8. juni 2011

Ryd forsiden: Mogens Camre sammenlignede muslimer med nazister i 2008 og 2009

Man ved der er noget helt galt med journalisternes væsentlighedskriterium, når et flere år gammelt Mogens Camre-interview pludselig fylder medierne. Jeg er ikke vild med sammenligningen, og Camre skulle jo nok have formuleret sig anderledes, men faktuelt er der intet at komme efter.

“… nobody should be in doubt about my attitude towards the Nazis – but the German soldiers in our streets behaved better than the Muslim boys – much better – they were welldisciplined young German boys.”

Mere om sagen i BT – Mogens Camre forfølges af nazi-brøler.

“En flere år gammel udtalelse, hvor han sammenligner muslimer med tyske soldater fra den nazistiske besættelsesmagt, indhentede i går det tidligere EU-parlamentsmedlem Mogens Camre (DF). … I går blev et klip fra Youtube med udtalelserne brugt af bloggeren Michael Jeppesen, og blandt andet bragte EB.dk klippet med de gamle udtalelser.

Men da B.T. i går gav det tidligere EU-parlamentsmedlem chancen for ligesom Lars von Trier ved Cannes-festivalen at undskylde eller moderere sine udtalelser, var der ingen vaklen i geledderne hos Camre.

– Det er historiske kendsgerninger. Jeg taler om den menige tyske soldat, ikke om Gestapo eller SS. Hvis folk mødte tyske soldater under besættelsen, gik de ikke over på den anden side af gaden. Det gør de i ghettoerne i dag, hvis de møder unge muslimer. Min far blev hentet af Gestapo, og jeg har oplevet den tid, så at beskylde mig for at være sympatisk indstillet overfor nazister, er helt ude i skoven, siger Mogens Camre.”

Sammenligningen, der i dag vækker forargelse, stammer fra et interview sendt på hollandsk tv, den 3. juli 2009.

(IKON Documentaire på Nederland 2: De europese familie van Wilders; 3. juli 2009)

Året forinden, skrev Camre et læserbrev med samme pointe, der blev trykt i Jyllandsposten, den 16. februar 2008.

“Ja, naturligvis, vi skal bare give muslimerne Nørrebro, Centrum, Vesterbro, dele af Århus og Odense. Danskerfrit område er vel et rimeligt krav fra vore besættere. I dag Kosovo, i morgen Danmark. Få synes at spørge, hvorfor alle disse fremmede egentlig er i Danmark.

Den altovervejende del af dem ønsker ikke vore værdier eller vor levevis – de ønsker at overtage vort land. De er her, fordi ekspansion ind i og undertvingelse af Vesten er på islams dagsorden, og vi oplever nu fortroppen…

I sammenligning med den opførte de menige, tyske soldater i 1940’ernes besættelse sig som rene skoledrenge.

Debat: Det er kun begyndelsen, Jyllandsposten, 16. februar 2008)

Et synspunkt han uddybede nogle dage senere, da han var gæst i et samtaleprogram på TV2 Lorry.

Lorry-vært: … når jeg nu spørger dig, så er det fordi du i Jyllands-Posten i mandags, skrev om det der foregår i øjeblikket, nogle af de her afbrændinger af nogle af de her unge. At ved siden af dem opførte de tyske soldater sig, de menige tyske soldater sig, under besættelsen, som rene skoledrenge. …

Mogens Camre: Nu boede jeg i en provinsby – i Randers, og der må man sige… Det jeg tænker på er, den daglige situation på gaden. Der var ikke tyske soldater, som overfaldt befolkningen, som frarøvede dem deres tasker eller penge, som voldtog unge piger osv. I den henseende var det jo værnepligtige unge mennesker, som var pænt opdraget hjemmefra.

Lorry-vært: … den her sammenligning mellem nogle forvildede unge kriminelle, som går rundt og synes det er interessant at gå rundt og sætte ild til… og så til en krigsmagt, nazistiske, Tysklands krigsmagt, er det en retfærdig, om ikke det er en mangel på proportion, simpelthen, at lave den sammenligning.

Mogens Camre: Jov, men jeg sammenligner ikke med værnemagten. Jeg sammenligner med de menige, unge tyske soldater… I Gadebilledet i Randers, hvor de gik rundt, og gik på restaurant osv. … Jeg ser ikke nogen ide i at skabe et billede af folk som var frådende vanvittige forbrydere, som vi har set det på Østfronten, og som vi ved at Gestapo var osv., men jeg sammenligner kun med den menige tyske soldat.

(Ugen Igen, TV2 Lorry, 24. februar 2008)

Opdate. Den stærkt venstreorienterede Kristian Madsen pointerer på Politiken.dk, at en lignende formulering også er at finde i Camres selvbiografi.

“De almindelige tyske soldater begik ikke de voldelige overgreb mod civilbefolkningen, som dele af nutidens muslimske ungdom udsætter os for.” (Knus Tyrannerne, 2011. S. 10)

Oploadet Kl. 06:08 af Kim Møller — Direkte link64 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/25968/trackback

64 Comments »

 1. Det er som dengang OK, at være modstander af samarbejds POLITIKEN og som Camre give udtryk for det også med den sammenligning.
  Dengang som nu bliver man mobbet, udstødt af det gode selskab eller sågar straffet for det.
  Men det er en nødvendig form for civil ulydighed.
  Godt vi har Mogens Camre og et par andre modige frihedskæmpere.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 8. juni 2011 @ 06:36

 2. Mogens Camre bliver gjort til grin – tykt grin – paa ethvert dansk f.eks. gymnasie.

  Naar ungerne blive, lad os sige, 10 aa aeldre, saa finder halvdelen ud af, at Camre havde/har ret.

  Resten stemmer paa de roede.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 8. juni 2011 @ 06:52

 3. Intet nyt under solen her!

  Hverken de sandheder Camre fremlægger, eller de dybt tåbelige journalister der stadig forsøger at sælge os multikulturen, som om den ikke var en ynkelig og farlig fiasko.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 8. juni 2011 @ 08:12

 4. Hvis man tager hele sammenhængen med, må man give Camre ret. Men det er, som Kim Møller skriver herover, ikke nogen specielt klog udtalelse. Camre burde have forudset, hvordan den ville blive brugt imod ham.

  Kommentar by Crass Børsting — 8. juni 2011 @ 08:20

 5. Det er ærgeligt, men meget forudsigeligt, at Camres mildest talte ubegavede udtalelser bliver gravet frem netop nu.
  Hans udtalelser skygger for det faktum at muslimske unge mænd fylder urimeligt meget i kriminalstatestikkerne, og at de her en territoriebyggende adfærd der truer/skræmmer andre mennesker væk fra “deres” områder.
  Det der er vigtigt for venstrefløjen er, at debatten kommer til at handle om Camres udtalelser og den evige uheldige nazi sammenligning, snarre end om kriminalstatestikkerne. For kommer debatten til seriøst at omhandle emnets substans i stedet for debattens form, så vil islamkritikerne argumenter stå meget stærkt!
  Derfor er min opfordring til højrefløjens tågehorn, dæmp jer, lad argumenterne tale deres tydelige og stilfærdige sprog. Lad substansen, statestikken og virkeligheden tale. Højtråbende nazi sammenligninger er vand på venstrefløjens mølle og skader jeres sag!

  Kommentar by Grisling — 8. juni 2011 @ 08:21

 6. Hvis der forsøges lagt en tyk tåge hen over debatten om den massive muslim-indvandring, så er et tågehorn vel ganske relevant.

  Om Camre skulle have formuleret sig anderledes, er alene en sag for Camre, da ytringsfrihed bør støttes.

  Strategisk set ville han alligevel næppe have nået sine modstandere ved at formulere sig mere elegant. Nu får han dem op af stolene og får dem til at afsløre hvor dårlig en sag de i virkelighed har, og som de ikke kan forsvare uden brug af tilsvining. Havde han formleret sig mere elegant og indpakket, ville hans modstandere bare have ignoreret ham.

  Kommentar by traveler — 8. juni 2011 @ 08:42

 7. @ Traveler

  Forkert. Det er lykkedes venstrefløjen og behjælpelige elektroniske medier, at erobre dagsordnen. Det handler nu om Camres udtalelser, og ikke om kriminalstatestikker. Pæne mennesker, og dem er der heldigvis flest af, tør ikke erklære sig enig med Camre!

  Kommentar by Grisling — 8. juni 2011 @ 09:02

 8. @ Traveler

  Forkert. Det er lykkedes venstrefløjen og behjælpelige elektroniske medier, at erobre dagsordnen. Det handler nu om Camres udtalelser, og ikke om kriminalstatestikker. Pæne mennesker, og dem er der heldigvis flest af, tør ikke erklære sig enig med Camre!

  Kommentar by Grisling — 8. juni 2011 @ 09:02

 9. Enig med traveler. Sandheden skal man ikke putte med.
  Sporene skræmmer. Sandheden er ilde hørt især i POLITIKEN, INFORMATION, DR og TV2.
  Det var for sent at protestere efter Auswitch, Gulag, DDR, Sovjet osv VAR nedlagt, men uhadada hvor de myldrede frem med nyanskaffede frihedskæmperambind og holdninger den 4.maj 1945 og efter murens fald i 1989.
  Men husk opportunismen havde mange ofre og den får sikkert også mange i fremtiden.
  Du skal bare beslutte, om du er på løgnens eller sandhedens side, kammerat! ;)
  Mognes Camre er en god kammerat.
  Det har han bevist før.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 8. juni 2011 @ 09:29

 10. Nu er der jo ingen modstrid mellem Camres (flere år gamle) udtalelser og kriminalitetsstatistikken, tværtimod. Camre prøvede vel at illustrere statistikken med sin 2VK-anekdote.

  Men det skulle han ikke have gjort. Det er vel OK at drage sammenligninger – man bruger jo f.eks. ofte udtrykket “herrefolksmentalitet” – men det er helt håbløst at sige noget, der kunne antyde den mindste sympati for Nazityskland, selvom det ikke var hans mening.

  Iøvrigt skandaløst, at medierne igen koger suppe på denne gamle sag. De skulle så give islamisterne samme tur, f.eks. den tyrkiske ministerpræsident og hans “moskeerne er vores kaserner”. Det er – i modsætning til Camres udtalelse – relevante og fremadrettede sager.

  Kommentar by Gunnar Biering — 8. juni 2011 @ 09:43

 11. Jamen Camre har skam ret.
  Muslimer har indledt den 3 Jihad mod Europa og de bruger emmigration, fødselstal og bedrag (Taqiyya) som våben.
  Hør hvad Bernard Lewis siger i hans nyeste bog om Europa og Islam. Jeg kan kun VARMT anbefale at i sætter jer ind i hvad Bernard Lewis siger!

  Where does Europe stand now? Is it third time lucky? It is not
impossible. The Muslims have certain clear advantages. They
have fervor and conviction, which in most Western countries
are either weak or lacking. They are for the most part convinced
of the rightness of their cause, whereas Westerners spend much
of their time in self-denigration and self-abasement. They have
loyalty and discipline, and perhaps most important of all they
have demography—the combination of natural increase and
migration producing major population changes, which could
lead within the foreseeable future to signifi cant Muslim majori-
ties in at least some European cities or even countries.
The Syrian philosopher Sa-diq al-‘Az.m has remarked that
the remaining question about the future of Europe is this:
“Will it be an Islamized Europe, or a Europeanized Islam?”
The formulation is a persuasive one, and much will depend on
the answer.
But the West also has some advantages, the most important
of which are knowledge and freedom. The appeal of genuine
modern knowledge in a society that in the more distant past, had
a long record of scientifi c and scholarly achievement is obvious.
Present-day Muslims are keenly and painfully aware of their
relative backwardness compared with both their own past and
their rivals’ present, and many would welcome the opportunity
to rectify it.


  Kapitel 12, anden sidste side

  Kommentar by Tim — 8. juni 2011 @ 09:54

 12. Apropos unge mænd, der opfører sig dårligt: http://www.b.dk/nationalt/betjentene-snupper-de-samme-igen-og-igen

  Kommentar by Vest — 8. juni 2011 @ 10:12

 13. den gamle udtalelse graves måske frem, fordi vi så behageligt har glemt Lars Von Trier’s usympatiske nutidige udtalelser

  Kommentar by tavsen — 8. juni 2011 @ 10:45

 14. Det var den muslimske immigration, som skulle redde manglen på arbejdskraft, passe og pleje os når vi blev gamle og ikke mindst sørge for at pensionsopsparingen kunne holde købekraften. Sådan lød det fra multikulturens hurra piger og drenge.
  Nu viser det sig så, at ikke engang den nye teknologis store løft af produktiviteten kan følge med den muslimske indvandrerbyrdes dræning af nationalproduktet.
  Selv om multikulturens hurra folk i mellemtiden er blevet 25 år ældre fortsætter de med deres hjernevask af den næste generation, uden at reflektere over grunden til, at efterlønnen foreslås afskaffet og pensionsalderen sættes op.

  Kommentar by Menig 442 — 8. juni 2011 @ 11:44

 15. […] http://www.uriasposten.net/archives/25968#comments […]

  Pingback by Ryd forsiden | Denfri — 8. juni 2011 @ 12:13

 16. […] Ryd forsiden: Mogens Camre sammenlignede muslimer med nazister i 2008 og 2009 “Britain, The Soviet Union with supermarkets” […]

  Pingback by Camre i 2009: “Værnemagten opførte sig bedre” « Snaphanen — 8. juni 2011 @ 12:18

 17. Jeg vil hellere leve under et nazistisk diktatur end i et multietnisk pseudodemokrati anno Danmark 2011.

  Camres sammenligning er helt korrekt og i overensstemmelse med sandheden.

  Iøvrigt mener jeg de fremmede skal hjemsendes!

  Kommentar by Lars H — 8. juni 2011 @ 12:22

 18. Tariq Ramadan, 2:30, “You will always be more muslim than white”, sammenligningen er mellem den afroamerikanske bevægelse i USA i 60erne. Men muslimer er ikke en race.
  http://www.youtube.com/watch?v=Rb6W9WIRZ58

  Kommentar by tim — 8. juni 2011 @ 12:28

 19. camre har ret

  Kommentar by mea culpa — 8. juni 2011 @ 13:27

 20. GRISLING

  Vi har ikke brug for Pæne Mennesker i modstanden mod islamiseringen af Danmark og de øvrige vestlige lande.

  Pæne Mennesker har indtil dato ikke forårsaget meget andet end at islamiseringen har kunnet skride fremad i nogenlunde fred og ro.

  Pæne Mennesker virker som om de alle er fra det Radikale Venstre og deres politik har både historisk og nutidigt ikke bragt Danmark noget positivt, tværtimod!

  Havde de haft større held med at omsætte deres positive indstilling, til indvandringen af 100% kulturfremmede mennesker = muslimer, til praksis ville billedet måske have set endnu værre ud end det gør nu.

  Hvis vi ikke indenfor en overskuelig fremtid får sat et totalt stop for al videre indvandring hertil fra de arabisk-islamiske Middelhavslande, jamen så får det RV deres drømme opfyldt.

  Godt nok tales der om multikultur, men i virkelighedens verden er det en udskiftning af den ene monokultur, den danske, med en anden monokultur, den islamiske.

  Mogens Camre har ret – og det er ganske glimrende hans udsagn trækkes frem igen, for vi bliver NØDT til at bestemme os for hvilken vej vi vil gå og når det er på plads, så få sat sving i de handlinger der er nødvendige !

  Kommentar by Vivi Andersen — 8. juni 2011 @ 14:33

 21. Enig med Vivi Andersen. De få tusinde aktive modstandsfolk efter den tyske besættelse af Danmark den 9.april 1940 var heller ikke “pæne mennesker”. Tværtimod. Det blev de først den 4.maj 1945 og så i den grad :)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 8. juni 2011 @ 14:41

 22. @Lars H
  Jeg vil hellere leve under et nazistisk diktatur end i et multietnisk pseudodemokrati anno Danmark 2011.

  Dig og dine DNF venner vil vist hellere leve under et nazistisk diktatur punktum.

  Du er simpelthen udenfor pædagogisk rækkevide med den udtalelse Lars.

  Kommentar by Polyb — 8. juni 2011 @ 14:46

 23. Målt på hvor mange drab de har begået, har muslimsvinene altid opført sig værre end nationalsocialisterne og kommunisterne. Sikkert også hvis man bruger andre målestokke. De udgør en pest i Europa. Og de eurokratiske totalitære politikere støtter dem i alle henseender.

  Kommentar by Nielsen — 8. juni 2011 @ 15:24

 24. Så undskyldes der i DF. Og i og for sig godt nok, men… jeg ville hellere have et DF, der analyserede på det, der blev sagt – og stod fast på det principielle i det sagte, i stedet for bare hurtigt at undskylde.

  Det duer altså ikke med konfliktsky politikere. Og DF har ændret sig til det dårlige hvad netop dette angår. Hvis DF fortsætter i den ubrugbare bane, hvem er der så til at tage DF’s rolle på den politiske scene? Hvem?

  Kommentar by Liva — 8. juni 2011 @ 16:13

 25. 20

  Vivi

  Du gør dig virkelig nogle gode tanker.

  Kommentar by Liva — 8. juni 2011 @ 16:16

 26. Udmærket oplæg, Kim Møller.

  Da mange muslimer jo fabler om “erobrede områder”, er Camres lettere antikverede udtalelser lige i øjet. Jeg har aldrig tilhørt hans fankreds, men på den anden side er forargelser over ham latterlig og mest af alt søgt. Som flere jo også er inde på. Kan man ikke finde ud af andet, kan man altid rakke ned på DFe’re.

  Har I set Kathrine Lilleørs blog hos Berlingske Tidende, hvor hun har skrevet et varmt forsvar for Pia Kjærsgaard, fordi hun beundrer hendes mod?

  Kommentar by Anonym — 8. juni 2011 @ 16:18

 27. Ja, Mogens Camre siger jo bare sandheden! Jeg har læst David Gress sige det samme; blot noget hårdere sat op! Og de har jo begge ret: vores nye besættelsesmagt farer hårdere frem end den i 40’erne!

  Kommentar by Frode Fredegod — 8. juni 2011 @ 16:20

 28. Enig med Grisling. Dagsordenen er fuldstændigt erobret og afsporet. 1-0 til venstrefløjen.

  Kommentar by Happi-Nappy — 8. juni 2011 @ 16:25

 29. Som man kunne læse i Kristeligt Dagblad forleden, er DF Danmarks eneste arbejderparti, og blandt partiet vælgere findes de mennesker, der først stødte på den muslimske erobrermentalitet. Jeg har på denne blog læst adskillige indlæg fra ulykkelige mennesker med sådanne oplevelser, især husker jeg whodares. Derfor synes jeg, at DF var for hurtige til at forsøge at lægge sagen død. Derved lefler man for mediernes ånd men træder på sine egne vælgere, som ved, at Camre havde ret. Nu er han selv bragt på grædende knæ over det, men det rokker ikke ved, at han sagde sandheden, som let kan dokumenteres.

  Jeg har for lidt siden sendt et indlæg, som desværre blev anonymt, fordi Kim Møllers system ligesom Snaphanens har det med at slette mit navn.

  Kommentar by Mette — 8. juni 2011 @ 16:30

 30. Nr. 25. Frode. Ja, det er sandt. Har du et link til Gress’ indlæg?

  Kommentar by Happi-Nappy — 8. juni 2011 @ 16:50

 31. Altrichter, Friedrich, Generalmajor: Der Reserveoffizier, 14. Auflage, Berlin 1941, Seite 10:
  “2. Das Verbot politischer Betätigung. Zu diesem Verbot gehört auch die Anordnung, dass die Zugehörigkeit zur NSDAP, oder einer ihrer Gliederungen oder zu einem der angeschlossenen Verbände für die Dauer des aktiven Wehrdienstes ruht.”
  Ob diese Anordnung im Rahmen der Einführung des NSFO wieder aufgehoben wurde, entzieht sich meiner Kenntnis.

  http://www.wer-weiss-was.de/theme138/article2017091.html

  Kommentar by Hodja — 8. juni 2011 @ 18:01

 32. Ja, men du bliver nok nødt til at oversætte, Hodja.

  Lad os så ikke glemme, at “Mein Kampf” længe har været en af de mest solgte bøger i Mellemøsten og Tyrkiet.

  Det Muslimske Broderskabs manifest er sandsynligvis inspireret af “Mein Kampf”, og Broderskabet var en stor beundrer af Hitler, ligesom mange andre muslimer var det under Anden Verdenskrig. Hitler havde jo ligefrem muslimske soldater stillet til sin rådighed. Jeg har ikke kendskab til, at man på noget tidspunkt har ændret mening i så henseende, men ikke desto mindre opstår der hysteri i medieverdenen, hver gang emnet bringes på bane. Der er ellers litteratur nok at henvise til om fakta.

  Kommentar by Anonym — 8. juni 2011 @ 18:30

 33. Medierne og mange med dem synes ikke at ville vide, at Hitler altid har været meget beundret i betydningsfulde muslimske kredse, og at han endda fik stillet muslimske soldater til sin rådighed. Der mangler ellers ikke litteratur om det emne.

  Det Muslimske Broderskab hørte også til fanklubben og gør det måske stadig. Det har i hvert fald aldrig taget afstand fra ham, og “Mein Kampf” har i mange år været en af de mest solgte bøger i Tyrkiet og Mellemøsten. Sært at europæiske politikere og medier ikke vil vide det.

  Kommentar by Anonym — 8. juni 2011 @ 18:38

 34. Det var mig der blev anonym igen, jeg beklager.

  Kommentar by Anonym — 8. juni 2011 @ 18:39

 35. Robert Spencer: “I used to believe in Muhammad”
  http://www.youtube.com/watch?v=PJApFy-_cT0

  Kommentar by Tim — 8. juni 2011 @ 19:04

 36. Robert Spencer: “I used to believe in Muhammad”
  http://www.youtube.com/watch?v=PJApFy-_cT0

  Kommentar by Tim — 8. juni 2011 @ 19:04

 37. Camre er en hædersmand, som tør sige sandheden, i modsætning til 90% af DK’s andre taburetklæbene vatnisse-politikere.
  Journalisterne er nogle forbandene socialistiske vendekåber, som fordrejer sandheden til deres egen højrøde nyhedsstrøm i MSM og desværre hopper flertallet af den almindelige dansker på den kvalme løgn.
  Helvede venter de fucking uærlige journalister den dag hverdagen går op for dem.

  Kommentar by Neuhammer — 8. juni 2011 @ 19:36

 38. @Polyb : “Dig og dine DNF venner vil vist hellere leve under et nazistisk diktatur punktum.

  Du er simpelthen udenfor pædagogisk rækkevide med den udtalelse Lars.”

  Jeg er ikke enige med alt hvad DNF står for, og bestemt heller ikke med alt der står på deres forum.

  Jeg har IKKE lyst til at leve under et diktatur, hvis nogen skulle være i tvivl.

  Vi kan ikke have et sundt demokrati, når vi ikke har folkeoplysende medier. Medierne er i den grad undergravende for folkestyret, og store dele af befolkningen er derfor ligesom dig uden for pædagogisk rækkevide. Det er i den forstand jeg taler om et pseudodemokrati.

  Polyb du har med din latterlige opførsel herinde forlængst bevist, at du ikke er værd at høre på.

  Kommentar by Lars H — 8. juni 2011 @ 19:39

 39. Mogens Camre er et fjols

  han burde have sammenlignet gadedrengene med de kommunistiske soldater der indtog Berlin i 45 , hvor de dræbte civilbefolkningen og voldtog kvinderne og så brændte de selvfølgelig resterne af byen ned.
  Se så var der ikke en ,ikke engang Polyppen; der havde sagt et kvæk.

  Kommentar by father — 8. juni 2011 @ 19:43

 40. FATHER har fuldstændig ret mht Berlin 1945.
  Uciviliserede russere (kommunister) myrdede , røvede og voldtog som på Muhammeds tid.
  Det betyder mindre hos vore selvudnævnte intellektuelle meningsdannere.
  Herregud, det er jo længe siden og så var de jo kommunister.De kæmpede jo for “sagen”. Så gør det ikke så meget. Havde de været nazister, som er det noget helt andet.
  Ret ubegribeligt, at de røde ikke kan indse deres egen falskhed.

  Kommentar by Anonym — 8. juni 2011 @ 20:03

 41. @Anonym
  Medierne og mange med dem synes ikke at ville vide, at Hitler altid har været meget beundret i betydningsfulde muslimske kredse, og at han endda fik stillet muslimske soldater til sin rådighed. Der mangler ellers ikke litteratur om det emne.

  Hvilke stater havde kontrollen over det meste af den muslimske verden i starten af den anden verdenskrig, og hvilken stat var i krig med disse stater?

  Jeg har IKKE lyst til at leve under et diktatur, hvis nogen skulle være i tvivl.

  Hvorfor skriver du så, at du hellere vil leve under et nazistisk diktatur end i det nuværende Danmark? Selv med det mest fantasifulde og latterlige verdensbillede er det da noget af et valg at foretage.

  Polyb du har med din latterlige opførsel herinde forlængst bevist, at du ikke er værd at høre på.

  …siger manden der hellere vil leve under et nazistisk diktatur end i det nuværende Danmark.

  Kommentar by Polyb — 8. juni 2011 @ 22:16

 42. Beklager, det sidste var til Lars H:

  Jeg har IKKE lyst til at leve under et diktatur, hvis nogen skulle være i tvivl.

  Hvorfor skriver du så, at du hellere vil leve under et nazistisk diktatur end i det nuværende Danmark? Selv med det mest fantasifulde og latterlige verdensbillede er det da noget af et valg at foretage.

  Polyb du har med din latterlige opførsel herinde forlængst bevist, at du ikke er værd at høre på.

  …siger manden der hellere vil leve under et nazistisk diktatur end i det nuværende Danmark.

  Kommentar by Polyb — 8. juni 2011 @ 22:18

 43. @Polyb Jeg vil hellere leve i et samfund, hvor folket kan gro, end i et samfund i forfald, hvor danskere knapt kan gå på gaden i Gellerup og Vollsmose.

  Kommentar by Lars H — 8. juni 2011 @ 22:59

 44. POLYP

  Et ord der kan have flere betydninger.

  Bl.a. en vækst på en sten (et polypdyr) eller en udvækst i rectum(i r . ven)

  eller ?

  Sidden den i r.ven opleves den som en ubehagelighed af format.

  Såe…….

  Kommentar by Vivi Andersen — 8. juni 2011 @ 23:27

 45. @Lars H
  Så folket kan “gro” under et nazistisk diktatur men ikke i dagens Danmark? Hvad mener du med “gro” i den henseende?

  Kommentar by Polyb — 9. juni 2011 @ 00:14

 46. Lars H, jeg synes, at du strammer den lidt vel rigeligt.
  Og dig Polyp; du synes, at du har fat i noget vigtigt, men det har du egentlig ikke.

  Bad nøgen.
  Ryg den fede og drik dig spritstiv.
  Vær mod andre, som du vil, at de skal være mod dig.
  Og vær god mod dyrene (som mit idol Vakse Viggo siger)

  Jeg er sikker på, at I begge, i bund og grund ønsker det samme som jeg; nemlig et liv med maksimal personlig frihed, under ansvarlig hensyntagen til andre demokratiske, frihedsorienterede menneskers behov for et liv i frihed for utidig indblanden og forstyrrelse fra andre mennesker.

  Er der nogen, i vores veluddannede og rationelt oplyste kultur, der med ærlighed kan benægte, at vi, ud fra en helhedsbetragtning er alle andre kulturer overlegne på alle områder, der kan betegnes som positive? Hvis ikke, hvor kan vi så lære af de andre kulturer? Hvor overgår de os?

  Lars H og Polyp, I skulle begge tænke lidt over hvilke fantastiske muligheder den demokratiske, protestantiske, skandinaviske kultur har givet jer begge; muligheder som de fleste mennesker i verden, gennem hele Homo Sapiens’ tilstædeværelse på Jorden, kun har kunnet drømme om.

  Jeg siger ikke, at det ikke kan blive bedre – det kan det! Men tænk jer om. Bør I kæmpe mod hinanden, eller stå sammen mod den samlede trussel fra totalitarismeliderlige, magthungrende karrierepolitikere og voldsparate, bling-bling-taber-koransoldater, og taqia/kitman-Euro-islam-løgnere?

  Kosmisk kærlighed fra Hr. Snusk (I har begge brug for det, og Hr. Snusk har rigeligt :-) )

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. juni 2011 @ 03:36

 47. Jeg syntes egentlig at sagen udstiller pressens- og de gode meningers nøgenhed på glimrende vis. Kan noget misforstås i den “gode” sags tjeneste – så vil det blive misforstået. Det er præcist det samme vi ser ske omkring de nye toldundersøgelser ved grænsen. Det at man har opstillede et par forkølede toldere, er nu bevidst, misforstået derhen at vi vil udmelde os af EU – gid det var så vel! – og bygge fort Danmark.
  For enhver som kan se og tænke må det jo være åbenlyst hvad det er der sker.

  Kommentar by Danskeren — 9. juni 2011 @ 04:22

 48. @Hr. Snusk
  …du synes, at du har fat i noget vigtigt, men det har du egentlig ikke.

  Det er vel mindst lige så vigtigt at Lars Hartvig, der er en del af miljøet omkring Danmark Nationale Front og Vederfølner, hellere vil leve i et nazistisk diktatur end i det nuværende Danmark, som at en Rasmus Pinnerup har deltaget i en blokade foran CSC – eller hvad?

  Jeg er sikker på, at I begge, i bund og grund ønsker det samme som jeg; nemlig et liv med maksimal personlig frihed, under ansvarlig hensyntagen til andre demokratiske, frihedsorienterede menneskers behov for et liv i frihed for utidig indblanden og forstyrrelse fra andre mennesker.

  Det vil Lars jo øjensynligt ikke, for ingen der lever bare nogenlunde i virkeligheden vil påstå at det nuværende Danmark ikke besejrer et nazistisk diktatur med et sted omkring 532-4 i sådan en kamp.

  Kommentar by Polyb — 9. juni 2011 @ 07:52

 49. 17.Lars H. Det er sært at vælge mellem nazi og islam :)
  Der er mange myter, der ikke altid holder.
  Jeg læste engang erindringerne fra én, der havde siddet både i russisk og tysk koncentrationslejr i slutningen af 1930-erne indtil 1945.
  Sovjet var som bekandt allieret med Nazityskland i nogle år (hvor de bl.a hver spiste en halvdel af Polen). Stalin udleverede som tegn på venskbet tusindvis af jøder til Hitler, som satte dem i sine koncentrationslejre. Mange døde, men vedkommende, derhar skrevet og sammenlignet, konkluderer at Hitlers koncentrationslejre var ‘mere humane’ en Stalins, hvad det så end betyder i denne sammenhæng.
  Jeg læste også engang for en snes år siden om en tysk ny-nazist, der synes politiet var lidt for nærgående i Tyskland, hvorfor han emigrerede til Danmark.
  Efter han havde studeret diverse danske partiers programmer, blev han enig med sigselv om, at Socialistisk Folkeparti var det, der kom nazismens filosofi nærmest, hvorefter han meldte sig ind i partiet.
  Han blev valgt til ledende poster pga af sin klare formulering af partiets ideologi. Men så var der nogen, der opdagede, hvad han havde haft gang i i Tyskland :)
  Men jeg tror han har helt ret. SF=national socialisme minus antisemitisme (kun lidt hos Holmsgård og et par andre ;) )

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 9. juni 2011 @ 08:18

 50. …faktuelt er der intet at komme efter.

  Faktuelt er der tonsvis at komme efter. De var de tyske soldater, som uprovokeret angreb og besatte et fremmed land. Det var de tyske soldater som afviklede det danske demokrati. Det var de tyske soldater, som planglagde folkemord mod danskere. De tyske soldaters tilstedeværelse i Danmark var led i en plan, som skulle føre til udryddelsen af folkeslag og kulturer.

  Dette var dårlig opførsel på et niveau, som selv de værste indvandrerbander ikke kommer i nærheden af.

  Kommentar by William Jansen — 9. juni 2011 @ 08:52

 51. Hvorfor er det, sandheden ikke mere må udtales?
  Vi må kun sige det, der “lyder pænt”!!!

  Camre har jo ret

  Kommentar by L. johs — 9. juni 2011 @ 09:05

 52. Om forholdet mellem nazisme, kommunisme og Islam var der en (husker ikke hvem) for et stykke tid siden, som kom med en god og sigende opstilling:

  Nazisme/fascisme: 60 mio. døde, hvis eneansvar for 2 verdenskrig.
  Kommunisme: 100 mio. døde uden forbehold. Tallet er nok snarere undervurderet.
  Islam: 300 mio. døde.

  Og med hensyn til den med eneansvar – så er der rejst begrundet tvivl om skylden. Se her:

  http://www.amazon.com/Churchill-Hitler-Unnecessary-War-Britain/dp/030740515X

  Kommentar by Sigwar — 9. juni 2011 @ 10:29

 53. @William Jansen: Hvor finder du dokumentation for at tyskerne planlagde et folkemord på danskerne?

  Kommentar by Lars H — 9. juni 2011 @ 13:42

 54. Til dem der fortsat argumenterer for at at den fornuftige debatform er at at råbe nazister og facister efter hinanden, kan bare følge med at hvordan de elektroniske medier har vinklet sagen. Har de startet en debat om overrepræsentationen af muslimske unge mænd i kriminalstatestikkerne Nej. Har de beskæftiget sig med at Camre må undskylde nogle gamle udtalelser på Hollandsk TV JA.
  Det er naturligvist ikke i orden at de elektroniske medier vinkler sagen på den måde, men det er måske forudsigeligt.
  Måske burde en person som man normalt lytter til, fremlægge statestikkerne, de er svære for selv de elektroniske medier at komme uden om, selvom de prøver ihærdigt.

  Kommentar by Grisling — 9. juni 2011 @ 16:43

 55. @ Lars H, du skriver: Hvor finder du dokumentation for at tyskerne planlagde et folkemord på danskerne?

  WJ: Det er almindeligt accepteret blandt historikere at tyskerne begik folkemord mod jøderne, og det var kun takket være modstandsbevægelsens, befolkningens og politikernes indsats at de danske jøder blev reddet. Derfor mit udsagn fra forrige kommentar; “…det var de tyske soldater, som planglagde folkemord mod danskere.”

  Kommentar by William Jansen — 9. juni 2011 @ 17:52

 56. @ Liva

  “Hvis DF fortsætter i den ubrugbare bane, hvem er der så til at tage DF’s rolle på den politiske scene? Hvem?”

  Der er ikke nogen, Liva.

  DF er efterhånden ubegribeligt ringe, men de eneste, der er.

  Kommentar by kong nytår — 9. juni 2011 @ 18:43

 57. 49 anti-marx

  Det er vidst den herre her du har i tankerne:

  http://www.information.dk/54628

  Lidt anti-semitisme, når vi taler om Holmsgaard (de fleste SFer aner næppe meget om hvad den diskussion går ud på) er en underdrivelse der vil noget.

  I Zionismens Israel argumentere Holmsgaard og Broholm for, efter meget væveri om volks-klasser og andet godt, at jøderne har pligt til at assimilere, hvilket vil sige opgive enhver form for kuturel identitet og indrullere sig i en passende klasse, dvs arbejderklassen. Ellers vil de som logisk velfortjent konsekvens se arbejderklassen vende sig imod dem.

  I øvrigt er det ikke ligefrem tankens klarhed der præger bogen, og jeg mistænker stærkt, at der reelt er tale om en form for afskrift (sproget passer simpelthen ikke til et par kvinder sidst 20erne/ først 30erne) af noget SUKP propaganda materiale.

  Tilgengæld er jeg ikke i tvivl om de mener hvad de skriver.

  Nå, Holmsgaard forlader folketinget og vil arbejde for et grønt danmark. Mon ikke det hun mener, er en dansk og europæisk assimilering ind under islams grønne flag.

  Kommentar by Hans Und — 9. juni 2011 @ 23:19

 58. 57.Hans Und. Tak for linket. Nyttigt.
  Ja, det var ham jeg tænkte på. Henning Eichberg. Han er tysk statsborger ser jeg født i 1942 i det nuværende Polen. Vertriebener antagelig.
  Alene at han fik fornavnet Henning i 1942, siger noget om hans politiske opvækst ;)
  Interessant det du nævner om Holmsgaard og Broholm. Der er sikkert mange andre af slagsen i SF?
  Hertil kommer Ole Sohn, som lige nåede at kysse statschef og kammerat Erich Honecker farvel ved DDR’s 40 års jubilæum som de fejrede Unter den Linden i Berlin
  http://www.24.dk/image/3582112/523×540?.cached
  Nok ikke egnet som SF valgplakat? :)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 10. juni 2011 @ 10:09

 59. 57.Hans Und. Tak for linket. Nyttigt.
  Ja, det var ham jeg tænkte på. Henning Eichberg. Han er tysk statsborger ser jeg født i 1942 i det nuværende Polen. Vertriebener antagelig.
  Alene at han fik fornavnet Henning i 1942, siger noget om hans politiske opvækst ;)
  Interessant det du nævner om Holmsgaard og Broholm. Der er sikkert mange andre af slagsen i SF?
  Hertil kommer Ole Sohn, som lige nåede at kysse statschef og kammerat Erich Honecker farvel ved DDR’s 40 års jubilæum som de fejrede Unter den Linden i Berlin
  http://www.24.dk/image/3582112/523×540?.cached
  Nok ikke egnet som SF valgplakat? :)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 10. juni 2011 @ 10:09

 60. Oversættelse (Google):

  Altrichter, Frederick, Major-General: Reserven officer, 14 Udgave, Berlin 1941, side 10:
  “2 Forbuddet mod politisk aktivitet. Til dette forbud omfatter også den ordning, at medlemskab af nazistpartiet, eller nogen af dens underopdelinger, eller hvile et af de tilknyttede foreninger, så længe aktiv militærtjeneste. ”
  Hvorvidt dette påbud som led i indførelsen af NSFO blev annulleret, er ud over min viden.

  Bare for at sige, at medlemmer i al fald til den angivne dato ikke måtte være medlemmer af politiske partier (herunder NSDAP). Hvorfor man ikke uden videre kan sige, at tyske soldater var nazister.

  Kommentar by Hodja — 10. juni 2011 @ 12:59

 61. WJ: Det er almindeligt accepteret blandt historikere at tyskerne begik folkemord mod jøderne, og det var kun takket være modstandsbevægelsens, befolkningens og politikernes indsats at de danske jøder blev reddet. Derfor mit udsagn fra forrige kommentar; “…det var de tyske soldater, som planglagde folkemord mod danskere.”

  Det var også kun takket være tyskerne, at jøderne blev reddet:

  F.G. Dukwitz, the attaché for shipping affairs, (col. 1539) maintained good relations with leading Danish Social Democrats and informed them of the impending danger for the Jews. His warning was quickly spread by Danish citizens, organizations, and by the Jews themselves, and overnight a rescue organization sprang up that helped 7,200 Jews and about 700 non-Jewish relatives escape to Sweden in less than three weeks. Danish captains and fishermen carried out this operation.

  http://www.geschichteinchronologie.ch/eu/DK/EncJud_juden-in-Daenemark-ENGL.html

  Det var heller ikke tyske soldater der “planlagde” Holocaust. Det blev planlagt på højeste sted i Berlin – hovedsagelig RSHA amt IV b 4.

  http://en.wikipedia.org/wiki/RSHA

  Kommentar by Hodja — 10. juni 2011 @ 13:06

 62. William Jansen skrev i indlæg 50:

  “…faktuelt er der intet at komme efter.

  Faktuelt er der tonsvis at komme efter. De var de tyske soldater, som uprovokeret angreb og besatte et fremmed land. Det var de tyske soldater som afviklede det danske demokrati. Det var de tyske soldater, som planglagde folkemorld mod danskere. De tyske soldaters tilstedeværelse i Danmark var led i en plan, som skulle føre til udryddelsen af folkeslag og kulturer.

  Dette var dårlig opførsel på et niveau, som selv de værste indvandrerbander ikke kommer i nærheden af.

  Dette er en falsk sammenligning, for de tyske soldater blev beordret herop af deres officerer som igen blev beordret af regeringen i Berlin.

  Indvandrerne derimod er kommet her af egen fri vilje og er her dybest set som gæster med de forpligtelser som følger til at opføre sig hensynsfuldt overfor værterne.

  Kommentar by T. H. — 10. juni 2011 @ 16:21

 63. @ Hodja:

  Det gik lidt hurtigt for mig. Du har fulædstændigt ret. Soldaterne havde intet med planlægningen at gøre. Den slags har soldater normalt ikke. …og ja; der var heldigvis dissidenter på alle niveauer af det tyske samfund, således også i hæren. Det mente jeg var for banalt til at blive gentaget.

  Min pointe står endnu.

  @ T.H:

  Du åbner en diskussion om, hvad vi som mennesker er forpligtede på; ordrer eller etik?

  Den diskussion gider jeg ikke med udgangspunkt i indlæg nr. 62 i et snart glemt kommentatorspor. Jeg har aldrig debatteret emnet med udgangspunkt i Generaliserings-Sebstians indlæg som gæsteblogger her:

  http://bohemianrhapsody.dk/2009/11/27/g%C3%A6steblogger-hvem-bliver-d%C3%A6moniseret/

  Kommentar by William Jansen — 10. juni 2011 @ 18:34

 64. @William Jansen

  Nej – Jeg var ikke ude på at starte en diskussion om, hvad mennesker er forpligtet på!

  Jeg synes blot fortsat, at det er en urimelig sammenligning – mellem indvandrere og tyske soldater!

  Men derimod vil jeg give dig ret i, at der ikke er mening i at fortsætte i et nu snart glemt kommentatorspor, for det er en svaghed ved Kim Møllers blog at det ikke egner til lange og dybe debatter af den simple grund, at kommentatorsporene hurtigt forældes pga. den stadige strøm af nye indlæg. Nu er denne tråd tæt på at ryge ind på side 2, hvorfor der fremover kun vil være få som klikker ind.

  Men nu fik du jo gjort lidt reklame for din egen blog og det er noget omfattende at forholde sig til alle kommentarerne i tråden, som du linker til, men det kan jo være vi mødes der eller senere i et andet spor – og så kan vi jo fortsætte “kampen” der. :wink:

  Kommentar by T. H. — 10. juni 2011 @ 20:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper