26. november 2011

Racisme på Odense Universitetshospital

Tak er kun et fattigt ord. Fra Ekstra Bladet – Sårede libyere laver ballade på sygehus.

“Iltflasker og en tændt cigaret er ikke verdens bedste sammenstilling. Men rygning er blot et af de krav, som en gruppe af sårede libyere stiller under deres ophold på Odense Universitetshospital.

Siden de sårede blev fløjet til Danmark 15. november, har hospitalets læger og sygeplejersker også måttet kæmpe med racistiske udtalelser og krav om særbehandling fra de sårede. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger vil mændene for eksempel ikke have en kvindelig tolk.”

Oploadet Kl. 06:13 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/31864/trackback

44 Comments »

 1. Sjovt som samme Ekstra Blad har besynderligt travlt med at problematisere at en toppolitiker som NATOs generalsekretær Anders Fogh Rasmussen – som nok kunne tænkes at have en smule større sikkerhedsbehov end de fleste andre danske gennemsnitspatienter – har ladet sig behandle herhjemme i Danmark og af Rigshospitalet er blevet tildelt en enestue, hvor der ellers lå en kræftsyg kvinde. Men det betragtes åbenbart ikke som et større problem i sig selv at 50 libyske fanatikere foruden afsindig omkostningsfuld militær flytransport tildeles meget dyre intensivsengepladser?

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 26. november 2011 @ 06:49

 2. “Men det betragtes åbenbart ikke som et større problem i sig selv at 50 libyske fanatikere foruden afsindig omkostningsfuld militær flytransport tildeles meget dyre intensivsengepladser?”

  Det er på denne måde de danske krigsforbrydere forsøger at købe sig lidt aflad for deres morderiske overfald på den suværene stat Libyen, og de titusindvis af myrdede civile og de brave soldater der tappert forsøgte at forsvare deres fædreland mod NATO-al Qaeda alliancens feje luftbombardementer og uranberigede masseødelæggelsesvåben.

  Kommentar by Balder — 26. november 2011 @ 07:09

 3. Nå, “Balder”, du er altså så langt ude på højrefløjen at du hellere støtter den massemorderiske terroristpsykopat Ghadaffi end NATO og herunder Danmarks succesfulde bestræbelser på at vælte ham? Lad mig hermed gætte på at Slobodan Milosevic og Saddam Hussein også er blandt dine nøjsomt udvalgte, men ikke desto mindre temmeligt mærkelige bonkammerater, fordi du altså i din ekstreme højresnoethed måtte mene at d’herrer “tjente et højere formål”? Du kunne vel i princippet lige så godt hylde nazismen for sin “storslåede antikommunisme”? (Nu har jeg ikke ledt din tydeligvis Holocaust-revisionistiske hjemmeside igennem, men det skulle da bestemt ikke undre mig, om du allerede ER inde på dèt spor…)

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 26. november 2011 @ 07:58

 4. Husk at det er blevet oplyst, at Libyen skal betale for behandlingen af de sårede! Så kan man vel også som betalende patient kræve særbehandling, ikke sandt?
  Hvordan gør man en sådan sygehusregning op? Hvem kan holde øje med, at det kommer til at ske? Lad os få et krav om et samlet offentliggjort regnskab, med selvfølgelig dokumentation samt kvittering for betalingen, når og hvis de behandlede sendes hjem til det stenrige olieland. Hvilket ministerium fakturerer, og hvilken konto overføres beløbet til, og hvordan fordeles det?

  Faktisk kan det blive en god forretning for DK, at behandle alle de sårede fra verdens konfliktområder, som har råd til at smadre egne befolkninger, mod betaling.

  Hvis ikke er vi totalt til grin.

  Kommentar by synopsis-olsen — 26. november 2011 @ 09:01

 5. AP Johnsen, klap lige hesten. Det er fuldt legitimt at være mod NWO’s militaristiske udenrigspolitik hvor en gammel antikommunistisk forsvarsalliance som NATO nu misbruges til angrebskrig mod lande, der i mange år overhovedet ikke har været en trussel mod Vesten. Ja, i Saddams tilfælde ovenikøbet var en mere eller mindre officiel allieret mod Iran.

  Balder er ikke ene om at mene, at det i hvert fald omkring Irak har drejet sig om Israels sikkerhed. En mand som Pat Buchanan, som jeg nærer stor respekt for, redegør for samme synspunkt i artiklen “Whose war?” – http://www.theamericanconservative.com/article/2003/mar/24/00007/ .

  Jeg tror dog, at der er mere på spil end Israels interesser. Jeg tror, at disse evindelige angrebskrige skal vænne os til, at det “internationale samfund” (NWO) kan angribe enhver stat, også i Europa, der modsætter sig det “librale demokrati”, der vel groft sagt en sær blanding af kommunistisk etik og kapitalistisk økonomi.

  Kommentar by Dog of God — 26. november 2011 @ 09:23

 6. @ Synopsis-olsen
  Ja særbehandling koster! Det bør koste rigtigt meget!
  Alternativt en returbillet.

  Kommentar by Grisling — 26. november 2011 @ 09:25

 7. Er der kommet flere danskere i kø på grund af dette?
  Ventetider til scanning, operation, beslaglæggelse af læger, sygeplejersker, stuer, osv. For disse libyer skal vel også bruge scannere og operationsstuer og stab.
  Hvorfor ikke oprette et felt sygehus i området elller et “jutlandia”.

  Kommentar by Peter — 26. november 2011 @ 10:43

 8. De burde ha’ enestuer dekoreret med Kurt Westergaards tegninger.

  Kommentar by Johnson — 26. november 2011 @ 10:44

 9. Vores indblanding i Libyen er en katastrofe!

  Ikke nok med vi har bombarderet et land sønder og sammen for at hjælpe al-Queda, nu behandler vi for helvede også deres militsfolk.

  Havde Bin Laden skjult sig i Benghazi havde han givetvis i disse dage, modtaget ridderordenen og en halal-frokost hos Dronningen.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 26. november 2011 @ 11:37

 10. Det overrasker mig overhovedet ikke. Det vil heller ikke overraske mig om der er mange flere problemer i vente.

  Det eneste som vil overraske mig er, hvis de rent faktisk bliver hjemsendt efter behandling!

  Kommentar by Jernhesten — 26. november 2011 @ 11:49

 11. Dog of God – enig.

  Den aktivistiske udenrigspolitik har udviklet sig til det rene juks. Jeg har store reservationer overfor denne:

  1) Det er tvivlsomt om demokrati og islam kan forenes.

  2) Saddam var en slyngel, men han forhindrede klankrige og ekstrem islam i at eksistere i hans eget land.

  3) Samme kan siges om Gaddafi som holdt nogle af de afrikanske masser tilbage så de ikke væltede ind i Europa.

  4) Efter Osama bin Ladens død er der én grund mindre til at være i Afghanistan.

  5) Den aktivistiske udenrigspolitik forrådte Serberne, som blot ville beskytte gammelt serbisk land mod indvandrede muslimer. Dette skete i Bosnien og nu i Kosovo. Hvilket ikke er en benægtelse af at der var krigsforbrydere på Serbisk side – det er blot en understregning af at den metahistorie vi har fået i MSM er forkert.

  Kommentar by Sigwar — 26. november 2011 @ 12:29

 12. Anders Peter Johnsen

  Ja den var god.

  Så det ikke at bombe et land er altså nu, en sympati erklæring og et udtryk for at man støtter regimet i det land ?

  Og så for du også lige sneget ind, at de der ikke ønsker at bombe nok er Nazier.

  Man skal bare et par posts ned, for at læse at Nazier var folk der satte klistermærker op. Men det er åbenbart også folk der på mistænkelig vis fravælger at kaste med bomber.

  Kommentar by Mikael Drachmann — 26. november 2011 @ 12:49

 13. Ud med det utaknemmelige affald, og det kan kun gå for langsomt. Det var åbenlyst en fejl fra starten, at støtte de islamiske terrorister, der var bag oprøret i Libyen. Vores interesser blev langt bedre varetaget med Gadaffi ved magten, for ham kunne man forhandle og indgå fornuftige og frugtbare aftaler med. Hvad angår baggrunden for at man har bragt disse beskidte muslimer herop, så går jeg ud fra at de Radikale ønskede at importere nogle flere vælgere, på de danske folks bekostning. Et par måneders dansk sprogkursus skal nok gøre dem i stand til at udtale ordet “asyl”.

  Kommentar by Kafirharbi — 26. november 2011 @ 12:55

 14. Godheden har sin pris.

  Kommentar by Tolder — 26. november 2011 @ 13:02

 15. Pige groft sex-krænket i tog af ældre asyl-ansøger

  Læs mere: http://hilleroed.lokalavisen.dk/pige-groft-sex-kraenket-i-tog-af-aeldre-asyl-ansoeger-/20111126/artikler/111129498/1139#ixzz1eoSICSTG

  Jeg er ved at være nået dertil hvor jeg siger al magt til Falkeøje.

  Kommentar by Fritz — 26. november 2011 @ 13:13

 16. “ridderordenen”

  Jeg burde have skrevet riddekorset eller elefantordenen, men det blev altså ridderordenen.

  Det kan være multikultiregimet opfinder den til anledningen og tildeler den posthumt.

  ;-)

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 26. november 2011 @ 14:13

 17. @Jernhesten

  Fuldstændigt rigtigt! De får lov at blive, det er 100% sikkert deres menneskeret.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 26. november 2011 @ 14:15

 18. @10, 17

  I skal huske at tilføje at skatteundrageren helle og løgnhalsen villy sender et privat fly ned for at hente resten af deres 2000 familiemedlemmer til Mohammedanmark.

  Kommentar by Fritz — 26. november 2011 @ 14:54

 19. Hvad laver de mennesker her? Der er vel også hospitaler i Algeriet, Egypten eller for den sags skyld Saudi Arabien?

  Muligvis er de her, på samme måde som negeren fra Gyllestrup, der er sigtet for voldtægt af to småpiger.

  Han havde netop været på ‘opdragelsesrejse’ i Somalia. Gad vide, hvad han blev ‘opdraget’ til dér?

  I øvrigt: Hvordan er det muligt, at mennesker, som efter eget udsagn er flygtet fra Somalia, uden problemer kan sende deres børn på ‘opdragelsesrejse’ til dét land, de angiveligt er flygtet fra?

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. november 2011 @ 15:34

 20. Fritz:

  Jeg ville ønske at DDL gennemførte en markering foran det relevante asylcenter i sådanne tilfælde. Det er på tide at ikke-muslimerne indtager en mere aktivistisk holdning, til den konstante muslimske terror. DDL er tidens bedste bud, og JP/Ekstra Bladets injurier er blot hvad man må regne med. Heldigvis ser det i høj grad ud til at deres læsere ikke deler deres holdning, i de tilfælde hvor de får lov at kommentere på artiklerne.

  Kommentar by Kafirharbi — 26. november 2011 @ 15:36

 21. @ Kafirharbi

  Helt enig. Problemet er at det er blevet illegalt at tænke dansk.

  Kommentar by Fritz — 26. november 2011 @ 17:16

 22. “Godheden har sin pris.”

  hehe

  det er så dejligt at høre sådan en opløftende historie fra virkelighedens verden

  forhåbentlig ramte det læger uden grænser

  Selvfølgelig får de lov til at blive.

  Det ville være umenneskeligt at sende dem tilbage til et muslimsk samfund.

  Her kan de opføre sig som rigtige muslimer

  Kommentar by tavsen — 26. november 2011 @ 17:22

 23. Jamen vi er udemærket klar over at de mest racistiske mennesker på denne jord er muslimer. De samarbejdede jo også med Hitler

  Kommentar by tim — 26. november 2011 @ 17:22

 24. Det værste er sgu overlægens forsvar for deres opførsel. Overlægen burde meldes til Arbejdstilsynet når han går blåstempler tilsvining af sit personale!!

  Kommentar by Erik — 26. november 2011 @ 17:43

 25. Der er nu ikke noget som små historier fra virkeligheden:

  I Berlin har en muslimsk familie nu fået deres 14’nde barn. Barnet vejede godt 6 kg., hvorfor historien har fundet frem til pressen.

  Moderen klarede det fint, hun vejer også kun beskedne 240 kg….

  Barnet skal, sjovt nok, hedde Jihad. Det kan man så fundere lidt over.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. november 2011 @ 18:15

 26. Smid dem dog ud!

  Kommentar by Yana Lausten — 26. november 2011 @ 18:30

 27. Falkeøje får (desværre) aldrig ret, for danskerne er generelt en flok hel eller halvrøde lemminger som gerne vil røvpules af islam og kommunisme – og endda betale dem for det.

  Løb lemminger, løb !

  Kommentar by Tolder — 26. november 2011 @ 18:43

 28. Christ! stil I jer bare op alle 20 af jer, så kan I råbe og skælde lige så tosset I vil. Kim Møller kunne jo fotografere til.
  Disse sårede skal tilbage efter endt behandling.
  Falkeøje råber krig hele tiden.
  Er der nogen der ved hvor mange danskere der sviner hospitalpersonalet til? Ikke at det er i orden lige meget hvem der gør det.
  Når disse patienter fra Libyen er færdigbehandlet så skal de tilbage til Libyen. Konspirationsteorier fungere rigtigt godt herinde.
  Henrik Petersen, so what – du skriver kun det fordi det er en muslimsk familie – der er ingen danske familier der har mange børn og hvor moren er overvægtig, vel.
  Enøjede er I alle over en kam

  Kommentar by Michael Larsen — 27. november 2011 @ 11:00

 29. Politikerne har ikke villet tage ansvar for deres handlinger, men krævet at alle andre skulle.
  Derfor sidder vi nu i denne suppedas.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 27. november 2011 @ 13:17

 30. Så skidt dog ad helvede til “Michael Larsen”, hvis du ikke kan lide lugten i bageriet.
  Du kunne evt. flytte til Kokkedal og blive kulturberiget. Kommunen kan sikkert finde en lejlighed til dig i det sociale boligbyggeri.

  Kommentar by Tolder — 27. november 2011 @ 13:47

 31. Tolder
  Tak! ;)

  Vi andre er som jaget vildt, vi kan ikke være i fred nogle steder.
  Vi ser alt blive fordærvet og ødelagt, vores land og fremtid!
  Mens venstrefeministiske landsforrædere og etniskefremmede parasitter for det præcis som de vil ha`det!
  Og alligevel bliver de ved med at genere os, lige meget hvor vi søger tilflugt!

  Kommentar by Viking — 27. november 2011 @ 14:11

 32. > 3 & 28 Anders Peter Johnsen & Michael Larsen
  Synes i selv Danmark har gavn af muslimske tilflyttere?
  > 2 Balder
  Selv om jeg har opfattet dig, som en antisemit af værste skuffe, er jeg fuldstændig enig med dig i din kommentar (2) til denne postering.

  Kommentar by Nielsen — 27. november 2011 @ 17:07

 33. Vi har heller ikke gavn af jer, der sidder herinde og råber op.

  falkeøje i det høje, du tager jo netop ikke ansvar for noget som helst, det gør derimod politikere som skal vælges.

  viking jaget vildt, javel ja – jeg kan nu sagtens være i fred for alle andre end de 20 jammerlabber fra DDL, som i anonymitetens lyksagligheder skal ringe på min dør samt telefon.

  Nielsen
  jeg har meget glæde af flere muslimer. Antisemit af værste skuffe – ok, der kan man bare se – jeg hader ikke jøder på nogen måde, men vil meget gerne se en sag for 2 sider og ikke enøjet. Noget af det Hamas gør synes jeg ikke om, men noget af det staten Israel bryder jeg mig heller ikke om. Når en Israeler udtaler i en sag, så er han en del af sagen, hvis det handler om Israel ligesåvel som Palæstinenseren der udtaler sig – så søger jeg anden information der kan dække mit behov i sagen, det er vel kun fornuftigt.
  Men hvis løgnen er gentaget mange gange nok så tror folk på at løgnen er sandheden, men det gør ikke løgnen til sandhed.
  Den blog se kun en side af sagen – alt der kan siges negativt om muslimer svælges der i på denne side

  Kommentar by Michael Larsen — 27. november 2011 @ 22:47

 34. Michael Larsen
  Politikerne tager ikke ansvar for deres lort, de laver.
  Det gør de tumper, som har stemt dem i tinget heller ikke.
  Men det kommer de til, en dag. Så bare rolig.
  Så elsk du bare med kulturberigerne, lort kan du jo ikke få nok af.

  Jeg ved jeg også er til højre, det står jeg ved og elsker det.

  Kommentar by Charles Nielsen — 27. november 2011 @ 23:25

 35. Michael Larsen:

  “hader ikke jøder på nogen måde, men…”

  Det er dybt anti-semitisk at sammenligne jødernes demokratiske land, med en Al-Qaeda lignende bevægelse som Hamas. At associere jøderne med alt muligt afskyeligt, er et gammelt trick som Julius Streicher også brugte.

  “Men hvis løgnen er gentaget mange gange nok så tror folk på at løgnen er sandheden, men det gør ikke løgnen til sandhed.”

  Du er en dyb og innovativ tænker. Eller fandt du selv på det der?

  “alt der kan siges negativt om muslimer svælges der i på denne side”

  Hvad positivt har islam bidraget med her i landet?

  “jeg kan nu sagtens være i fred for alle andre end de 20 jammerlabber fra DDL, som i anonymitetens lyksagligheder skal ringe på min dør samt telefon.”

  Siger du at der er nogen der genere dig personligt? Jeg kan vanskeligt forstille mig det, men hvis det er tilfældet er det chokerende, afskyeligt og uacceptabelt.

  Nielsen:

  “”Balder Selv om jeg har opfattet dig, som en antisemit af værste skuffe…””

  Din opfattelse er fuldkommen korrekt. Hvis du har maven til det, kan du gå ind på vedkommendes blog, hvor det kun tager få sekunder at konstatere, at vi har med en anti-semitisk holocaust benægter at gøre. Med andre ord er det en samling snavset og beskidt national socialistisk propaganda.

  Kommentar by Kafirharbi — 28. november 2011 @ 00:20

 36. Michael Larsen
  “jeg kan nu sagtens være i fred”
  Det ved jeg godt, det er derfor jeg skrev “at i for det præcis som i vil ha`det” det er selvfølgelig dybt forkert at vi andre genere dig med vores “enøjede” problemer og bekymringer om vores land og fremtid!

  Kommentar by Viking — 28. november 2011 @ 01:08

 37. Jo Viking, (ironi), men Michael Larsen må jo også tage mosten her på blogen.

  Kommentar by Charles Nielsen — 28. november 2011 @ 01:25

 38. >33 Michael Larsen
  Mit spørgsmål til dig besvarer du med 7 -syv ord ! Resten af dit 10 linier lange svar , bruger du til at vrøvle om noget jeg skrev til balder. Du er en latterlig nar, som ikke vil se problemerne i øjnene før du bliver konfronteret med dem på nærmeste hold. Det håber jeg du bliver snart. Chancen for det er i hvert fald opadgående. I øvrigt kan jeg tilslutte mig det Kafirhabi skriver om dig i kommentar 35.
  Dette er sidste gang jeg henvender mig til dig. Så forvent ikke svar på noget fra min side.
  God bedring.

  Kommentar by Nielsen — 28. november 2011 @ 01:28

 39. Charles Nielsen
  Helt enig!
  Jeg brugte bare lidt ironi, fordi Michael Larsen ikke har “kørt” på mig! :)

  Kommentar by Viking — 28. november 2011 @ 07:44

 40. Apropos at borgere i Danmark kaldes for racister af tilvandrede

  ”20-årig kaldte betjent racist og skubbede til ham. Det har han nu fået en dom for.
  Uanset, at man har dårlige oplevelser med politi i bagagen fra udlandet, må man trods alt i Danmark hverken kalde politifolk for racister eller skubbe til dem.

  Det blev resultatet for en 20-årig ung mand med udenlandsk baggrund, som en eftermiddag i juni sidste år havde brugt skældsordet mod en politibetjent og skubbet til betjentens kollega, da han ville ud fra sin lejlighed. ” (Nordjylland 2011)

  H t t p://www.nordjyske.dk/artikel/10/5/144/3783151/3/sidste%20chance%20til%20ung%20udenlandsk%20mand

  Diskoteksansatte kaldes for racister.

  ”Vore ”fremmede” venner derimod står som oftest og råber og skriger, slår ud til alle sider og gør tingene værre. De er vildt påståelige og benægter alt, også selv om vi har det på video, ringer efter flere venner, som kan komme og hjælpe dem, og skaber kort og godt en rigtig træls situation. Vort personale bliver spyttet på og kaldt racister, og de kvindelige ansatte bliver kaldt ludere. Når de så er blevet smidt ud, fortsætter balladen udenfor, ofte med de nu ankomne kammerater som deltagere.” (Vodskov 2011)

  h t t p://jp.dk/opinion/breve/article2359320.ece?page=1

  ”Siden Naser Khader, der er født muslim, holdt en prædiken Grundlovsdag i den protestantiske Mårum Kirke, hvor han gav udtryk for sin tvivl om sin tro, har han oplevet en ny bølge af tilsvininger på mail og via Facebook.

  – Det er blevet værre efter, at B.T. skrev den historie, hvor jeg åbent fortalte, at jeg var i tvivl om islam og sagde, at jeg søgte svar på en række af livets store spørgsmål. Blandt andet ved at studere andre religioner, siger Naser Khader.

  Tirsdag valgte Khader på sin facebook-profil at offentliggøre et indlæg fra en ung mand plus foto. Ibrahim Ibo Falastin, der angiveligt er muslim, skriver blandt andet: ’Naser Khader din fucking møghund! Du elsker dansker! Hader muslimer! Din fucking bums. Fuck din fremtid, din nar! Din hund, dit svin!’” (Danmark 2011)

  H t t p://www.bt.dk/politik/khader-udstiller-sine-fjender-paa-facebook

  Fartkontrol i Birkerød

  ”16 klip fik i bilisterne i deres kørekort på blot 100 minutter.

  Af de 16 standsede bilister var der en enkelt af anden etnisk herkomst end dansk. Han blev meget vred over, at han var blevet målt til 79 kilometer i timen, hvor man må køre 50. Han beskyldte de to betjente for racisme, inden han begyndte at gå halvt ud på kørebanen for at advare andre trafikanter om, at politiet lavede hastighedskontrol på stedet.” (Birkerød 2011)

  h t t p://www.sn.dk/Betjente-beskyldt-for-racisme/Rudersdal/artikel/159395

  ”For nylig oplevede Khader også, at politik blev blandet ind i børnenes fritid. En lørdag eftermiddag er Naser med til fodboldtræning med børnene, da han hører en af de andre fædre sige noget om ham til sine to små børn.

  – Jeg genkender ham som et medlem af Hizb ut-Tahrir. Han har sine to sønner med og pludselig siger han til dem: ’Gå væk, gå væk fra ham. Han er vantro. Han er et forrædersvin’.” (København 2011)

  h t t p://www.bt.dk/kendte/hizb-ut-tahrir-far-svinede-naser-foran-boernene

  Kommentar by Liva — 28. november 2011 @ 13:17

 41. Hvem er Michael Larsen, en muslim bosiddende i Danmark ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 29. november 2011 @ 00:19

 42. #41 En potentiel skabskonvertit ;-)

  Han lefler i hvert fald konstant for “kulturberigerne” –
  men måske bor han bare i et beskyttet område … så
  længe det nu varer :D

  Kommentar by Bjovulf — 29. november 2011 @ 01:44

 43. #25 240 kg ?!?!

  Mon manden var udstyret med GPS? :D
  Unægteligt meget imponerende …

  Kommentar by Bjovulf — 29. november 2011 @ 01:50

 44. Personalet på OUH er desværre ikke de eneste i den branche, der oplever tilvandret vold og chikane

  ”En ambulance fra Regionen befandt sig på Hothers Plads, hvor en gruppe af 10-12-årige drenge også opholdt sig.

  Pludselig og uden varsel blev der fra gruppen af unge kastet en sten, der ramte ambulancen.” (København 2011)

  h t t p://www.politi.dk/Koebenhavn

  ”Antallet af danskere, der bliver overfaldet, mens de passer deres arbejde, er fordoblet på fem år. Det viser den seneste undersøgelse fra det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.”

  (…)

  På landets sygehuse oplever de ansatte den stigende vold, forklarer næstformand for sygeplejerskerne i Dansk Sygeplejeråd, Dorte Steenberg.

  “Problemet for pårørende og personale er, at alt skal gå meget stærkere. Der er ofte ikke den ro, der skal til, for at undgå, at situationerne udvikler sig voldeligt,” siger hun til Avisen.dk.
  Hos Danske Regioner, der driver landets sygehuse, mener man ikke, at der er en direkte sammenhæng mellem vold og travlheden på arbejdet. Flere regioner er i færd med at indføre politikker for at stoppe volden.” (Danmark 2011)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-41589769:volden-stiger-på-arbejdspladser.html?forside

  ”En nylig offentliggjort rapport fra det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) baseret på svar fra over 10.000 danskere viser, at 7,6 pct. af de adspurgte danskere havde oplevet vold på arbejdspladsen. Næsten en fordobling i forhold til 2005.

  Næsten 11 pct. havde oplevet trusler om vold i samme periode. De mest udsatte grupper er politifolk, pædagoger og sygeplejersker.” (Danmark 2011)

  H t t p://www.bt.dk/danmark/her-bliver-de-svinet-til-og-taesket-paa-jobbet

  ”Politiet har anholdt i alt 17 medlemmer af bandegrupperingen ‘Brothas Souljaz’ fra Mjølnerparken, der lavede ballade på Bispebjerg Hospital. Det skete, da en mand fra samme gruppering kom ind på hospitalet med et skudsår i hånden. Han er også blandt de anholdte.” (København 2011)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1596427.ece

  ”En 43-årig kvinde, der er ansat i hjemmeplejen, fik søndag aften en stor forskrækkelse i Trige. Hun befandt sig i sin arbejdsbil, da hun på adressen Gartnerparken blev kontaktet af to personer klokken cirka kvart i ni om aftenen.

  De to unge mænd, begge vurderes som værende 16-18 år, bad om et lift, hvilket kvinden afslog.

  Herefter satte de to personer sig ind i bilen og råbte hun skulle køre, imens de truede med en pistol. Kvinden slap ud af bilen, som de to unge mænd til gengæld kørte væk i.

  Gerningsmændene beskrives som:

  A: Mand, udenlandsk af udseende, 16-18 år, cirka 170 cm- høj, rundhovedet og iført mørkt tøj og sort hue.

  B: Mand, dansker af udseende, 16-18 år, cirka 170 cm. høj, spinkel kropsbygning og iført mørkt tøj.” (Trige 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/to-maend-med-pistol-truede-sig-til-hjemmepleje-bil-/20110829/artikler/110829194/1051

  Kommentar by Liva — 29. november 2011 @ 10:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper