1. januar 2006

Nytårsaften 2005-2006 – om en øldrikkende iransk Bush-hader & P1’s rutine-agitprop

Bordbomberne er sprunget, og det er tid til årets første postering. Min lille familie havde gæster fra Fynsland, og med fem børn i huset, hvoraf to-tre stykker var småsyge – blev det kun til moderat druk for mit vedkommende. Det startede ellers hårdt.

Sidst på eftermiddagen tog mig og en ven et kort visit til Holme Kro, hvor vi overværede tv-transmissionen af Dronningens nytårstale. Der var kun små ti gæster, men alle lyttede intens, herunder den øldrikkende iranske kroejer, som dog ikke kunne holde mund da der efterfølgende blev vist billeder fra Bushs fødselsdagsfest hos Margrethe.

Det viste sig at han var en jovial Keld Bach-klon fyldt til bristepunktet med konspirationsteorier, og der var for ham ingen tvivl om at USA var i Irak for at stjæle olie og slå uskyldige irakere ihjel. Sådanne absurditeter skal naturligvis konfronteres med fakta, men atter engang må man konstatere at anti-amerikanisme ikke så meget har med USA at gøre, som med et vildtvoksende virvar af antipatier grundet i manglende oplysning. Det hele var hørt før, herunder det famøse pseudo-argument, at hvis irakerne ville af med Saddam Hussein så ville de selv have fjernet ham.

Opvasken blev ordnet kort før denne postering. P1 var igang med en genudsendelse af Samfundstanker med Flemming Chr. Nielsen som gæst. En mand som kalder sig borgerlig, men mener de borgerlige partier er blevet inficeret af Dansk Folkepartis uanstændighed. Han mente selv han var borgerlig fordi han lagde vægt på frihedsidealerne, idet alle skulle kunne ytre sig frit… Det kunne man sikkert skrive en hel del om, men jeg valgte at slukke. P1 skal høres i små doser.

Oploadet Kl. 14:51 af Kim Møller — Direkte linkSkriv!

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper