17. februar 2012

Svenske medier må gerne interviewe Pia Kjærsgaard, men ‘kun live’ – “så de ikke kan manipulere”

Interessant interview med Søren Espersen i Journalisten. Her en bid hvor han indirekte redegør for Sverigedemokraterna’s arbejdsbetingelser – »Nye journalister er hundeangste«.

“Selv om Espersen som pressechef stillede betingelser for interviews, rådede han aldrig partimedlemmerne til at kræve citatgodkendelse.

»Jeg har altid sagt, at de ikke skal gøre det, for danske journalister citerer korrekt. Det ved jeg. Det kan så godt være, man ikke kan lide den sammenhæng, man bliver sat i, men det kan man alligevel ikke blande sig i.«

Imidlertid har Søren Espersen og Dansk Folkeparti en anden politik, når det gælder svenske journalister. I et interview i Journalisten har Sydsvenskan-journalisten Claes Fürstenberg fortalt, hvordan svenske journalister konsekvent bliver nægtet interviews med Pia Kjærsgaard. Det bekræfter Søren Espersen.

»Det er rigtigt, og forklaringen er, at svenske journalister er nogle slyngler, og det må du gerne citere mig for. De har kun en ting for øje, nemlig at manipulere. For at give dig et eksempel, så lavede jeg selv et interview med en avis i Göteborg. Interviewet var gengivet helt korrekt, men illustrationen var Johnni Hansen, der marcherede gennem gaderne. Så kan de rende mig! Derfor har vi sagt til svensk tv, at de gerne må interviewe Pia Kjærsgaard, men det bliver kun live, så de ikke kan manipulere med hende.«”

Oploadet Kl. 11:43 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/34405/trackback

4 Comments »

 1. Svenske journalister er usle slimede rotter der vrider sig i deres egne fækalier. De bærer hovedansvaret for den svenske befolknings uvidenhed: de hvidpixelerer forbryderfotos, de går ikke af vejen for at misinformere når en pige er blevet massevoldtaget af en bande irakere, de vil gerne afsløre både navne og adresse når forbryderen er etnisk svensk, de vil ikke skrive om forfølgelsen af sverigedemokraterna, alt hvad der kan linkes til indvandring skal vinkles positivt.

  Tænk, alligevel sidder udlændinge i Sverige og føler at de bliver diskrimineret hverdag og udsættes for racisme.

  Svensk politi er heller ikke meget bedre. Man skulle tro det var nemmere for en svensk politimand at stå frem og fortælle om de reelle forhold. Men de er lige så fejge. FORPULET FEJGE!!!

  Kommentar by Frank P — 17. februar 2012 @ 14:49

 2. Som altid er Søren Espersen meget klar i mælet.
  Gad vide, hvor mange live interviews svenske medier har lavet med Pia Kjærsgaard? Mon ikke risikoen for Oplysning til Borgerne om Samfundet er lige stor nok?

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. februar 2012 @ 17:46

 3. Men hvordan vil han sikre sig, at interviewet ikke senere bliver manipuleret med og brugt i en anden sammenhæng og klippet kreativt?

  Men interessant blik ind i maskinrummet. Danske journalister ved godt, at de trods alt ikke kan slippe afsted med hvad som helst hvad angår DF og Pia K, hvis de vil kunne tages bare nogenlunde seriøst. I Sverige er diskursen noget anderledes og DF har ingen “leverage” og der er næppe nogen i mainstream medier i Sverige som vil gå ud og påpege en en urimelig behandling af DF/Pia K i et svensk medie.

  Jeg morer mig stadig over de videoer fra Sverige som var optaget i hemmelighed, hvor almindelige politikere – når kameraet var slukket – erkendte, at der var gigantiske problemer. Når der var kamera på var indvandring kun et plus og multikultur og mangfoldighed og dobbeltplusgod. Det mærkværdige ved den svenske udsendelse var så ikke, at politikerne var dybt uærlige når der var kamera og at det var et problem. Nej, problemet for svensk TV var, at de havde de holdninger som de nu i virkeligheden havde og som blev vist på skjulte optagelser! Sverige er i sandhed et bizart tilfælde.

  Kommentar by Frihed — 18. februar 2012 @ 07:05

 4. Frihed: “Nej, problemet for svensk TV var, at de havde de holdninger som de nu i virkeligheden havde og som blev vist på skjulte optagelser!”

  1984’s tankeforbrydelser.

  Kommentar by AN — 18. februar 2012 @ 09:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper