4. november 2011

Radio24syv, en mindre ideologisk hæmmet fræk udgave af P1 – men stadig statsfinansieret

Tirsdag gik Danmarks nye licensfinansierede Radio24syv i luften, men selvom kanalen er tiltænkt at give P1 (ideologisk) modspil, og selvom Georg Metz er skuffet, så er det alligevel ikke godt nok. Flere statsmedier løser ikke det grundlæggende problem, og noget nyskabende er det på ingen måde. Journalistiske outcasts som Rene Fredensborg og Lars Willemoes har fået en platform, og det samme har sjove journalister som Mads Brügger og Mikael Bertelsen, men det Danmark har brug for, er ikke en lidt mindre ideologisk hæmmet fræk udgave af P1.

Fredag eftermiddag var Michael Jeppesen vært, og efter en samtale om ‘krig’ med Erik Clausen, skulle der debatteres ‘Palæstina’ med Mogens Lykketoft – klassisk P1-setup. Det timelange ‘Globus USA’ står David Trads for, og minsanten om ikke også Knud Romer har fået eget program kaldet ‘RomerRiget’. Fra segmentet der ikke er ideologisk stabile nok til P1, og ikke sjove nok til P3, kan nævnes Gertrud Højlund, der sidste år i en klumme forklarede, at det var DR’s opgave at klargøre folk til stemmeboksen.

Der sendes i døgndrift, og vært på ‘Nattevagten’ natten til torsdag var for mig ukendte Keith Thomas Lohse, der havde eks-punkeren Kenneth Thordal i studiet. Her blev der talt om vores angst for de fremmede, og den overdrevne fokus på ofrene for 11. september, og mere i den dur. Folk der gider høre på den slags, går næppe væk fra P1, der har haft adskillige år til at finpudse det kulturmarxistiske verdensbillede.

(Jørgen Ramskov, tidl. Kommunistisk Arbejderparti og P1; Uriasposten)

Det hele er selvfølgelig ikke skidt. Med Søren Fauli, Mette Bom og Nanna Kalinka Bjerke bliver den kønspolitiske debat næppe helt så queer-teoretisk som den ofte bliver på P1. På listen over de godt 50 værter er dog ikke en eneste der er kendt for nationalkonservative ytringer, omend det selvfølgelig i en dansk kontekst er revolutionært med et program som ‘Cordua & Steno’, hvor det liberale standpunkt ikke præsenteres som en underlig holdning hos en eksotisk gæst.

Jeg noterer dog, at første udgave af det mest borgerlige program på kanalen der skal konkurrere med P1, indledes med en 50 minutter lang debat om privatisering af kongehuset. Der er rigeligt med rød radio, og skal jeg høre det, foretrækker jeg P1-seniorene på Den2Radio, der i det mindste bekæmper mig og mine for egen regning.

Jan ‘Omnial’ Christensen har anmeldt første afsnit af ‘Cordua & Steno’. Fra Henrik Dahl uddeler drøje hug til Thorning-Schmidt, Carsten Jensen m.fl. og roser Bødskov og Vestager i nyt radioprogram.

“Den kendte sociolog, forfatter og samfundsdebattør, Henrik Dahl, var i dag gæst i det nye politiske program, Cordua & Steno, på den ligeledes spritnye radiokanal, Radio24syv. Hvis han er i godt selskab og får tid til at folde sig ud, er han i dén grad værd at lytte til, og det var netop tilfældet i dag. Henrik Dahl talte om en lang række politiske emner og personer med udgangspunkt i sin egen rejse fra den yderste venstrefløj og helt over til den anden side af det politiske spektrum til sit nuværende ståsted ved partiet Venstre, som han stemte på ved det nyligt overståede Folketingsvalg.

Bl.a. kom Dahl ind på venstrefløjens Offentlig sektorisme, argumentresistens og ligegyldighed over for den personlige frihed, der har så stor betydning for ham. Han gjorde sig også lystig over, hvordan venstrefløjen i årtier har klaget over højrefløjens tone, samtidig med, at de mest beskidte, grove og ureglementerede mennesker i den offentlige debat kommer fra selvsamme venstrefløj. Direkte adspurgt om forfatteren og samfundsdebattøren, Carsten Jensen, der netop er kendt for at være én af de selvudnævnte vogtere af den gode tone, selvom han på samme tid slynger om sig med de mest perfide og injurierende udtalelser om specielt politikere fra Dansk Folkeparti (senest slimede kældermennesker) sagde Dahl, at Det er verdens største vits… Altså, en meget stor procentdel af det grimme sprog i den offentlige debat kommer jo fra ham personligt. Han kunne jo starte med at holde sin mund, så ville tonen i den offentlige debat blive betydelig bedre.

Ikke overraskende gik Henrik Dahl også til frontalangreb på den nyudnævnte statsminister, Helle Thorning-Schmidt, som han kender personligt fra en række læse- og diskussionsgrupper i sin tid hos Socialdemokraterne. Hun er, sagde han, den første statsminister, Danmark har haft, der kun har stræbt efter stillingen, fordi det kunne være sjovt, og altså ikke ud fra en vision for, hvor hun vil føre det danske samfund hen. Han kritiserede hende også… for at være en politisk kamæleon og enorm opportunist, der er parat til at mene hvad som helst for at få og bevare magten.”

Da ‘Cordua & Steno’ ikke podcastes, har Omnial sammenklippet 12 minutter med Henrik Dahl.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/30966/trackback

34 Comments »

 1. Jarl Cordua er også en klaphat.

  Kommentar by 10.30 — 4. november 2011 @ 21:53

 2. @Kim Møller
  Jeg gentager mig selv. Jeg fatter ikke du orker det, men tak for dit dokumentationsarbejde.

  Kommentar by Stormen fra Nord — 4. november 2011 @ 22:04

 3. Til gengæld nedvejes Radio24syv af en rabiat Michael Jeppesen, der helt uhæmmet fik lov at udstille sit jødehad som vi sjældent har oplevet det herhjemme. Dette var efter at have brugt en ½ time på at hyle op om og klage over, at et menneskeliv i den 3. verden åbenbart ikke var lige så meget værd som et menneskeliv herhjemme og i vesten. Vi regner ikke liv uden for DK for noget! Han kunne ikke slippe tanken om at NATO smed bomber på børn. At mennesker DØR!!! Tænk! Det minder lidt om sådan en pubertær weltschmerz, hvor man ikke kan rumme verdens ulykker, når man nu selv har det så godt. Problemet er bare, at det forbliver pubertært i sin mest forenklede form, andre ville kalde det verdensfjernt, naivistisk.

  Han sammenlignede danskerne med æg, der ikke måtte komme noget til. Mens andre steder skulle æggene jo ødelægges for, at man kunnne lave en omelet. For MJ er der åbenbart kun retfærdighed, hvis der dør danskere i samme omfang som der dør afghanere, irakere eller libyere for den sags skyld.

  Det virkelig groteske er dog hans åbenlyse besættelse af konflikten i Israel. For her laver han jo selvsamme ulige værdisætning af menneskeliv som han anklager os andre for! Den konflikt som er langt fra så dødelig som mange mange andre konflikter, men som er så vigtig for MJ og andre på venstrefløjen. For er palæstinensisk liv, det er jo åbenbart dem han holder med, så ikke mere værd end alle andre menneskeliv i de utallige konflikter der er og har været? Hvorfor engagerer han sig ikke i konflikten i Sri Lanka fx? Der er 100.000 døde på små 30 år. I Israel-konflikten er 15.000 døde på 60 år. Lad os slet ikke snakke om Sudan.

  I øvrigt, han sagde ordret, at han ville hoppe på den næste Flotilla, hvis det ikke lige var fordi han havde børn herhjemme. Mit bud: han har det hele i munden, men derfor skal han sq stadig udstilles.

  Kommentar by Frank P — 4. november 2011 @ 22:33

 4. Første dag, første gang den havde fortrængt P 2 og jeg lyttede, hed programmet “Mødregruppen”. Jeg har ikke hørt den siden :-)

  Kommentar by Josef K — 4. november 2011 @ 23:11

 5. Du nævner http://den2radio.dk/. Den er rød helt ud i parodien, men den har én ting P 1forlod for tyve år siden, og som Radio24syv naturligvis heller ikke har: den tør være elitær, “smal” hedder det vist. Hvis ikke public service tør være det, hvad skal man så med public service?

  Kommentar by Josef K — 4. november 2011 @ 23:27

 6. Jeg hørte noget af stationens pladder på anden sendedag. Det ser jeg ikke grund til at spilde min tid på.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 5. november 2011 @ 00:26

 7. Jeg hørte det “hverdagsfeministiske radioprogram”, eller hvad de kaldte det med “Bjerke og Bom” – jeg troede simpelthen det var comedy. Det var så bizart, at det ikke var til at høre om de gjorde grin med feminister – eller om de virkelig ER så latterlige. Det viser sig, at det ikke er et komdieprogram, som skal gøre grin med feminisme, men rendyrket bizarro-feminisme!

  Derudover er det ufatteligt amatøragtigt indtil videre. Nyhedsoplæserne kan ikke læse uden flere fejl i minuttet. Værterne virker chokerende amatøragtige. Men nuvel, det vigtige er, at det er bizart at vi nu har fået endnu mere tvangslicensfinansieret radio. Og det tyder langt fra på, at det bliver et modspil til P1s eklatante venstreorienterede bias. At man har sat DR-kommunisten Jørgen Ramskov til at lede festen er bizart.

  Kommentar by Frihed — 5. november 2011 @ 07:45

 8. P1 Light?

  Den stats autoriserede opposition`s Radio 24/7. Sammen med de betydelige beløb der ydes til partier i stemmepenge, har man her i Danmark institutionaliserende hele det politiske system og menings dannelse. Skal vi vædde med at ved næste medie forlig vil der blive ydet direkte støtte til aviser, altså ikke portostøtte eller moms fritagelse, men direkte støtte. Så er hele det politiske dannelses system og meningsdannelsen stats støttet og uden markedskræfter og afhængig af befolkningens vilje.
  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 5. november 2011 @ 08:41

 9. I DDR fandtes der også andre partier end SED, ligeledes i Polen.

  Kommentar by Træt — 5. november 2011 @ 09:58

 10. Intet nyt er godt nyt! Men her da nyt der er godt
  Læst på Bagbusken.dk
  Den Norske Massemorders Ven
  Margrethe S Hansen Som ejer
  http://www.P77.dk
  P77 er blevet Deaktiveret på domænet.
  Dette er nu 2. gang på 14 dage.
  Vi tror hendes terroserende netværk er afsløret.
  —————————————————————–
  The Norwegian Mass murderer Friend
  Margaret S Hansen As the owner http://www.P77.dk
  P77 has been disabled on the domain.
  This is now second time of 14 days.
  We believe her terroserende network is revealed.

  Kommentar by King — 5. november 2011 @ 10:45

 11. -> King

  Bagbusken.dk ligner en højreorienteret efterligning af Zølck/Shansens hadesider anno 2009, der blot vil optrappe den gensidige hetz, og på sigt gøre dem til ofre. Det er der absolut ingen grund til. Insisterer du på at linke til Bagbusken.dk, så gør det venligst i OT-tråden: http://www.uriasposten.net/off-topic-tips-med-mere .

  Kommentar by Kim Møller — 5. november 2011 @ 11:08

 12. Gad vidst hvilken radio Uriaspostens debattører i virkeligheden ønsker sig. En masse brølen op om hvor dårlig radioen er, men ingen konkrete løsninger, andet at det skal lukkes!!!
  Er det en Radio Holger klon at I ønsker?

  PS. det er utroligt så meget at I ved om DR, selvom det er noget lort at lytte til.

  Kommentar by Michael Larsen — 5. november 2011 @ 12:44

 13. “Det hele er selvfølgelig ikke skidt. Med Søren Fauli, Mette Bom og Nanna Kalinka Bjerke bliver den kønspolitiske debat næppe helt så queer-teoretisk som den ofte bliver på P1”

  At vi muligvis fritages for det mest queer-teoretiske sniksnak er vist også det eneste gode der er at sige om dem.

  Søren Fauli har sit eget program, og manden er jo erklæret radikal. Jeg godtager at han skal have kredit for at stå ved enkelte sager imod venstrefløjen selvom det sikkert koster lidt i det miljø han færdes i, f.eks. modstand mod kvindekvoter og kvindeofferrolle-tænkning og ligeledes at han på økonomiske spørgsmål er radikal og i opposition til socialisterne.

  Men han er nu engang radikal værdimæssigt. Og deri ligner han resten af den nye radiokanal.

  Og de to kvinder er vist begge erklærede socialdemokrater og feminister af KVINFO-typen.

  Det er ganske enkelt forfærdeligt at tænke på at det var en borgerlig regering der fandt nødvendigt at bruge 100 mio. skattekroner om året på at drive en lyserød radiokanal der skal være talerør for den sædvanlige selviscenesættende medieklasse. Går man værterne igennem er det næsten komisk at en borgerlig regering har besluttet at belønne dem med noget som samfundet intet behov har for. Staten skal nu til at konkurrere med staten på at drive P1-snakke-radio.

  Kommentar by Superman — 5. november 2011 @ 14:06

 14. Vi SKAL IKKE lukke op for alt dette DR-gøgemøg !

  Heldigvis.

  For alene tanken om, at det er danske skatte betalere heriblandt også folk som DR-journalisterne foragter så inderligt, kakkelbords-og kolonihave-danskerne med hang til Pianisme gør mig sgu dårlig !

  Men et held for disse DR-folk foragter de ikke ovennævnte danskeres penge .

  Nå, men jeg orker virkelig ikke noget som helst fra DR og har ikke gjort det i flere år.

  Kommentar by Vivi Andersen — 5. november 2011 @ 14:45

 15. http://www.kommunikationsforum.dk/artikler/er-radio24syv-nepotisme

  Mikael Jalving har hørt lidt radio !!!

  Kommentar by Superman — 5. november 2011 @ 15:12

 16. #12. Michael Larsen.
  Det ville ikke være så tosset med en klon-radio, som du nævner.
  Vi er så indsølet i socialdemokratisk og journalisthøjskole propaganda, at det ville være forfriskende med en rigtig god racistisk radio, den ville virke som en frisk kold pilsner på en lummervarm sommerdag.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 5. november 2011 @ 15:32

 17. Falkeøje, socialisme og racisme er ikke modsætninger…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 5. november 2011 @ 15:39

 18. Thumbs up for at tage the high ground, Kim.

  @Michael Larsen
  Jeg tror folk der blandt meget andet læser Uriasposten er mange forskellige interesser. Det kunne dog være forfriskende, med en radio som ikke var venstreorienteret eller midtsøgende politisk korrekt. Der er mange underbelyste emner og folk der læser Uriasposten vil nok for manges vedkommende ønske sig en radio, hvor der blev stillet oprigtigt spørgsmål ved multikulturalisme, masseindvandring, islam. Og så er der nok en del som gerne hørte mere kritik af den altomfavnende socialstat, statslige indblanden i vores privatliv og formynderiske adfærdsregulerende skatter og det absurd høje skattetryk generelt, som hæmmer Danmarks konkurrenceevne, borgernes individuelle frihed og velstand.

  Een ting er sikkert, det er helt urimeligt, at danskerne tvinges til at finansiere det venstreorienterede DR, hvor ikke mindst DR P1 er eklatant venstreorienteret. Det er grundlæggende lidt absurd at staten ejer medier/nyhedsmedier og at borgerne tvinges til at finansiere disse. Det er ligeså absurd som at man var tvunget til at have abonnement på Politiken eller Information (eller Jyllands-Posten).

  Jeg har aldrig hør “Radio Holger”, men mit indtryk er, at det er noget primitivt og dumt race-teori de gjorde sig til foretalere for? Meget nuttet forsøg på at associere læsere af Uriasposten med nationalsocialister – men det får nu mest af alt dig til at se ud som en idiot.

  PS: Hvordan kan det være diskvalificerende for ens holdning til DR, at man rent faktisk har sat sig ind i, hvad DR sender af venstreorienteret propaganda? Det kan da kun tjene til fordel for DR-kritikere, at de/vi ved, hvad de/vi taler om.

  Kommentar by Frihed — 5. november 2011 @ 15:44

 19. Suk, så blander idioten “Falkøje” sig som så ofte før med ammunition til dem som prøver tilsvine Uriasposten og Kim Møller ved helt urimeligt at bruge racismeforherligende og idiotiforherligende kommentarer fra folk der skriver i kommentarsporet. Falkøje og andre racistiske tabere tjener kun venstrefløjen ved at sprede sit ynkelige vås her på side og skader Uriasposten og Kim Møller. Det skader også andre der skriver kommentarer på Uriasposten – for man risikerer jo at blive slået i hartkort med taber-idioter som “Falkøje”.

  Jeg har skrevet det før; det store flertal af ædrulige folk der læser og kommenterer her bør konsekvent tage afstand fra tåber som “Falkøje” og tåbelige kommentarer som “Falkøjes” racisme-forherligende vås.

  Kommentar by Frihed — 5. november 2011 @ 15:50

 20. “Frihed”
  Jeg deler generelt holdning med “Falkeøje” og ønsker ikke at skade Uriasposten, Kim Møller eller andre på højre fløjen!
  Har du noget bud på hvor der er plads til en racisme-forherligende idiot som jeg?
  På forhånd tak!

  Kommentar by Viking — 5. november 2011 @ 16:06

 21. @Viking
  Nej, det ved jeg ikke. Men I kan vel oprette en hjemmeside og et forum et eller andet sted. Jeg finder det underligt (og dumt – for det skader kun Uriasposten og Møllers værdifulde arbejde den ædrulige højrefløj) at Falkøje-typer finder sig kaldet til gang på gang at sprede sine racist-tåbeligheder her i kommentarsektionen af Uriasposten. For Uriasposten har aldrig luftet sådanne holdninger eller givet udtryk for at støtte sådanne holdninger, tværtimod.

  Desværre bruger venstrefløjsere idiot-kommentarer som Falkøjes til at stigmatisere og skade Uriasposten. De kan ikke rigtig komme langt med at kritisere de egentlig indlæg på bloggen – for de er saglige og af høj kvalitet. Men så kan de i det mindste hive nogle idiot-kommentarer frem og hævde, at Uriasposten er et samlingssted for racistiske tabere.

  Kommentar by Frihed — 5. november 2011 @ 16:16

 22. Hvor er I dog selvgode allesammen.
  Når nogen slår på dig, så er det kun fair, at du slår tilbage på ham, der slår.
  Sådan er livet indrettet, uanset hvad man ellers kan finde på at sige.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 5. november 2011 @ 16:28

 23. “Frihed”
  Tak, for et hurtigt svar!

  Kommentar by Viking — 5. november 2011 @ 17:02

 24. Vis jer dog som nationaltsindede danskere, hvor ville det være godgørende, og glem alt om det, som nutidens propaganda søger at bilde os allesammen ind.
  Måske er det fordi, at I aldrig har oplevet aviser og radio gengive den nazistiske propaganda, som vi alle hurtigt lærte at lægge det døve øre til.
  Tænk på Flammen, Citronen og Hvidsten Gruppen, tror I, at de lod sig rive med af udefra kommende propaganda?

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 5. november 2011 @ 19:15

 25. Falkeøje, er du i det rette forum? Ingen hér lytter jo til dine flyvske ideér…

  Kommentar by Hildy Koster — 5. november 2011 @ 22:11

 26. Eller opholder I jer på en helt anden planet?

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 6. november 2011 @ 08:41

 27. Jeg elsker Henrik Dahls klarsyn og logiske formuleringer. Han er supergod. Jeg hørte programmet og min dag blev betydelig lysere.

  Også historien fra hestens mule, om fyringen og løgnehetzen mod Gasværkets leder (Østre Gasværk). Susanne Bier stod reelt bag fyringen af hans ansættelse på Zentropa.

  Vi hører lidt mere på 24/7 men det er desværre yderst politisk korrekt og poleret. Henrik Dahl burde have sagt, at jo mindre Carsten Jensen bliver hørt, desto bedre tone.

  Kommentar by Iznogut — 6. november 2011 @ 12:41

 28. Selv tak, Viking.

  Falkøje, der er ingen “race” der slår på dig – og du gør dig til talsmand for at skulle “slå” på andre baseret på race. Det er ufatteligt dumt. Du finder ingen blogposts her der understøtter dine taberagtige raceteorier og derfor undrer det, at du besudler denne glimrende blog med dine tåbeligheder. Som sagt, så giver det blot ammunition til venstrefløjen som ønsker at melde de moderate og fornuftige højrefløjsbetragtninger som man finder på Uriasposten ude. Det er simpelthen for let for dem, når de bare kan pege på dine racistiske tåbeligheder i kommentarsektionen og så hævde, at “der kan I bare se, Uriasposten er samlingssted for racister og ekstremister”.

  Kommentar by Frihed — 6. november 2011 @ 16:51

 29. 28.Frihed.
  Problemet er altfor stort og omfattende til at gøre debatformen til et kardinalpunkt.
  Sagen er, at vort land er invaderet af horder, uden at folket er blevet spurgt, og folket har fået hele regningen.
  Det strider mod alt, hvad folkestyret og Danmarks Riges Grundlov bygger på.
  Kimen er dermed lagt til et væbnet opgør på sigt, for de indtrængende afskyr alt, hvad der er dansk.
  På den baggrund er dine indsigelser mod, hvad der skrives, totalt underordnede.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 6. november 2011 @ 19:30

 30. 28.Frihed

  Hold nu op !

  Falkeøje har skrevet her inde i flere år og Kim Møller er sørme da mand nok til selv at stå for ro og orden på bloggen !

  Kommentar by Vivi Andersen — 6. november 2011 @ 19:51

 31. @Falkøje
  Jeg gør ikke debatformen til kardinalpunkt.

  Jeg modsætter mig dine tåbelige racistiske holdninger som aldrig får gang på jorden i Danmark udenfor små taberforeninger. Jeg modsætter mig, at du med dine pro-racistiske kommentarer hiver denne blog og andre der kommenterer på bloggen med den i sølet. Almindelige fornuftige borgerlige og højreorienterede har kæmpet med beskyldningen om “racisme” i årtier, selvom der ikke har været det mindste om snakken. Men bare det at kunne anklage os for at være racister var engang nok til at det blev godtaget som faktum og har man på forhånd tabt enhver debat. Dine racistiske taber-kommentarer omgør i nogen grad det fremskridt, at det ikke længere dur at kalde borgerlige og indvandringskritiske og islamkritiske mennesker for “racister”, for vi er ikke racister. Nu kommer du og andre racister så og spreder jeres taber-retorik på fornuftige blogs som Uriasposten, som ikke er det mindste racistisk. Men grundet dine og andres racistiske kommentarer, som desværre ikke får nok modspil, så kunne folk begynde at tro, at vi eller Uriasposten vitterlig er racistisk. Det er ikke tilfældet – men hvis de mange forsøg på bagvaskelse slår igennem, så undermineres Uriasposten og de fornuftige indlæg man kan læse her.

  Virkeligheden er sådan, at racisme er et hamrende dårligt argument. Det er på linje med at bruge islam/sharia som argument. Hvis man roder sig ud i det, så har man i praktisk tabt debatten på forhånd og ens holdninger invalideres af 98% af befolkningen.

  Ulig dig, så mener jeg ikke borgerkrigen er noget at håbe på og se frem til. Det er noget der for alt i verden skal undgås og modarbejdes – med sund fornuft og f.eks. ændring af indvandringsmønstret etc. Vi skal forvente assimilation. Det har ikke noget med race at gøre.

  Kommentar by Frihed — 7. november 2011 @ 05:50

 32. @Vivi
  Nu er Kim Møller meget large hvad angår ytringsfrihed og hvad folk skriver af kommentarer. Debatten skal være fri. Det er et synspunkt jeg har stor sympati for. Jeg ønsker ikke at censurere – men jeg håber at så mange som muligt vil sige fra, når tåber som Falkøje blamerer sig med sine racistiske sympatier. Og så synes jeg det er relevant at gøre det klart, hvor skadeligt det er for Uriasposten, som jeg synes mange flere burde læse og tage seriøst, når personer som Falkøje uimodsagt kommer med dumme og racistiske kommentarer.

  Vivi, du kan da også se, at det er kontraproduktivt at en tosse hylder Radio Holger – som var nazisternes lokalradio, som spreder racisme (som jeg grundet jeg er tilhænger af ytringsfrihed synes de skal have lov til – men jeg vil da modsige deres taber-teorier og gider ikke lytte til sådan noget vås). Han skriver, at han gerne ville have “en rigtig god racistisk radio”? Helt ærligt, det er da så indlysende idiotisk og tåbeligt. Racisme er idioti, og er man tilhænger af racisme er virkeligheden den, at man har meldt sig ind i en lille klub af tabere, hvor praktisk talt ingen almindelige mennesker vil tage dig alvorligt.

  Kommentar by Frihed — 7. november 2011 @ 06:08

 33. Som en læser gør opmærksom på så ogaå tak herfra for dit arbejde også io al almindelighed. Men Jensen Kaldte DF’erne for skimlede kældermennesker, ikke slimede.

  Kommentar by Drokles — 7. november 2011 @ 06:55

 34. Det var altså min bemærkning om Radio Holger, der fik dig helt op i det røde felt.
  Jeg er født i 1934 og har oplevet og fulgt intenst med i krigen og modstandsbevægelsens begivenheder, og nazist har jeg aldrig været.
  Derimod er jeg tilhænger af ytringsfrihed, som du åbenbart er en svoren modstander af.
  Det tillod vi under Den Kolde Krig i udstrakt grad, endda så meget, at gamle modstandsfolk begyndte at huske på, hvor de havde gravet gamle våbenlagre ned.
  Som udviklingen er i Danmark, vil jeg inderligt håbe på, at Holger Danske atter vågner til kamp, for ellers går det hele så galt, som det kan.
  Husk!!! Det danske folk er aldrig blevet spurgt!
  Vort folkestyre og Grundlov er blevet fejet af banen, for at en flok selvbestaltede “godmennesker” kunne få deres vilje.
  Det skal fremover bekæmpes med alle midler!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 7. november 2011 @ 09:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper