7. december 2005

Egon Balsby om Frank Aaens skarpe syn

Det var meningen jeg ville skrive lidt om Frank Aaen her til morgen, men Egon Balsby siger vist der skal siges i dagens Berlinger.

Krystalklare Frank
Samme dag som to kvinder sprang sig selv og mindst 36 unge politifolk i luften på en politiskole i Bagdad, og samme dag som det irakiske politi fandt mindst 16 bagbundne mænd skudt i baghovedet og smidt i en grøft, trådte alle terroristers evige beskytter – Enhedslistens Frank Aaen – endelig i karakter.

Som akkompagnement til den amerikanske udenrigsminister Condoleezza Rices Europa-besøg politianmeldte Frank Aaen i går de amerikanske flyselskaber og deres besætninger, som CIA angiveligt benytter til at fragte fanger rundt i verden og herunder »ulovligt« har benyttet sig af det danske luftrum samt oven i købet ved sjældne lejligheder har landet i danske lufthavne.

I politianmeldelsen skriver Aaen bl.a.: »På baggrund af oplysninger i international presse, rapporter fra internationale menneskerettighedsorganisationer og øjenvidneskildringer har besætningerne på en række fly medvirket til kidnapning, ulovlig tilbageholdelse og tortur, ved at flyve til hemmelige fængsler eller fængsler i tredielande, hvor fangerne holdes fængslet uden rettergang og udsættes for tortur«.

Det er en ganske så mageløs viden, Frank Aaen har samlet sammen på sit varme kontor på Christiansborg fjernt fra verdens uhyggelige vrimmel. Groft sagt kan kun applaudere hans nye skarpsyn, efter han i størstedelen af sit politiske liv omhyggeligt undlod at se, hvad der skete i hans elskede Sovjetunionen.

En mand, der kalder tilfangetagelse af terroristmistænkte for kidnapning, er i sandhed en klartskuende sjæl.

Hvor var det iøvrigt befriende forleden at høre DIIS-forsker Mikkel Vedby Rasmussen med udgangspunkt i Enhedslistens mange Irak-kampagner, fortælle at nogen postulerer en masse om USA af indenrigspolitiske årsager. [P1, 5/12-05] Han nævnte specifikt det faktum at det eneste hidtil inspicerede CIA-fly viste sig at indeholde bryllupsgæster. Lidt senere var det Venstres Troels Lund Poulsen i debat med Aaen, som måtte bruge det meste af sin tid på at korrigere det Aaen betragtede som sikker viden. Når Aaen talte om CIA-fængsler i Polen, så måtte Lund Poulsen fortælle ham at Polens ministerpræsident netop havde afvist rygtet – og fremdeles.

Oploadet Kl. 09:03 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer

4 Comments »

 1. Hr Aaen burde måske hellere forholde sig til det faktum, at Enhl egens hjemmeside fremviser materiale der opfordrer til indsamling af midler til terror organisationer som FARC og PFLP (var det ikke dem overskuddet fra Blekingbandens kriminalitet gik til ?)

  Det er mageløst, når fanden bliver gammel så går han i kloster

  Kommentar by Poul Larsen — 7. december 2005 @ 13:35

 2. Selvfølgelig har Frank Aaen ikke sikker viden om dette, det er jo derfor han politianmelder det – for at få en domstol til at afklare sagen! Informationerne kommer fra flere forskellige kilder, og kan derfor ikke bare affejes som rygter.

  Kommentar by Mogens Michaelsen — 9. december 2005 @ 02:40

 3. “Selvfølgelig har Frank Aaen ikke sikker viden om dette…”

  Hvorfor har han så allerede skrevet konklusionen?

  Kommentar by Kim Møller — 9. december 2005 @ 09:21

 4. Hele det sammenrend af gammelkommunister som EHL jo altså er, er en flok forkælede virkelighedsfjerne tosser, det eneste positive ved dem er de gode grin de altid er garanter for, resten af tiden spilder de bare god tid for de seriøse politikkere på borgen !

  Kan simpelthen ikke klare de tåber !

  Kommentar by whodares — 9. december 2005 @ 18:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper