3. oktober 2011

“Jeg har været flov over at bo i Danmark de sidste 10 år. Nu er jeg stolt over mit land…”

Den nye regering nedlægger integrationsministeriet, og det giver god mening, hvis man er dum nok til at tro på multikulturalismen. Fra Berlingske Tidende – “Gud, hvor er jeg glad for at være dansker igen”.

“- Mit ønske er at blive statsminister for hele Danmark. Ikke kun den ene halvdel, siger Helle Thorning-Schmidt, før hun forlader Amalienborg – dog endnu ikke i en ministerbil.

Tilbage står et par glade danskere og vinker. Blandt andet Inge Thorning, der ikke er i familien med den nye statsminister, selvom hun er ligeså høj og lyshåret:

– Gud, hvor er jeg glad for at være dansker igen, udbryder hun lettet og smiler:

– Jeg har været flov over at bo i Danmark de sidste 10 år. Nu er jeg stolt over mit land, fortæller hun og er ikke tvivl om, at den nye regering vil gøre sig bedre i en globaliseret verden, også selvom den viderefører noget af VKO-regeringens udlændingepolitik, blandt andet 24-årsreglen:

– Men jeg håber Johanne Schmidt-Nielsen kan sparke til regeringen, hvis den bliver lidt for indvandrerfjendsk, siger hun og understreger, at hun er ufatteligt stolt af, at Danmark nu bliver ledet af tre kvinder: Helle Thorning-Schmidt, Margrethe Vestager og dronning Margrethe II.

– Jeg har været ked af det i 10 år, og jeg kom herind i dag for at blive glad – og det blev jeg, jubler hun.

(P1 Samfundstanker, 27. januar 2007: Inge Thorning)

Oploadet Kl. 06:22 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/29581/trackback

28 Comments »

 1. Ja, det er dejligt, at vi får en kulturminister, vi kan være stolte af:

  http://medderesegneord.blogspot.com/2011/03/uffe-elbk-om-albanien-at-stjle-fra-de.html

  Kommentar by P. Fechter — 3. oktober 2011 @ 07:02

 2. ““- Mit ønske er at blive statsminister for hele Danmark. Ikke kun den ene halvdel, siger Helle Thorning-Schmidt”

  – Hun bliver nu aldrig min statsminister…

  Kommentar by Jacob Andersen — 3. oktober 2011 @ 07:27

 3. Mere uspecifik tilsvining af den ‘Borgerlige’ regering fra den ‘Borgerlige’ avis Berlingske…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 3. oktober 2011 @ 08:03

 4. Hej alle :-)

  Jeg tillader mig lige, i anledning af den seriøse krise vi er i i Danmark, at knytte min filosofiske analyse til det ovenstående :-)

  KAOS

  Det er helt utrolig hvor elegant den dansk politiske virkelighed følger lærebøgernes diktioner. I følge Platon er demokratiets bagside for meget frihed og for lidt ansvar. Konsekvensen er kaos, som mærkes ved at alle er urimelige, dyr, mennesker, høj og lav. At man ikke skelner imellem borger og ikke borger, at man ikke respekterer lærerne og, i følge Isokrates; at loven nedbrydes.

  Alle disse tegn ser vi tydeligt i dagens politik; det er kaos, man respekterer ikke folkekirken ved at sætte en inder som boss, man har en udenrigsminister som ikke kan tale engelsk, en statsminister som ikke kan finde ud af særlig meget, et parlamentarisk grundlag under regeringen som er dybt anarkistisk, og værst af alt en politik som uværligt vil skabe kaos i danskernes hverdag.

  At løsne op på udlændinge politikken er præcis som Platon beskriver demokratiets skyggeside, et udtryk for at man ikke skelner mellem borger og ikke borger.

  Det utrolige ved den moderne version af demokratiet er at det eksisterende folketing hujer og råber hurra for at kunne endnu mere frihed til muslimerne, og mindre tryghed til danskerne. Det er som om at den nuværende regering fejrer sin egen undergang; hurra vi begår selvmord.

  Det er næsten sikkert som amen i kirken at denne politik vil være upopulær i befolkningen, så regeringen begår yderligere selvmord fra start af, de kommer højst til at sidde en enkelt termin med denne politik, og de vil få meget svært ved at komme til magten igen, hvis de kommer så langt som til næste valg. Jeg mener, den politik som de har tænkt sig at føre er langt mere radikal liberal end den norske, og der fik halvdelen af den socialistiske ungdom altså at mærke den værste konsekvens af politik.

  Hvis man kigger lidt ud af, så ser det heller ikke godt ud. EU er tæt på sammenbrud; Euroen hænger i en tynd tråd, England overvejer at give befolkningen en mulighed for at stemme om medlemsskabet. Hvis englænderne får lov at stemme, så falder korthuset for alvor sammen, for EU er ikke populær i England, og hvis England melder sig ud, hvad så med de andre lande? Vi står altså overfor EU´s demontering.

  Udenrigspolitisk står vi overfor en eskalerende konfrontation imellem islamistiske lande og Vesten. Denne konflikt har sin lokale version i Danmark; oprettelse af moskeer, slåskampe imellem muslimer og danskere repræsenteret ved bikere og indvandrerbander.

  Konflikterne vil altså eskalere og regeringen er fuldstændig amatøragtigt sat sammen. Hvis ikke det lige havde været fordi det er blodig alvor, så ville vi stå i en næsten hysterisk Monty Pythonsk situation; “Come back and I will bite your knee!”, råbte den armløse og benløse ridder efter sin udfordrer. “Kom tilbage kære vælgere, og vi vil danse rundt og lave indianerdans, bede om godt vejr og medvind på cykelstierne!” råber den nye regering.

  Strategien for oppositionen er imidlertid ganske enkelt; vælgerne vil søge tryghed i en der kan “få orden i tingene”, oppositionen skal altså vise styrke, komme med seriøse konstruktive forslag, kritisere sobert, vise mandsmod og hjerte, og så for guds skyld slappe af og få sig et godt grin en gang imellem. Jeg glæder mig for eksempel til at se Villy Søvndal møde Obama og høre ham forsøge at stave sig igennem magne carta, eller høre hvad de danske præster har at sige om det nye indiske overhoved, eller opleve regeringens hovedløse skræppen op når EU falder.

  Jeg glæder mig dog ikke til den forfærdelige virkelighed de vil skabe, for det kommer til at gå ud over dig og mig. Men det er os selv der har stemt dem til magten, så det er vores egen skyld. Korruptionen ligger i dem der stemt gøglerne ind, de har det sidste ansvar, det vil altså sige din mand, din kone, dine børn og dine venner. De kommer til, ligesom vi andre der har lidt mere rationalitet at gøre med, at lide.

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 3. oktober 2011 @ 08:18

 5. Inga Thorning er i sin gode ret til at mene hvad som helst, og som Kim antyder, har hun nok snarere været brødflov end sådan rigtig flov. Men hvad får Berlingske ud af det?

  Kommentar by Vagn Henning — 3. oktober 2011 @ 08:20

 6. Asger Trier Engberg

  Tak jeg tænker som dig.

  Kommentar by machiavelli — 3. oktober 2011 @ 08:25

 7. Åhh gud, hvor er jeg træt af disse forpulede landsforrædere. Vi tabte vores land dengang danskerne ikke tog det endelige opgør med de røde landsforrædere, og det skulle nok være taget lige efter krigen da mange danskere stadig havde våben.

  En diskussion som jeg tit har haft når vi sad i skuret da jeg var håndværker, var at de røde i skuret gerne ville have sat skatten op så danskerne kunne forsørge endnu flere fupflygtningeindvandrere, og samtidig spurtede de ud af skuret til fyraften så de kunne komme ud og ARBEJDE SORT……HVOR SINDSSYGT KAN DET BLIVE.

  Og som om at det ikke var det værste, så kender jeg en af disse syge røde landsforrædere, som går ind for fri import af bistandsklienter fra islamiske stenaldersamfund. Og for at det ikke skal være løgn, så lavede han over 200.000 SORT OM ÅRET, ved siden af sit fuldtids håndværker arbejde.

  Kommentar by Fritz — 3. oktober 2011 @ 08:38

 8. Jamen det er da fantastisk, at Inge Thorning nu er stolt af at være dansker.

  Nu er hun borger i et land, hvor et regeringsgrundlag bl.a. er baseret på Enhedslisten, som består af gammel-kommunister, Leninister og Stalinister, en regering som har en minister, som var leder for kommunisterne lige inden murens fald, som plejede selskab med morderiske diktatorer, som var repræsntanter for en ideoligi kaldet kommunismen.

  Kommunismen har myrdet over 100 mio. mennesker – nazismen til sammenligning lidt over 6 mio. Kommunismens ofre var ikke i krig – det var ren udryddelse – ligesom nazismens jødeudryddelse.

  Det er godt, du er stolt Inge Thorning. Jo det er så, håber du er rigtig stolt……

  Kommentar by Cicero — 3. oktober 2011 @ 08:52

 9. R. = Rædselsregeringen 2011.
  S. = Svinemiklernes regering.
  SF. = Socialistisk forræderregering.
  Ø. = Ødelandse på ministerlisten!

  Unge historieløse naive akademiske idioter – børn af forhenværende politikere – nepotisme og tak for sidst udnævnelser af socialistiske betonhoveder – ragnarok venter… sidste M/K slukker og lukker!

  Danmark som land er slut…den etniske danske befolkning er nu uønsket – Istedet skal vi have udvidet multikultur og flere fordele til muslimerne og andre misædere – Kom kun hertil – for vi har de etniske danskere til at betale gildet – de er så snotdumme og nemme at forføre til at gøre hvad som helst – om det så er at save den gren over som de selv sidder på – HA, HA, HA….

  Alle jer som har stemt denne rædselsfremtid ind – måtte i stege i jeres eget fedt – landsforrædere!

  Kommentar by Black Watch — 3. oktober 2011 @ 09:07

 10. #8. Rettelse – Øv fejl i Ø. = Ødelæggerne.

  Kommentar by Black Watch — 3. oktober 2011 @ 09:08

 11. @Machiavelli Selvtak, jeg holder meget af dine knivskarpe og gode kommentarer :-)

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 3. oktober 2011 @ 09:21

 12. Fuldstændig enig med de øvrige kommentarer. Den nye regering og dets støtter er forsamling af sovjetlakajer, smågangstere, marxistiske akademikere, samt de sædvanlige socialdemokratiske pampere. Demokratiets archilleshæl er desværre tåber som Inge Thorning og hendes ligesindede.

  Kommentar by Boo — 3. oktober 2011 @ 09:59

 13. Flot indlæg af Asger. Ja EU/euroen er ved at kollapse. Vesten er invaderet af barbarer. Samtidig bliver Vesten fattigere fordi fordeling fremfor produktion udgør hovedprioriteten. Det er Vestens Undergang (Oswald Spengler) som vi er vidne til. Og vores egen nyvalgte regering gør som orkesteret på Titanic og spiller videre mens skuden synker.

  Et lille retorisk spørgsmål. I gamle dage når landet standede i våde – så hamstrede man guld. Hvorfor tror I at guldprisen er steget så voldsomt i de senere år?

  Kommentar by Sigwar — 3. oktober 2011 @ 10:35

 14. Asger Trier Engberg : Der er noget, du HELT glemmer.
  Indoktrineringen på vore læreanstalter fortsætter ufortrødent. Det starter allerede i folkeskolen og kulminerer på uni.

  Så har du medierne. Tv-medierne er altafgørende. Her vil du se samme mønster, som under valgkampen. Man vil lyve og fordreje. Man vil skjule de sager, som belaster de røde. Ekstremisterne på Ritzau’s vil fortsætte med deres røde politik. Gymnasielærerbladet Politiken vil fortsat bidrage til mordet på sandheden.

  At Ole Sohn bliver minister, er en moralsk skamplet på landet. Lad ham redegøre for alle de sorte millioner, som DKP fik fra vor fjende i Moskva. Det kan han ikke. Han LØJ direkte for åben skærm, da han udtalte, at han ikke kendte til dem.

  Kommentar by ramses-2 — 3. oktober 2011 @ 10:51

 15. De røde partier har altid gået utroligt højt op i muslimernes sårede religiøse følelser. Kristne Danskeres religiøse følelser kunne de ikke drømme om at vise hensyn til, det ser man tydeligt med indsættelsen af Manu Sareen som kirkeminister. Der må formodes at være ment som en direkte og hånlig spytklat i ansigtet først og fremmest på DF, dernæst på den almene dansker…

  Kommentar by Jacob Andersen — 3. oktober 2011 @ 10:53

 16. @Ramses

  Tja, de to politiske strømninger udelukker jo ikke hinanden, begge er destruktive i en eller anden udstrækning. Måske kunne man tænke dem sammen?

  Jeg har forsøgt at forholde mig lidt til emnet her: http://edens-lys.dk/den-kolde-krig

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 3. oktober 2011 @ 11:20

 17. Man må jo ALT når man er venstrefløj….kaste med mudder og svine ALLE ANDRE TIL…ALT ER TILLADT OG MAN vil ikke blive stemplet som nationalfob eller andet

  Kommentar by tim — 3. oktober 2011 @ 11:33

 18. Hvordan kan man være flov over sit land, samtidig med at man ønsker øget indvandring? Er det fordi man mener at der er plads til langt flere(hvor er smertegrænsen for øvrigt)?

  Fordi hun har sjovt nok ikke et land mere, hvis hendes våde drømme går i opfyldelse. Det er at save den gren over man selv sidder på. Det forstår hun nok ikke helt.

  I øvrigt har hun MANGE valgmuligheder for at rejse ud i verden og emigrere til andre lande, der har bedre indvandringsmuligheder. Omvendt har danskerne intet andet Danmark at udvandre til.

  Der findes kun 1 Danmark, så nytter det ikke noget at drømme om at opløse det helt, som hovedparten af kommunisterne og deres allierede drømmer om. Men hvad fanden EU har også gjort sit til at ødelægge en masse gode foranstaltninger. Nej fremtiden er ikke til små lande, fremtiden er til opløsning af samfund, og krige, og etniske spændinger, og kaos. Det er hvad Europa vil blive kastet ud i på den ene eller anden måde. Om det er gennem økonomisk, religiøst, eller etnisk kaos er lige fedt. Resultatet er kaos og opløsninger af lande og grænser og etniciteter.

  Kommentar by Endnu en vantro — 3. oktober 2011 @ 12:56

 19. Off topic men katastrofe kursen fra de røde styrer skuden planlagt og målsat mod afgrunden.
  Ny kirkeminister bliver en radikal indisk indvandrer der vil tvinge præster til at vie homoseksuelle og adskille stat og kirke “så der kan blive plads til ALLE religioner”.

  No big deal egentlig.
  Bare endnu et lille søm i den store stinkende ligkiste som vores fædreland er igang med at blive omdannet til.

  PS.
  Hvad bliver det næste?
  En kultur eller fødevareminister med muslimsk baggrund?

  Kommentar by J B — 3. oktober 2011 @ 13:04

 20. Åh, ja, og det er danskere som denne Inge Thorning der får mig til at væmmes : det er Danmark som land hun burde holde af i LYST OG NØD – og ikke diverse fjuttede politikere og regeringer !

  De kommer og går, som sol efter regn, men DANMARK hun består !

  Ingen, og intet, kan ødelægge min glæde over og ved Danmark!

  Kommentar by Vivi Andersen — 3. oktober 2011 @ 13:42

 21. Endnu en vantro — 3. oktober 2011 @ 12:56 skriver:

  “Fordi hun har sjovt nok ikke et land mere, hvis hendes våde drømme går i opfyldelse. Det er at save den gren over man selv sidder på. Det forstår hun nok ikke helt.”

  Nej! det forstår hun ikke. Og hun er ikke den eneste. Alle klovnene i
  det politiske cirkus aner med garanti ikke, hvad de laver af skade.

  Og det kommer af, at de ikke forstår, hvad det er, der holder et samfund sammen. Faktisk chokerende. Men de må godt få enetimer hos mig. Og der findes fremragende forfattere, videnskabsmænd og filosoffer som har forklaret det indgående. Svend Burmester, Zygmunt Bauman, Kurt Rosenstrøm, Frederik Stjernefelt og Jens-Martin Eriksen, Konrad Lorenz og et par hundrede til.

  Trods alle gode hjertevarme ønsker og tanker, så river det multikulturelle samfund den nationale bestående kultur op med rødder, splitter samfundet op og spiller folk ud mod hinanden. Det er specielt Islam i Europa der vil blive en katastrofe.

  Hvorfor voksne velbegavede mennesker ikke kan forstå det er en gåde af dimensioner. De kan godt se, hvad der sker i de øvrige verdensdele, når islam møder andre kulturer, men at det samme skulle ske i Europa er dem fuldstændig uforståelig. Men interessant er det.

  Kommentar by machiavelli — 3. oktober 2011 @ 13:47

 22. Ingen, og intet, kan ødelægge min glæde over og ved Danmark!

  Kommentar by Vivi Andersen — 3. oktober 2011 @

  Heller ikke når nu det er muslimerne der reelt bestemmer hvem der sidder ved magten og DK som vi kender det forsvinder??

  Så er der vel ikke noget at elske mere – med mindre man opgaver alting og bøjer sig i støvet?

  Kommentar by Black Watch — 3. oktober 2011 @ 13:48

 23. Hvis vores nye kirkeminister vil skille stat og kirke, kræver det grundlovsændring, lig en folkeafstemming. Og skulle stat og kirke blive skilt, så kan han vel ikke bestemme hvem præsterne skal viv og ikke viv.
  Skulle han komme igennem med sit krav, så må det gælde alle trosamfund og ikke kun kirken.
  Så jeg glæder mig til at se to homoseksulle muslimer blive gift i mosken.

  Kommentar by Per Jørgensen — 3. oktober 2011 @ 15:07

 24. Er denne udlænding der er udnævnt til kirkeminister selv kristen?
  Eller er det endnu et stunt fra rød stue for og få DF i tale?

  Kommentar by Goofy — 3. oktober 2011 @ 16:10

 25. Det STÆRKESTE signal denne regering kunne sende i mands minde, ville være at de kæmper for homoseksuelles rettigheder indenfor Islam, for kvinders rettigheder, imod stor-moskéer etc.

  Hvad der end måtte ske med kirken er ikke min afdeling. Jeg har intet med den danske folkekirke at gøre. Men det handler om symbolværdi. Hvad vil man med kirken, hvad vil regeringen med den danske stat, og den kristne arv.
  Det her er selvsagt en provokation, en manifestation at udnævne en fremmedfødt fra Indien, som kirkeminister.
  Hvorfor ikke få en muslimsk minister? Så langt turde de ikke gå. For min skyld kunne de sætte en muslim som kirkeminister, så ville de da grave deres egen grav endnu dybere end de allerede har gjort, med de forskellige nye ministre. Denne her regering kommer til at sejle, og Enhedslisten kommer helt sikkert til at bidrage til endnu mere kaos, og forskellige politiske retninger.

  Jeg kan slet ikke vænne mig til at se Helle T. som statsminister. Jeg ville ikke betro hende med noget som helst lederjob, og gud hjælpe mig om hun så ikke bliver ny leder for hele landet. Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget. De graver deres egen grav, deres eneste chance er at importere flere røde vælgere fra mellemøsten, hvilket de givet også vil gøre jo mere deres flertal vil smuldre de næste par år. Så må det bare være op til blå regering i fremtiden at importere ENDNU flere blå vælgere fra positive lande. Der skal importeres millioner :).

  Kommentar by Endnu en vantro — 3. oktober 2011 @ 16:36

 26. Jeg kan forstå at han er kristen, og har konverteret fra hinduismen. Og for nyligt ville melde sig ud fordi kirken ikke lagde op til at homoseksuelle kunne vies.
  Men mig bekendt har han ikke tidligere beklædt kristne poster hos de radikale, eller været en stærk stemme på den front. Han symboliserer godt den nye regering. Kaos, og en tanker der sejler med en masse kaptajner uden nogen som helst fast kurs. YUHUUU hvor det går allerede.

  Helle T. er vor tids mest håbløse og inkompetente statsminister det kan der ikke være nogen tvivl om. Vi snakker ikke engang om politisk uenighed. Det drejer sig slet og ret om at hun er en papegøje, der dybest set ikke ved hvad der skal til ej heller forstår omfanget af at lede landet. Det bliver spændende og samtidigt skræmmende at følge denne regering. Det skal nok blive sjovt, desværre nok tragikomisk :(

  Kommentar by Endnu en vantro — 3. oktober 2011 @ 16:41

 27. 22. Black Watch.

  Altså, så langt nede i skidtet er vi ikke kommet endnu.

  Og selvom vi havner der har det INTET med landet= det geografiske, at gøre!

  Bakker, dale, åer, søer, Jyske Højderyg osv.osv. er stadig de samme.

  Det er DET Danmark jeg holder af og ikke hvilke mennesker udefra, der nu har fundet på at besætte landet !

  Her er det op til OS hvorvidt dette skal fortsætte eller ej !

  Kommentar by Vivi Andersen — 3. oktober 2011 @ 16:50

 28. Kvinden har tydeligvis aldrig været stolt over sit land. Hun er udelukkende “stolt”, når landets befolkning siger det samme som hende selv. Det er ikke stolthed – det er selvglæde.

  Kommentar by Henrik — 3. oktober 2011 @ 18:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper