25. november 2005

Wallait Khan – historien om svigt, bedrageri, vold, islamisk fascisme og mafia-metoder…

Dagens Jyllandsposten har mere om Wallait Khan-sagen. Her lidt fra Nye anklager mod Khan – helt præcist, det eksakte citat fra Monthly Sahil International (nov/2005) som var en del af hans valgkamp.

“Wallait Khan har altid støttet indvandrerorganisationer for, at de kan få økonomisk støtte. Når nogen indvandrerskoler eller indvandrerorganisationer har været på tale, så har han altid gjort alt for at støtte dem, og han har altid bakket dem op i deres sag. Der har været nogen sager, hvor man har forsøgt at lukke tyrkiske skoler, og der har været hele denne kampagne mod Minhaj ul-Quran eller Hizb ut-Tahrir, Wallait Khan har altid støttet disse foreninger, skoler og institutioner alt, hvad han kunne.

Seneste nummer af Weekendavisen har en hel del mere om Wallait Khan, og det er ikke artige sager. Her lidt fra Tvetunget:

“I forvejen er Khan tidligere blevet beskyldt for økonomiske uregelmæssigheder i forhold til SF, som han var medlem af, før han skiftede til Venstre, og i forhold til pakistanske landsmænd i Danmark, der beskylder ham for at stå bag voldelige overgreb mod sine modstandere. I det danske urdusprogede månedsmagasin fastslår Wallait Khan, der på dette tidspunkt stadig var repræsentant for Venstre, at han vil arbejde for at få afskaffet 24 års-reglen og for fortsat økonomisk støtte til private immigrantskoler…

En pakistansk journalist i København, der af frygt for Wallait Khan ikke ønsker sig citeret ved navn, siger til Weekendavisen:
»De pakistanske samfund i København er meget overrasket over, at venstrefløjen og De Radikale vil betale så høj en pris for en borgmesterpost. Khan har aldrig respekteret de danske demokratiske værdier. Hvordan kan de være så blinde, at give ham et sådant ansvar, at han f.eks. kan komme til at modtage Dronningen på Rådhuset.«…

»Jeg synes, det er umoralsk, at Wallait Khan nu bliver fremhævet som en rollemodel. Samfundet bør vide, hvad han er for en mand, og hvordan han har handlet,« sagde tidligere bestyrelsesmedlem i Den Pakistanske Forening i Danmark, Perwez Iqbal, dengang. Han hang på en gæld på mere end 70.000 kroner efter at have stiftet bekendtskab med Wallait Khan i foreningssammenhæng. »Det er en interessant rollemodel, Søren Pind dér har fundet,« lød kommentaren fra Svend Milthers, der var formand for SFs afdeling i København, der måtte vinke farvel til både partiskat, som Wallait Khan ifølge SFs regler var forpligtet til at betale, og samtidig måtte betale en privat regning for Khan. Selv afviste Wallait Khan alle beskyldninger…

Det begyndte med formandsvalget i Den Pakistanske Forening i begyndelsen af firserne, hvor de pakistanske indvandrere i Danmark skulle vælge mellem to kandidater: Ch. Sharif og Wallait Khan. Sattar Mohd Naz støttede ivrigt Wallait Khans kandidatur. Men modstanden mod Khan hos flere af indvandrerne var så voldsom, at hans modstandere mente, at den eneste måde at slippe for ham på, var at myrde ham. De opsøgte ham på hans daværende arbejdsplads i Roskilde for at likvidere ham, men Khan var sygemeldt og gruppen maltrakterede i stedet to af hans venner og dræbte en tredje. Overfaldet gjorde Khans og Naz’ venskab tættere. Indtil nogle år senere hvor Naz’ søn irriterede Khan ved at opføre sig uhøfligt på hans kontor. Da Khan bad ham stoppe, fortsatte drengen. Det irriterede Khan så meget, at han og nogle venner tog ud til Naz’ hjem i Rødovre med baseballbats, for at give Naz’ søn en lærestreg. Da drengen kom ud af hjemmet, blev han gennemtævet af Khan og hans tæskehold. Naz blev ærgerlig over overfaldet og begyndte at tale dårligt om Khan i de pakistanske indvandrerkredse. For at lukke munden på ham, bestilte Khan et tæskehold til at ordne hele familien Naz. Holdet fangede familien Naz og støtter på Vesterbro og det udviklede sig til regulære gadekampe på Istedgade og Viktoriagade. Dernæst var der ro, men ifølge Wallait Khan forsøgte en af Naz’ sønner senere at køre ham ned foran Minhaj ul-Qurans moské i Valby.

Nu mangler der så bare historien om hvordan Khan med gangsterlignende metoder blev en del af Venstres top i København…

Måske det her skal bemærkes, at Minhaj ul-Quran og Hizb ut-Tahrir i Khans hjemland begge er foreninger som ønsker verden regereret efter Koranvers, og at disse organisationer på dansk grund (jvf. besøgstallene til arrangementerne), er de to største muslimske organisationer herhjemme. I sandhed skræmmende.

Jeg er ikke altid enig med de radikales Manu Sareen – men ligesom med Naser Khader, så må man respektere hans personlige mod når han går i rette med fundamentalisterne. Skåret ind til kernen kan man inddele indvandrerpolitikerne i to grupper – en gruppe som kæmper for indvandrernes rettigheder, og en gruppe som kæmper for at gøre Danmark til et bedre sted at være. Forskellen er alt.

Oploadet Kl. 11:54 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer

7 Comments »

 1. DR TTV – de kære – har kun den mindre alvorlige historie med fra JP. Ikke Weekendavisens afsløringer.

  Politiken ligeså:

  http://politiken.dk/VisArtikel.sasp?PageID=409875

  Så vidt jeg husker var det dog Khan der læggede Mona Sheiks forbindelse til Minhaj i 2001 – ???

  Kommentar by Christian — 25. november 2005 @ 13:09

 2. Den mand er en samfundstrussel intet mindre, en islamistisk gangster !

  Kommentar by whodares — 25. november 2005 @ 17:11

 3. Der er en ting jeg vitterligt ikke forstår ved denne historie: hvorledes Wallait Khan endte på Venstres liste. Tjekker venstre da overhovedet ikke hvilket skrald de lukker ind? Eller er det hele et (særdeles vammelt) forsøg på at erobre indvandrerstemmer?

  Uanset om man vidste ovenstående eller ej, burde man have undret sig over en mand der lige pludselig springer fra SF til venstre.

  Såfremt ovenstående er sandt, burde han ikke sidde i borgerrepræsentationen, men i isolationsfængsel.

  Mvh

  Kommentar by Martin Rannje — 25. november 2005 @ 21:27

 4. Vi er så bange for at underminere demokratiet med en lovgivning til beskyttelse af samme, at vi frivilligt og vidende lader indvandrerer af anden etnisk herkomst anvende de demokratiske spilleregler til at underminere samme med !

  Etland der ikke vil forsvare sig selv er dømt til udslettelse.

  Samtidig lader vi med åbne øjne og ører splittelsen i befolkningen vokse sig til Grand Canyon størrelse – altså til en uoverstigelig størrelse.
  Og et splittet folk er uden sammenhængskraft.

  Billedet er tydeligt :

  Danmarks demokrati undermineres støt og roligt samtidig med, at sammenhængskraften i befolkningen gradvist og sikkert forsvinder.

  Hvordan kan det være vi lader dette foregår lige for øjnene af os ?

  Eller er det kun et spørgsmål om tid før den etniske Danske befolkning har fået nok ?

  Kommentar by vivi andersen — 26. november 2005 @ 07:44

 5. Jeg håber ved gud på det sidste !

  Kommentar by whodares — 26. november 2005 @ 17:24

 6. 4 muligheder med Danmark i fremtiden

  1)Danskerne bliver fordrævet fra Danmark eller omvendt til Islam

  2)Der vil udbryde borgerkrig fordi vi ikke finder os i mere

  3)Der bliver sat en stopper for indvandrene og for besyttelsen af de kriminelle og Danmark bliver R, SF, mv. kvit (meget usandsyneigt)

  4)Vi får en dansk diktator der enten sætter tingene på plads eller skaber kaos.

  måske er der andre scenarier, men de her er i hvert fald pænt sandsynlige.

  Kommentar by Lisbeth — 1. december 2005 @ 10:02

 7. Det er fandeme den mest illustrative beretning, jeg længe har læst! Vi bliver “bøffet rundt i røven”, som det hed i 70’er-slang.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 21. februar 2013 @ 18:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper