11. januar 2012

Dan Jørgensen (S) om Republikanske kandidater: “De er rabiate mennesker.”

Jeg følger ikke med i Republikanernes primærvalg, men kan konstatere, at medierne har travlt med negative superlativer. For venstrefløjen findes der ikke gode konservative politikere, og når socialdemokraten Dan Jørgensen i Ekstra Bladet fremhæver Jon Huntsman som moderat blandt flere ‘rabiate’ republikanere, så blotlægger han egen middelmådighed.

Det kan godt være Huntsman er enige med Dan Jørgensen i klimaspørgsmål, men hvis der var lidt konsekvens i analysen, så burde Huntsman som stout abortmodstander (pro-life) og tilhænger af liberal våbenlovgivning få ærke-konservativ etiketten.

I disse dage kaldes Margaret Thatcher for ‘kontroversiel‘, og de mange politiserende betegnelser siger sådan set mest om afsenderen. Fra Ekstra Bladet – S-politiker: Republikanerne er rabiate.

“Socialdemokraternes stemmesluger i Europa-parlamentet, Dan Jørgensen, krydser fingre for, at præsident Barack Obama bliver genvalg til november – ellers frygter danskeren, at USA tager et markant skridt mod højre.

– Jeg ved godt, at amerikanerne er skuffede over Obama, når det kommer til økonomien og ledigheden. Men jeg er overrasket over, hvor højreorienterede republikanerne er. De er rabiate mennesker, siger den 36-årige Europa-politiker.

… Han er skuffet over de republikanske kandidater, der ignorerer den globale opvarmning og slår på krigstromme over for præstestyret i Iran. Det kan få konsekvenser for Danmark. …

– Det er hul i hovedet, at man siger, at folk mister frihed, fordi de har adgang til et offentligt sundhedsvæsen. I Danmark mener vi jo, at det er lige omvendt, siger Dan Jørgensen, der mener, at Romney befinder sig til højre for ekspræsident George W. Bush.”

Oploadet Kl. 06:54 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/33355/trackback

25 Comments »

 1. I følge Helikopter-Dan er man altså ok i de rød-facistiske rækker, hvis man lader abort og våbenkontrol gå ud mod Church of Gore…

  Kommentar by Hans Und — 11. januar 2012 @ 07:47

 2. Alle der ikke er socialdemokratisk indstillede er simpelthen for dumme – ifølge socialdemokraterne.

  Barry Goldwater, den første moderne konservative der vandt en Republikansk nominering som præsidentkandidat i 1964, ville være heldig med blot at blive stemplet “for dum som præsident.” Der blev også sagt om ham ifølge Time Magazine at han var “psykologisk uegnet som præsident,” “følelsemæssig ustabil,” “umoden,” “en kujon,” “i svær grad psykotisk,” paranoid,” en “massemorder,” “amoralsk og umoralsk,” en “kronisk skozofren,” og en “farlig galning.”

  En psykiater meddelte vammelt, at Goldwater havde en “slående lighed med Hitlers autoritarisme, om ikke helt identisk med Hitler selv.”

  Reagan blev også klandret for at være krigsgal, blev kaldt en “ekstremist” ved begyndelsen af hans politiske karriere, og en “elskelig tåbe” lige efter hans valg som præsident. Det var blot et blitzklik i den kaskade af fornærmelser om hans intelligens i næsten et kvart århundrede som seriøs amerikansk politiker. Også fra danske socialdemokrater. Denne enestående mand der var “for dum til at være præsident” vandt Den Kolde Krig, uden som Margaret Thatcher sagde, – at affyre et eneste skud. For ikke at nævne at han fik sat den amerikanske økonomi på skinner og skabte 50 millioner jobs i de næste tre årtier.

  Så hvis socialdemokraterne forhåner en kandidat er det måske vedkommende der er den bedste.

  Kommentar by synopsis-olsen — 11. januar 2012 @ 08:44

 3. Det er sgu til at græde over. Hvis du ikke tror på the Holy Gospel of Climate Change, så er du ond. Hvis du ikke vier dit liv til Den hellige Omfordeling, så er du ond.

  Hvor tror Dan Jørgensen de penge kommer fra som bruges af det offentlige sygehusvæsen? Har den tanke strejfet ham, at folk måske kunne have større frihed til f.eks. at vælge den bedste behandling hvis ikke han havde stjålet deres penge?

  Men det mest sørgelige er at så mange mennesker har valgt at stemme på ham.

  Kommentar by Vagn Henning — 11. januar 2012 @ 09:14

 4. @Vagn
  Ja, og hvor kommer al den medicintekniske og farmaceutiske teknologi fra som bliver brugt på europæiske sygehuse? Næsten udelukkende fra USA, hvor det rent faktisk kan betale sig for læger og andre at udvikle nye metoder og behandlinger.
  Hvilket incitament har en dansk sygehuslæge til at udvikle en ny behandling? Han vil hverken få ros eller penge for det.

  Cuba har flere læger pr. næse end noget andet land i verden siges det – som et forsvar for socialismens succces. Ja, men har du været på et cubansk hospital? Held og lykke med at få en MR-scanning i Havana…

  Kommentar by rightwingextremist — 11. januar 2012 @ 10:07

 5. selvfølgelig er der fornuftige kandidater.
  http://www.ronpaul.com/

  Kommentar by Nielsen — 11. januar 2012 @ 10:24

 6. Det er ikke Dan Jørgensen der er problemet, han er jo blot en “sølle stakkel” (som min farmor ville have udtrykt det). Problemet er, at der er journalister der ukritisk videregiver hans idioti uden at gå i flæsket på ham….

  Kommentar by Bjarne P. — 11. januar 2012 @ 10:49

 7. Ja, Dan Jørgensen er et eksempel på den systematiske propaganda mod USA og den frie verden. De hader den. Jeg har aldrig forstået hvorfor.
  At Ole Sohn, der har kysset alle de kommunistiske morderledere på munden, sidder i den røde regering, er symptom på det samme. Men hvad er det der driver dem derud? Dødsdrift? Eller frygten for ansvar?(“Det hele er samfundets skyld”)

  Enig med synopsis-olsen i beskrivelsen af ‘hadet’. Pt besynderlig omtale af en film om Margaret Thatcher, hvor man (f.eks DR og Tv2) sparker en ekstra gang på den gamle, senile dame.
  Hvorfor ikke hylde hende for politisk lederskab og gennemførelse af upopulære og nødvendige samfundsændringer?
  Frygter man selv at være passé? Hvorfor citerer man ikke Margaret Thatcher for denne her:”The problem with socialism is that eventually you run out of other people’s money”
  Nå, nej. Man saver jo ikke den gren over man selv sidder på :)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 11. januar 2012 @ 11:24

 8. Jarl Cordua har været i USA (NH)

  Torsdag aften
  Alle i den danske delegation var positivt overraskede over Rick Santorum, som vi mødte i Northfield til et rally. Ja han er højreorienteret, men han er også veltalende, begavet og levende, der jonglerer rundt med tal og henvisninger til det ene og det andet. Det er ellers ikke det indtryk, som man får, når man læser de danske US-korrespondenter. Vi troede alle, at vi nu skulle møde et kæmpefjols. Men vi mødte i dag i stedet en engageret politiker med meget på hjerte. Og så virker han faktisk seriøs.

  http://jarlcordua.dk/2012/01/07/rapport-fra-new-hampshire/

  Et lidt anderledes indtryk…

  Det var Thatchers modstandere, der var rabiate. Med strejkevagter, der hindrede ambulancefolk i at køre udrykninger (og det var under Labour). Ikke uden grund man senere kaldte dem “The loony left”

  Se også

  http://en.wikipedia.org/wiki/Winter_of_Discontent

  Kommentar by Ole — 11. januar 2012 @ 12:02

 9. Så starter det igen. Danmarx Radios og TV2s tilsvining af republikanernes præsidentkandidat under dække af “kritisk” journalistik. Ikke en “kritik” Burack Hussein Obama nogensinde blev udsat for – Nu skal vi høre om den republikanske præsidentkandidats fortalelser og uvidenhed – heller ikke dette blev Burack Hussein Obama til del – da han ikke vidste hvor mange stater der er i USA eller hans stupide tale til den arabiske/islamiske verden eller omtale af den “sande” islam. Vi har hørt det hele før – gennem de journalistiske fjolser, der ser det som deres eneste opgave at filtrere “farlige” synspunkter fra. Folk skulle jo nødig få ideer.

  Kommentar by Limewoody — 11. januar 2012 @ 12:05

 10. Dan Jørgensen; EU liderlig og selvgod klimaekstremist med et sleskt ansigtsudtryk ud over det sædvanlige – er der mere at sige om ham???

  Kommentar by Jacob Andersen — 11. januar 2012 @ 12:07

 11. Min interesse for primærvalget faldt betragteligt da jeg fandt ud af, at Allen West ikke stillede op.

  Okay, det kan da være at den vindende kandidat tager ham, som sin vicepræsidentkandidat. Det vil da være et lille plaster på såret…

  Kommentar by Jernhesten — 11. januar 2012 @ 12:14

 12. -> 10:

  Præcis.

  Det sleske ansigtsudtryk giver lyst til at stikke et par flade. Men manden er jo blot suicidaldemokrat. Ville du ikke også smile, hvis du sad på offentlig forsørgelse i bureaukrat-højborgen, vel vidende at alt det lort du lukker ud bliver forherliget og bragt i pravda (dagspressen)?

  Hvor man dog er TRÆT af disse forrædere og deres evindelige gøren skade på det gode og reelle.

  Kommentar by Silent defender — 11. januar 2012 @ 12:49

 13. 11.Jernhesten.

  Sådan har jeg det også.

  Men Allen West kunne vel være ” under oplæring ” så vi kommer til at se mere til ham ved et senere præsidentvalg ?

  Jeg håber det for amerikanerne og vi andres skyld !

  Kommentar by Vivi Andersen — 11. januar 2012 @ 12:56

 14. Var det ikke vores allesammens ‘kære’ Svend (Auken), der altid kaldte Reagan for ‘cowboyen’. Samme Svend der havde Fidel Castro som idol, Castro der, da han blev forholdt, at cubanske kvindelige læger ikke kunne finde arbejde på hospitalerne, sagde, at ‘Cuba har de bedst uddannede prostituerede i Verden.’

  Kommentar by Hodja — 11. januar 2012 @ 13:36

 15. Jeg mener, at Ron Paul er den bedst egnede kandidat for USA. Ikke nødvendigvis den kandidat, jeg er mest enig i, men klart den bedste for USA og måske også for resten af verden. Og “rabiat” er ikke lige et ord, jeg ville koble på ham. Ron Pauls store svaghed er dog, at han er for gammel. Han skulle have været 10 år yngre.

  Kommentar by Vest — 11. januar 2012 @ 17:17

 16. Obamabommerter
  http://www.youtube.com/watch?v=HVMhz0tSllo

  Kommentar by tavsen — 11. januar 2012 @ 19:50

 17. “I Danmark mener vi jo, at det er lige omvendt.”

  Vi (Dan Jørgensen) kan mene hvad han vil, men fakta er, at man mister frihed hvis man er frataget sine penge og tvunget til at deltage i et eller andet social projekt, uanset hvor prisværdigt nogle synes det er.

  Saa er i øvrigt alle kandidaterne meget bedre kvalificerede til præsidentembedet end Mr. Hope & Change nogensinde var.

  Kommentar by marius — 11. januar 2012 @ 20:22

 18. Jeg skal til at dukke hovedet. Den 21. er der valg her i SC. Den første af Sydstaterne, der har primærvalg. Traditionelt har The Republican Party god opbakning i netop Sydstaterne.

  Men folkerige stater som Californien og New York har mange flere stemmer, og jeg har det gæt, at Obama bliver genvalgt til november.

  Kommentar by Janette Lund — 11. januar 2012 @ 23:21

 19. Er der ikke en venlig sjæl som kan forklare den åbenbart komplet hjernedøde socialdemokrat, Dan Jørgensen, at Republikanske præsidentkandidater kan true Iran med krig alt det de lyster…men kun een kan kommandere hangarskibene afsted…og Obama har allerede gjort det:

  http://www.zerohedge.com/news/2nd-carrier-arrives-cvn-70-carl-vinson-joins-cvn-74-stennis-arabian-sea-straits-hormuz

  Kommentar by Michael Sjøberg — 12. januar 2012 @ 00:09

 20. Gad vide om det ikke er Dan Jørgensen, der er rabiat?
  Han er i alle tilfælde medle af et parti , som er tilhænger af at uddele dansk statsborgerskab til terrormistænkte!
  I øvrigt er vi mange, der mener at den globale opvarmning hovedsageligt skyldes solens aktivitet, og en øget skydannelser! Endnu er det ikke så varmt som vi havde det i vikingetiden! En tid der betød stor fremgang for Danmark, og selvom vikingerne ikke altid opførte sig helt pænt, var det i det mindste en fremgangsrig tid!
  Jeg kan ikke se at det er mere rabiat end at være villig til at lukke terrorister, luddere og lommetyve ind i landet!

  Kommentar by Robert R — 12. januar 2012 @ 06:26

 21. Hans eget ‘menneskesyn’ trænger til et serviceeftersyn…

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 12. januar 2012 @ 09:43

 22. Hvem er det, der er rabiat? Halal-Dan? Halal-Dan (socialdemokrat), der er med til at sikre halal-slagtning af dyr i hele Europa?

  “Sagen sætter gang i en skarp dyrevelfærdsdebat mellem Venstre og Socialdemokratiet. Venstres medlem af EU-Parlamentet, Niels Busk, beskylder Socialdemokraterne for at ” gøre knæfald for religiøse hensyn, der går foran principperne om dyrevelfærd”, fordi de har stemt for det EU-forslag.

  – Hykleriet når nye højder, når Dan Jørgensen og hans disciple i går stemte for at forbyde handel med sælskindsprodukter, fordi de mener at jagtmetoderne på sælerne er uetiske. Hvilke forestillinger gør Dan Jørgensen sig egentlig om religiøse slagtemetoder, hvor dyrene bliver aflivet uden bedøvelse?, spørger Niels Busk.” (2009)

  h t t p://jp.dk/indland/indland_politik/article1685703.ece

  Kommentar by Liva — 12. januar 2012 @ 09:58

 23. Jeg foretrækker ‘Helikopter-Dan’ – sikken hykler.

  Havde fornøjelsen at møde ham i min første paneldebat om EU. På et tidspunkt havde jeg ordet og skød en stribe EU-kritik af. Han havde ordet efter mig, sagde “Sikken masse vrøvl, man kan sige på 2 minutter”, og skiftede straks emne uden at forholde sig til noget af det, jeg havde rejst i debatten. Han trak en veksel på sin troværdighed, hvilket man udmærket kan – men til sidst går kontoen i overtræk, og så vælter man. Han klarede det den dag.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 12. januar 2012 @ 10:46

 24. Billags-Dan har nogle rejsebillag han gerne vil fortælle os alle sammen om…

  Kommentar by Polka Charlie — 12. januar 2012 @ 15:21

 25. Uffe Ellemann overgik selv D(D)R da han i Tanten overgik alle idioter, da han i fredags beskrev kandidaterne…..hold da op.

  Svend Auken levede ikke forgaeves.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 12. januar 2012 @ 16:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper