6. september 2011

Tidl. SF-lokalformand er nervøs for, hvad der sker, hvis hans gamle parti kommer til magten

I forbindelse med artiklen, fortælles det, at den tidligere SF’er i dag bor i det man kalder Den Grønne Trekant på Nørrebro, dvs. tæt på Mjølnerparken. Fra tirsdagens Jyllands-Posten – Forvirret på et højere niveau (ikke online).

“I 1980′ erne var Ole Munk formand for en lokalafdeling af SF i København, men ved dette valg er han for første gang i tvivl om, hvad han skal stemme. … Som landet ligger lige nu, er det et valg imellem to onder,« siger Ole Munk, der er nervøs for, hvad der sker, hvis hans gamle parti, SF , kommer til magten.

»Jeg bor selv i en ghetto , hvor jeg er medlem af bestyrelsen, og jeg mener, at SF har en nærmest naiv holdning i hele udlændingedebatten. Det vil være et kæmpeproblem, hvis De Radikale og SF går sammen og får store dele af regelsættet om udlændinge rullet tilbage,« mener Ole Munk, der heller ikke er meget for den blå bloks økonomiske politik.”

(Nørrebrobladet Nordvest, 23. august 2011 s. 7; E-page)

Oploadet Kl. 23:11 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/28541/trackback

20 Comments »

 1. Gid der var flere af hans slags på venstrefløjen .

  Meget tyder på at man, på den ene eller den anden måde, selv skal have oplevet den islamiske berigelse for at begribe, at denne er katastrofal for de ikke-islamiske samfund.

  Kommentar by Vivi Andersen — 7. september 2011 @ 03:40

 2. Desværre er det saadant, at naar de røde efter aartiers indoktrinering finder, at deres sunde fornuft strider imod deres ideologi, vælger de næsten altid ideologien.

  Kommentar by marius — 7. september 2011 @ 04:23

 3. Ja det kan være rigtigt modbydeligt at være tvunget til at tage stilling til virkeligheden.

  Kommentar by Grisling — 7. september 2011 @ 08:40

 4. Det er en myte, at det muslimske fødselstal bliver lavere. Jeg har fra en veninde, der er sygeplejerske på fødegangen på Riget, at op imod hver tredje nyfødte er muslim. På Bispebjerg skulle det ser værre ud.

  Vi har hentet os selv en potentiel mulig ikke-fjern borgerkrig.

  Kommentar by Jonas — 7. september 2011 @ 08:46

 5. I øvrigt, en SF’er jeg kender, som jeg havde på tomandshånd forleden, indrømmede da også, at den muslimske kultur var mere en udfordring end noget andet pt., men men han var fortrøstningsfuld (begge hans sønner på 12 og 14 år er blevet pryglet gule og blå fra tid til anden af muslimske bander), for som han sagde: “… med tiden påvirker vi jo dem mere end de påvirker os” (oversat vores venden-den-anden-kind-til vinder over den indbyggede og fastlåste muslimske voldsparathed). Mage til naivist skal man lede længe efter…

  Kultureliten, den politiske elite og medieeliten har sat sig for af ren luthersk skyldfølelse at forære Danmark bort. Men det har omkostninger at smadre homogeneiteten for væk er den ellers så høje tillid danskerne imellem, væk er solidariteten, freden, roen, hyggen og alt det der har kendetegnet Danmark. Danmark VAR et fredeligt land!
  Kultureliten har nu i årevis kørt den almindelige hårdtarbejdende dansker over. Kultureliten har forskanset sig som Anita Bay’er i hvide forstadsghettoer forfra man sender børnene i priviligerede privatskoler. Den var ikke sen til at trække nazi-kortet, så snart man sagde den imod og så ved vi jo at al debat forstummer.

  Medierne lyver om kriminalitetsraterne. I Norge har journalister efter svensk forbillede besluttet ikke at nævne etnicitet længere i forbindelse med beskrivelser af kriminalitet, det kan snart blive virkeligheden også herhjemme. Vi må ikke vide hvor slemt det slår til, og det går helt galt når først DF er uden for indflydelse. Voldtægt, vold og mord er på vej op ad, og vil eksplodere i de nærmeste år. I Sverige snakker man allerede om 500 mord årligt og måske snart 1000 mord årligt. Tyskland med de ellers så lave mordrater har oplevet en tredobbeltstigning på få år, og det sløres ikke just hvem der står bag de fleste. UK er en basket-case, her fusker man ligefrem med tallene for at det multikulturelle billede ikke skal krakelere. Uopklarede mord smugles ind i andre kategorier.

  Den politiske elite går på et tveægget sværd. Den ved godt den almindelige dansker er utryg, men et bombardement fra mediernes side af om hvor godt multi-kulturen gør os får danskerne til at sænke paraderne. Den politiske elite skal jo også tænke på karrieremulighederne, og de ligger som bekendt i et forenet multikulturelt Eurabien.

  Vi har bragt ufreden hjem til os, naivisten vil måske spørge om det ikke er fair, hvis nu vi bytter vores fred ud med lidt ufred fra andre dele af verden og på den måde er solidarisk.

  Kommentar by Frank P — 7. september 2011 @ 09:07

 6. 360 kameraer i en trekantet bebyggelse hvis sider vel er ca. 300 m! De kameraer må godt nok stå tæt. Så nu er der rigtig hyggeligt i “Den Grønne Trekant”:
  Af sikkerhedsmæssige årsager bliver optagelserne sendt direkte til de relevante myndigheder. ”Vi var utrykke over en eventuel situation, hvor vi som lokalinspektører så noget på en optagelse, som vi skulle melde til politiet. Det ansvar vil vi ikke have af frygt for overfald”, forklarer Celal der af sikkerhedsmæssige grunde ikke ønsker at oplyse sit efternavn.

  Men videoovervågning fjerner ikke kriminaliteten. Den flytter.

  Kommentar by Niels P. — 7. september 2011 @ 09:17

 7. Skrev Søren kierkegaard mon om venstrefløjen og islam?
  “Der er to måder, hvorpå man kan blive narret: Den ene er
  at tro på noget , der ikke er sandt.
  Den anden er at nægte at tro på noget, der er sandt.”

  Venstrefløjens villet dumhed, og de er stolte over det.
  Stakkels Danmark.

  Kommentar by Pk — 7. september 2011 @ 09:18

 8. #2 marius, der er da ikke ualmindeligt, at være “rød” som ung og udvikle sig til “blå” efterhånden som virkeligheden trænger sig på.

  Iøvrigt så kan denne ex-SF’er melde sig under DF’s faner. De er i bund og grund socialdemokrater, der ikke kan lide folk med oprindelse eller kultur uden for den protestantiske kreds.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. september 2011 @ 09:21

 9. Snusk
  Sidste gang jeg tjekkede det af , var det nu kun muslimer DF var skeptiske opverfor ,saa det med protestantisk enevaælde er nok lidt langt ude…. Hertil skal lægges at feks Søren Espersen konstant bliver beskyldt for at vaere israelsk agent !

  Kommentar by Ole Burde — 7. september 2011 @ 09:32

 10. Ole Burde mht. “protestantisk enevælde”, så ved jeg ikke hvor du har det fra, men du har ret hvad Søren Espersen angår.

  Desværre kunne jeg ikke finde link til Radioavisen kl. 00:00 fra 18. september 2010, men her er et svagt forsøg på at beskrive Ayaan Hirsi Alis oplevelse på DF’s landsmøde sidste år:
  http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2010/09/18/154818.htm

  Jeg krummede tæer, da jeg hørte lydklippet. Tænkte, at ordet “landsbytosser” måske alligevel ikke er helt ved siden af.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. september 2011 @ 09:46

 11. off-topic
  Lærer mistænkt blufærdighedskrænkelse
  http://jp.dk/aarhus/krimi/article2538240.ece

  Er der nogle der ved om det er en muslim?

  Kommentar by tim — 7. september 2011 @ 11:21

 12. http://lokalavisen.dk/vanvids-vold-familiefar-fik-taesk-foran-sin-familie-/20110907/artikler/110909290/1265?ref=eblister112

  Hvornår har folk fået nok …?

  Kommentar by Johnson — 7. september 2011 @ 12:27

 13. Så er der jo et parti tilbage den gode mand kan stemme på.
  Det er både socialistisk og fører en stram indvandring/flygtninge politik og navnet er DF, Dansk Folkeparti.
  Denne gang bliver stemmen lagt der, på trods af min borgerlighed.

  #5 Frank P.
  Spot on og en bulls eye.

  Kommentar by Neuhammer — 7. september 2011 @ 13:04

 14. Afstemning på Lokalavisen, om hvilket emne borgeren ser som væsentligst ved valget:
  Afstemning
  Hvilket tema har størst indflydelse på dit kryds til folketingsvalget?
  Arbejdsløshed
  21,12 %
  Efterløn
  11,50 %
  Erhvervsliv
  7,35 %
  Skat
  10,83 %
  Sundhed
  8,29 %
  Uddannelse
  4,28 %
  Udlændinge
  25,13 %
  Andet
  11,50 %

  Kommentar by Peter Buch — 7. september 2011 @ 13:06

 15. Hvis vi ikke kan bekrige dem – kan vi overbefolke dem.

  Kommentar by Goofy — 7. september 2011 @ 13:32

 16. Hjalp disse kameraer under de nyeste optøjer i England?
  Man kunne dog bagefter gå ud og banke på døre ved nogle tyveknægte af en pakke rugbrød og to literr mælk.
  For de fleste er vel kamuflerede med den obligatoriske elefanthue og styrthjelm.

  Kommentar by Peter — 7. september 2011 @ 13:36

 17. Kameraerne skulle være udstyret med små mini-maskinkanoner, så kunne det være man havde nakket et par af møghovederne :). Gummikugler burde dog have ryddet de fleste gader, men det gad man åbenbart ikke i England.

  Kommentar by Endnu en vantro — 7. september 2011 @ 16:38

 18. Deres overvågningskameraer har helt sikkert hjulpet. De hjælper politiet døgnet rundt med at holde øje med bl.a. fulde mennesker, flygtende kriminelle osv. De skyldige bliver optaget på film (nogle vender selvfølgelig ryggen til eller dækker deres ansigter, så de ikke kan genkenes), og dette kan hjælpe med at få dem under anklage og dømt… selvom det måske kun handler om en forbrydelse med stjålet brød og mælk, så skal de da ikke tro, at deres gerning ingen konsekvens har.
  Disse kameraer har en virkning, men det vil ikke fjerne kriminaliteten.. det ville være naiv at tro, men den vil helt sikkert falde.

  Kommentar by Christina — 7. september 2011 @ 18:00

 19. Ad 17.

  Man nakker dem kun, hvis de er hvide. Som fx i Nordirland, hvor man altid har været helt vilde med vandkanoner, gummikugler. Mange af politicheferne i London har faktisk kamperfaring fra Nordirland. Men da over 50 % af “the looters” havde en eksotisk hudfarve, så tænkte man at det dialogbaserede politi var vejen frem.

  Kommentar by Frank P — 7. september 2011 @ 23:45

 20. Godt at tidl. SF lokalformand står frem. Hans appel sætter SF’s komalignende adfærd – når det gælder problemer med nogle tilvandrede – i relief.

  SF har i den grad svigtet mange danskere – ved ikke at ville forholde sig til de problemer der er fulgt i kølvandet på indvandring.

  I stedet for klistrer en kvindelig SF’er fuck mærkater på sine valgplakater; mærkater der siger fuck til danskere.

  SF svigter danskere. Siger fuck til danskere.

  Kommentar by Liva — 8. september 2011 @ 09:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper