4. august 2011

Anita Bay Bundegaard, multikulturalisten fra Tisvildeleje

Læserbrev af Lone Nørgaard og Britta Mogensen i Kristeligt Dagblad – På behagelig afstand af multikulturalismen.

“Anita Bay Bundegaard går ind for multikulturalisme… Hun er dermed prototypen på den ”anstændige” elite, der bor i en enklave af velhavere, hvor multikulturalisme kun er et abstrakt begreb. Derfor kan hun advokere for en ideologi, som ikke på nogen måde vil påvirke hende og hendes ligesindedes hverdag.

I hendes eget paradis i Tisvildeleje er der ingen større fare for, at kuglerne vil flyve om ørerne på hende, at hendes eventuelle døtre kaldes ludere… Hun risikerer heller ikke på vejen hjem ad den stille bygade at blive stoppet af en flok indvandrerknægte, som mener, hendes ejendele har det bedre i deres lommer eller dagligt at stå over for en kvinde helt tildækket fra isse til fod med en sprække til øjnene. …

Anita Bay Bundegaard og hendes ligesindede burde som pligtlæsning studere filosoffen Kai Sørlanders meget anmelderroste bog ”Den politiske forpligtelse”. Her blot et par udpluk:

”Og der er altså grund til at mene, at samfundet som helhed har brugt den økonomisk svageste del som en form for buffer i integrationspolitikken. Det er reelt denne del af befolkningen, som har fået til opgave at bære størsteparten af omkostningerne ved den førte asylpolitik, fordi den – uden nogen bevidst beslutning, men som konsekvens af en blind social dynamik – er blevet pålagt at skulle leve i et socialt fællesskab, hvor man hverken taler det samme sprog eller deler de samme velkendte normer (…) man vil godt bryste sig moralsk af at gå ind for en liberal asylpolitik, men man vil ikke yde så meget til den politik, at man selv skal bo i de områder, hvor de fremmede skal integreres, og hvor de sociale problemer opstår. Denne byrde vil man hellere overlade til dem, som er økonomisk svagere end én selv – helt uden at forstå sit eget moralske svigt.””

Oploadet Kl. 03:01 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/27508/trackback

17 Comments »

 1. Anite fortæller aldrig omkring konteksten til sin egen livssituation. Dette er med til at putte hende lidt i en løgne kategori. hun holder simpelthen ikke. Det er bare for billigt at sidde og have pæne meninger, når man ikke er eller snakker med mennesker der er tæt på dem.
  Skandale!

  Kommentar by Tim — 4. august 2011 @ 03:53

 2. PS: Danmarks næstdyreste sommerhusområde: Fra BT forleden:

  “I årevis har Skagen været sommerens foretrukne tilholdssted for Danmarks jetset. Her, på toppen af Danmark, har kendte og kongelige festet og moret sig i hinandens selskab.
  Men nu er der nye bobler i champagnen. Klientellet fra Skagen styrer i stedet deres smarte cabrioleter mod toppen af Sjælland. Tisvilde er blevet det nye sort – eller rettere det nye Skagen. Det fik Kronprinsen for alvor slået fast, da han sidste år valgte at tage Mary og børnene med i sommerhus i den lille strandby i Gribskov Kommune.”

  Kommentar by wied — 4. august 2011 @ 05:08

 3. “Men som konsekvens af en blind social dynamik” Godt udtryk men den sociale dynamik er ikke blind, den er blot blevet mørklagt. For den sociale dynamik er en klar konsekvens af en humanisme, der er faret vild i et menneskesyn, der har fjernes sig fra forståelsen for, at samfundet er til for mennesket skyld og ikke omvendt. Men det er farlige ord at udtale.

  Samfundet må skabe de rammer, som mennesket udfolder sig i. Det hedder også socialisering på dansk. Det sagde allerede Hegel for et par år siden, og det har han ret i. Det er det, det humane menneskesyn ikke kan forlige sig med.

  Derfor er alle samfundets Anita Bayer blinde for, at der er en klar sammenhæng mellem de ti andengenerations indvandrere fra muslimske familier, der overfalder sagesløse og så politikernes og kulturelitens uendelige plapren løs om godhed og tolerance. Men at få en kniv i maven er ikke godt.

  Men det er godt vi har piger som Lone Nørgaard og Britta Mogensen- tak for det. Og flere vil følge efter. Og når alt kommer til alt, vil tragedien i Norge måske skabe mere konfrontation på ord, og der har vi intet at frygte, for vi har virkeligheden med os.

  Kommentar by machiavelli — 4. august 2011 @ 06:46

 4. Og tag endelig Margrethe Vestager og hele det radikale segment med. Vestager, der når hun kan komme til det, ævler løs om “fælles opgave” eller “vi er jo alle sammen om det her..” minder mere om et amerikansk overklasseløg, der gå til fundraising i Folketinget og for skatteborgernes penge og spiser pindemadder og på bedste nedladende feudale vis fordømmer almuen og alle dens gerninger. Alt imens hendes børn sendes i privatskole…..Jo jo integration er vi sammen om – nogle er bare mere sammen end andre…

  Kommentar by Limewoody — 4. august 2011 @ 08:26

 5. Ja! Limewoody enig. Hvis jeg ikke var et dannet menneske, så vil jeg sige en led heks. Det parti er mere end noget andet parti skyldig i
  Danmarks situation. De burde sidde på anklagebænken og ikke DF.

  Kommentar by machiavelli — 4. august 2011 @ 08:50

 6. Jeg er enig, men mit svar er cencureret bort.

  Kommentar by machiavelli — 4. august 2011 @ 09:27

 7. “fælles opgave” eller “vi er jo alle sammen om det her..” – da ikke så mærkeligt, at hun gerne vil fordele ansvaret på nogle andre, end dem der har det og vedtog en udlændingepolitik 1983-2001, der aldrig var flertal for. Ansvaret ligger hos de deltagende i udlændingloven af 1983, og ikke ret mange andre. Der skal det blive.

  Kommentar by josef k — 4. august 2011 @ 09:44

 8. “blind” social dynamik?

  Hvor blev boligpolitik, socialpolitik, asylpoitik, indvandringspolitik, beskatning, afgiftspolitik (adfærdsregulerende, der er så populær på Borgen) og politik i det hele taget af ved Sørlanders anvendelsen af det begreb?

  De anstændige kan blot kaldes “romantikere”. Så vil der kunne trækkes en direkte linje fra enevældens politiske elite, som yndede at iklæde sig casual moderigtig almuebeklædning, når de skulle ud i deres engelske haver og portrætteres.

  Den engelske haves afskærmning fra det omgivende samfund hindrede direkte udsyn til den hoveriarbejdende dansktalende del af befolkningen, og i de ledende politiske lag taltes tysk. Skulle der være kritiske røster af de aktuelle forhold hindrede censuren at den politiske elite blev besværet med almuens brok – og her kunne blandt andet Anita Bay Bundegaard sagtens passes ind.

  Kommentar by Politkenlæser — 4. august 2011 @ 10:35

 9. Tja, som jeg ser det, så handler “eventyret” om Utøjs Pølletikens Radigale tyraniske abb, om et lille bitte enfoldig blåøjet pigebarn, der lever stærkt beskyttet fra muhammedaner multi volds kulturberigelsen, som kastes ind i ministerposter, redaktør stillinger osv uden kvalifikationer eller retter sagt viden nok, om det samfund som omgiver os alle, en lille enfoldig blåøjet pigebarns beskyttede tilværelse, som floskel agtigt prøver at revse os samfundsbevidste islam kritikere.
  Det ender selvfølgelige ikke godt, når den enfoldige samfunds beskyttede muhammedeaner frie bosætter anita Bad Bundløsdum, så kastes ind i en direkte “dialog” med den intelligente Espersen, så fremstår det ynkelige pigebarn totalt nøgen, eneste indtryk denne “uden tøj på” Utøjs abb efterlader, er en undren over, at Pølletikens lede…øh, leder kollegiet har kastet dette enfoldige floskel pigebarn ind til løven…øh, mandfolket Espersen der retmæssigt pille alt floskel utøjet af det stakkels pigebarn.
  Jamen, Utøjs…uden tøj…abb floskel Pølletikens kulturberigelses redaktør er jo helt blank…øh, nøgen, det har vi alle oplevet takke være mandfolket Espersen.
  Nu kan det klamme Pølletikens lede…øh, leder kollektivt putte deres ofre den blåøjet abb i en tie affaldssæk, for som de nok vil belære den dumme sæk om, så det bedst for hende selv, at hun tier nu, for ikke at udstille Pølletikens lede karle som kvindefjendske, men som hensynsfulde mandslinge der respektere og kæmper for, at kvinders fremtid er og bliver i sorte affaldssække af hensyn til integrationen og den fælles tone om kvinders opholdssted. Og det vil det enfoldige Utøjs pigebarn abb sluge råt!

  Snip-snap snabel-kaste-sko, så det eventyr ude!

  Kommentar by li — 4. august 2011 @ 10:44

 10. Hov, jeg kom til at stave mit navn forkert, så nu hænger jeg fast i spamfilteret. Her kommer min kommentar én gang til: En anden kendt person fra venstrefløjen, der har sommerhus i Tisvildeleje, er Frank Aaen. Han er i øvrigt også kendt for sin forkærlighed for hundedyre designermøbler, men begge dele havde eliten jo også i de kommunistiske regimer, så det er der i og for sig ikke noget mærkeligt ved.

  Kommentar by Jan Christensen — 4. august 2011 @ 11:53

 11. Når man taler om ulighed i dette samfund, kunne man også vægte borgernes mulighed for at barrikadere sig mod multikulturens skader.

  Kommentar by Menig 442 — 4. august 2011 @ 13:43

 12. Der er ikke noget galt i ulighed, det får samfundet til at bevæge sig.
  Lige samfund går i stå,og udvikler sig til til tyrani!

  Når det så er sagt vil samfundsdebatten først tage en drejning når elitens børn bliver udsat for chikane, og på det tidspunkt vil det måske være for sent!

  Kommentar by Grisling — 4. august 2011 @ 16:38

 13. >9
  Lene Espersen er ikke et “mandfolk”. Hun er blot en af de mange eurokrater, som har bragt flere muslimer til landet.

  Kommentar by Nielsen — 5. august 2011 @ 00:27

 14. Hm! mit svar var alligevel ikke bortcensureret.

  Kommentar by machiavelli — 5. august 2011 @ 03:00

 15. Grumme Bundegaard.

  Kommentar by Liva — 5. august 2011 @ 15:39

 16. @ 13 Nielsen.
  Hvorfor begynder du at trække Lene Espersen ind i debatten?????
  Tror du virkelig at “intilligente Espersen” og “mandfolket Espersen”
  er Lene Espersen?
  Den Espersen Li omtaler er da selvfølgelig Søren Espersen.
  Til din orientering er Søren Espersen medlem af folketinget for DF.

  Blind høne kan også gøre i nælderne!

  Kommentar by Binee — 5. august 2011 @ 19:35

 17. Denne ABB dukker med mellemrum op med sine synspunkter om dette
  eller hint.
  Og dog,at lange ud efter DF og Pia Kjærsgaard er hendes yndlings
  boksebold,-samt partiets ca.halve mio.vælgere!
  I sin tid blev hun udnævnt til minister,hvor hun dog fik skabt
  en modvilje mod sig selv,således at denne fornemme udnævnelse blev
  ultra kort,- i korthed vel nærmest personen der blev udnævnt til
  chefredaktør for avisen B.T. (ham med den indre svinehund)
  han nåede vel egentlig ikke at indrette sit kontor,før det var ud
  af vagten.. men naturligvis kunne han bruges på DR. hvor han fik
  lukrativt job..
  bernadotte
  06082011

  Kommentar by erik pedersen — 6. august 2011 @ 12:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper