14. juli 2011

Kvinder skal skæres i deres kønsdele fordi…

Set på Horisont Special, sendt på DR1 tirsdag aften – Tradition for omskæring.

Oploadet Kl. 06:04 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/26841/trackback

38 Comments »

 1. Jeg kan ikke acceptere at man forsvarer det – og jeg siger reelt at muslimmer har været forbrydere i 1400 år og at i de 1400 år hvor omskæring (læs: lemlæstelse og amputation!) har været praktiseret, så har alle de “lærde”, deres disciple og de muslimske forældre begået forbrydelser og tav om dem….OG DE GØR DET STADIGEVÆK!!!!!

  Kommentar by Vantroende — 14. juli 2011 @ 06:49

 2. “In regards to the issue of genital mutilation, Egypt was the only MENA country to report statistics in the UN report (91 percent).”

  UN Women’s first report notes progress and remaining inequalities for Egyptian women
  http://www.thedailynewsegypt.com/human-a-civil-rights/un-womens-first-report-notes-progress-and-remaining-inequalities-for-egyptian-women-dp2.html

  Kommentar by BE — 14. juli 2011 @ 07:49

 3. Og når man så spørger alle islams hjælpere og sharia-beredere – så er de de første til at benægte – at denne praksis er oprindelig islam fra “profetens” dage. Og ja, der findes hadith, der legitimerer kønslemlæstelse.

  Kommentar by Limewoody — 14. juli 2011 @ 08:25

 4. Så argumentet er, at de er nødt til at blive ved, for hvis de holdt op ville det være ligesom at indrømme, at islam ikke altid har været ufejlbarlig igennem 1400 år. Med den holdning er det klart, at det går trægt med udviklingen og reformerne i den islamiske verden.

  Kommentar by Scarlet P — 14. juli 2011 @ 08:35

 5. Shafi’i-retsskolen i sunni-islam, som er den Abdul Wahid Pedersen følger, fastslår i vejledningen ‘Umdat al-Salik (Reliance of the Traveller) at kvindelig kønslemlæstelse er obligatorisk:

  Circumcision is obligatory (O: for both men and women. For men it consists of removing the prepuce from the penis, and for women, removing the prepuce (Ar. bazr) of the clitoris (n: not the clitoris itself, as some mistakenly assert). (A: Hanbalis hold that circumcision of women is not obligatory but sunna, while Hanafis consider it a mere courtesy to the husband.)” — ‘Umdat al-Salik e4.3

  Reliance of the Traveller er godkendt af Al-Azhar som en pålidelig indføring i shafi’i-dogmatik, men oversættelsen til engelsk herover er muligvis afdæmpet i forhold til hvad der faktisk står på arabisk:

  Reliance of the Traveller, a classical manual of Islamic sacred law in Arabic with facing English text, commentary and appendices edited and translated by Nuh Ha Mim Keller (1994) re ‘circumcision’ we find the Arabic actually says –
  “Circumcision is obligatory (for every male and female) by cutting off the piece of skin on the glans of the penis of the male,
  but circumcision of the female is by cutting out the clitoris (this is called HufaaD). ” (p59) (Shafi’I jurisprudence)
  (Note the English version is falsely translated as ‘prepuce ‘ of the clitoris!!)

  The Arabic word bazr does not mean “prepuce of the clitoris”, it means the clitoris itself (cf. the entry in the Arabic-English Dictionary). The deceptive translation by Nuh Hah Mim Keller, made for Western consumption, obscures the Shafi’i law, given by ‘Umdat al-Salik, that circumcision of girls by excision of the clitoris is mandatory. This particular form of female circumcision is widely practiced in Egypt, where the Shafi’i school of Sunni law is followed. Note a comment by Sheikh ‘Abd al-Wakil Durubi in the English ‘version’ notes “Hanbalis hold that circumcision of women is not obligatory but sunna, while Hanafis consider it a mere courtesy to the husband.” (answering-Islam.org)

  This is supported by several hadiths eg
  Abu-Dawud Book 41, No. 5251: Narrated Umm Atiyyah al-Ansariyyah: A woman used to perform circumcision in Medina. The prophet (peace be upon him) said to her: Do not cut severely as that is better for a woman and more desirable for a husband.
  (Note: The powerful Mohammad did NOT stop the procedure yet he did stop the Arab practise of adoption when he wished to marry his adopted son’s wife Zainab, regarded as incest by the Arabs because adopted sons were held as sons!)

  h t t p://www.islammonitor.org/index.php?option=com_content&task=view&id=755&Itemid=94

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 14. juli 2011 @ 09:09

 6. Der er mange ting som tidligere var sædvane, men idag er en forbrydelse.
  I 1600 tallet var totur tilladt i Danmark, især hvis man var mistænkt for “trolddom”, altså i kirkelig henseende.
  Dødsstraf er idag også en forbrydelse, også selvom dødsstraf er akcepteret i biblen.
  Hvornår opdager muslimer, at en gammel sædvane kan være uakceptabel i vor tid, også selvom den har været brugt i 1400 år, og er beskrevet i koranen.
  Alle “hellige” skrifter er skrevet af mennesker, nogle efter diktat fra engle, andre efter inspiration fra Gud, men ved en diktat kan man høre forkert, og ved en inspiration kan inspirationen komme fra anden side, så disse skrifter må aldrig betragtes som ufejlbarlige.

  Kommentar by Jørn Boye — 14. juli 2011 @ 09:19

 7. Er det ikke smukt, det er Mohammedanmarks kommende ledere som taler så varmt og inderligt om at hugge underlivet i stykker på uskyldige småpiger. Åhh..hvor jeg dog elsker den psykopat kult som snart skal herske her i dette socialistiske lorteland, jeg ville dog ønske for de små pigeres skyld at kulten ville øve sig lidt på nogle af de fede grimme ukurante Mohammedanske kællinger så som eva smith, lisbeth knudsen, auken kulten, magrethe vestforbrænding, fru helvede, soen theil, osv. osv. Desværre er de Mohammedanske røde kællinger så ækle at se på så det kræver svejsebriller, men det kan måske være med til at give psykopat kulten en bedre rutine i disse indgreb.

  Kommentar by Fritz — 14. juli 2011 @ 09:55

 8. Jeg kan ikke acceptere at man forsvarer det – og jeg siger reelt at muslimmer har været forbrydere i 1400 år og at i de 1400 år hvor omskæring (læs: lemlæstelse og amputation!) har været praktiseret, så har alle de “lærde”, deres disciple og de muslimske forældre begået forbrydelser og tav om dem.

  Svaret på det indbyggede spørgsmål er JA.

  Man kan ikke lave moralsk ækvivalens ved at hævde at dødsstraf var moralsk acceptabel i Danmark for 150 år siden, for vi har bevæget os i den tid. Islam er forstenet for 1400 år siden, fordi man hævder at den er allahs ord fra ende til anden. Derfor kan man ikke ændre i koranen, uden samtidigt at fjerne ufejbarligheden og dermed guddommeligheden fra allah, og så ramler hele kontruktionen.

  Kommentar by Georg Hansen — 14. juli 2011 @ 10:09

 9. Vi må se at få den trafik stoppet her i landet.

  Men hvordan vi får det gjort aner jeg ikke. Et forbud vedtaget af Folketinget kan muslimerne blot omgåes, ligesom så meget andet de blæser på.

  Og da de har særlige kvindelige omskærere som foretager omskæringen hjemme hos muslimen eller hvor det ellers foregår, i hvert fald i privat regi, jamen så er myndighederne på herrens mark.

  Hvor omsæringen opdages er, når muslimaen skal føde på hospital. Så kan det ikke benægtes at det er foregået, for jordmoderen, eller fødselslægen, skal åbne sammensyningen, så ungen kan komme ud.

  Det er sku ligefør jeg siger : lad de muslimske kvinder være. De vil jo selv – eller det vil de måske ikke ?

  Deres måder at gå på fortæller ikke alene om deres overvægt, men den vraltende gang hænger måske også sammen med at omskæringen opleves som værende ubehagelig, når de bevæger sig ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 14. juli 2011 @ 10:40

 10. Religiøse ikke-vestlige mænd sidder pænt og diskuterer om kvinder skal sys sammen i kønsdelene eller ej af hensyn til mændenes religion, der er lavet af mænd og for mænd. Vestlige MSM holder pænt mikrofon – af hensyn til ikke-vestlige mænds kultur og religion.

  Samme religiøse mænd skulle prøve at få syet penishovedet sammen, så åbningen til urin blev en fjerdel af nu. Senere skulle arret så åbnes igen og atter sys sammen. Bagefter kunne samme religiøse mænd så sidde og diskuterer om de synes at den praksis også skulle være del af deres religiøse skær-hul-i-kønsdele-og-sy-sammen-igen kultur.

  PS

  Er oven viste skære lystne mænd religiøse rappere?

  Kommentar by Liva — 14. juli 2011 @ 10:44

 11. Hvis man ikke er villig til at erkende fortidens fejltagelser og lære af dem, så kan man aldrig udvikle sig. Hvis muslimer ikke vil se med kritiske øjne på noget så åbentlyst umenneskeligt og skadeligt som omskæring, hvordan skal de så nogen sinde komme op på niveau med den vestlige verden?

  Kommentar by Scarlet P — 14. juli 2011 @ 10:48

 12. 11.Scarlet P.

  Jamen det er lige nøjagtig derfor islam er regid : der eksisterer ingen granskning af praksis i islam, ingen selverkendelse hos muslimer og derfor har ideologien stået stille i en art tidslomme.

  Jeg har ingen forhåbninger om de nogensinde kommer op på niveau med resten af verden.

  Derimod tror jeg de vil trække den ikke-islamiske del af verden NED og ind i den islamiske tidslomme.

  Med mindre vi får forhindret dette !

  Vi kunne passende starte med at sætte et 100% stop for al yderligere tilvandring fra de arabisk-islamiske lande ind i de ikke-islamiske .

  Og sætte sving i repatrieringen af de hårdnakkede muslimer til familiernes oprindelsesland.

  Kommentar by Vivi Andersen — 14. juli 2011 @ 11:15

 13. Glemte at skrive i nr. 12, at det drejer sig om demografien !

  Denne står for mig som det allervæsentligste hvad angår vores, vores egne børns og børnebørns ect. fremtid i vores EGNE lande!

  Der må ikke ske dette, at Allahs Slaver kommer i flertal !

  Og det er op til OS at forhindre dette sker .

  Kommentar by Vivi Andersen — 14. juli 2011 @ 11:21

 14. Hvor er denne selvpiner cutter sædvane dog hjernedød, som så mangfoldige millioner andre ting i regel og krav idiotien islam.

  Derfor er det vigtigt, som fornuftig forældre til vantro pigebørn, at informere dem grundigt om Pædofeten muhammeds volds og kvindeundertrykker ideologi, så de lære at holde sig langt væk fra mandslinge tilbederne af denne afskyelige globale sekt.
  Så er det ligegyldigt om mandslingen ikke tager sin muhammed underkastelse bogstaveligt, for muhammed mandslingen er med til at støtte op om Pædofeten muhammed og hans ondskabsfulde oprigtige rene bin laden terror bevægelse.
  Husk på Pædofeten muhammed var ekstremist og terrorist imod alle vantro. En modbydelig led person.

  Alle tilbedere af idiotien islam bør mødes med afsky.
  Accept og da slet ikke respekt bør ingen tilbeder af idiotien islam modtage.

  Kommentar by li — 14. juli 2011 @ 11:22

 15. Hvis det ikke var for muhammedanismen, så ville de arabiske og nordafrikanske lande være lige så kaotiske som resten af Afrika.

  AIDS og ekstrem fattigdom.

  Muhammedanerne omskærer pigerne, så de ikke skal opføre sig utugtigt. De ville være langt mere uterlige end vestlige kvinder i dag.

  Muhammedanerne omskærer drengene, så disse ikke skal forbruge al deres tid på onanisme.

  Muhammedanismen er således skruet sammen, at det er præsterne, som retleder folk, frem for hver enekelte sig selv.

  Og det er en nødvendighed for at undgå afrikanske tilstande.

  Kommentar by Bendt Weinstein — 14. juli 2011 @ 11:27

 16. 11

  Scarlet

  Jeg tror ikke at det menneskelige har nogen betydning lige netop dér. Det er religion der bestemmer. En ikke-vestlig religion.

  Det er ikke-vestlige kvinder der skæres i og sys i – igen og igen. Af religiøse ikke-vestlige mænd. Kvinders selvstændige gøre og laden har ingen værdi – heller ej kvinders skød – i den kontekst. Og ikke-vestlige kvinders ve og vel har så desværre generelt ikke vestens (MSM’s) bevågenhed – hvis det drejer sig om religiøs skæren i kvinder – af hensyn til religiøs kultur. Der er så bestemt forskel på mennesker – i religion. Og i MSM.

  Tænk hvis religiøs kønslemlæstelse af kvinder i ikke-vestlige lande (og i stigende grad i vestlige lande i takt med importen af denne ikke-vestlige praksis) fik samme kritik og mediedækning som katolske præsters uterlige behandling af drenge. DR og TV2 og mange andre vestlige MSM har et kæmpe hængeparti dér. Et enormt laden-stå-til problem.

  Hvad skal vi med vestlige MSM, hvis de har så oplagt blinde huller i nyhedsdækningen. Hvis der er emner/områder de ikke tør/vil dække?

  Blogs som nærværende skal blive ved med at bore i MSM’s konfliktskyhed. Blive ved og ved.

  Jeg så lige i dag at Ekstrabladet i dag kalder Wilders i Holland for en provokatør. Det viser meget godt hvor flad og unuanceret og konfliktsky Ekstrabladet er blevet – af hensyn til religion. Avisen Ekstrabladet duer ikke som kritisk medie i en globaliseret verden.

  I en globaliseret verden er der netop brug for religionskritiske medier. Brug for medier der ikke helliggør religioner – i nyhedsmæssig kontekst.

  Kommentar by Liva — 14. juli 2011 @ 11:51

 17. Ekstrabladet havde en gang en vision og en mission. Efter Poul Hansen satte sig i chefredaktørstolen har de kun 1 vision – at overleve økonomisk.

  Vrisne Victor og Co. må rotere sig i deres grave, når de se hvordan en tidligere kritisk avis er blevet et primitivt skandaleblad, der konsekvent lefler for den laveste fællesnævner. Kun egnet til at tænde op i pejsen med.

  Kommentar by Georg Hansen — 14. juli 2011 @ 12:00

 18. “Så siger man reelt, at muslimer har været forbrydere i 1400 år”

  Ja, men det er ikke bare på grund af kønslemlæstelse af små piger der ikke er kommet i puperteten endnu. Der er eddermanme meget at vælge imellem!

  Kommentar by Michael Jensen — 14. juli 2011 @ 12:12

 19. 17.George Hansen.

  Vrisne Victor og Co. – de er savnede !

  Vi mangler i den grad folk, der tør sådan som Vrisne Victor turde.

  I stedet har vi fået slatne typer benævnt som “De Talende” eller noget i den retning.

  Kommentar by Vivi Andersen — 14. juli 2011 @ 12:22

 20. “Så siger man reelt, at muslimer har været forbrydere i 1400 år”

  Ja. Der er ingen undskyldning for denne praksis. Hvis man var stoppet med lemlæstelsen i 600-tallet, så ville vi i dag kunne se tilbage på det som en primitiv oldtidsskik. Men sådan skulle det ikke være…

  Kommentar by Vest — 14. juli 2011 @ 13:09

 21. Disse “Mohammedfandske” traditioner burde gennem FN bandlyses og mer er det ikke at sige om dette!

  Kommentar by Peer Pedersen — 14. juli 2011 @ 13:49

 22. »Omskæring er rar og sund for pigerne. Den er ligeså vigtig som bønnen«.

  Somaliernes åndelige overhoved i Aalborg, Mustafa Abdullahi Aden.

  http://www.bt.dk/krimi/politiet-jagter-imam

  Kommentar by acer — 14. juli 2011 @ 14:44

 23. “Somaliske imamer i Aalborg, Århus, Odense og København anbefaler forældre at lade deres døtre omskære, selv om det er forbudt ifølge dansk lov.”

  http://www.danskfolkeparti.dk/L_94._Forslag_til_Lov_om_forbud_mod_omsk%E6ring_af_kvinder.asp

  Kommentar by acer — 14. juli 2011 @ 14:48

 24. Jørn Boye:

  “I 1600 tallet var totur tilladt i Danmark, især hvis man var mistænkt for “trolddom”, altså i kirkelig henseende”.

  Næ. Tortur var tilladt til 1770 i Danmark som del af det SEKULÆRE retsvæsen.

  “Dødsstraf er idag også en forbrydelse, også selvom dødsstraf er akcepteret i biblen”.

  Dødsstraf er ikke en forbrydelse i Danmark. Det er bare ikke blandt de sanktionerede straffe.

  Kommentar by Henrik — 14. juli 2011 @ 17:00

 25. Der var kun tale om få hekse, som blev brændt per år.

  Torturen var heller ikke voldsom, og de anklagede var oftest gamle damer.

  Ateister ynder at overdrive hekseforfølgelserne.

  Kommentar by Bendt Weinstein — 14. juli 2011 @ 18:04

 26. Jeg så udsendelsen. Og jeg sad og råbte og skreg af mit fjernsyn, da de viste omskæringen af den stakkels uskyldige pige.

  FUCK HVOR VAR JEG SUR. Jeg havde virkelig en inderlig lyst til at tage til Somalia og råbe af den rejekælling, der stolt kunne fortælle, at hun havde omskåret hundredevis af piger.

  Men et eller andet sted, så er det jo heller ikke hendes skyld. Hun er også et offer for hendes rådne kultur.

  Kommentar by Thomas Rimmer — 14. juli 2011 @ 20:01

 27. Lad dem da omskære sig selv lige så meget de vil. Sålænge de ikke gør det i Europa eller på Europæere. Det er ikke vores problem hvad der sker i Burkina Faso eller Djibouti. Vi vil heller ikke have at de komme herop og fortælle os hvordan vores samfund skal se ud, lige så lidt om de har lyst til at vi skal tage derned og foreklare dem hvordan verden ser ud.

  Det er pladdrer socialister og humanister som har lavet den dokumentar, som vil have at vi skal have det dårligt over den måde de lever på. Så er det jo godt at de kan kommer herop og leve godt!

  Europa for Europæere!

  Kommentar by Lavard — 14. juli 2011 @ 20:48

 28. Er der nogle der har link til udsendelsen?

  Kommentar by tim — 14. juli 2011 @ 21:05

 29. ahhh got it

  Kommentar by tim — 14. juli 2011 @ 21:06

 30. Lavard, har du slet ikke ondt af de stakkels piger?

  Jeg taler ikke om, hvorvidt vi skal intervenere eller ej, men forholder mig blot til det faktum, at disse piger bliver udsat for overgreb, der ikke bare kan karakteriseres som tortur, men også den modbydelige kendsgerning, at det er de nærmeste – de mennesker der burde yde kærlig omsorg og beskytte – der foranstalter torturen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 14. juli 2011 @ 21:20

 31. #30 Hr. Snusk.

  Det er skam forfærdeligt, men hvad skal jeg gøre ved det? Sidde og tude over det? Jeg sad og brækkede mig over den dokumentar til sidst, fordi det budskab stank langt væk af at vi skal redde hele verden fordi de ikke er intelligente nok til at redde sig selv

  og

  jeg har omtrent ligeså meget lyst til at ændre ved deres måder at leve på som jeg har lyst til at ændre ved stammer som går nøgne rundt i Amazonas regnskoven. De her folk har klaret sig fint ved at gå rundt og omskære sig selv i 2000 år. Som de selv sagde i dokumentaren så var det noget de gjorde før Islam kom til. Så man kan ikke give Islam skylden.

  Jeg har ikke lyst til at sprede vestlige værdier eller demokrati rundt omkring i verden. Fordi det er i sidste ende Europæiske opfindelser som jeg anerkender ikke virker for ikke Europæere. Hvis lande i Afrika eller Mellemøsten vil ændre på den måde de opfører sig og lever på skal de selv ændre på det.

  Den her tankegang som hersker blandt neokonservative, socialister og humanister om at vi Europæerne skal gå rundt og frelse de sorte og brune er sindsyg. Det er den samme tankengang som har gjort at Europæere står til at blive en minoritet i deres egne lande og at vi har mistet flere tusinde soldater og tusinder af sårede på at føre krig for at en masse Arabere og Persere kan leve bedre. Imens at vi indfører love som krænker vores frihed i tro på at vi bliver et mere sikker samfund. Vi kan ligeså godt skyde os selv i hovedet og få det gjort nu istedet for at ende en lang og pinefuld folkedød som vi står til. Hvis vi skal have en chance for at overleve, så skal der drastiske samfund og holdnings ændringer til i Europa og andre lande med Europæiske folk.

  Kommentar by Lavard — 14. juli 2011 @ 23:20

 32. Omskæring er en grænseløst forkastelig, modbydelig, babarisk, syg og umenneskelig krænkelse af de små piger, men alligevel er jeg enig med Lavard: Det er ikke vores ansvar at de torturerer og lemlæster deres døtre i Nordafrika. Jeg fortvivles over at forældre kan behandle deres børn så væmmeligt og hjerteløst, men det eneste vi får ud af at påtvinge dem vores moralbegreber er at legitimere deres ønske om at påtvinge os deres…

  Kommentar by Vagn Henning — 14. juli 2011 @ 23:27

 33. Jeg er fuldstændig enig med jer begge i, at det ikke, på nogen måde, kan være vores ansvar. Selvfølgelig ikke.

  Når jeg ser nyhedsudsendlsernes billeder fra flygtningelejrene i nordøstafrika; de undhungrede, døende småbørn og deres modfaldne mødre, så vælger jeg, at se væk eller skifte til en anden kanal. Udsendelsen “Tradition for omskæring” valgte jeg ikke at se, fordi jeg allerede ved nok om emnet. Og det samme gælder for beskrivelserne af tortur og voldtægt og pædofili. Jeg har fået nok. Men jeg er ikke blevet kold. Derfor bekymrer det mig, Lavard, at du skriver:

  “Lad dem da omskære sig selv lige så meget de vil.”

  Du udtrykker en total mangel på empati.

  Det handler ikke om, hvorvidt vi skal gøre noget eller ej. Blot at erkende ofrenes lidelser fordi vi er mennesker. Du distancerer dig følelesesmæssigt fra den grusomme virkelighed ved at tilskrive ofrene et medansvar for de forbrydelser, de bliver udsat for.

  Kan du ikke bare, som jeg, lukke af og erkende at du ikke kan håndtere den volsomme strøm af negative følelser, istedet for at blive et dumt svin? Og gøre det i tide, så du bevarer en rest af menneskelighed.

  Disse ofre i Afrika udgør ikke en trussel mod os, så ret din vrede mod dem, der fortjener det. Der er rigeligt med idioter i gamle Danmark.

  Kommentar by Hr. Snusk — 15. juli 2011 @ 00:56

 34. #33.

  Jeg er skam ikke vrede på dem. Jeg har bare ikke noget medlidenhed med dem.

  Kommentar by Lavard — 15. juli 2011 @ 01:03

 35. HUSK NU

  MUSLIMER ER GODE VED BØRN

  Kvinder omskæres på Hvidovre Hospital http://www.overgangsalderen.net/forum/showthread.php?t=8567

  http://www.religion.dk/laeserdebat/traad/164333&post_id=185051

  http://www.pigeomskaering.dk/

  Kommentar by tavsen — 15. juli 2011 @ 04:27

 36. 22

  Hvis omskæring er lige så sundt som bønnen, hvorfor så ikke bare undlade omskæring – og tag en bøn. Hvor er han dog en …

  Eller hvis den omskæring, piger udsættes for, er så sund, så synes jeg at manden skulle overveje selv at blive kønslemlæstet som piger bliver det. Hvor er han dog en …

  Alvor: Kønslemlæstelse af piger og drenge bør forbydes – af hensyn til pigers og drenges fysiske og mentale helbred – og af hensyn til børns selvbestemmelse nu og på sigt!

  Kommentar by Liva — 15. juli 2011 @ 10:59

 37. Kønslemlæstelse af piger er ikke mere ‘kun’ et afrikansk problem..

  “Københavns Politi har anholdt og sigtet et ægtepar med sudanesisk baggrund for at medvirke til, at deres døtre på 9 og 11 år er blevet omskåret i Sudan.

  Desuden sigtes de for at forsøge at få skåret de ydre kønslæber af på en tredje datter, som i dag er fem år.
  Det skriver dr.dk.

  Forældrene, der er danske statsborgere, tog i sommeren 2003 pigerne med til Sudan, og overgrebene kan ifølge politiets oplysninger til DR have fundet sted på dette tidspunkt.” (Danmark 2008)

  h t t p://avisen.dk/foraeldre-sigtet-for-at-omskaere-doetre-paa-9-og-11-a_12147.aspx

  “Der er desværre stadigt piger i Danmark, som udsættes for omskæring enten på ferie i hjemlandet eller her i landet. Problemet er bl.a., at det er utroligt svært for de offentlige myndigheder at hjælpe disse piger, fordi der er så lidt viden på området.” (Danmark 2008)

  h t t p://jp.dk/meninger/breve/article1527524.ece

  “The unspeakable practice of female circumcision that’s destroying young women’s lives in Britain” (England 2008)

  h t t p://www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=505796&in_page_id=1879

  Norsk kvindelig antropolog mener ikke det går an at se med vestlige briller på kønslemlæstelse af piger. Vi skal som vesterlændinge lære ikke at se med egen kulturs briller forstås.

  Vi skal som vesterlændinge i Vesten indordne os ikke-vestlige normer – også når det handler om kønslemlæstelse.

  ”- Man er nødt til å sørge for at riktige sakkyndige, en antropolog, er til stede. Vi kan ikke uten videre bruke skandinaviske forhold til å trekke slutninger i en slik sak, sier Sara Johnsdotter til Dagbladet.no.”

  h t t p://www.dagbladet.no/nyheter/2008/06/06/537463.html

  NB – og som undrende kommentar til den norske kvindelige antropolog:

  Hvis vi ikke skal se med vestlige øjne/briller, når det handler om kønslemlæstelse af piger, hvorfor skal vi så se med vestlige øjne/briller på kvinders muligheder for at få ligestilling i f.eks. Norge?

  Jeg tænker specielt på at Norge med vestlige øjne/briller har indført kvotestillinger til KUN kvinder.

  Kommentar by Liva — 15. juli 2011 @ 11:38

 38. Der er en hundrede procent sikker måde at stoppe omskæringer af pigebørn på. Den ville fremme menneskerettighederne, men den ville på samme tid blive forbudt af dem, der forsvarer menneskerettighederne, de blinde humanister.
  Der skal blot annonceres alle steder, hvor de muslimske hedninge bevæger sig:
  “ENHVER FADER TIL EN NYOMSKÅRET DATTER SKAL MED TVANG HAVE FJERNET 3-4 CM AF SIT KØNSORGAN.” (gerne under bedøvelse her i vor kultur).
  Man ville i hele den vestlige verden kun have brug for at gøre det bare en eneste gang. Bevidstheden herom blandt de muslimske mænd, der lemlæster kvinderne for deres egen fornøjelses skyld, ville omgående indstille deres djævelske traditioner.

  Kommentar by Montanus — 17. juli 2011 @ 21:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper