24. marts 2006

Kamal Qureshi på slap line under debat med Rikke Hvilshøj

Foranlediget af en række indvandrerpolitikers Marienborgmøde med Anders Fogh Rasmussen, havde Deadline til den sene udsendelse i onsdags inviteret integrationsminister Rikke Hvilshøj i studiet til en debat med SF’s integrationordfører Kamal Qureshi, der vanen tro forsøgte at problematisere Dansk Folkepartis rolle i dansk politik. Det blev en seværdig affære, hvor Qureshi hurtigt opdagede han ikke deltog i et magasinprogram på P1. Her lidt fra debattens afslutning.

Martin Breum: Hvordan tror du det ville gå med sammenhængskraft her i landet, hvis man førte integrationspolitik, uden om de mennesker? (de 1/6-1/5 der støtter DF)

Kamal Qureshi: Jeg kan jo konstatere, at hvis vi kigger på den værdikamp, som regeringen jo har sagt er meget vigtigt for regeringen – den værdikamp regeringen fører med Dansk Folkeparti, jeg deler, med det globale syn jeg har, værdierne med Gitte Seeberg, erhvervslivet og andre, og man kan sige at det der er forskellen på Danmark og en lang række andre Europæiske lande, som jo også har deres højrepartier. Det er lige præcis, at Danmark ikke gør som det Niels Due anbefaler. Danmark samarbejder med højrefløjen, og lader politikken domineres af dem. Det man har gjort i andre europæiske lande, det er jo… [Breum afbryder]

Martin Breum: Du svarer ikke rigtigt på det jeg spørger om!

Kamal Qureshi: Jamen, jeg vil gerne svare på det du spørger om. Fordi det der er pointen, det man har gjort i en lang række andre europæiske lande, der har man jo lavet integrationspolitik på brede flertal hvor 60-70 pct. af befolkningen står bag linien. Men hvor man ikke har ladet 5-6 pct. af de mest racistiske, ekstreme grupperinger i befolkningen bestemme politikken for flertallet af befolkningen. Det er jo det der er problemet. Det er jo ikke problemet at Dansk Folkeparti er integreret, problemet er at de er de eneste som får lov til at bestemme hele flygtningepolitikken.

Rikke Hvilshøj: Op imod 80 pct. af befolkningen støtter regeringens udlændinge- og integrationspolitik… [afbrydes af Qureshi]

Kamal Qureshi: De har ikke noget alternativ, Rikke, de har ikke noget alterantiv. [Hvilshøj fortsætter]

Rikke Hvilshøj: … og langt den meste lovgivning er vedtaget hen over midten på udlændinge- og integrationsområdet. Det er igen realiteter, men problemet er jo Kamal, der er jo ikke fordi SF vil gå hen og støtte en venstre/konservativ regering.

Kamal Qureshi: Vi vil da gerne lægge stemmer til jeres integrationspolitik, hvis i laver en integrationspolitik som er hæderlig, anstændig og ikke er domineret af Dansk Folkeparti. Så lægger vi gerne stemmer til.

Rikke Hvilshøj: Åh Kamal, du har et mål, du vil have en anden regering…

8 Comments »

 1. Kamel = Tudefjæs!

  Kommentar by One more thin gypsy thief — 24. marts 2006 @ 10:48

 2. Han ser ikke så glad ud på snap- billedet:)
  Mon ikke det var på tide, at P1 “proffesorene” fandt ud af, at det ikke er alting der kan siges uden kommentarer fra andre?

  Kommentar by Lisbeth — 24. marts 2006 @ 12:42

 3. Kamal Qureshi er uden konkurrence den mest perfide indvandrerpolitiker. Jeg anser ham endda for at være værre end mange repræsentanter for diverse ekstremistiske indvandrerorganisationer. Hans afgrundsdybe had til Dansk Folkeparti skinner igennem hver eneste sætning, han udtaler. Samtidig er han stæreblind for problemer med sine egne, ligegyldig, hvor åbenlyse, de er.
  Hver gang, jeg hører ham, siger jeg til mig selv: Nu giver du ham en ny chance, han er måske slet ikke så slem. Alligevel skuffer han mig igen og igen.
  Det er muligt, nogle SF’ere er tilfredse med ham (selvom jeg har svært ved at forestille mig det), men de bør efterhånden også vide, at han ud over sine mange andre fejl er helt igennem illoyal. På valgaftenen i 2005, da der var optalt 2,8% af stemmerne og SF stod til en lille tilbagegang, kritiserede han skarpt den daværende formand Holger K. Nielsen, fordi han under valgkampen ikke havde taget skarp nok afstand fra…, ja gæt selv.

  Kommentar by JanChris — 24. marts 2006 @ 13:43

 4. Manden (eller hvad vi nu skal kalde ham) må jo være smådum, når han kan tro at folk hopper på hans idiotiske postulater.

  bare den med de 5-6%, skulle det nu være sådan at det KUN er DF der tegner politikken (hvilket normale mennesker ved det IKKE er)lå de altså ved sidste valg på omkring 13%, så åbentbart kan kamelen ikke engang sige de simpleste ting uden at lyve så vandet driver !

  Kommentar by whodares — 24. marts 2006 @ 14:13

 5. Har Qureshi nogen speciel interesse i ‘integrationspolitik’ ud over at få regeringsmagten ?

  Der rammer Hvilshøj plet.

  Kommentar by Christian — 24. marts 2006 @ 14:17

 6. Man kan med andre ord konstatere, at SF er et parti, som for en hver pris vil se en så maximal indvandring af islamister, som muligt?

  Kommentar by Anna Lyttiger — 24. marts 2006 @ 18:18

 7. Muhammed nu med Grisling:

  http://www.coxandforkum.com/archives/000783.html

  Kommentar by One more thin gypsy thief — 24. marts 2006 @ 19:39

 8. #7

  Dejligt billede:)

  Kommentar by Lisbeth — 25. marts 2006 @ 13:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper