE FOLKS SIND I KOG AT DE TING DER KOMMER UD BLIVER LIGESÅ AFSKYELIGE SOM KIM MØLLERS RINGE JOUANLISTISKE PROPAGANDA APPARAT! JEG SYNES VIRKELIG AT KIM HAR FORTJENT DE DUMMEFLADE HAN HAR FÅET FOR SIT BRÆK!!! PG IDIOTER SOM KIM FORSTÅR ILKKE GULERODEN ELLER MUNDTLIGE ARGUMRNTER. TYPER SOM KIM FORSTÅR IKKE ANDET END KNYTNÆVER OG NAKKESKUD! JEG HÅBER HAN DØR!

  Kommentar by YOLDAS AKKAYA — 7. juli 2013 @ 21:53

 23. ELLERS SKAL MAN LAVE ET ETNISK GAMMEL DANSKER RERSAVAT TIL HAM HVOR HAN KAN ÆDR MEDISTERPØLSE DAGEN LANG OG PLEJE SIN GAMLE DANSKHED!! FORDI VI MÅ BESKYTTE JER LIGESOM PANDA BJØRNE I ET RERSAVAT HVOR I KAN HAVE AVLS PROGRAMMER. MEN DET SKAL IKKE VÆRE ALTOVERSKYGGENDE. DET SKAL VÆRE SÅDAN AT ANDRE KAN KOMME TIL UDENFOR RERSAVATERNE.

  Kommentar by YOLDAS AKKAYA — 7. juli 2013 @ 22:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper