5. maj 2012

“… de har så rabiate holdninger”, lød det i TV-avisen – om græsk parti der vil udvise illegale indvandrere

TV-avisen bragte igår aftes et indslag om søndagens valg i Grækenland, og selvom landets ekstreme venstrefløj flere gange har orkestret omfattende gadekampe, så er den demokratiske trussel tilsyneladende størst hos det ekstreme højre, hvor et parti ligefrem vil udvise illegale indvandrere. Delvis transkription af Protestpartier på vej frem.

Line Gertsen, DR-vært: På søndag går grækerne til valg… Sidstnævnte, det ekstreme højre, har vores korrespondent Niels Kvale, talt med. …

Ilias Panagirotaros, parlamentskandidat: For de første skal vi have stoppet og lukket vores grænser for at beskytte landet mod de illegale indvandrere der kommer til landet. For det andet skal vi iværksætte en øjeblikkelig udvisning.

Niels Kvale, Europa-korrespondent: Så kommer I i konflikt med resten af EU.

Ilias Panagirotaros: Det blæser vi på. Vi giver dem papirer, og sender dem videre i Europa, hvis de vil.

[…]

Line Gertsen: Niels Kvale, de står til at få fem procent, de her Gyldent Daggry, og de har så rabiate holdninger. Hvad er det…

(Raeson.dk, 4. maj 2012: Græsk valg: Ekstremismen slår igennem på søndag)

“På venstrefløjen er der ikke partier, som er ligeså ekstremistiske som Gyldent Daggry, men landets kommunister ser også ud til at gå frem ved valget.” (Tinne Hjersing Knudsen, journalist)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/36706/trackback

10 Comments »

 1. Du må mene ‘Tinne Hjersing Knudsen, “journalist”‘

  Kommentar by Vagn Henning — 6. maj 2012 @ 00:00

 2. Ja, at udvise illegale indvandrere er jo lige så rabiat som at bede en indbrudstyv om at forlade ens hus eller en blind passager om at forlade toget.

  Kommentar by Vest — 6. maj 2012 @ 00:31

 3. Rigtige Nationale partier er den rigtige vej frem og ikke populistiske levebrøds partier som Dansk Folkeparti.

  Kommentar by Lavard — 6. maj 2012 @ 04:20

 4. Gyldent Daggry har været ude og gøre farlige indvandrer befændte områder i Athen sikre for ældre og unge ved at sætte kriminelle indvandrere på plads. Når Politiet i et land som grækenland forlængst har givet op, så må der nye midler til.

  Kommentar by Lavard — 6. maj 2012 @ 04:22

 5. Jeg håber, de får mere end 5%. Og at Euroen falder.

  Kommentar by Danskeren — 6. maj 2012 @ 08:59

 6. Flygtninge min bare røv. De eneste flygtningen vi har er dem som flygtede fra det kommunistiske østeuropa. De øvrige er sociale nomader.

  Kommentar by Tolder — 6. maj 2012 @ 19:04

 7. Håber grækerne får held med deres “rabiate” holdninger!
  Og at euroen falder,sammen med rød regering –
  og at Danmark bliver dansk!

  Kommentar by L. Johs — 6. maj 2012 @ 20:20

 8. Golden Down ER ekstremt og nazistisk! Europa har brug for flere nationalkonservative partier som DF og ikke ekstreme og racistiske partier. Det er dog korrekt at det er hyklerisk når medierne ikke fokusere mere på venstreekstremisme, da de reelt udgør en langt støre trussel mod samfundet.

  Kommentar by National — 6. maj 2012 @ 22:39

 9. #8 Intet er der kommet ud af at have DF som magt medløber til venstre og de konservative de sidste 10 år. Der er kommet flere asylansøgere til end under Nyrup. Vågn op fra dig drøm. Det handler ikke om kultur, men om bevarelsen af de forskellige europæiske folk. Europa er intet uden vores folk. DF er socialdemokrater.

  Kommentar by Lavard — 8. maj 2012 @ 07:00

 10. De venstreradikale demonstranter dræbte allerede for et år siden en gravid bankfuntionær og hendes ufødte barn inden de brændte banken af. De venstreradikale bevægelser i Grækenland har indtil for nylig foretaget bombeattentater, terrordrab og bankrøverier i 20-30 år. Formodningen er at venstrefløjen i Grækenland har beskyttet dem mod retsforfølgelse.
  wikicitat:
  “The Greek government arrested many members of the 17 November organization in the summer of 2002. In 2003 15 members were found guilty of multiple murders and convicted for more than 2,500 crimes. In December 2005 a three-judge panel began an appeals trial”
  http://en.wikipedia.org/wiki/Terrorism_in_Greece

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 10. maj 2012 @ 07:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper