1. juli 2011

Henrik Gade Jensen: “… som om det var saglige politikere blot med hang til kommunisme.”

Kronik af Henrik Gade Jensen i dagens Jyllandsposten – Historiestrid om Den Kolde Krig.

“Hvis man køber en bil og efterfølgende beklager sig til forhandleren over en fejl eller mangel, lyttes der til klagen, og sagen undersøges. Sådan er det ikke med historiske værker i Danmark. Enhver kritik fra forbrugerne mødes med kontant afvisning: Ingen fejl er begået, der er ingen tendens, og der er ikke noget at diskutere. Slut. …

Men reaktionen fra de fire redaktørers side har kun været at fastholde leksikonets ufejlbarlighed. Der er intet at komme efter. Professor Nikolaj Petersen mener, at kritikken af leksikonet udgår fra et »højrerevisionistisk netværk«.

Men der er meget at kritisere. Det nye leksikon har titlen ”Den Kolde Krig og Danmark” og forsøger at isolere problemstillingen til kun at angå Danmark. Men Den Kolde Krig var ligesom Anden Verdenskrig et internationalt opgør om liv eller død og om frihed eller undertrykkelse. Sovjets undertrykkelse og udryddelseslejre var jo motivationen for mange til at blive antikommunister, og skal det udelades, mister deres position et rationale. Kommunismens ofre nævnes kun glimtvis, og derfor bliver det ensidigt. …

Mange af leksikonets forfattere ligger tæt op ad en såkaldt revisionistisk og postrevisionistisk opfattelse af Den Kolde Krig, hvor USA ses som årsagen til konflikten mere end Sovjet.

Alle opslag om de kommunistiske koryfæer er pæne og artige, som om det var saglige politikere blot med hang til kommunisme. Igen savner man en forbindelse til den rå virkelighed af blod og ødelæggelse, som de var med til at fastholde. Den tidligere kommunist og senere SF’er Gert Petersen roses for sin store udenrigspolitiske viden. Omfatter rosen mon også hans syn på Nordkoreas jute-politik og Jugoslaviens arbejderråd?

Den pæne vurdering gælder dog ikke Erhard Jakobsen, der beskrives med ordene: »Den bombastiske tone og skæret af intolerance i Erhard Jakobsens og hans lytter- og seerkomites angreb på ”de røde lejesvende” harmonerede dog dårligt med traditionelle borgerligt-liberale idealer«.

… i opslagsværket sker der en fuldkommen frifindelse af Danmarks Radio (DR) for at have øvet agitatorisk virksomhed til fordel for socialistiske idealer og regimer i perioden. DR beskrives som »et kulturelt anker for den danske befolkning og dets demokratiske sindelag«.

Fotografen Jakob Holdt omtales i opslaget om antiamerikanisme, men det nævnes ikke, at han fik penge af KGB for sin virksomhed. …

Opslagsværket beskriver hovedsageligt venstrefløjen ud fra dens selvforståelse. F.eks. beskrives Venstresocialisterne (VS) som et spændende og nyt parti med bolig- og miljøpolitik og kun en passant til sidst lidt om, at de ønskede anden styreform end det repræsentative parlamentariske demokrati, som skulle revolutioneres ved voldelig revolution. Heller ikke dets samarbejdsaftale med terrororganisationen PFLP eller de penge, som partiet modtog fra Gaddafi-regimet, er med.”

Oploadet Kl. 14:46 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/26566/trackback

36 Comments »

 1. Ikke fordi jeg ved ret meget om Den Kolde Krig, men som mange ganske almindelige borgere i Danmark var og er jeg klar over Venstrefløjens adfærd,holdninger og hensigter.

  Eet af “fyrtårnene” for mig var bl.a. Anne Grethe Holmsgaard – og mage til væmmeligt menneske behøvede man såmænd ikke lede efter på Venstrefløjen !

  De befolkede denne politiske side.

  Kommentar by Vivi Andersen — 1. juli 2011 @ 15:27

 2. Det eneste jeg VED om den kolde krig,er at disse”mennesker”tilsyneladende ønskede,at slå alle anderledes tænkende ihjel.Det fremgår tydeligt,at der er et vist sammenfald blandt ideologier.Selvstændigt tænkende mennesker skal måske til at tænke sig om! Jeg er ikke våbenfanatiker,og dog:når Politiet nægter at sende en vogn ud til et indbrud,samtidig med talsmænd for samme politi,advarer borgerne mod at forsvare sig selv.Tja bum bum.En lægtehammer er udmærket hvis brugt rigtigt!

  Kommentar by karl3447 — 1. juli 2011 @ 15:47

 3. Det skal da også lige med, at Gert Petersen var gammel nazist før han blev kommunist. Under besættelsen syntes han, at Hitler og de tyske besættelsestropper var så seje, at han simpelthen MÅTTE være med.

  Teen-nazisten Daniel Carlsen har lige fået ord for, at man godt må kalde hans nye parti et “nazi-parti”, fordi dets leder (Carlsen selv) engang har kaldt sig nationalsocialist.

  Det må jo så også gælde SF.

  Kommentar by Henrik — 1. juli 2011 @ 18:06

 4. Det Henrik Gade Jensen så fremragende beskriver er en del af den plan man i KGB udarbejdede for infiltration af Vesten og for at blødgøre holdningen mod kommunismen p.g.a. den bevislige råhed og brutalitet overfor anderledes tænkende. Hovedpunkterne gik ud på, i store træk, at lade følgende sive ind hos ‘nyttige idioter,’ politikere:

  1. Socialismen er “fremskridt.”

  2. Modstand mod “fremskridt” er et tegn på en gammeldags tilbageskuende tankegang.

  3. Alle fremskridtskuende mennesker er på venstrefløjen.

  4. Venstrefløjens folk taler altid på alle folks vegne.

  5. Mennesker støtter altid ensstemmigt venstrefløjslederne.

  6. Venstrefløjen er altid under angreb fra den velorganiserede kapitaliske fjende.

  7. Alle arbejderne og bønderne hader de kapitalistiske udbyttere.

  8. Væbnet modstand mod en venstreorienteret regering kan kun uundgåeligt være iscenesat af CIA agenter fra den amerikanske imperialisme.

  9. Kapitalisterne er beskæftiget med hensynsløs anti-socialistisk propaganda, underkastelse og sabotage; de vil begå hvilken som helst forbrydelse for at dræbe håbet og forhindre, at masserne bliver frigjort.

  10. Den hensygnende ikke-socialistiske sektor i verden er under ledelse af en kriminel konspiration af kapitalistiske oligarker der arbejder fra USA: (undertiden også Israel når det er passende).

  Der var, og er, rigeligt med ‘nyttige idioter’ på den danske venstrefløj der lod, lader sig ‘købe’ af disse falske dogmer.

  Kommentar by synopsis-olsen — 1. juli 2011 @ 20:58

 5. Hej Synopsis-Olsen :-)

  Prøv at checke ham her ud, Yuri Bezmenov. Han er afhoppet KGB agent, og fortæller, i detaljer, hvordan KGB arbejder. Interessant og uhyggelig oplevelse. Men en god antidosis imod den stadig definerede KGB indoktrinering som hersker i store dele af den offentlige sektor og medierne:

  http://www.youtube.com/watch?v=qlpODYhnPEo

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 1. juli 2011 @ 21:41

 6. Hvis man sammenligner de metoder sovjetrusserne brugte overfor de personer som nu er ved at blive afsløret, så er det præcis de samme metoder Iran bruger overfor den nye generation. Iranerne arbejder med et “proxy” system. Det vil sige, at de ikke styrer tingene direkte, men arbejder igennem dækorganisationer. I Danmark drejer det sig sandsynligvis om typer som Abdul Wahid Petersen. Musisk er det ikke Røde mor som den tidligere generation, men Outlandish (som er connected med det muslimske broderskab), og hvad med den tidligere Outlandish sanger Burhan G., som nu han en reelt fremtrædende rolle i DK. Læg hertil kunstnere som Medina, jazz bandet Beirut osv. Nogle er direkte eller indirekte forbundet med proxy organisationer til Iran; Hamas, Det Muslimske Broderskab og hvad de ellers hedder.

  Heldigvis er vi så utrolig priviligerede, at Iran føler sig sikre på deres magt i Danmark, at de er i gang med at bygge en gigant moske på Nørrebro, som de så kan bruge til at infiltrere det danske samfund yderligere. Da jeg var til borgerhøringsmøde fik jeg pesonligt udpeget en iransk agent af en af mine iranske venner. Så de er her.

  Det er noget af det vi reelt kæmper imod, og vi ved det dårligt nok.

  Så det er altså den reelle fare; faren fra de sorte lejesvende; Nick og Jay, Medina, P3. usw. You name it, you hate it.

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 2. juli 2011 @ 01:28

 7. Vigtige Iran & USSR -pointer Asger Trier Nielsen.

  Henrik Gade paaviser, at vores frihed (sejren over Sovjet) var tiltrods venstreflojen. Det samme kan vi kun haabe paa, naar der skal skrives Vesten vs. Islam om 25 aar.

  Kan vi vaere heldige 3 gange? (Nazi + USSR + Islam)

  anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 2. juli 2011 @ 05:00

 8. ATE:

  Burgan G er ikke tidligere Outlandish-mand. Han har været backing-sanger for dem (sammen med en række andre bands), men det er det.

  Medina skal der en del fantasi til at knytte til Iran

  Kommentar by Henrik — 2. juli 2011 @ 06:03

 9. Tak for oplysningerne ATE.

  Infiltrationen fra Det Muslimske Broderskab er så gennemført snedigt, at man må forbavses. Et problem som på det nærmeste ikke er blevet omtalt i danske medier er Hillary Clintons meget ‘nære,’ nogle mener endda et ‘lesbisk’ forhold til sin assistent Huma Abedin, hvis familie er medlemmer af netop Broderskabet. Hvordan kunne hun blive gift med den vamle Anthony Weiner, der er j ø d e, og hvor Bill Clinton var tilstede. Er det hele blot en snedig plan for at påvirke US udenrigspolitiken? Det stinker. Men ikke et ord i danske medier.

  Og nej, det er ikke den sædvanlige konspirationsdyrkelse. Der er pålidelige beviser bag. Læs evt. denne interviewartikel om sagen:
  http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/06/sex-politik-og-mediebedrag_23.html

  Et lille uddrag:…”slående at der ikke er nogen beretning noget sted om nogen islamisk vrede over Abedins ægteskab eller Hillary Clintons forbindelse med hendes. Dette giver sandsynlighed for den mulighed at ægteskabet er fup, og vides at være fup blandt de i den islamiske verden der har ansvaret for at opildne og manipulere folkelig vrede over sådanne sager, såsom Muhammad tegningerne.”

  Oliepengene vi pumper ned i den muslimske verden benyttes til at betale for moskeer som spydspidser i Vesten for den ’stille’ jihad.

  Kommentar by synopsis-olsen — 2. juli 2011 @ 09:27

 10. Spøjst at “Sovjetfornægtelse” ikke udløser samme hysteriske reaktioner som holocaustfornægtelse.

  Kommentar by Tolder — 2. juli 2011 @ 10:32

 11. jeg syntes ikke, man skal bebrejde folk, hvad de mente som 16-20 årige. Men man skal og bør bebrejde Ole Sohn, at han som grand voksen mand ikke alene var medlem af Danmarks Kommunistiske Parti, men oven i købet dets formand! Hvis et tyrani størelse, kan måles på antallet af ofre, slår kommunismen alle andre ismer incl. national socialismen med flere længder.
  Det er godt at få rodet op i den kolde krig, man har forsøgt at bilde os ind at den eneste landsforrædder der var, var en forelsket tolder fra Lolland. Hvor naive tror vi egentlig vi er? Jeg er ikke sikker på at det nogensinde kommer helt frem, for landsforrædderne befinder sig
  helt tæt på magten! Langt ind i socialdemokretiets top. Det vil nok ikke være sansynligt at man vil se retssager men Anker Jørgensen, Keld Olesen eller Mogens Lykketoft, men det er her vi finder de virkelige forræddere!

  Kommentar by Grisling — 2. juli 2011 @ 12:15

 12. Det må være på sin plads at henvise til Nils Jægers bog – “Det Historiske Svigt, Socialdemokratiet og venstrefløjen i den kolde krig”
  Udgivet på Gyldendal i 1999.
  Nils Jæger cand.jur og ministerråd. Arbejdede i mange år i udenrigsministeriet.

  Citat p.53: “De danske socialdemokrater opnåede at være blandt de sidste som det kommunistiske styre i Moskva så som sine meningsfæller i Vest, inden ondskabens imperium få år senere gik i opløsning”.

  Kommentar by Limewoody — 2. juli 2011 @ 12:27

 13. “DR beskrives som »et kulturelt anker for den danske befolkning og dets demokratiske sindelag«.

  Okay, kunne vi som borgere med demokratisk sindelag så få lov til selv at bestemme, om vi vil betale licens til DR eller ej?

  Kommentar by Liva — 2. juli 2011 @ 14:51

 14. Det er en kæmpe supertanker der skal vendes. Lodsen er bl.a. en lille ‘båd’ som utrættelige Bent Jensen. Det vil tage årtier at vende den tanker. Men med hjælp fra bl.a. blogs kan det tage kortere tid, tror jeg. At historikere som Kim (og andre) laver politiske blog er pragtfuldt – for det skaber forbindelsen mellem fagfolk og folk i det hele taget. Den kontakt skaber det nødvendige både faglige og folkelige pres på gamle og nydere ismer, der er udemokratiske og tyranniske. Det batter at presse på.

  Kommentar by Liva — 2. juli 2011 @ 15:04

 15. 1

  Vivi

  Ja, føj for en væmmelig personage, men hun er så vidt vides heldigvis på vej ud af politik. Hun skulle ikke opstille til næste valg, så vidt jeg er orienteret.

  Kommentar by Liva — 2. juli 2011 @ 15:06

 16. Apropos litteratur hvor emnet er interesse for historie, så kan jeg forstå at tidsskriftet Nomos nu synger på sidste vers. Det er jeg ked af. Men blogs er vist vejen frem – også for tidsskrifter. Næste generation dvs. unge i tyverne, har altid en computer eller I-pod i nærheden, når det gælder informationer/søgning af enhver art…

  Kommentar by Liva — 2. juli 2011 @ 15:17

 17. Politimobbere er begyndt i aktivering
  http://jp.dk/indland/krimi/article2479782.ece

  “Det er dog ikke tale om 100 procents fremmøde, skriver fyens.dk. Ifølge integrationschef i Odense Kommune Birgitte Vinsten har de to mænd foreløbig kun mødt op, når de har haft lyst.

  ”Der er noget fremmøde i projektet. Nogle dage møder de op,” siger hun til avisen”

  Det skal ha konsekvenser….udsmidning af Danmark!

  Kommentar by Tim — 2. juli 2011 @ 16:05

 18. Det svære ved at analysere på de hemmelige politiske spillere, er jo at de er hemmelige. Det vil sige, at man aldrig kan være 100% sikre på noget. Det der dog kan være godt er hvis man har nogle venner som kender det iranske spil, her er eksiliranerne som flygtede fra Iran efter Ayatollaernes overtagelse virkelig gode allierede. Det er fra dem at vi ved at der er iranske agenter i DK.

  Mht. Outlandish, Burhan G. og Medina. Så var min pointe, at der er nogen som er spydspidser for infiltrationen og den kulturelle omvendelse, her har Outlandish i hvert fald dokumenterede forbindelser til Det muslimske broderskab. Det kulminerede faktisk lige før Mohammekrisen, hvor Outlandish begyndte at stille krav om at man ikke måtte servere drinks til deres koncerter og sådan noget.

  Dem der kommer i anden geled; Medina og Burhan G. ved ikke nødvendigvis så meget om bagmændende, det er jo netop det som er strategien; folk skal ikke vide noget. Men de er en del af en trend, de er “smarte”, og får de mennesker som ikke formår at stille sig kritisk med på limpinden, hvilket ofte vil sige unge og naive mennesker.

  Samme trend så vi også helt tydeligt i halvfjerserne, hvor nogle fra min familie jo var stærkt involveret i festlighederne, herunder Troels Trier og bandet Røde mor.

  Så, man det er meget sjældent at man har et direkte bevis, at Outlandish dummer sig så meget at der er et direkte bevis for forbindelser til det muslimske broderskab, det viser jo sådan set bare hvor dårlige de reelt er til at spille spillet.

  Men, det det handler om, det er at se trenden, og se kritisk på udviklingen. Jeg mener, det er ret underligt at Medina ikke er blevet grillet lidt mere for at tillægge sig et muslimsk helligt navn. Hvorfor er det lige hun vælger det navn?

  I øvrigt, så var et af hendes gennembrudsnumre i samarbejde med Burhan G.:

  http://www.youtube.com/watch?v=Unuc_uMZXu4

  Der er lidt snavs at kradse frem i gennemgang af de sorte lejesvendes numre.

  I øvrigt, hvad er det der sker med Nick og Jay og Burhan G., der er også et eller andet der lugter der. Ikke noget jeg har noget bevis for, men det kunne være mere end interessant at checke dem ud hvis nogen vidste noget.

  Mht. Clinton og de forbindelser der er imellem jøderne og muslimerne, så er der selvfølgelig forbindelse imellem USA og dele af Det muslimske broderskab. USA har tætte forbindelser til Israel og har også forbindelse til Broderskabet, jeg ved at Obama har samarbejdet med Broderskabet, og der er tegn på at Broderskabet støtter op omkring demokratiet efter Libyen krigen.

  Det er vel så, i øvrigt, historiens paradoks; den organisation som har infiltreret dansk musikliv; Det muslimske broderskab er nu på vej hen imod vores ideologi. Det vil sige, at de ideer som Outlandish og vennerne har kæmpet så hårdt for, dem har de ikke længere opbakning for, fra dem som lærte dem ideerne. Sådan er det når man hopper på en propaganda limpind, det finder de vel også ud af på et eller andet tidspunkt. :-)

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 2. juli 2011 @ 16:24

 19. “Det er dog ikke tale om 100 procents fremmøde, skriver fyens.dk. Ifølge integrationschef i Odense Kommune Birgitte Vinsten har de to mænd foreløbig kun mødt op, når de har haft lyst.”

  Lyst….. er det en generel holdning til asociale elementer, eller gælder tolerancen kun perleyngel ?

  Kommentar by Tolder — 2. juli 2011 @ 17:49

 20. Her er lidt baggrund på Burhan G.´s forhold til Outlandish, det er en sladderside, så det er ikke 100% verificeret, men det lyder rimelig sandsynligt:

  Being the permanently backing and vocalist singer for Outlandish in many years, Burhan Genk Coch is a matter of course when you mention Outlandish. Burhan lived in Brøndby Strand as well, but being a bit younger he had to fight his way into the group. He hung around Outlandish and followed them around everywhere they went. They were sort of his role models and the big boys who knew what they were doing, so like a little brother he looked up to them, imitated their doings and experimented with human beat boxing, break dancing and beats himself. When they couldn’t get rid of him, they decided to let him join instead. So the little irritating Choir-boy suddenly became one of the rough boys in the hood.

  Burhan G toured with them for several years until he started working on his own album named Burhan G, with hit tracks such as “Take Me Home”, ” Burhan G” and “Playground”. He’s currently in the studio working on his second album.

  http://outlandishlook.wordpress.com/moros/burhan-g/

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 2. juli 2011 @ 19:57

 21. ATE:

  At man er backing-sanger er ikke det samme som at man er medlem af gruppen.

  Ang. Medina, så er det ikke et “helligt” navn – det betyder simpelthen “by” på arabisk. Derfor finder du også feks byen Medina Sidonia i Spanien idag. “Byen Sidonia”.

  I den spansktalende del af verden (Medina/Andrea Fuentealba Valbak er halvt chilener) er det også et forholdsvist almindeligt for- og også efternavn. Hun tog Medina-navnet efter et besøg hos en numerolog, og som du sikkert ved er numerologi haram i islam.

  Kommentar by Henrik — 2. juli 2011 @ 20:39

 22. Nå ja, jeg glemte samarbejde Burhan G/Medina. De har samme producer-team, så selvfølgelig sætter producerne en ny kunstner sammen med en der allerede er brudt igennem, for at give alle involverede hurtigere succes.

  Kommentar by Henrik — 2. juli 2011 @ 20:40

 23. @18

  So what. Morrisey forlanger at der ikke bliver severet kød der hvor han spiller. Der er tale om gøjlere med primadonna nykker og en massi idioter som føjer dem.

  Kommentar by Tolder — 2. juli 2011 @ 22:12

 24. @ Henrik. Pointen var ikke om Burhan G. havde den ene eller den anden rolle i bandet. Pointen var at han repræsenterer en trend som tager udgangspunkt i strategier der muligvis er udtænkt af KGB, eksporteret til iranerne som så igen eksporterer dem til organisationer som Hamas og det Muslimske Broderskab. Det er trendsne der interesserer mig, og vi kan kun, hvis jeg skal sige noget, bekæmpe Iran og deres håndlangere, hvis vi forstår deres metoder :-) Så vi er vel i princippet ikke uenige, vi interesserer os bare for forskellige dele af analysen af Burhan G.´s funktion.

  Med respekt :-)
  Asger

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 3. juli 2011 @ 04:07

 25. ATE:

  Pointerne er ligegyldige, hvis argumentationen bag dem er fejlagtig. Din sprogbrug insinuerer et tæt samarbejde, der bare ikke er der.

  Dine indlæg ligner noget, hvor du har taget konklusionen først, og så forsøgt at finde argumenter der kunne passe til bagefter. Du starter med et band der har MB-links (Outlandish) – fint nok. Derefter tilføjer du en fyr uden MB-links, der engang har været backing-sanger for dem, og gør dét til en konspiration.

  Dernæst smækker du to kunstnere/grupper på, der absolut intet har til fælles med MB, men som tilfældigvis har navne der også er byer i Mellemøsten (Medina og Beirut). Hvordan fanden får du dét til at hænge sammen?

  Er du så også del af konspirationen, fordi du engang har heddet Asger Hussain-Engberg? Går vi videre i dit spor, så skiftede du jo formentlig navn for at “skjule” dine links til det Muslimske Broderskab og skjule dine hæmligt muzlimzke budskaber bag et jødisk navn? Come on…

  Kommentar by Henrik — 3. juli 2011 @ 07:20

 26. OT

  Er der nogen der kan komme ind på snaphanen.dk

  Er siden nede????

  Kommentar by Kenneth — 3. juli 2011 @ 09:13

 27. 26
  Jag kommer inte heller in på Snaphanen i dag, söndag.
  Kanske beror det på översvämningarna edfter gårdagens regnväder
  i Köpenhamn? Bl a en TDC-central i centrala stan lär vara översvämmad.
  Mats (Malmo)

  Kommentar by Mats (Malmo) — 3. juli 2011 @ 11:46

 28. ->26 Kenneth

  Det ser ud til at det er vores udbyder der er i gang med noget teknisk halløj. Vi venter utålmodigt.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 3. juli 2011 @ 13:56

 29. @ Henrik

  Tja, sandheden er svær og finde og ilde hørt. Argumentation er jo lagt frem, så må man selv vurdere om den holder eller ej.

  Man kan sagtens undersøge påstandene dybere end jeg har gjort, og jeg synes mine analyser taler for sig selv. Hemmelige rænkespil kan man jo kun afdække hvis man undersøger nogle af de mærkværdigheder der pludselig opstår i landet.

  Hvad er der galt i det. Jeg mener; vi ved at Outlandish er direkte i forbindelse med det muslimske broderskab, yderligere ved vi at de har forsøgt at missionere. Er det så ikke rimeligt at stille spørgsmålstegn ved de tidligere medlemmer der nu har en karriere?

  Det kan jeg ikke se at der noget konspirationsagtigt i, det er da ren og sund logik.

  Mhht Medina, så er Medina den andenvigtigste by i Islam:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Medina

  For mig er det i øvrigt vigtigt at man holder en god debat tone, jeg vil ikke være grov, det er respektløst overfor Kim og hans blog.

  Se på argumenterne, og forhold dig til dem, det ville jeg sætte stor pris på.

  Og ja, jeg har udskiftet det muslimske navn med jødiske, fordi jeg ikke bryder mig om Islam, og godt kan lide jødedommen, det er der såmænd intet konspiratorisk i.

  Der er så mange der forsøger at manipulere med danskerne, men jeg gør det faktisk ikke. For mig handler det om at forsøge at klæde danskerne på til at kunne forholde sig til de games der kører bag om kulisserne. Det hedder folkeoplysning.

  Med venlig hilsen
  Asger Trier Engberg

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 3. juli 2011 @ 16:10

 30. Måske er det en ide at se det på denne måde:

  Hvad ved vi?

  1. Vi ved at der findes hemmelige spillere:

  – PET
  – CIA
  – MOSSAD
  – Vatikanet
  – Den iranske efterretningstjeneste
  – (KGB)

  2. Vi ved at de tidligere har opereret i Danmark, nogen lovligt andre ulovligt. PET opererer selvfølgelig helt lovligt, men fremmede efterretningstjenester må ikke operere i landet, det er ulovligt. At samarbejde med fremmede efterretningstjenester er også ulovligt, det er det hele balladen med socialisterne og deres samarbejde med KGB handler om; det var selvfølgelig ikke lovligt.

  3. Vi ved at iranerne bygger en gigantmoske på Nørrebro, jeg har personligt fået udpeget en iransk agent, så de er her, og opererer.

  4. Vi ved at det iranske efterretningstjeneste har forbindelse til Hamas, Hezbollah, det muslimske broderskab.

  5. Jeg ved at det var iranerne der stod bag drabet på Theo van Gogh

  6. Vi ved at KGB forsøgte at arbejde med kultur, medier og det akademiske liv

  7. Vi ved at det muslimske broderskab har arbejdet målrettet og intelligent imod en underminering af det egyptiske samfund, nogle af trækkene havde KGB agtige træk

  8. Vi ved at iranerne generelt lever i en stor konspirationsteori, og ikke bestiller andet end at tænke i agenter, rænkespil usw. Det gør at de selv er virkelig gode til det.

  Pointen er; at vi kan kun imødegå vores fjender, hvis vi forstår hvordan de tænker.

  Det er såmænd bare det jeg forsøger at videreformidle.

  Det største problem vi står overfor i Danmark lige nu, er at vi er alt for blåøjede og ikke forstår de farer vi står overfor.

  Konkret betød det jo, at vi blev kørt rundt ved næsen under den kolde krig af KGB, og at vi står overfor den samme fare i dag igen.

  Så, det er mit budskab; det er mere end vigtigt at vi sætter os ind i de metoder vores fjender bruger, for at modstå dem.

  Yuri Bezmenov siger det; målet med KGB´s operationer var at overtage lande uden at løsne et skud, simpelthen ved at manipulere med deres fjender. Iranerne har den samme agenda, og vi har ikke engang opdaget et endnu.

  Jeg mener; mordet på Theo van Gogh var en stor sag, men hvor mange af os ved at iranerne stod bag? Vidste du det?

  Hvis ikke, så er det et godt argument for at begynde at undersøge iranernes metoder for at kunne modstå dem :-)

  Med venlige hilsner
  Asger

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 3. juli 2011 @ 16:38

 31. Lidt OT; spændende sag fra Norge: http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-41365380:afslørende-norsk-spionbog-bremset.html

  Kommentar by Absalon — 3. juli 2011 @ 18:59

 32. 29

  Asger

  Jeg synes at du peger på nogle tendenser der er værd at hæfte sig ved.

  Kommentar by Liva — 4. juli 2011 @ 06:59

 33. 28

  Lars

  Det må de kunne ordne hurtigere. Ellers kan der vel skiftes udbyder.

  Kommentar by Liva — 4. juli 2011 @ 07:02

 34. Drop det gamle sludder om Gert Petersen, der var 13 år, da han meldte sig ind og udmeldte sig 7-8 måneder efter.
  Kan Asger Ringberg fremlægge dokumentation for, at Outlandish er tilknyttet Det muslimske Broderskab, bedes det gjort. Ellers må han trække ordene i sig,

  Kommentar by detective — 4. juli 2011 @ 21:16

 35. 24 – hold da op. Samtlige andre konspirationer slået ud i ét hug.
  Du opfordres til at søge læge.

  Kommentar by detective — 4. juli 2011 @ 21:24

 36. Her ses en del andre, der har været medlem af nazipartiet. Gert Petersen var en huskefejl, han var åbenbart medlem fra 12 års alderen.

  Mere interessant er flere andre, som f.eks. Jørgen Schleimann. Men kan man såkalde tV2 en nazistisk opfindelse?

  Kommentar by detective — 4. juli 2011 @ 21:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper