10. december 2005

DR halal oversat ~ Muslimer splittede i spørgsmålet om kristnes eksistensberettigelse

Fra DR Online – en overskrift som retteligt burde være: Muslimer splittede i spørgsmålet om kristnes eksistensberettigelse.

Muslimer vil beskytte indonesiske kirker i julen
Frivillige fra Indonesiens største muslimske organisationer vil beskytte kirker mod bombeangreb i julen.

Juleaften år 2000 blev mindst 19 mennesker dræbt under angreb mod flere kirker.

Politiet i den indonesiske hovedstad, Jakata, har sagt, at sikkerheden vil blive øget forud for juledagene for at undgå en gentagelse af bombeangrebene i 2000.

Indonesien er det land i verden, hvor der bor flest muslimer.

 • 9/12-05 – Asianews.it – Church torched in North Sulawesi.
 • Oploadet Kl. 20:33 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

  9 Comments »

  1. Ja, når man kan mene at en overskrift bør se sådan ud, vil de fleste indlæg naturligvis ligne en sammensværgelse. Hvorfor er jeg ikke overrasket?

   Kommentar by The man — 11. december 2005 @ 01:53

  2. Dén beskyttelse der ydes mod kristne overalt i den muslimske verden er rystende ringe og mangelfuld. Den er, dog, langt bedre end den der ydes i de fleste europæiske storbyer idag; stod det til lederne af de muslimske organisationer / moskéer her.

   Der er ballade forude…

   Kommentar by ck — 11. december 2005 @ 10:32

  3. Eftersom kristne konstant bliver angrebet og forfulgt i Indonesien, og DR sjældent levner det andet end en kommentar på deres teksttv side, ja så har Urias vist ramt helt plet med deres fortolkning af overskriften !

   men det er da også vældigt nuserpuser af de Indonesiske muslimer, eller rettere en del af dem, at de mener at kristne har ret til at holde jul uden at blive slået ihjel, normalt skriger muslamerne til FN og Amnesty hver gang de ikke lige føler de får deres vilje, eller endnu værre hvis en dum vantro avis afbilder deres pædofile landevejsrøver….Så måske skulle muselmændene bare tage at skrue ned for charmen !

   Kommentar by whodares — 11. december 2005 @ 13:25

  4. Angreb på kristne og deres kirker og institutioner er almindeligt udbredt i flere muslimske lande, som f.eks (også) i Pakistan)..

   http://www.asianews.it/view.php?l=en&art=4609

   Knap så sober optræden fra muslimer ude i verden, ihukommende Elsebeth Gerner Nielsens kommentar om muslimers, efter hendes mening, “sobre reaktion” på Muhammedtegningerne. (Som refereret af Kim i indlægget på Uriasposten før dette indlæg)

   Spørgsmålet er så bare, hvad muslimer i Pakistan, Indonesien og andre steder er fornærmede over, når de for et øjeblik lægger bort soberheden og bedriver rampage, ødelæggelse, hærværk, mord, vold, overfald osv!

   Har set på andre websites (kan desværre ikke lige finde det nu), at nogle af de muslimske (navngivne) grupper, der går amok og angriber kristne, er financieret af wahabitter i Saudi Arabien.
   Da medlemmer af den kongelige familie i S.A. også er wahabitter og er kendt for at financiere madrazaer både i Pakistan og flere afrikanske lande, så er der måske også oven i købet kongelig financiering af disse angreb på kristne i Pakistan og andre steder?
   Hvad angår det udmærkede alternative forslag fra Kim til DRs ovennævnte indslag…. “Muslimer splittede i spørgsmålet om kristnes eksistensberettigelse,” så er det nærliggende at konstatere, at muslimer også indbyrdes er meget splittede om hinandens eksistensberettigelse.

   Nå, kom lidt langt væk fra DRs elskelige fløjlshandskebehandling og omskrivning af andre landes muslimers morderiske gøren og laden…

   Kommentar by Marianne — 11. december 2005 @ 15:06

  5. Sorry, Kim….. Så ikke lige dit udmærkede link til Asianews.it i farten… God gerning….. :)

   Kommentar by Marianne — 11. december 2005 @ 17:01

  6. “Dén beskyttelse der ydes mod kristne overalt i den muslimske verden er rystende ringe og mangelfuld.”
   Naturligvis, har aldrig været meningen at de skulle beskyttes, de kan til nød acceptere kristne beholder deres religion – men derudover er de dhimmis – andenrangsborgere – som skal betale ekstra skatter og ydmyges, slås og holdes nede, så de ikke glemmer hvem der er de bedste og hvem der bestemmer.

   Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 12. december 2005 @ 00:36

  7. Ikke bare står Whabbisterne bag financieringen af forskellige Islamistiske grupper både i Islamiske lande, men også i de Infidele Europæiske lande.

   Desuden yder de betragtlige tilskud til Moskeebyggerier i Europa og USA, samt selvfølgelig støtte til at disse Moskeer kan få tilsendt Islamistiske imamer.

   Naive som Vesten er, overfor ideologien Islam, tillader man selvfølgelig det hele.

   Een ting er at opføre sig naivt i en periode, fordi man ikke har kendskab, indsigt og viden nok – det er forståeligt.

   Men at fortsætte med denne adfærd – det er dumhed !

   Kommentar by vivi andersen — 12. december 2005 @ 00:43

  8. “Naturligvis, har aldrig været meningen at de skulle beskyttes, de kan til nød acceptere kristne beholder deres religion – men derudover er de dhimmis – andenrangsborgere – som skal betale ekstra skatter og ydmyges, slås og holdes nede, så de ikke glemmer hvem der er de bedste og hvem der bestemmer.”

   Dhimmi-begrebet er et af de bedste eksempler på det man i antropologien kalder indigestization. Hvor der i den oprindelige tolkning klart ligger et ydmygelses-element i forhold til de underlagte, så er det helt forsvundet i nutidens forskning, som anvender muslimernes egen udlægning – de kristne blev forkælet med beskyttelse.

   Kommentar by Kim Møller — 12. december 2005 @ 00:56

  9. “……..de kristne blev forkælet med beskyttelse.”
   Jeg associérer det selv med det vi i vor kultur ville benævne “beskyttelsespenge”. Ingen trøst, at det er Islamer og religiøst lovgrundlag, der “beskytter” istedet for diverse kriminelle gruppers brug af samme begreb.

   Kommentar by Marianne — 12. december 2005 @ 18:37

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper