28. november 2011

Ukollegial?!?

Interessant ordvalg af Mogens Jensen, der tilsyneladende ikke mener politik handler om holdninger. Fra Nordjyske – S-ledelsen: Laustsen tager en badebillet.

“Fredag gjorde Bjarne Laustsen regnebrættet op, og meddelte som den eneste socialdemokrat partiledelsen, at han ikke har tænkt sig at stemme for den efterlønsreform, som S og SF er tvunget til at være med til at stemme hjem inden jul, fordi der stadig er et flertal for den. …

Den socialdemokratiske gruppeformand Mogens Jensen er dog langt fra begejstret over Laustsens beslutning, og kalder ham “ukollegial”.

– Det er en alvorlig situation, fordi det kommer til at fremstå som om, alle os andre og i særdeleshed de øvrige nordjyske socialdemokrater ikke står på mål for efterlønnen, siger han.”

Oploadet Kl. 06:27 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/31888/trackback

10 Comments »

 1. Han følger bare Grundloven. Det er slet ikke så galt :)

  Kommentar by Henrik R Clausen — 28. november 2011 @ 09:00

 2. Henrik: du må ikke bande, følge grundlovens bud om at stemme efter egen overbevisning, det er der ikke plads til i Helles paradis. Hele denne sag viser jo hvor dybt man vil synke, hvis bare bagsædet af ministerbiler er inden for rækkevidde, for når man husker retorikken under valgkampen, burde s-sf-el jo alle stemme imod og takke nej til magten. Men det ville jo være utænkeligt, så hellere være løgner og løftebryder, end at opgive de max 4 år hts har i dansk politik, inden hun skal gemmes i EU så mindet om den dårligste danske statsminister kan dø. Den eneste dansker der ender med at juble over FARVEL bliver Anker, så er han nemlig ikke længere den ringeste leder DK har haft

  Kommentar by broholm(ordblind) — 28. november 2011 @ 11:33

 3. Det med at følge partidiciplinen og stemme mod egen overbevisning gælder da i alle partier.

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. november 2011 @ 17:07

 4. Sig mig, har den fede klovn til Mogens Jensen nogensinde været lønmodtager, eller er han akademiker som mange af de andre såkaldte ‘arbejdere’.

  Kommentar by Fritz — 28. november 2011 @ 19:17

 5. Fritz: Ja, han har skam arbejdet. Han har været ansat hos DSU, AOF og LO! http://www.ft.dk/Folketinget/findMedlem/SMOJE.aspx

  :)

  Kommentar by Thomas — 28. november 2011 @ 20:21

 6. Hvordan kan det i øvrigt blive et særligt “problem” for de andre nordjyske socialdemokrater, at nordjyden Bjarne Laustsen ikke stemmer det samme som dem?

  Kommentar by Thomas — 28. november 2011 @ 20:22

 7. Fritz han har da levet af at spille Poul Nyrup, eller er blevet kendt på det

  Kommentar by broholm (ordblind) — 28. november 2011 @ 20:23

 8. 5.Thomas

  Det vil altså sige, at Mogens Jensen ingen reel uddannelse har.

  Kommentar by Vivi Andersen — 28. november 2011 @ 20:41

 9. Ah ja, herlige pøbelvælde, hvor det er “ukollegialt” at tænke selv.

  Kommentar by Vest — 28. november 2011 @ 21:08

 10. Mogens Jensen – er ham historieforfalskeren, som skrev at Islam var en naturlig del af Europa. Glemt er dermed alt om Reconquista’en i Spanien og den tilsvarende i Sydøsteuropa, El Cid, Karl Martel, Vlad Tepes, Milos Obilic, slaget ved Wien etc. etc.

  Kommentar by Sigwar — 30. november 2011 @ 11:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper