10. oktober 2005

Shehre Iqbal pakistan Welfare and Social Society samler ind til jordskælvsofre

I lørdags oplevede Pakistan den værste naturkatastrofe i landets historie, men hvem tør sende penge til Kashmir. Venstremanden Tariq Sundoo står bag en indsamling via Shehre Iqbal pakistan Welfare and Social Society, som hermed anbefales:

Nødhjælpskonto, Danske Bank konto nr. 4400 4400 277605

Oploadet Kl. 21:15 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer
Arkiveret under:

6 Comments »

 1. Hvorfor ?Var det ikke en primær opgave for umaen,med de rige oliefætre i spidsen?Under alle omstændigheder vil der blive afsendt skatteyderbetalt nødhjælp i rå mængde fra vesten ,så vel videne at at jeg næppe ville modtage andet end de sædvanlige berigelser fra den kant vi nu (igen)skal hjælpe ,vil jeg vælge at se denne anbefaling som humanistisk roseplukning.

  Kommentar by PB — 11. oktober 2005 @ 06:43

 2. Til PB

  “… vil jeg vælge at se denne anbefaling som humanistisk roseplukning.”

  Sådan kan det nemt virke, det er jeg klar over – men omvendt kan jeg ikke se der er noget galt i at støtte en forening Tariq Sundoo står inde for mht. en nøje afgrænset humanitær katastrofe.

  Såfremt jeg af den grund undlod at smide det på forsiden, så ville det jo også være en slags selvcensur.

  Kommentar by Kim Møller — 11. oktober 2005 @ 08:43

 3. Al respekt for at viderebringe kontonummeret.
  Problemet er bare, at sender man penge til Islam, bruger Islam det imod dig.
  Selv støtter jeg med et mindre månedligt beløb en SOS-Børneby i Indien, som bygger skoler og lægeklinikker. Udgifterne til administration holdes hos SOS på et minimum, og SOS blander sig ikke i politik.

  Resten af min godgørenhed sker via de exorbitante, danske skatter – så ikke en krone til Pakistan (eller Florida, for den sags skyld) fra mig..

  Kommentar by NoPasaran — 11. oktober 2005 @ 13:43

 4. Jeg synes initiativet er fornuftigt.

  Btw, selv støtter jeg ligeledes SOS samt Medicines Sans Frontiers, som jeg begge synes gør et stort stykke upolitisk arbejde.

  Røde Kors er til gengæld på min blacklist sammen med Amnesty International og ikke så få andre organisationer, der desværre har mistet fokus på præcis hvad deres rolle i verden er (og hvad godtroende donorers penge skal gå til).

  Kommentar by DaLi — 11. oktober 2005 @ 14:52

 5. Nå så ‘Læger uden grænser’ er upolitiske?
  MSF fik en kraftig anmærkning i min sorte bog efter deres umenneskelige diskrimination serberne i 1999. Den græske afdeling af MSF blev smidt ud af organisatinen, fordi de sendte læger ind i Serbien under NATOs krig. Skulle det være læger ‘uden grænser’?

  Du kan læse en kort notits om sagen her:
  http://agitprop.org.au/stopnato/19991022msf.php
  (Det er en lidt tvivlsom kilde, men begivenheden blev også refereret af nyhedsbureauerne.)

  Kommentar by Thomas — 11. oktober 2005 @ 22:33

 6. Dén sag har jeg – indrømmet – aldrig hørt om før. Tror sgu at jeg lige vil google den, og samtidigt emaile den danske afdeling af MSF med det samme. Det skulle være interessant at se deres svar, hvis du har ret !

  :-D

  Venligst

  Kommentar by DaLi — 12. oktober 2005 @ 09:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper