7. april 2006

Ritzaus Bureau og MetroXpress om ligheden mellem Silvio Berlusconi og Benito Mussolini

I sidste uge kunne man på P1 høre hvorledes Silvio Berlusconi havde ligheder med Saddam Hussein. Her lidt fra en Ritzau-artikel i dagens MetroXpress – Charmen har fået ridser.

“Oppositionen har rystet på hovedet af ham, når han har bragt nationen i vanære ude i verden med sine barokke og absolut udiplomatiske udtalelser…

‘Det har været en tragisk fejltagelse at nedgøre ham. Berlusconi besidder visse hypnotiske evner, som på det punkt minder om Andens Verdenskrigs italienske diktator Benito Mussolini,’ siger Alessandro Amadori, der har skrevet et psykologisk portræt af Berlusconi.

Men Berlusconis væremåde er ved at være en hæmsko her i valgkampen, hvor han står over for Romano Prodi fra centrum-venstre-koalitionen, en professortype, som ikke lader sig provokere og holder sig til fakta.”

Oploadet Kl. 18:42 af Kim Møller — Direkte linkSkriv!

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper