5. september 2011

Terror-brandstiftere & ‘Revolutionær Front’ – tråde til KlimaX, Kirkeasyl, SUF (Enhedslisten)

Jyllands-Posten bragte søndag et dobbeltopslag om den terrorsigtede brandstifterbande, der foruden 20-årige DHP og 20-årige TMH også omfatter 23-årige A, 22-årige P samt yderligere en 22-årig mand og en nu løsladt 26-årig kvinde. P’s kæreste, den 21-årige JD blev anholdt, men er ikke sigtet i sagen.

Brandstifterbanden kædes (noget ukonkret) sammen med BZ-veteranen Erik Storrud og ’35-årige Carsten Hansen’, sidstnævnte formentligt et alias. For banden som sådan er der tråde til KlimaX, Kirkeasyl, Socialistisk Ungdomsfront og Enhedslisten. Blandt ‘Carsten Hansens’ foretrukne Facebookgrupper er Modkraft, Dagbladet Arbejderen, Christiania samt et par Antifa-grupper.

Her lidt fra artiklen Det revolutionære manifest, der desværre ikke er online.

“Vi opfordrer folk til at sige stop og tilslutte sig den væbnede kamp mod staten. Børsen. Banker. Politistationer. PET. Offentlige administrationer. Elforsyninger. Transportsektoren. Luk det. Vi siger stop og går til væbnet kamp. RF tager ansvar for alle aktioner rettet imod staten udført i RF’s navn.«

Sådan lyder det i et længere manifest under overskriften Revolutionær Front. Det er underskrevet af signaturen Anacon og inddrages nu i en sag om venstreradikale brandattentater, som ifølge anklagemyndigheden er at betragte som terror.

(Revolutionær Fronts manifest, underskrevet ‘Anacon’ på Indymedia.dk)

(‘Anacon’ på Anarcho Forum, tre dage før angrebet på PET’s hovedkvarter)

Spørgsmålet er, hvem der står bag, om manifestet har en betydning. Eller om det er et falsum. I teksten langes der ud efter den danske samfundsorden, og der opfordres til, at Rote Armee Fraktion aktiverer den nye generation… Andetsteds henviser Anacon til, at der skal dannes celler i København…

Manifestet blev offentliggjort i december 2010. På det tidspunkt var fem unge mænd midt i en omfattende politisk attentatkampagne, som for et par uger siden kostede dem en sigtelse for terrorisme. Politiet mener, at de sigtede står bag ildspåsættelser 10 steder i København og et sted i Odense. Det er gået ud over netop banker, PET og Politiskolen i Brøndby, sådan som der opfordres til i manifestet.

… ifølge Morgenavisen Jyllands-Postens oplysninger indgår et manifest, som politiet har fundet på nettet, i sagen, og samtidig oplyser Københavns Politi, at manifestet fra Revolutionær Front indgår i efterforskningen af terrorsagen.

Revolutionær Front har offentliggjort skriftet på det venstreradikale Anarkistisk Debatforum og på portalen Indymedia.dk. …

Det hænger tidsmæssigt sammen med, at manden bag hjemmesiden, den rutinerede københavnske aktivist E.S., har siddet varetægtsfængslet hos Midt-og Vestsjællands politi, fordi han ved en anti-nazistisk demonstration i Greve slog en politimand med knytnæve. … I forbindelse med klimatopmødet i København var E.S. at finde i initiativet KlimaX, der havde det erklærede mål at »tage magten fra politikerne«.

I KlimaX deltog også D.H.P., 20 år… D.H.P. arrangerede blandt andet en såkaldt klimacamp via organisationen KlimaX – og fik i den forbindelse et tilskud på 10.000 kr. fra Københavns Kommune. Udover indsatsen ved COP15 var han også særdeles aktiv efter rydningen og nedrivningen af det gamle Ungdomshuset på Jagtvej 69.

(20-årige DHP på Facebook)

Til klimademonstrationerne fandt man også den 20-årige T.M.H., som i dag også er anholdt i terrorsagen. … I sommeren 2009, altså mellem 2. og 3. g, skiftede T.M.H. skole fra den konservative højborg på Frederiksberg til det mere hippie-prægede Christianshavns Gymnasium… Miljøet dér passede ham bedre, fortæller flere kilder.

David Elbek, der også selv skiftede fra Frederiksberg til Christianshavn den sommer, fortæller, at T.M.H. blandt andet var aktiv hos SUF, Socialistisk Ungdomsfront, som støtter Enhedslistens ungdomsvalgkamp.

»Jeg ved, at han havde noget med SUF og forskellige røde, socialistiske organisationer at gøre. Han fortalte mig, at den eneste grund til, at han ikke havde været inde, da Brorsons Kirke blev ryddet, det var, at han havde haft sin mobil slukket,« lyder det fra Elbek, som også fortæller at T.M.H. havde forbindelser til det nye ungdomshus i København.

[…]

Den gamle generation af bz’ere i København var også meget bevidst om hemmeligholdelse af deres aktiviteter. … Sikkerhedsbevidstheden har… ikke været fantastisk hos hverken den terrorsigtede celle i København – eller hos Anacon, der står som afsender af manifestet.

Anacon har således efterladt sin mailadresse under manifestet. Den fører frem til navnet på en tilsyneladende dansk mand, C.H., der er 35 år. Det fører også til hans Facebook-profil, hvor der dels er yderligere opfordringer til væbnet kamp som f.eks. »brænd benzinstationer«.Der er link til videoklip af en lang række gadekampe og afbrændinger i både København og resten af Europa, ligesom Anacon/C.H. har sympatilinks til Dagbladet Arbejderen, Christiania og Antifascistisk Aktion – Antifa.

Dele af Antifa i København har i årevis været koblet sammen med den mest militante del af venstrefløjen, og bevægelsen har eksisteret siden begyndelsen af 1980’erne. Blandt initiativtagerne og de daværende aktivister findes personer, der i dag er aktive i f.eks. Enhedslisten.”

(‘Carsten Hansen’ på Facebook, kort før angreb på PET og Arbejdernes Landsbank)

Oploadet Kl. 14:28 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/28418/trackback

32 Comments »

 1. Linie 7: “Carsten Jensen” skulle have været “Carsten Hansen”, ikke?

  Kommentar by Vagn Henning — 5. september 2011 @ 14:35

 2. Wow – manifest ligefrem. Det minder mig om ……….

  Sjovt så stille der er om den sag i de danske medier. Er det mon et tilfælde?

  Kommentar by Cicero — 5. september 2011 @ 14:40

 3. @Kim, Billedet “20-årige DHP på Facebook” er ikke blevet helt anonymiseret. “D….. deler kun nogle af sine profiloplysninger med alle.”

  Kommentar by Vagn Henning — 5. september 2011 @ 14:41

 4. Jo flere gange man læser det, jo mere chokket bliver man.

  “Carsten Hansen” er jo et direkte spejl af Breivik.

  Kommentar by Cicero — 5. september 2011 @ 14:43

 5. Cicero:

  Ikke helt. Breivik kunne stave. Det kan “Carsten Hansen” ikke.

  Alt andet lige, så er “Revolutionær Front” heller ikke gået efter at slå folk ihjel. I hvert fald ikke i første omgang. RAF startede jo også med brandattentater mod ejendom, ikke mord…

  Kommentar by Henrik — 5. september 2011 @ 14:50

 6. Enhedslisten er bare ikke stuerene. Vask dit blod af dine hænder Johanne, og ryd op i dit parti, sig undskyldt og tag dig sammen!

  Kommentar by tim — 5. september 2011 @ 15:00

 7. Som spejdernes motto: “vær beredt!”…

  Kommentar by Polka Charlie — 5. september 2011 @ 15:05

 8. Off-topic:
  Har i set den nye gruppe:
  Shariah 4 Danmark
  http://www.facebook.com/#!/pages/Shariah-4-Danmark/213336335386564

  Kommentar by tim — 5. september 2011 @ 15:15

 9. De socialistiske opfordringer virker udmærket
  http://www.fyens.dk/article/1921001:Nordfyn–121-brevstemmer-er-gaaet-tabt-i-raadhusbrand?image=0

  Kommentar by tavsen — 5. september 2011 @ 15:19

 10. @5 (Henrik):

  A hvaba’?

  Brænd bensinstationer og sabotér jernbanen? Tror du ikke det vil medføre dødsfald?

  Hvor er alle medierne henne?

  Kommentar by Cicero — 5. september 2011 @ 15:33

 11. @10
  Medierne er jo jounalistisk venstreparti. De vil da ikke gå ud og afsløre sig selv…eller afdække for meget.

  Kommentar by tim — 5. september 2011 @ 15:40

 12. Der mangler i manifestet kun en opfordring til også at nedbrænde de store varehuse, og så har vi en opstart på en terrorcelle á la RAF. Heldigvis kom PET dem i forkøbet, og selvom de er meget sparsomme med detaljer, så må man formode, at de har noteret sig en fremspirende eskalering af gruppens aktiviteter og derfor følt sig nødsagede til at gribe ind i tide.

  Man kan undre sig lidt over, at myndighederne alligevel har tøvet sålænge med at gribe ind overfor en gruppe, der åbentlyst bekender sig til terrorisme. Det ville utvivlsomt have forholdt sig anderledes, hvis der havde været tale om højrefløjsaktivister. Vi husker foreksempel Dansk Front-talsmanden Julius Børgesen, der knapt nok havde trykket på ‘enter’-knappen med en meget dygtigt skjult opfordring til at nedbrænde Lars Løkke’s hus, før politiet rykkede ind og ransagede hans hjem. Julius Børgesen-sagen, som trods alt kun var en drengestreg i sammenligning med denne, undså medierne sig heller ikke fra at puste op til kæmpemæssige dimensioner, mens de heller ikke holdt sig for gode til at placere skylds-spørgsmålet på den samlede, nationale fløj.

  Kommentar by Arne Torp — 5. september 2011 @ 16:00

 13. @Kim Møller
  For banden som sådan er der tråde til KlimaX, Kirkeasyl, Socialistisk Ungdomsfront og Enhedslisten.

  Er det ikke “associationstrick” du selv plejer at kalde det?

  Alt efter definition er der også tråde fra Uriasposten eller Uriaspostens heppekor til Vederfølner/White Pride (højreekstremister og halvnazister), JuniKredsen (underlige mennesker med tydelige racistiske og anti-semitiske holdninger – sikkert halvnazistiske), Danmarks Nationale Front (nazister/fascister), Den Danske Forening (højreekstremister), Dansk Folkeparti (højreorienteret parlamentarisk parti), Balder.org (underlige racistiske, konspiratoriske og anti-semitiske holdninger) osv. osv. osv.

  Kommentar by Polyb — 5. september 2011 @ 16:44

 14. To af de seks omtalt i artiklen var talsmænd for KlimaX. Mindst en af de øvrige var aktiv i Kirkeasyl, medlem af Socialistisk Ungdomsfront og hermed Enhedslisten.

  Kommentar by Kim Møller — 5. september 2011 @ 16:59

 15. ->Polyppen:
  Det handler om hæderlighed og troværdighed. Når Møller skriver den slags, er han troværdig, fordi han i bund og grund er hæderlig. Når et tilfældigt udskud fra Journalistisk Venstreparti skriver den slags, er det utroværdigt, fordi dette folkefærd er gennemført uhæderligt. Når du “debatterer” er det blot en evig opgave som Djævelens advokat.

  En eller anden dag bliver du træt af dine egne fordomme og ændrer adfærd – hvis du altså er et hæderligt menneske.

  Kommentar by Kim Poulsen — 5. september 2011 @ 17:25

 16. Polyp, trådene består af konkrete personsammenfald og er dokumenterede.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 5. september 2011 @ 20:10

 17. Et par kommentarer til indlæg #13

  Ja – Når man tager de åndelige skyklapper på, kan man ved at forholde sig selektivt til de ting som passer ind i ens verdensbillede “bevise” de mest utrolige ting.

  Jeg finder f.eks. at der er en klar forbindelse mellem Kim Møller og den venstreekstremistiske blogger Polyb, for der er stensikre beviser i form af hyperlinks til en venstreekstrem WordPress blog nederst i mange af de mange indlæg som Polyb har “beriget” Uriasposten med!

  Kommentar by T. H. — 5. september 2011 @ 20:26

 18. Enig med T.H. Mener dog, at T.H. med fordel kunne have formuleret sig således:

  Jeg finder f.eks. at der er en klar forbindelse mellem Kim Møller og den venstreekstremistiske blogger Polyb, for der er stensikre beviser i form af hyperlinks til en venstreekstrem WordPress blog nederst i mange af de mange underlige indlæg som Polyb har “beriget” Uriasposten med!

  Kommentar by gren — 5. september 2011 @ 21:21

 19. En Daniel Holst Petersen modtog 10.000 kroner fra Københavns Kommune i forbindelse med et arrangement, da der var klimatopmøde.

  Kommentar by gren — 5. september 2011 @ 21:26

 20. Uha:

  “T.H. kan hermed afsløre et landsdækkende højre/venstre-ekstremistisk netværk med basis på internettet. Netværket, der omfatter ekstreme blogs som Polyb og Uriasposten, har været under dannelse i flere år, og fokuserer på politisk militans med tråde langt ind i Enhedslisten og Dansk Folkeparti” :-)

  Kommentar by Henrik — 5. september 2011 @ 21:34

 21. Hvor er det dog ynkeligt som snøvle prædikanten polyp ikke gider forholde sig til person sammenfaldet i de ekstremistiske rød fascistiske bevægelser og give os en forklaring på disse AFArte elementers optræden i de forskellige afskyelige volds bevægelser.

  Kommentar by li — 5. september 2011 @ 21:42

 22. Rød afa-tosse laver hærværk ifølge billedserie i Viborg Folkeblad

  http://viborg-folkeblad.dk/foto/galleri-aktivist-i-aktion

  Kommentar by Lars H — 5. september 2011 @ 21:49

 23. Lad dem bare prøve på det, så kunne vifå ryddet op

  Kommentar by Charles Nielsen — 6. september 2011 @ 01:46

 24. god gået Kim, dejligt at du gider oplyse om den sump af røde tossehoveder.

  Kommentar by Hans L — 6. september 2011 @ 05:42

 25. Uden Kim Moller og Uriasposten var vi sgu’ ringet stillet. information, Politiken, D(D)R og Tanten er helt stille.

  Du godeste.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 6. september 2011 @ 05:53

 26. Det mest interessante er, hvad der får folk til at blive venstreradikale og hvad der får nogen af dem til, at gribe til vold.
  Der er selvfølgelig adskillige hyldemeter marxistisk propaganda selv på vore biblioteker, der hylder voldelig revolution som en nødvendighed og voldelig revolution indgår som bekendt også i Enhedslistens program, ligesom Socialistisk Folkeparti vil lave revolution og klassekamp og fratage folk deres ejendom og ytringsfrihed.
  MEN hele denne marxistiske ideologi brød endeligt sammen med Sovjetunionen og selvom Kina stadig kører videre som kommunistisk étpartistat, sammen med Nordkorea og Cuba, er det vel klart for enhver at ideologien er ond og fører til massehrenettelser og koncentrationslejre, hvor klassefjender og dissidenter arbejdes ihjel som slaver.
  Hvordan kan en person, der kan tænke og har gået i skole, stadig hænge fast i den sump? :(

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 6. september 2011 @ 08:15

 27. Hvis der var hæder tilbage i dette land, så ville du få en Cavling pris for at afdække den militante venstrefløj. Jeg håber du udgiver det samlet som en bog.

  Kommentar by Georg Hansen — 6. september 2011 @ 08:27

 28. “Hvordan kan en person, der kan tænke og har gået i skole, stadig hænge fast i den sump?”

  Fordi når virkeligheden går op for dem og de læser om uhyrlighederne, så bortrelativiseres det ALTID med at det er fordi man har misforstået det gode projekt socialismen. ALle de steder hvor man har indført socialismen og de velkendte ting dukker op, lejre, ensretning et-parti systemer o.s.v., er det ikke den rigtige socialisme, men en forkert udgave. Ingen har til dato indført den rigtige udgave.

  Nøjagtig samme mekanisme bruges når det handler om Islam. Når man tager Koranens ord for pålydende og dræber vantro hvor man end finder dem, og sår terror i deres hjerter, er det fordi man har misforstået det. EU har helt specifikke regler for, hvordan man skal omtale terrorhandlinger baseret på Islam.

  Kommentar by Georg Hansen — 6. september 2011 @ 08:36

 29. ->Georg Hansen. Enig. Marxismen er en religion (ligesom islam). Men hvordan kommer åbenbaringen? Hvordan omvendes de?
  Er der tale om sociale tabere, der bruger marxismen til at bortlede deres manglende sociale evner og hæve dem over det samfund, der kræver en for stor indsats for, at de kan få den position, de mener sig berettigede til? De opgiver livet på forhånd?
  Som Bob Dylan synger et sted (efter hukommelsen:
  “There is no success like failure
  and failure is no succes at all”?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 6. september 2011 @ 08:55

 30. “Vi opfordrer folk til at sige stop og tilslutte sig den væbnede kamp mod staten. Børsen. Banker. Politistationer. PET. Offentlige administrationer. Elforsyninger. Transportsektoren. Luk det. Vi siger stop og går til væbnet kamp. RF tager ansvar for alle aktioner rettet imod staten udført i RF’s navn.”

  Øh, måske et dumt spørgsmål: I så fald, hvor skal strømforsyningen komme fra, hvor skal ordensmagten komme fra, hvor skal RF’s bistandshjælp komme fra, hvordan skal pengeoverførsler osv. fungere uden banker?

  I gamle dage havde man åndsvageforsorgshjem. Som regel beboet af fredsommelige retarderede.

  Måske skulle de genåbnes, så RF-fjolserne kunne blive internerede, eventuelt resocialiserede og udslusede?

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. september 2011 @ 12:03

 31. “Hvordan kan en person, der kan tænke og har gået i skole, stadig hænge fast i den sump?”

  Fordi kommunismens forbrydelser forties i folkeskolen. Vi hørte f.eks. intet om Stalins Sovjet Union, bortset fra at han kæmpede mod Hitler, hvis forbrydelser vi kendte både forfra og bagfra. Mao’s Kulturrevolution var kun et socialt og kulturelt fremstød og ikke et massemord.

  Kommentar by Arne Torp — 6. september 2011 @ 15:31

 32. # 23.

  Do you feel lucky? Punk!

  Kommentar by Hugigen — 6. september 2011 @ 16:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper