18. januar 2012

Meget mere kriminalitet med ‘muligt ekstremistisk motiv’, og så lige et konkret eksempel

Ser vi på PET’s 2010-rapport med titlen ‘Kriminelle forhold… med mulig ekstremistisk baggrund‘, der erstatter tidligere tiders RACI-indberetninger, så kan vi se at kriminelle handlinger motiveret af ekstremisme eksploderer i disse år.

Det skal nok passe, men rapporten dokumenterer først og fremmest, at der fra politisk hold har været et ønske om at udvide definitionerne endnu engang. Næsten 60 pct. af indberetningerne fra 2010 henfører til et ‘muligt’ ekstremistisk motiv, og det tal skal nok vokse, da der fokuseres på problematikken, og det i praksis kan betyde stort set alt.

(PET, december 2011: Kriminelle forhold i 2010 med mulig ekstremistisk baggrund, 17 s., pdf)

Selvom det selvfølgelig forvrider debatten at registrere alt og lidt til, så har PET modsat tidligere år valgt at sortere indberetningerne i kategorier, og det vil således blive sværere for journalister at gøre enhver registrering til udtryk for racistisk vold. Tallene for racistisk vold er i 2008, 2009 og 2010 – 13, 9 og 7, hvad er lidt over niveauet vi havde nogle år tilbage, hvad formentligt kan forklares med flere overfald internt blandt etniske minoritetsgrupper.

Tyrkere hader arabere, arabere hader somaliere, alle hader øldrikkende grønlændere. I en sag om brandstiftelse mod et islamisk kulturcenter, rettede politiet sin efterforskning mod tilhængere af “en anden trosretning inden for islam” (s. 13).

Havde statistikken været ‘farveblind’, hvad den i definitionen skulle være, så ville rapporten være sprængfarlig, og en bombe under multikulturaliseringen af Danmark. I praksis er det en opgørelse over racistisk vold, hvor danskere ikke er ofre. Iphone-annekteringer og tidens mange gaderøverier er næppe berigelseskriminalitet i gængs forstand, ligesom ofre for overfaldsvoldtægter næppe udvælges helt tilfældigt. De meningsdannere der mener ‘racial profiling’ er udtryk for racisme, er helt tavse her.

PET offentliggør (desværre) ikke mere samtlige registreringer, og eneste eksempel på racistisk vold der omtales i rapporten er en episode registreret af Sydøstjyllands Politi den 19. juni 2010: 3-4 (danske) mænd kalder en ‘mand af anden etnisk herkomst’ for ‘perker’ og slår ham 4-5 gange i ansigtet med knytnæver.

Skifter vi kategori og ser på religiøst-motiveret vold, er der to eksempler. En kristen pige kaldes ‘luder’ og overfaldes af en muslimsk pige, og en jødisk mand tæskes af to arabere (s. 13). Eneste kategori hvor der registreres mere vold, er kategorien der dækker vold motiveret af ofrets seksuelle orientering. Groveste eksempel er her en episode fra 31. januar 2010, hvor “en gruppe på 9-10 unge af anden etnisk oprindelse end dansk” overfalder en homoseksuel mand i Ørstedsparken (s. 16).

Intet drabsforsøg med ekstremistisk motiv er rettet mod indvandrere. To ud af de tre episoder der omtales, er historier vi kender fra dagspressen – islamistisk terror mod ytringsfrihedens frontkæmpere, Kurt Westergaard og Jyllands-Posten (s. 13f).

(s. 7)

Her en lille historie fra Brabrand, tæt på Bazar Vest, hvor danskerne i stigende grad undlader at handle. Fra Lokalavisen – Somalisk mand tævet med trækæp i racistisk overfald

En 50-årig somalisk mand blev tirsdag klokken 15.23 fuldstændig umotiveret tævet med en trækæp på Edwin Rahrs Vej i Brabrand.… da han går forbi to arabisk-udseende mænd i 20’erne, der henholdsvis har en trækæp og en Pepsi-glasflaske i hånden.

Da de passerer den 50-årige, slår den ene ham i ansigtet to gange med trækæppen… Imens episoden står på, råber manden med trækæppen “Somalier” af den 50-årige mand, oplyser politikommisær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/33510/trackback

16 Comments »

 1. Sorte muslimers evige problem: pga. hudfarven så vil de altid blive behandlet som andenrangsmennesker af andre muslimer. Bl.a. en af grundene til at man tit ser somalier optræde i særligt voldelige episoder, de føler de skal leve op til andre muslimer og vise deres værd.

  I nordafrikanske lande overlod man jo det hårde og fysiske arbejde til negere, der vældig gerne ville arbejde under slavelignende forhold i bl.a. Libyen. Hvor mange sorte der så siden blev udryddet i Libyen under og efter borgerkrigen bliver nok aldrig opklaret, dertil er viljen i FN alt alt for lille. Nej, så hellere fokusere på Israel, yndlingskonflikten… den konflikt der på 25 år har kostet lige så mange menneskeliv som konflikten i Syrien det seneste år tid,, nemlig 5.000.

  Mass murder on blacks in Libyia: http://www.youtube.com/watch?v=cslPrRLaQDI

  Kommentar by Frank P — 18. januar 2012 @ 17:48

 2. Tak for et glimrende indlæg, med en solid omgang fakta som man sjældent støder på i MSM.

  Kommentar by Superman — 18. januar 2012 @ 18:47

 3. @Frank P
  Du har fat i noget meget væsentligt. Konflikten mellem palæstinensere og israelske jøder, har ganske vist stået på længe, men der har været og er meget blodigere konflikter, som vi kun hører sporadisk om, f.eks konflikten i Dagurregionen i Sudan, hvor kristne sudanesere blev dræbt i hundredrer tusinder af muslimske arabere!

  Kommentar by Robert R — 18. januar 2012 @ 18:49

 4. God og velskrevet artikel!
  “Iphone-annekteringer og tidens mange gaderøverier er næppe berigelseskriminalitet i gængs forstand, ligesom ofre for overfaldsvoldtægter næppe udvælges helt tilfældigt.”
  Helt enig!

  “De meningsdannere der mener ‘racial profiling’ er udtryk for racisme, er helt tavse her.”
  Spørgsmålet er hvor længe, måske for vi en “opvågning” ligesom i 90èrne.

  “Iphone-annekteringer” fedt udtryk! :)

  Kommentar by Viking — 18. januar 2012 @ 19:14

 5. Vi opnår aldrig normalitet igen, før vi har været igennem den nødvendige borgerkrig, som politikerne har lagt op til os alle.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 18. januar 2012 @ 19:45

 6. “Tyrkere hader arabere, arabere hader somaliere..”.

  Må man tilføje: Tyrkere hader kurdere, som hader sunnier og shiiter, der også hader hinanden. Som også pakistanske og iranske muslimer hader hinanden.

  Det bedste, man kan sige om muslimer, er at de er vældig gode til at slå sig selv og hinanden ihjel, og at deres indbyrdes myrderier får selv 9/11 til at blegne.

  Det siger selvfølgelig en hel del om muslimer, det er dog også en slags trøst, at de formentlig får udryddet hinanden, før de får held med at udrydde os andre.

  Bare se på bandekriminaliteten i Danmark: Før var det rockere mod indvandrerbander, nu kan rockerne trygt læne sig tilbage og se indvandrerbanderne slå hinanden ihjel.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. januar 2012 @ 20:08

 7. Det er en skam, at PET ikke har lavet et kort sagssammendrag af alle sager; det er jo relativ få.
  Man skal jo også sætte antallet i forbindelse med befolkningssammensætningen.

  Kommentar by Niels Christenen — 18. januar 2012 @ 20:41

 8. Niels Christenen: “Det er en skam, at PET ikke har lavet et kort sagssammendrag af alle sager; det er jo relativ få.”

  Jeg gætter på at PET har fået besked på at tilsløre sandheden om vore kulturberigere så meget som muligt. Tricket med at ændre kriterierne for at få de ønskede resultater lavede man også i Tyskland, hvor de såkaldte højreorienterede forbrydelser fyldte så godt som ingenting i sammenligning med både venstreorienteret, og muslimske vold.

  Hvad gjorde man så? Tja, man lavede om på reglerne: fra nu af var ethvert hagekors eller noget der lignede, et separat “hatecrime”. Hvis der var malet seks hagekors i støvet på beskidte biler på en gade, eller sprayet et eller andet sted, så var der seks separate “højreorienterede hatecrimes”. Uanset hvem der faktisk havde lavet hagekorsene selvfølgelig. De blev bare automatisk registreret som “højreorienteret hatecrime”. Apropos; selv disse manipulationer var ikke nok for at få det ønskede billede af den højreorienterede fare frem. De venstreorienterede og indvandrerne står stadigvæk for den allerstørste del af volden.

  Vi skal ikke regne med fair play nogen steder fra, og håbet om at vi får stoppet det her på parlamentarisk vis er lysegrønt. Det står klart at systemet, lige som med EU, vil svindle og bedrage for at fastholde sine illusioner indtil dets sidste åndedrag. Lad os håbe på at det kommer snart.

  Kommentar by Balder — 18. januar 2012 @ 23:49

 9. Balder
  Godt indlæg!

  “Vi skal ikke regne med fair play nogen steder fra, og håbet om at vi får stoppet det her på parlamentarisk vis er lysegrønt. Det står klart at systemet, lige som med EU, vil svindle og bedrage for at fastholde sine illusioner indtil dets sidste åndedrag. Lad os håbe på at det kommer snart.”

  Helt enig!

  Kommentar by Viking — 19. januar 2012 @ 00:18

 10. i hvilken andledning skal jeg medereres.

  Kommentar by Charles Nielsen — 19. januar 2012 @ 01:17

 11. Sætter min lid til at “de” for alvor går i flæsket på hinanden !

  Ikke een finger skal der løftes i den anledning – kig i stedet den anden vej!

  Kommentar by Vivi Andersen — 19. januar 2012 @ 02:23

 12. I praksis er det en opgørelse over racistisk vold, hvor danskere ikke er ofre.

  Jeg var for et par år siden til en international konference (sikkert OSCE), hvor der blev slået på tromme for langt mere omfattende registrering af “Hate crimes” mod muslimer – blandt andet stod Danmark for at have meget lave tal, der overhovedet ikke kunne passe. De tilstedeværende muslimer og Gutmenschen kunne under ingen omstændigheder bruge de rapporterede tal til noget, og krævede helt andre på bordet. Der skulle gøres noget, f.eks. sanktioner mod det ‘indlysende racistiske’ politi, stærkt udvidede definitioner af “Hate crime”, eller lignende.

  Spagfærdigt bemærkede jeg, at kun “Hate crimes” begået mod muslimer skulle registreres, og at det i den gensidige dialog og forståelses skyld ville være meningsfuldt også at registrere “Hate crimes” begået af muslimer.

  Det fik de lokale muslimer og deres medløbere op af stolene i en fleresidig belæring om, hvor ‘racistisk’, det ville være…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 19. januar 2012 @ 07:38

 13. Og så er der hjemmerøverierne. Hvor mange hjemmerøverier er der begået mod personer med anden etnisk baggrund end dansk?

  INGEN – så vidt jeg ved.

  Hjemmerøverierne er hate-crime mod danskere og ydermere går berigerne som regel efter svage ældre.

  Er hjemmerøverier en del af statistikken over hate-crimes? Nej – vel.

  Nok på tide at en DF’er stiller nogle spørgsmål i tinget!

  Kommentar by Sigwar — 19. januar 2012 @ 08:23

 14. “Abd” betyder “slave” på arabisk – “Ab`del”, “Abd`ullah”: Allahs slave – sjov nok betyder “abd” og så en (lad os bare være politisk korrekte) afro-afrikaner. Visse personer der med ildhu jo ofte søger undertrykkelsen i det sproglige kunne jo fundere lidt over dén.

  Kommentar by Limewoody — 19. januar 2012 @ 10:13

 15. De kriminelle udlændinge(hovedparten af dem er velfærdsflygtninge fra islamiske middelalderlande) må sendes ud af Danmark, så hurtigt det er muligt. Vi har mere end nok i vore egne kriminelle personager.

  Kommentar by Jørgen — 19. januar 2012 @ 11:19

 16. Desuden bør masseindvandingen reduceres meget. Især masseindvandringen af udlændinge med få kvalifikationer. Ligeledes må staten økonomisk opmuntre de mange udlændinge, der er på overførselsindkomst, til at rejse ud af Danmark. Dette vil betyde en mærkbar reduktion af udlændingekriminaliteten.

  Kommentar by Jørgen — 23. januar 2012 @ 12:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper