30. januar 2012

Lektor ved Journalisthøjskolen er ‘nærmest chokeret’ over borgerligt vinklede hovedhistorier…

Man skal nok have sin gang på Journalisthøjskolen, for at blive forstemmet over borgerlig journalistik. Kritik af Den Korte Avis i Berlingske Tidende – Pittelkows nye avis får hug – og nogen ros.

“Lektor og fagmedarbejder ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DJH) Lars Kabel… mener imidlertid, at avisen søndag morgen ikke leverer de upartiske nyheder, som læserne var blevet stillet i udsigt.

Jeg er næsten chokeret over, at de kan finde på at åbne med de to historier, som er vinklet på den måde de er. De har sagt, at de ikke vil lave en blog for en bestemt partipolitisk opfattelse, men deres to hovedhistorier er taget lige ud af en borgerlig politisk opfattelse af, hvad er de store emner i tiden…

Lars Kabel erkender, at det er noget tidligt at fælde dom over Den Korte Avis, men han spår ikke mediet mange chancer, hvis det fortsætter i samme rille.”

(Lars Kabel på Twitter om ulovlig NGO-aktion, der sendte aktivister 20 dage i fængsel)

Oploadet Kl. 14:19 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/33874/trackback

20 Comments »

 1. Jeg er også chokeret over at Lars Kabel kan undervise ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med den kritiske venstreorienterede vinkel, som han skjuler virkeligheden bag.

  Kommentar by Tim Pallis — 30. januar 2012 @ 14:38

 2. “…men deres to hovedhistorier er taget lige ud af en borgerlig politisk opfattelse af, hvad er de store emner i tiden…”

  Plejer standardforsvaret af DR ikke at man benægter at journalistik kan være objektivt hvorfor kritikken af institutionen for at være en ræverød propagandacentral er meningsløs? Når der så bliver etableret et nyhedsmedie at to borgerlige debattører ja så er det suspekt at historierne har en borgerlig vinkling.

  Kommentar by Stormen fra Nord — 30. januar 2012 @ 14:44

 3. en borgerlig politisk opfattelse af, hvad er de store emner i tiden.

  Forståeligt:

  Borgerlige mærkesager kan (per definition) ikke misbruges til at give Staten mere magt over borgerne :)

  Kommentar by Henrik R Clausen — 30. januar 2012 @ 14:46

 4. Urimeligt at denne idiots lønninger bliver betalt af arbejdende danskere.

  Kommentar by Nielsen — 30. januar 2012 @ 14:55

 5. Plejer standardforsvaret af DR ikke at man benægter at journalistik kan være objektivt hvorfor kritikken af institutionen for at være en ræverød propagandacentral er meningsløs?

  Nej, den holder ikke. Standardforsvaret er et andet, nemlig at journalisterne sandelig ikke ytrer deres egne holdninger i deres arbejde, da de altid har en ‘Ekspert’ til at udtale sig om emnet – og derfor er resultatet ‘Objektivt’.

  Vi andre, der kan gennemskue deres valg af ‘eksperter’, tager os til hovedet, igen…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 30. januar 2012 @ 15:07

 6. Lars Snabel, endnu en idiot der skulle have et los i røven. Et los så hårdt, at han landede på cuba og blev der for altid.

  Kommentar by Fritz — 30. januar 2012 @ 15:09

 7. Som sædvanlig når De Anstændige jamrer, så bliver det så dejlig ukonkret. For de andre anstændige, der læser “kritikken”, er dagsordenen underforstået – de kan selv lægge i “kritikken”hvad de vil inden for rammerne af, hvad de betragter som anstændigt. Vi andre sidder bare og ryster på hovedet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. januar 2012 @ 15:36

 8. Jamen dog .. er den bette Lars Kabel blevet “chokeret”. Du godeste, og han er lektor ved Danmarks journalisthøjskole. Hvis han havde udtrykt at han var blevet overrasket,skuffet eller lignende så havde det været til at forstå, men ordet chokeret betyder altså noget helt andet, feks. hvis man lige har været ude for en alvorlig færdselsulykke. Manden udtrykker sig på niveau med en 5 årig.

  Kommentar by Henrik — 30. januar 2012 @ 15:36

 9. er den bette Lars Kabel blevet “chokeret”?

  Nej, ‘næsten chokeret’. Teknisk set er det et tomt udsagn, men det spiller på folks følelser, når den ’stakkels ekspert’ tilsyneladende er ved at falde om af den anderledes måde, Karen&Ralf driver deres avis :)

  Kommentar by Henrik R Clausen — 30. januar 2012 @ 16:05

 10. Bedre reklame kan Den Korte Avis vel næppe få når denne ignorant som Lars Kabel udtaler sig.

  Kommentar by Erik — 30. januar 2012 @ 16:18

 11. Det var en hurtig dom, og chokeret er et voldsomt udtryk! Det virker næsten som om at udtrykket skal være voldsomt, som om han har en forudfattet mening, som skal bekræftes uanset hvad! Et ord som chokeret omhandlende det første nummer af en ny avis, virker mere som om at den nye avis skal trynes, han kan simpelthen ikke komme hurtigt nok af med sin galde. Det er tydeligt at han ikke bryder sig om pittelkow og Jespersen og at han forsøger at bruge sin magt og autoritet til at knægte avisen i starten! Gid det må mislykkes for ham!

  Kommentar by Robert R — 30. januar 2012 @ 16:45

 12. Enig med Erik. Det er en forfærdelig tanke, at Lars Kabel skulle være positiv overfor Den Korte Avis :)
  Han har en særlig intern ordbog som nomenklaturaen bruger som facitliste.
  upartiske nyheder
  se statsejede medier

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 30. januar 2012 @ 17:17

 13. Hold da k***. Man tror faktisk det er en joke. Det han er “chokeret” over er et interview med Lars Løkke og en artikel om regeringens energiplan..?

  Kabel må have cuttet jordforbindelsen :-) I modsætning til ham kunne jeg sagtens forestille mig Den Korte Avis får et godt og langt liv. Især hvis de fortsætter med at “chokere”.

  Kommentar by dadk — 30. januar 2012 @ 18:44

 14. Kablet er tilsluttet, men der er ingen lys i pæren.

  Ganske som resten af venstrefløjen.

  Kommentar by Tolder — 30. januar 2012 @ 19:23

 15. Ps hvis han er nærmest chokeret, hvordan mon vi andre har det hver gang vi ser DR? Jeg er i permanent koma hver gang jeg ser DR.

  Kommentar by Endnu en vantro — 30. januar 2012 @ 23:38

 16. Jeg forstår godt at Kabel er chokeret. Et nyhedsmedie der ikke er underlagt Journalistisk Venstreparti! Uha da da, det er nærmest naturstridigt og så i Danmark og i 2012.

  Kommentar by Binee — 31. januar 2012 @ 00:11

 17. #16, jeps. Han mangler bare at udbryde O tempora o mores. Det føles sikkert som begyndelsen på enden. 180grader mv har man kunne tie ihjel, det er jo også “ultraliberalt” og støttet af store stygge SaxoBank – set ift gæsteskribentlisten på Den korte Avis bliver den noget vanskeligere at ignorere..

  Kommentar by dadk — 31. januar 2012 @ 00:38

 18. @Hr. Snusk

  Nemlig , og vi ondt i nakker efterhånden !

  Kommentar by Aglet Xander — 31. januar 2012 @ 00:41

 19. Ingen ser skoven for bare træer!
  Lektor og fagmedarbejder ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DJH) Lars Kabel pinpointer det som alle der ikke har taget skade af enretningen kan se med det blotte øje:
  De statsejede medier, DR og TV2, er et beskæftigelsesprojekt for Danmarks Journalistforbund.
  Public Service=fast arbejde til journalister med tvangsudskreven betaling fra danskerne.
  Mange af DR’s mediediskussioner siger det nærmest ligeud: kvalitet af TV og Radio måles på antallet af journalister.
  Lars Kabel er tarmrenser ved pølsefabrikationen på Journalisthøjskolen og en del af nomenklaturaen.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 31. januar 2012 @ 09:10

 20. Ingen ser skoven for bare træer!

  Joeh, det mener jeg nu nok. Der er bare ingen grund til at skære det ud i pap hver eneste gang.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 31. januar 2012 @ 10:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper