1. november 2011

“Meet the new boss – Same as the old boss.” (The Who, 1971)

I går kom det frem, at militser tro til de nye libyske magthavere fordriver indbyggere i Gadaffi-loyale byer, og skal man dømme efter oberst Ahmed Bani der blev interviewet på TV2 i sidste uge, så skal man næsten hedde Villy Søvndal for at bevare den demokratiske optimisme.

The Who sang om revolutionen der intet ændrede tilbage i 1971, den der slutter med “Meet the new boss – Same as the old boss”. Selvom nummeret hed ‘Won’t Get Fooled Again’, så husk lige, at albummet bar titlen ‘Who’s Next’.

Ahmed Bani, det libyske forsvarsministerium: Det allervigtigste nu er, at han er død. Hvordan, hvem og hvornår er ikke så vigtigt.

Simi Jan, TV2 Nyhederne: Det er vigtigt for Vesten, at han ikke skulle være blevet dræbt, da man tog ham til fange. Det siger Genéve-konventionen.

Ahmed Bani: Men hvor var Genévekonventionen, da han dræbte vores befolkning? Hvor var Genévekonventionen da han voldtog vores kvinder… Hvor var Genévekonventionen da han dræbte vores befolkning?

(Ahmed Omar Bani, talsmand for det nye libyske forsvarsministerium)

Fjordman & Diana West understreger det tragikomiske i affæren…

“Libya’s autocratic ruler Muammar Qaddafi was brutally tortured and killed on 20 October 2011 after France, Britain, the USA and NATO had actively given military support to rebel troops that were known to include groups with ties to terrorist organizations like al-Qaeda.

Muammar QadaffiAs writer Diana West said, “Qaddafi was not killed in retaliation for his attacks on American servicemen in Berlin in 1986, or the downing of Pan Am 103 over Lockerbie in 1989…. He was killed after coming over to our side of George Bush’s ‘war on terror’ in the final phase of a civil war in Libya in which his regime fought al Qaeda affiliates. Horrific as it sounds, Qaddafi was killed because we and our NATO allies joined the other side.” (Fjordman, Gates of Vienna, 31. oktober: What is Wrong With Western Elites)

Oploadet Kl. 16:01 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/30831/trackback

13 Comments »

 1. Godt at se uriasposten bekænde kulør, og henvise til citater af “fjordmand”, som bejendt var Breiviks store forbillede.

  Kommentar by Jens Petersen — 1. november 2011 @ 16:34

 2. @ Jens Petersen

  http://en.wikipedia.org/wiki/Association_fallacy

  Kommentar by Stormen fra Nord — 1. november 2011 @ 17:17

 3. @ Jens Petersen. Det tror jeg ikke på at fjordman var Anders Berivik’s forbillede. Anders Berivik Havde selv et billede såm var ganske tydelig for ham. Det burde også være et billede som vi alle kan se, hvis vi alle gad og sætte os ind i det: Nemlig, Den uansvarlige indvandringspolitik og VG artikel:

  Linket http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=4749071

  Breiviks store forbillede var og er Kong Arthur og Korstogene. Og det er særdeles let at forstå med den skandaløse og ukontrolleret indvandring der har været.

  Hvad endten vi vil det eller ej. Bliver vi nu nok nød til at genopfriske korstogene. Hellere det end, Saria og den Pædofile Islam sejrer.

  Kommentar by Charles Nielsen — 1. november 2011 @ 17:23

 4. Fjordman er simpelthen genial og hans argumenter slår hårdt. Det er intet overraskende i at de ikke vækker genklang hos uintelligente og uselvstændige mennesker som der desværre er mange af – både i Danmark og i Norge. Hvad med om Jens Petersen forholdt sig til argumenterne?

  Kommentar by Sigwar — 1. november 2011 @ 17:29

 5. @ Kim Møller

  “The Who sang om revolutionen der intet ændrede tilbage i 1971, den der slutter med “Meet the new boss – Same as the old boss”. Selvom nummeret hed ‘Won’t Get Fooled Again’, så husk lige, at albummet bar titlen ‘Who’s Next’.”

  KLASSE.

  Kommentar by 10.30 — 1. november 2011 @ 18:08

 6. Jens Petersen: SE nu og læs i det manifest, selvom det er lige så ulæseligt som Mein Kampf. Breivik beundrer – ligesom forresten Hitler, Himmler og Speer – meget islam. Hvad fortæller det os så om Uriasposten og Fjordman?

  Kommentar by Josef K — 1. november 2011 @ 18:29

 7. Vesten skulle have udryddet storforbryderen Gaddafi for mange år siden
  med det erklærede formål at sætte noget bedre i stedet.

  Nu blev vi i stedet betalende fødselshjælpere for et nyt kaos, og uanset hvor dårligt det herefter går i Libyen, uanset i hvilken retning, vil Vesten få skylden.

  Kommentar by Crass Børsting — 1. november 2011 @ 18:38

 8. @Jens Petersen

  Det var da en tumpet kommentar. Hitler var inspireret af Henry Ford og af Nietzsche. Er alle, som refererer til Ford eller Nietzsche så også pludselig på linje med Hitler? I så fald er stort set hele industrien og samtlige moderne filosoffer nazister…

  Kommentar by Vest — 1. november 2011 @ 19:24

 9. Fantastisk Who-reference – mit absolutte favoritalbum med dem.

  Og nu vil vi ikke snydes af islam igen. OK?

  Kommentar by Henrik R Clausen — 1. november 2011 @ 21:54

 10. @Jens Petersen
  Du har ikke lov at være så uvidende. Breivik er massemorder og Fjordman et geni, der prøver at forebygge en fremtidig katastrofe ved at gøre opmærksom faren.

  Kommentar by Tim Pallis — 2. november 2011 @ 03:41

 11. #7 Crass Børstig.

  “Nu blev vi i stedet betalende fødselshjælpere for et nyt kaos”

  Meget klar og simpel analyse, gid vores regering ( en hvilken som helst ) var lige så klarsynet og kortfattet.

  Kommentar by Santor — 2. november 2011 @ 05:00

 12. Bemærk også, at Fjordman kommer med spekulationer over hvorvidt der er en samlet elitær “plan” for udryddelsen af de vestlige samfund.

  Det er ikke første gang man hører noget sådant, men at afklare og dokumentere dette er noget af det vigtigste, som kan gøres i kampen for frie vestlige samfund – ja for hele verdens frihed.

  Befolkningen må have sandheden om dette. Det er samtidigt kritisk for det må være første gang i historien, at samfund er blevet forrådt af deres egne ledere – ihvertfald i dette massive omfang.

  Da lederne i de vestlige lande angiveligt er demokratisk valgte rejser dette samtidig spørgsmålet om hvor demokratiske vore samfund egentlig er?

  Kommentar by Sigwar — 2. november 2011 @ 08:42

 13. Dette er en fremragende artikel fra Fjordman´s hånd, som enhver vesterlænding burde læse!

  Hvilken ondskab, der må ligge til grund for Labour´s lederes stygge adfærd overfor deres egen befolkning er ikke til at fatte, men den må virkelig være ægte ond !

  Hvad vil VI finde om vi gik vores egne politikeres adfærd overfor OS efter i sømmene ?

  Og ikke mindst, hvad med EUROkraterne ?

  Der tror jeg vi vil finde den omtalte ondskab udført overfor Europas oprindelige befolkninger.

  Kommentar by Vivi Andersen — 2. november 2011 @ 11:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper