18. april 2006

Mere ‘dialog’ – “A liberal is a man to broadminded to take his own side in a quarrel”

Fra forsiden af dagens Information – et produkt af tidens klamme relativisme.

Den tilhørende artikel er ligeså slem. Her lidt fra Den Arabiske Liga blåstempler Danmark.

Diplomatisk gennembrud i den arabiske verden. Den Arabiske Liga kaster hele sin vægt ind bag sommerens store kulturfestival Images of The Middle EastDanmark er for alvor på vej ind i varmen igen oven på Muhammed-krisen. Den 22 nationer store Arabiske Liga har netop besluttet at give sin fulde opbakning til gennemførelsen af den storstilede danske kulturfestival Images of The Middle East, der skal løbe af stabelen i løbet af sommeren i København.

Gennembruddet kommer efter, at tidligere kulturminister Grethe Rostbøll (K) har været på besøg hos Den Arabiske Ligas generalsekretær, Amr Moussa, i Kairo. […]
Projektleder Michael Irving Jensen fra CKU, der står for den praktiske gennemførelse af festivalens mange hundrede arrangementer, oplyser, at arrangørerne indtil nu ikke har modtaget et eneste afbud på grund af Muhammed-krisen.“Jeg kan naturligvis ikke afvise, at der kan komme enkelte afbud fra kunstnere, der synes, det er for kontroversielt at deltage, men indtil videre har det ikke været tilfældet. Tværtimod modtager vi konstant støtteerklæringer fra de kunstnere, som vi har kontakt til,” siger han. Michael Irving Jensen understreger desuden, at arrangørerne trods boykotopfordringen fortsat er i dialog med OIC’s kulturelle samarbejdsorganisation ISESCO.

Images of The Middle East løber af stabelen i perioden 12. august til 20. september, hvor danskerne vil kunne stifte bekendtskab med et væld af nutidig arabisk kultur inden for områderne musik, billedkunst, film, teater og litteratur.

Den amerikanske forfatter Robert Frost sagde det meget godt….

“A liberal is a man too broadmindede to take his own side in a quarrel.”

5 Comments »

 1. Detta är alltså metoden: vackert skönmålning som “Images of Middle East”. Felet med internet är att man kan göra snygga propagnadasidor av vad som helst. Men i propagandas värld det är inga nyheter.

  Kommentar by Matti från Finland — 18. april 2006 @ 11:23

 2. Minder om noget venstrefløjen lavede i 70- og 80’erne når det handlede om ‘forståelsen’ for USSR og den ‘mellemfolkelige forståelse’.

  Her er det dog selvfølgelig sponsoreret af skatteyderne.

  Kommentar by Christian — 18. april 2006 @ 12:17

 3. Det var det vel desvære inddirekte også i 70-80erne :-(

  Kommentar by whodares — 18. april 2006 @ 12:34

 4. Hvor er det altså rørende!
  Saudiaraberne, som ikke går af vejen for at skære halsen over på os vantro, hindre arabiske piger i at slippe ud af en brændende skole, fordi de ikke bar tørklæde og heldækkende abayas, hugge hænderne af tyveknægte, tvinge piger til ægteskab og stene dem ihjel, hvis de fraviger ægteskabet etc. etc.

  Verdens mest barbariske folk….?

  Men de har tilgivet os vore Muhammedtegninger!!! Himlen være lovet.

  Og de kommer! De kommer på besøg i Danmark! Hurra, klappehatte!

  Hvor fjantet! Naturligvis spillede Saudiarabien fornærmet og hævdede at ville ”boycotte Festivalen for Mellemøsten” på grund af Muhammedtegningerne. Den var for tyk og gennemskuelig! Festivalen var jo deres håb, deres ønske om at vinde dansk ungdom for islam. Deres propagandafremstød i det lille naive Danmark, hvor vi er så mange, der ikke har alvorligere ting i hovedet end fjaseri, diskoteker, musik, dans, happy slapping, sex etc. etc.

  Og Gud bedre det!
  Den tidligere kulturminister, den radika -, nej, sludder konservative Grethe Rostbøll er med på noderne, samarbejdspolitiken og propagandaen og er pot og pande med Den Arabiske Ligas generalsekretær Amr Moussa i Kairo! Hvor sødt!

  Og den palestinens-begejstrede Hamasfortaler Michael Irving Jensen er Festivalarrangør og PR-mand.
  Jamen, det kan jo ikke blive andet end succès!
  Med opsving for mavedans, hovednikkeri til koranlæsning og Arla-ost.

  G.Johnsen, Kvarnaholm, SE-28791 Strömsnäs

  Kommentar by G.Johnsen — 18. april 2006 @ 18:44

 5. Europæernes fremtidsudsigter er dybt foruroligende. Stærke kræfter i EU arbejder på en sammensmeltning af Europa og Arabien til et ”Eurabia”. Projektet udføres af den såkaldte ”Anna Lindh Fond til Dialog mellem Kulturer”, som blev stiftet af EU og den Arabiske Liga i fællig sidste år. I virkeligheden en fortsættelse af de stort set hemmeligholdte EU-aftaler med de islamiske lande. EU-politikerne véd, at man ikke kan omvende muhammedanerne eller få dem til at anerkende vestlige værdier, så den eneste mulighed for en sammensmeltning er, at vi i Vesten giver efter for islam og underkaster os sharia-lovene som dhimmier.

  Ellers kan det betyde krigerisk opgør. Europæernes holdninger skal derfor ændres så hurtigt som muligt. Dette år er udråbt til et ”Multikulturelt År” med omfattende propaganda, ikke mindst igennem masser af såkaldte dialogkonferencer med de naive og eftergivende europäere. Møderne er karakteristiske ved de eensidige islamiske monologer eftersom muhammedanere ikke må og kan diskutere deres religion eller svigte den.

  Hvad vælger du? Skal vi underkaste os islam for ”Fred i vor tid”? Og dermed et helvede for vore børn og efterkommere som dhimmier under diktaturer i århundredlang trældom?

  Jeg vælger min frihed, Dansk Kultur, danske traditioner og værdier! Lad Mellemøst-festivalen for Muhammed blive et stort gravøl!

  G.Johnsen, Kvarnaholm, SE-28791 Strömsnäs

  Kommentar by G.Johnsen — 18. april 2006 @ 20:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper