14. december 2003

Jørgen Goul Andersen: Dansk Folkeparti er landets mest rendyrkede arbejderparti

Jyllands-Posten kunne søndag referere fra en ny udgivelsen i Det danske Valgprojekt. De danske valgundersøgelser 1971-2001, denne gang Politisk forandring. Værdipolitik og nye skillelinjer ved folketingsvalget 2001 – hvor Jørgen Goul Andersen kunne oplyse:

“1966 til 2001 blev arbejdernes tilslutning til Socialdemokratiet og venstreføjen halveret, mens stillingen blandt funktionærer er uændret. Ironisk nok er klasseforskellene i holdninger de samme som før, men arbejderne ligger til højre på værdipolitikken, der siden 1990 har fået større og større vægt. Dansk Folkeparti er i dag det mest rendyrkede arbejderparti, mens Det radikale Venstre er blevet et klasseparti for langvarigt uddannede.”

Oploadet Kl. 22:59 af Anonym Københavner — Direkte linkSkriv!

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper