12. september 2011

Anita Bay Bundegaard på slap line – igen

Anita Bay Bundegaard er tidligere journalist for DR og minister for Det Radikale Venstre, og som sådan den perfekte kulturredaktør for Politiken. En avis hvor personlige følelser og politiske holdninger er vigtigere end det faktuelle. Herunder et par kommentarer til hendes blogpost om ORG.

“I dag har vi mere eller mindre glemt, hvor hæslig udlændingedebatten var i anden halvdel af 1980’erne, da flygtninge fra konflikterne på Balkan begyndte at komme til Danmark. En af udløberne af debatten var stiftelsen af Den Danske Forening i 1987.”

Krigene på Balkan og de følgende flygtningestrømme startede først i 1990-91, og en forening stiftet i 1987 kan af naturlige årsager ikke ses som en udløber af noget der skete fire år senere.

Blandt stifterne var nuværende folketingsmedlem for Dansk Folkeparti Søren Krarup…

I kølvandet på Søren Krarups berømte annonce mod Flygtning ’86-indsamlingen, stiftede han Komitéen mod Udlændingeloven – det skete i september 1986. November året efter ændrede foreningen navn til Komitéen mod indvandrerpolitikken.

I mellemtiden havde en gruppe læserbrevsskribenter stiftet Den Danske Forening ved et møde i Virumhallen, marts 1987. Søren Krarup var ikke med, og kom først ind da foreningerne blev lagt sammen i foråret 1990 – tre år senere.

Grafikken til højre er et udsnit af Politikens forside, lørdag den 24. februar 2001.

Oploadet Kl. 11:17 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/28744/trackback

13 Comments »

 1. he,he. Giv dem den gas, de fortjener !

  Kommentar by Josef K — 12. september 2011 @ 13:35

 2. Da der er en anden postering i dag, der handler DR’s propaganda, er det vel tilladt at komme med en kommentar, der kombinerer de to emner.
  Notat på min PC d. 26. okt. 2005:
  “Poul Friis (P1) havde Anita Bay Bondegård (tidlige radikal minister) i studiet. En slags aktuel baggrund var afrikaneres stormløb mod de spanske enklaver på Marokkos kyst. Poul Friis indledte: ”Anita Bondegård har begået den brøde (ironisk ment) at forudse denne situation”. Nej, Poul Friis, det har hun ikke. Økonomiske flygtninge var også højaktuelle da Anita Bondegård var minister. Hun har ”begået den brøde”, at foreslå at økonomiske flygtninge skulle anerkendes som flygtninge, og dermed have ret til asyl i Danmark. Eller med andre ord: hun ville invitere mindst én milliard mennesker på bistandshjælp i Danmark.”
  Tilbage til nutiden.
  Poul Friis laver her op til folketingsvalget en præsentationsrunde, hvor en politiker fra alle de opstillingsberettigede partier på skift er i studiet i hans daglige udsendelse fra kl. 9 – 10 på P1.
  I dag havde han fri fra det sure (public service?) pligtarbejde. Det gav plads til en time sammen med Politikens chefredaktør Bo Lidegaard.

  Kommentar by Jens A — 12. september 2011 @ 13:37

 3. Anita Bay Bundegaard er tidligere minister for DR og journalist for Det Radikale Venstre……

  Kommentar by Jacob Cete — 12. september 2011 @ 13:53

 4. Ja, undskyld jeg vender tilbage, men fristelsen var for stor.
  Citat fra min PC:
  “Den 29. april 2oo9.
  I “P1 Morgen”(kl. 9.05) havde Poul Friis besøg i studiet af Ole Hyltoft. Ole Hyltoft havde dagen før haft en kronik i Jyllands-Posten, hvor han fortalte, at han havde meldt sig ind i Dansk Folkeparti efter ca. 50 års medlemskab af Socialdemokratiet. Han mente i øvrigt at DF mindede meget om Socialdemokratiet under H. C. Hansen. Den nøjagtige dato for partiskiftet fremgik ikke af kronikken i JP, og er vel også temmelig ligegyldigt. Om Poul Friis kendte datoen for Ole Hyltofts partiskifte, kan jeg ikke vide, men han kunne i hvert fald bruge ca. tidspunktet til at snige en grov nederdrægtighed ind i introduktionen af Ole Hyltoft, idet han sagde at: ”den omstændighed at indmeldelsen i DF fandt sted på Hitlers fødselsdag, vel nok var en tilfældighed”.
  Poul Friis skal nok høste anerkendende blikke i kantinen i DR byen, hvis kollegerne ellers har bemærket den lille finte. Men hvis institutionen, DR, fortsat vil forfægte illusionen om hæderlig og uafhængig journalistik burde han vel stå til fyring.”

  Kommentar by Jens A — 12. september 2011 @ 13:56

 5. Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves!
  Den på lige linje abb med abb fra henholdsvis Norge og kultur beriger sekt-ionen Pølletiken, er så enfoldig, så noget som fakta ikke kan forenes med de abb’ske teorier, derfor fremkommer denne fælles håbløse tankegang på de abb’ske forstyrrede mennesker.
  De fælles abb’ske fanatiske hjemmelavede manifestationer, kan vi ikke kæmpe imod med sund fornuft fakta, fordi disse to Utøya og Utøjs sække uhyre, ikke formår at implementere sådanne størrelser i deres forskruede hjerner.

  Men hvem tager det abb’ske manifest Pølletiken alvorligt idag ?

  Kommentar by li — 12. september 2011 @ 14:57

 6. De Anstændige har et meget ubehageligt menneskesyn. De pisser og skider og brækker sig ud over alle de danskere, der må betale prisen for det utopiske multikulti-projekt.

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. september 2011 @ 15:07

 7. “De Anstændige har et meget ubehageligt menneskesyn. De pisser og skider og brækker sig ud over alle de danskere, der må betale prisen for det utopiske multikulti-projekt”.

  Ja men de kommer med tiden alle til at betale prisen. De ved bare ikke hvad der foregår eller nærmere vil komme til at foregå. Der er efter min beskedne mening ikke en chance for at det vil gå godt.

  Kommentar by machiavelli — 12. september 2011 @ 16:39

 8. Jeg må engang imellem tage mig selv i at tænke :

  ” så lad dog de røde svin komme til i 4 eller 8 år, så kan hele det multikulturelle eventyr være forbi om 10 år og vi kan komme videre”.

  Argumenter og fakta er spildt på folk som ABB, alt hvad hun har at binde sine påstande op på er formodninger og antagelser, ingen fakta.

  I øvrigt kunne det være “sjovt” at undersøge de gamle politiregistre for at se de bunker af anmeldelser Bernhard Baunsgaard eller hans kontor nødvendigvis må have indleveret, indtil da er det intet andet end en skræmmekampagne beregnet til at bortlede vælgernes opmærksomhed.

  Kommentar by Santor — 12. september 2011 @ 18:12

 9. Naiv.
  Mere naiv.
  Anita Bay Bundegaard.

  http://fremskridtdk.wordpress.com/2009/06/12/%E2%80%9Dflygtningetilhaengere%E2%80%9D-skader-bevidst-det-danske-samfund/

  Kommentar by Karsten Lund — 12. september 2011 @ 18:36

 10. OK – jeg ved det er OT men denne manipulation fra DR er simpelthen for grov : Overskriften er “Småting påvirker dit valg.. for oven er der et billede af en hånd der er ved at sætte kryds ved socialdemokratiet. Det er en ting. I den efterfølgende artikel planter DR på bedste illutsrative vis en “ældre herre” (der skal få dig til at tænke på de ældres forhold) derefter en “smilende indvandrer” (det står der faktisk)der får dig til at tænke på at der er mange velintegrerede indvandrere…

  Se det selv det er simpelthen åbenlys manipulation : http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.dr.dk/DR1/Aftenshowet/Artikler/2011/09/12150253.htm

  Kommentar by PerH — 12. september 2011 @ 19:16

 11. Som minister var hun parat til at acceptere økonomiske flygtninge som flygtninge.
  Hun ville med andre ord, i løbet af ganske kort tid, helt alene, være i stand til at drive Danmark mod konkurs og ødelægge hvad generationer har bygget op.
  Hvad værre er, så tror jeg faktisk at hun anser sig selv, som en begavet politisk debatør, og det kan man jo så mene om hvad man vil!

  Kommentar by Grisling — 12. september 2011 @ 21:50

 12. Venstrefløjen og de radigale ønsker at de danske skattebetalere skal betale langt flere penge til udlændinge(f.eks. højere ulandsbistand, højere ydelser til de herboende “flygtninge” samt flere penge på integration, uddannelse og servicering af “flygtninge”/gæste”arbejdere. Det vil være langt billigere og bedre at motivere de omkostningstunge udlændinge til at rejse ud af landet samt at udvise de kriminelle udlændinge.

  Kommentar by Jørgen — 13. september 2011 @ 19:04

 13. Selvfølgelig skal kriminelle udvises. Men grisen, den skal blive her. Jeg elsker gris og føler mig rigtig dansk når jeg spiser den. Vil man ikke spise grisen, hører man ikke hjemme her. Særimner var det svin vikingerne spiste, så derfor, spis ikke kylling, lam og okse men SVIN

  Kommentar by Anonym — 14. september 2011 @ 02:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper